Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz Undoroid #12085 üzenetére
Köszönöm megtisztelő szavaidat , de nem vagyok és voltam én olyan "pró" gamer. Sajnos már elszállt a harci kedvem és kiszálltam a kiberharcból. Ez nagyban köszönhető a játéknak és a játékostársadalomnak. Megöregedtem vagy kiöregedtem ki tudja
revengex
Attól, mert ott van én nem használom, mivel egy gyengébb hardverrel rendelkező ellenfél esélytelenebb lenne, hidd el a cod1-től ez a bug benne van a játékban. Gondolom sokan emlékeznek cod 1-ben a csak 125-333-nak emlegetett helyekre. Dawnville, harbor, carentan stb. Olyan helyekre fel tud(ott) menni az ember, hogy akinek nem volt meg az fps szám esélytelen volt.
Ez nálam becsület kérdése. Ez az egy jó volt az mw2-ben, hogy fps limit volt, de mint írtad már ezt is eltörölték Lassan oda jutunk, hogy steamen lehet legális csalásokat venni. Na én, akkor se próbálnám ki még kíváncsiságból sem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs