Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Undoroid #12085 üzenetére
Köszönöm megtisztelő szavaidat
, de nem vagyok és voltam én olyan "pró" gamer. Sajnos már elszállt a harci kedvem és kiszálltam a kiberharcból. Ez nagyban köszönhető a játéknak és a játékostársadalomnak. Megöregedtem vagy kiöregedtem ki tudja
revengex
Attól, mert ott van én nem használom, mivel egy gyengébb hardverrel rendelkező ellenfél esélytelenebb lenne, hidd el a cod1-től ez a bug benne van a játékban. Gondolom sokan emlékeznek cod 1-ben a csak 125-333-nak emlegetett helyekre. Dawnville, harbor, carentan stb. Olyan helyekre fel tud(ott) menni az ember, hogy akinek nem volt meg az fps szám esélytelen volt.
Ez nálam becsület kérdése. Ez az egy jó volt az mw2-ben, hogy fps limit volt, de mint írtad már ezt is eltöröltékLassan oda jutunk, hogy steamen lehet legális csalásokat venni. Na én, akkor se próbálnám ki még kíváncsiságból sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest