-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Srácok valami infó van az új, idei COD-ról? megjelenés ilyesmi? csak annyit találtam, hogy WWII. Van esetleg már neki topikja?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Helló srácok. Van hír új részről?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz DrTechnoid #17346 üzenetére
igen, az összes fegyón meg van ,kivéve ami ebben a tierben jött,a Fennec.
de az obsidian nagyon beteg Bruennél 150 , Crossbownál 125 x 15 kill / kör lehet ezt már nem csinálom végig."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Trebron09 #17333 üzenetére
Én 400 CPI vel játszom. A játékon belül vedd fel az egérsebességét. Sokkal pontosabb az egér ha alacsonyabb CPi hez lövöd be a megfelelő sebességet.
-
félisten
válasz Szellem. #17330 üzenetére
minden fegyvernél ami a játékban van.
Én azért szeretem ezeket mert nem unalmas. folyamatosan más fegyverekkel játszok amióta megvan a játék és nagyjából megtanulok játszani az összes fegyverrel. De azért volt pár fegyver aminél majd megőszültem, pl a pajzs.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Szellem. #17326 üzenetére
minden fegyverre( elsődleges, másodlagos) unlockolni kel a platinum camot.
Bocsánata szerkesztés elmaradt, mehetett volna egy kommentbe .
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Szellem. #17246 üzenetére
nekem a monitor lett eg sarkalatos pont egyébként, rengeteget tud hozzátenni a gsync és a magas frissítés. Nekem nem rossz konfigom van úgy gondolom viszonylag, de sokszor jártam úgy régebben ahogy te, hogy állva hagytak. Nem is láttam még az ellent aztán kilőttek.
Amióta beújítottam monitort azóta ez már szinte megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Anno még 15 -18 évvel ezelőtt voltunk kint egy versenyen Angliában és egy lengyel - német srác akár hiszed akár nem konyharuhát használt kifeszítve/ felragasztva egy műanyag lapon egéralátétnek és golyós egérrel tolta... . na most ez a srác legenda lett ET ben [link]
szóval én azt mondom bármivel lehet jól játszani ,ha szereti az ember.
Én szeretek játszani egérrel, nem csak praktikusnak tartom. Asszony kivág egyszer az egereimmel együtt[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dombi81 #17008 üzenetére
ennyi, teljesen igaz. Nálam is 2 délután alatt jött le a játék.Nem értem minek gyártanak 40 gigás patcheket ha nem tudják infrastruktúrával kiszolgálni.
-
félisten
-
félisten
hmm csak nem akar jó lenni PC-n..
-
félisten
-
félisten
válasz Roland861010 #11913 üzenetére
az akadásnak nincs nagyon köze a vas erősségéhez, lásd BF1 a mai napig akad Nv kártyákon.Ez inkább optimalizáció, de előfordulhat HDD vagy SSD/ akár DRAM hiba is.( Sőt a vírusírtó is csinálhat ilyen dolgot.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Dragon3000 #11839 üzenetére
Nagy nehezen leszedtem aztán.
Más : nem olvastam vissza de volt ez a hír már ? Gondolom igen:
[link]
A MW2 remastered Single a mostani MW ben lesz elérhető szerintük tízezer COD pontért.[ Szerkesztve ]
-
félisten
tragédia eza patch, nem akar lejönni. Egész délután töltöm, állandóan megakad hibaüzenettel, most meg 0 a letöltési sebesség.
-
félisten
válasz craftsman01 #8124 üzenetére
vaj simán futott 1070 , 2060, most 2070 kártyán ,nincs vele semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BandiHUN #7073 üzenetére
Én totál belerohanós vagyok alig kempelek, látszik is a statomon, mert 1 fölé is alig tudom vinni. Most goldozom a shotikat épp az meg igényli a közelharcot. De hát ezt megszívtam rendesen.
-
félisten
azta.... 27 killem volt 3 ölés kellett volna Nuke hoz...
Ráadásul úgy végzett ki az a nyomorult hátulról"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz craftsman01 #6421 üzenetére
Azt ugye tudod hogy nem törvényesítő továbbadni ezeket a jogszerűen számlával vásárolt szoftvereket harmadik fél részére . A fel nem használt OEM licencek egyszer értékesíthetőek a retailok pedig bármennyiszer és nem egy géphez kötöttek...Már jó ideje állás foglalt ez ügyben az EU [link] és ezért engedi a PH is ezen jogszerűen megszerzett számlával továbbadott használt szoftverek adásvételét a hardveraprón.... [link]
A torrentezett Windowsokat sokan nem frissítik miközben elég sűrűn jön az eredetihez javítás és update. Az eszközillesztőket a videokártyákhoz pedig ehhez készítik főleg az újabb játékok esetében.
Innentől felőlem úgy oldod meg ahogy akarod.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz craftsman01 #6416 üzenetére
2000 forintos eredeti win kulcsok mellett szerintem elég sok embernek.
Egyébként szerintem lehetséges probléma nálad ez...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz craftsman01 #6400 üzenetére
Virágbolti verzió a Windows? mert az is okozhat ilyen problémát, nem feltétlenül a hardver . Lányom laptopján elindul a játék 30 -40 FPS körül hmegy. GTx 1050 és egy i5 8300. lenovo idepad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
jah az új LMG n van valami. kék fénnyel repülnek a lövedékek. Mint BO alatt mikor meghaltál és különböző fények meg ilyenek szálltak, de itt már a lövedék is kék meg ahogy meghal az ellen kéken füstöl a feje
-
félisten
válasz dombi81 #5905 üzenetére
balról a 7. sor a Vram használat a 9. sor pedig a memória vezérlő telítettsége. Folyamatosan 30 -35 % körül cachel max grafikán 1440P ben, ami azt jelenti, hogy kb 1,3-1,8 GB ból dolgozik és annyit űrit folyamatosan, a többi szemét.
-
félisten
-
félisten
Nem sokat sajnos, ez konstrukciós kialakítás. Ha nincs alatta laptophűtő pad érdemes alá tenni egyet,de sokak szerint semmit nem ér. Mi tettünk alá neki egy jobb fajtát( SF17) meg feldobtuk a legújabb drivereket kicsit visszavettünk a boost órajelekből és így nagyjából használható, kb 50 percenként kicsit pihenteti.
csak tényleg nagyon jót érdemes alá tenni,( tizenezer kategória) azzal kb 5-7 fokot tudsz nyerni a gagyibbak / kisebbek csak pénzkidobás.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KaitouP #5401 üzenetére
mert tudod vannak ilyen emberek akinek semmi sem jó, amikor a régi volt az volt a baj most meg hogy változtattak az a gond lásd:
black ops 4: [link] [link]
"Nem az a lényeg, hogy II. WH, vagy futurisztikus környezet. Hanem, hogy lásd, foglalkoztak-e a játékkal, nem csak egy újabb rókabőrt húznak le róla. Nem lenne kellemetlen érzés néhol ennek ellenkezőjét felfedezni. Próbálkoznak-próbálkoznak.. Én nem tudom, semmi újat nem tudnak, vagy nem is szeretnének már felmutatni."MW : [link]
"Ebben a játékban nem az dönt, kinek a reflexei jobbak, akár a korábbi, valamit érő COD-okban"Egy játék arra való, hogy az ember kikapcsolódjon, szórakoztassa. ha valamit szenvesdésnek élek meg azt nem nevezem játéknak hanem kínzásnak. van sok játék ami másoknak öröm bodottá, lásd Spider man PS4 számomra meg egy unalmas csihi puhi egy jellegtelen főhőssel,.nem nem vitának szánom ez csak egy vélemény ezt én tudomásul vettem, hogy nem nekem készítették a játékot és örülök annak, hogy más meg élvezi és 10 pontosnak tartja a 10 ből semmi gondom nincs ezzel.nem is lát senki engem a PS4 topikban ezzel kapcsolatban vagy a Spiderman topikban. Ezért nem értem ezeket az embereket minek sírnak itt.... meg mindegyik COD topikban és COD hírnél...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Végigtoltam a sztorit, nekem nagyon adta
. Nem azt mondom hogy Halo féle mestermű shooter, de azért nagyon kikapcsolt, szórakoztató volt és mégis bemutatta azért a háborút főleg mikor Farah és a testvére kisgyerek volt .Átjött az egész.Minden mögött volt egy olyan vonal hogy több dolgon azért elgondolkozik az ember, hogy mit hogyan ítél meg kinek a szemszögéből vagyunk éppen jó vagy rossz oldalon, ki számít szabadságharcosnak vagy terroristanak. Price meg baromi jó karakter volt végig. nekem már ezért megérte a játék. [ Szerkesztve ]
-
félisten
Pontosan. Jó lett ez a COD de már most látom, hogy én nemsokára abbahagyom, mert nem az amit szeretek. Remek a körítés, remekek a módok, jók a fegyók, a hangok,a tartalom, csak ez mellett kellene az ami a régiben volt, a darálás és a kempelős noobok kilövése.
Én pontosan ez miatt nem játszok Battlefieldet, mert ott is adott volt a nagyon jó pálya,a jó fegyverek, szép grafika, de minden meccsem arról szólt, hogy F2F alig láttam valakit ki lő le, mert egy nullás kemper sniper feküdt egy háztetőn egész pálya alatt ( de tényleg egész végig. csak ha valaki leölte, amíg úja oda jutott addig mozgott).[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KaitouP #3317 üzenetére
nekem eddig 57 nél megállt az LMG és az egyik SMG. most nem tudom a nevüket az első a listában amit megkaptunk. ezt a kettőt maxoltam ki eddig.
-
félisten
válasz #15779328 #3294 üzenetére
PC-n hamar elfogynak az emberek,de ezt te is tudod, hisz nem az első game neked sem COD ban. Pár hónap és kihal a játék, Jobb ez így szerintem.
Épp az előbb miután lekonekteltem, ezen gondolkoztam. hogy szerintem jól megoldották ezt a dolgot.
Nem vészes az aimassist konzolon se és az egér bill PC-n előny se igen látszik.Jól sikerült az összeeresztés. Persze vannak emberek akik mindenbe belelátnak dolgokat, de úgy gondolom semmi kirívó nincs.
Sokkal élvezetesebb lett az egész hogy együtt játszhatunk és eddig én nem tapasztaltam semmi problémát belőle PC-n. Nem vagyok se jobb se rosszabb és bizony előfordul hogy bedarálnak a konzolosok elég szépen F2F , de ennek örülök, mert ők szerintem jobban féltek tőlünk PCsektől, mint mi tőlük"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz Lifer092 #3271 üzenetére
Huh pedig akkor valami gond lehet nálad tényleg a fülessel vagy hangbeállítást nézd át , mert szinte mindent hallani a lépteket meg mindent. Azon szoktam röhögni, mikor S&D alatt az utolsó emberkék vannak talpon és valamelyik karaktere el kezd kiabálni hogy contect!!!
Még jó hogy azt nem kiabálja hogy i am here ,pls kill me
-
félisten
válasz ForRedGlory #3255 üzenetére
mielött ezt kijelented, nézz rá, hogy az UAV aktív e az enemynél. Az a legkönnyebben megszerezhető streak és nagyon sokan, akik most jöttek COD ba vissza vagy át, vagy éppen most kezdték el , nem tudják hogy működik. KB én már úgy tudom használni, hogy még golyót sem küldök mellé amikor el kezdek lőni a kanyarban BO 4 ben,de itt is már kezdem kiismerni úgy a pályákat , hogy egy UAV tud eredményezni kb 3 killt, ha nem lőnek be közben.falon át kanyarban simán. Érdemes megtanulni a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KaitouP #1736 üzenetére
Gondolom az RTX miatt. Az elég érdekes, hogy a 2060 és az 1660 karit egy kategóriának veszi.
Ez talán jobb táblázat, bár nem hivatalos.. de izééé 175 GB free space ?"For gaming at 1080p with 60fps, NVIDIA recommends using an NVIDIA GeForce GTX 970 or a GTX 1660. For gaming at 1080p with 60fps and Ray Tracing, the green team recommends using an NVIDIA 2060 SUPER.
Competitive players that want framerates as high as 144fps (at 1080p) will need an NVIDIA GeForce GTX 1080 or an RTX 2070 SUPER. Lastly, for gaming at 4K with Ray Tracing, NVIDIA recommends an NVIDIA RTX2080 SUPER.
NVIDIA did not state the graphics settings for these specs, however we can assume that it’s referring to Ultra/Max settings. I mean, it wouldn’t make sense to have Medium or High settings for enabling the Ray Tracing effects."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én szívesen segítek valakinek, ha megmondja hogy kell. RTX kártya adott.
-
félisten
Most is 139 euro a Ps4 infinity pro kontroller, akcióban 89-99 Euro szokott lenni,( BlackFriday itt is lesz szerintem) hírlevélen pedig szoktak küldeni kupont, ingyenes szállításról vagy további kedvezményről.
Nem emlékszem pontosan,de ha jól emlékszem nekem 33 K ba került az boxhoz az Elite anno ,de az igaz, hogy akkor nem 330 Ft volt az Euro, mint ma szóval jah lehet hogy nem lesz annyiért. 45k-t én meg már nem adnék érte.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én nem szándékozom venni már. Nem figyelem az oldalt, szerintem ezt oldja meg aki venni akar, hogy figyeli magának. Hírlevelre érdemes feliratkozni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KaitouP #1638 üzenetére
Nekem most is scuf van az xboxhoz, nagyon szeretem. Ha akciónak, akkor 30 K körül be lehet szerezni őket, nekem azt megérte.Csak ajánlani tudom, szerintem az egyik legjobb analóg kar megoldásuk van.
-
félisten
válasz Con Troll #1576 üzenetére
Con Troll: igen ezt pontosítottam épp feletted előtted 3 perccel
egyébként a szervereken is ilyenkor a tickrate megfelel annak az FPS számnak amivel kommunikál, tehát a BO4 alatt 20 FPS nek megfelelő sebességgel kommunikált a kliens és a szerver, ami gáz volt, sőt a 30 is az szerintem.Ehhez képest a ps4 ilyenkor a maga 50 FPS sebességével szárnyal.Szóval szerintem elkönyvelhető lesz a 30 Hz ra korlátozás, hogy biztosra menjenek MW alatt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Gergo28 #1570 üzenetére
Ez nem is FPS,( nem pontosan fogalmaztam) hanem tickrate, nem tudom a magyar megfelelőjét.Általában hozzákorlátozzák konzolon az FPS hez és így megfelelőbb kommunikáció, kevésbé szakadozott az irányítás és a hit visszajelzés. Természetesen a gépen neked az FPS nem változik,de ilyenkor hozzá állítják a szerverek tickratejet az FPS hez. vagy az alap fps hez vagy a feléhez., és annak egy bizonyos szorzószáma a gépeden futó FPS . valószínűleg itt is ezt teszik ha nem éri el a 60 FPS-t a gép.
Igazából erősen függ a játékmotortól és az optimalizációtól. Általában a szervereken történő tickrate korlátozás már régóta megy. A korlátozást nem feltétlenül látod mondjuk egy PS4 gépen, mert úgy szokták beállítani, hogy amit tud, annak egy bizonyos szorzószáma. Ha tud mondjuk átlagban a PS 55 FPS-t, néha lemegy 50 köré, akkor 25-30 Hz-re lekorlátozzák a szervert és úgy számoltatják, hogy annyi FPS - megy a konzolon is.( ha ennek a kétszerese az jobb)
PC-n gáz volt a 20,( BO4) de szerencsére 2 hétig tartott, utána jöttek a 60 Hz-s szerverek, sőt volt állítólag 120 is,de ezt biztosra nehéz meg mondani. Nem sok online lövölde szolgál ki egy erős gamer Pc-t megfelelő Tickrate-vel.PL Overwatch szerverek is 60 Hz-re korlátozottak,pedig aztán ott van pénz. Ez az általánosan elfogadott ( sajnos), CS nél viszont van 120 és magasabb is.
PS 4 re azért a 60 Hz-s tickratet- remélem biztosítani fogják.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egyetértek, én is pont így gondolom. Az az érdekes, hogy az első pár óra után azt gondoltam, ez nem jó, hiányzik a régi COD: aztán ahogy egyre többet játszottam szép lassan megfordult bennem a dolog, most meg már azon mérgelődöm, milyen messze van még a megjelenés
-
félisten
Szerintem akik régebb óta COD oznak- az új részekre gondolok- azoknak érezhetően lassabb a játékmenet és más a sebzés, hamarabb halunk és hal meg az ellenfél, kevesebb lőszer kell és gyorsabban kifogynak a tárak. BO4 ben kellett sokszor 7-8 golyó egy killhez és a quickscope ehhez képest villám volt, itt ezt is jól megoldották. BO3- és 4 alatt szinte ramboként lehetett sniperrel tolni, itt F2F le lehet darálni őket nyílt terepen.Egyenlőre legalább is.
-
félisten
-
félisten
válasz BullKoxa #1246 üzenetére
szia! Én 1440 P n játszom az adatlapomon lévő konfiggal.( RTX 2060 +I7-8700)
Én teljesen le szoktam butítani a grafikát online lövöldékben. nekem így van meg a 105-110 FPS, szerencsére megy a freesync mellé)Az az érdekes, hogy ha mindent maxra teszek( illetve majdnem mindent)n akkor is 90 körül megy. szóval ja ez ennyit tud 1440P ben egyenlőre, majd aztán meglátjuk, ez még béta."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Hát nem tudom. Nem rossz játék,de nekem nem eléggé COD.
Olyan vegyes felvágott érzésem van. Mindenből egy kicsi. Lehet jó lesz,de nekem BO4 jobban bejön azzal a gunfighttel eddig,de azért majd a végső verzió után látom át jobban."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Én azon játszok simán ment PC-n 19.01 kor
nem tudjátok hogy lehet megváltoztani a nevet? valami UDC meg sok száma nevem, azt írja nem elérhető Béta alatta névváltoztatás. A többieknek honnan van akkor nevük ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
letöltve indulhat a móka
ha valaki PC-n letöltötte indítsa újra az appot, utána lesz aktív a Play ikon.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz SH4D0W2011 #720 üzenetére
BO4 ben is vannak elég jók kedvencem a sószóró
-
félisten
Azt nem hinném, hogy megteszik, hogy végeleges ban-t tolnak rá, mert szerintem elég káosz lesz ez a vegyes lobby dolog és az hogy rengeteg féle egérrel és billentyűzettel / átalakítóval fognak emberek konzolon át játszani amire eddig nem volt példa és senki nem próbálta még ezt így kezelni. Ezt kiszűrni anélkül, hogy ebből ne legyen vita/ reklamáció szerintem szinte lehetetlen lesz, de én örülnék neki, ha sikerülne.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
szia! Simán a Battle.net appon keresztül rendeltem elő.
Igen, levonta egyből az összeget,sima vásárlásnak minősül az előrendelés is.Paypal van hozzá rendelve a Battle.nethez nálam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen, lényegesen kevesebb a csaló Battle.net rendszerében mint Steamen, valamint a szerverek isstabilak, első naptól fogva működnek, míg WW2 ben az első 1 -2 hónap katasztrófa volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egyébként egyre jobban látom a grafikai fejlődést. Lehet csak a PC-s gameplayek miatt fene tudja, de egyre szebb a játék ahogy jönnek az újabb videók.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget