Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Farming Simulator 25
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- Azonnali játékos kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz Fitzgerald #10779 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam hogy utána jobb vagyok. Ha jól emlékszem le is írtam bf1 topikban, mert ott én is kipróbáltam kontrollerrel
-
steele80
senior tag
Mi lett ezzel a játékkal? Mentem 4 kört különböző szervereken, de mind laggolt. A találatok regisztrációja katasztrofális. Néhány napja még zsinórban egy quonquest meccsen 30-40 között daráltam átlagban most 20-25. Esek kelek. A netem jó, a gépem is, nem hiszem, hogy pár nap alatt elfelejtettem játszani. Nem olvastam vissza, de állítottak valamit? Mert ez így ratyi.
-
warcat
veterán
válasz gery14 #10795 üzenetére
Ha ilyesmit fontolgattál, akkor le kellett volna a csapni a 30 dolláros amazon ajánlatra.
Ha tart még egy ideig a premier access, akkor berendelheted konzolokszervizétől és majd küldik amikor lesz (gondolom ünnepek után).
EA: It's in the crate!
-
gery14
senior tag
Szerintetek hol van a game a legjobb áron ?
lemondtam az origin premiert inkább megveszem valamivel muszály elütni az időt néha.// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
AAtt1la
aktív tag
válasz CptAdamica #10788 üzenetére
A BF1-es videót én is láttam.Az egy vicc,nem teszt.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Nem létezik hogy zsinorba olyan squadokat kapok ahol csak retardáltak vannak már megint ..
Egyszerűen ha hulladék a másik három tag akkor elvan baszva a játékom a nagyobb pályákon.
- 0 mozgás objective-re
- kempelés a pálya sarkán
- nem lehet rájuk spawnolni mert közük nincs a rotate-hez
- ha véletlen a közelemben vannak se ammo se medkit fedezés stb ... Élesztés?! azt se tudják eszik e vagy isszák
- fedezék mögül az istenért se jönnének ki mert akkor meg is halhatnak. (De még így is feeder az összes.... apropó hogy a viharba lehet negatív K/D-t összeszedni?!) 32-ből az utolsó majd 10-nek mind ilyen wtfIyenek miatt meg lehetetlen a "normális" csapattal haladni mert ha elhullok mire beérem őket és ha azok nem tudnak felszedni spawnolhatok a kezdőre vagy vmelyik már rég befoglalt pontnak a sarkába..
3. pályám 3.különböző squad-al mára a befejeztem.
Ajánlottam nekik hogy uninstall, ki is léptek szerencsére és remélem megfogatták tanácsom mert csak elfecsérelt idő nekik. (na meg nekem is az ilyenekkel)
~90%-ba nagyon jókat játszom de a ilyen a maradék 10% és rohadt bosszantó tud lenni mikor már már fizikailag érzed azt a sötétséget amit ezek árasztanak magukból.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fitzgerald #10779 üzenetére
Igen, a Battlefield 1 után másnak érezni az újat. Én játszottam a bétával és aki szerint a Battlefield V az 1-es copyja, szerintem nincs igaza. Egy csomó dolgot változtattak benne játékmechanikailag és ezért szerintem nehezebb is. A járműveket is negatívan érinti ez, nem tudsz most már pl. tankkal ilyen 40-0-ás statot csinálni olyan könnyen.
(#10780) EczkE Nem tagadom egyébként, hogy béna vagyok kontrollerrel, más Playstationos játékoknál(pl. első Uncharted aim assist nélkül) is meggyűlt vele bajom.
Előbb néztem a kritikát, azt vártam Zoly jól lehúzza majd ezt is, meg is lepődtem hogy ilyen viszonylag pozitívan beszél róla. Viszont szerintem ez a teszt most nagyon felületesre sikeredett, mert nem említette a változásokat az előző részhez képest.
(#10781) sagem Én is így gondolom.
(#10786) BerserkGuts Amúgy kíváncsi vagyok a következő generációs konzolokhoz találnak -e ki valamiféle precízebb irányítást az új kontrollerekhez. De szerintem nagyjából minden marad a régiben, mert sok konzolosnak ez így megfelel és pl. kimondottan a billentyűzet konzolra elhozatala ellen van.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Torry
addikt
Hol most a legolcsóbb a bf5 pc-re?
Köszi,
P -
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Ezzel a végtelen töltő képernyővel nem akarnak toszni valamit?
Igaz nem sűrűn de azért előfordul napi szinten,hogy pálya vége után nem tölti a következőt.Origin:Memphis79HUN
-
BerserkGuts
őstag
válasz Hopkins95 #10774 üzenetére
Elég szomorú hogy még mindig erőltetik ezt a joystick-es megoldást hát 100évig kell várni mire fejlődik a technika
Nem baj eltelt kb 30év és még van belőle mire megunják mert nagyon kreatívak.
Azóta 2 joystick is van belőle a sonyn meg méég több gomb
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
sakto
őstag
Hali
Valaki tudna segíteni?
Win 10-em van és nincs a menübe a DX12 bekapcsolási lehetőség -
milan18
aktív tag
Csendes-Óceáni front lesz? Valaki mondja már hogy lesz
-
AMATŐR
őstag
Nálam fent van az experience de azt írja ki, hogy a játék nem optimizálható! VGA-t cseréltem, eddig minden rendben volt. Ami még érdekes, hogy a z RTX funkció sem jelenik meg. Mi lehet a probléma?
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
sagem
addikt
Hát nemtom, azt mondja a tesztelő hogy ő sokat játszik BF játékokkal és hogy ez a rész tök ugyanaz, mint a Bf1..de pont most változott meg a játékmenet, hiszen más lett a heal rendszer, meg pl. a töltények sem a fán teremnek már a fegyverek viselkedése is más, a pályák kialakítása (nem kinézete, mert az nyilván más) meg még lehetne sorolni, szóval számomra furcsa ez a teszt, de persze mond igazságokat is, mondjuk ezek legtöbbjével mindenki tisztában van
Összességében egyébként szerintem egyáltalán nincs akkora probléma a játékkal, mint amit pár média/"véleményvezér" sugall, a tragédia nem ez a kategória, hanem pl. a Fallout 76. Az EA valószínűleg tanul a dologból, mint ahogy tanult az SW II-es lootbox botrányból is (és a BF már ezek nélkül érkezett pl.), valószínűleg a következő BF kommunikációja/prezentációja már sokkal jobb lesz. És itt is van a fő probléma, ami mindig előjön, és amiről bezzeg nem beszélnek a teszterek: mire kiforrná magát az aktuális BF rész, jön a következő, és minden kezdődik elölről.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Fitzgerald
veterán
válasz Hopkins95 #10774 üzenetére
Ja, rohadt frusztráló. Viszont azt vettem észre, hogy ha a kontroller után újra egérrel/billentyűzettel kezdek játszani, valahogy jobb vagyok, mint korábban ugyanígy. Amúgy sem vagyok szar igazából, de a frusztráló kontrolleres buzulás ad egyfajta boostot, felfokozott kontroll érzetet az egeres/billentyűzetes játékhoz valamiért.
De egy nagyon hasonló jelenséget észrevettem a BF1/BF5 váltás kapcsán is. A BF5-ben a gunplay ugye alapból nehezebben szokható, mint a BF1-ben. Kb. 1 hónapja olyan 30 óra BF5 után gondoltam visszamegyek egy kis BF1-et játszani mert ott kadzsuálabb a gánpléj, kíváncsi vagyok. Csináltam is egyből olyan killstreak-et infantry-ként, hogy ejj.[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz nincsnév007 #10748 üzenetére
és kinectel
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Joccc07
addikt
Ezt én már komolyan nem hiszem el. Nem akarja megadni hiába hívom le.
Repair után gondoltam jó lesz. Végre hívnám le erre elmegy az áram.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
addikt
válasz Fitzgerald #10741 üzenetére
Ugye milyen szar?
Én PS4-en próbáltam Battlefield 1-et, szóval volt aim assist, de nem sokat segített. Végig azt éreztem, hogy nem tudok úgy teljesíteni ahogy szeretnék, mintha az egyik kezem elvették volna. Nagyon frusztráló, ahogy nem tudok pontosan célra tartani, mert egy kicsit túltolom a sticket vagy a cél elé.
A repülők irányítása is problémás számomra kontrollerrel, mindig elszámoltam a fordulási gyorsaságot és lezuhantam. Stickkel nem tudok valahogy olyan gyorsan és hirtelen fordulni, mint egérrel.
Így 20 perc bohóckodás után abba is hagytam és mentem vissza PC-re.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
omikron23
senior tag
válasz Leon77 #10754 üzenetére
Nalam ugyanez a szitu, a "normal" edition-t vettem meg majd kesobb megvettem hozza a Deluxe-ot. Az 5 skin-t ki is tudtam valasztani, de ezen kivul semmi valtozas, es Origin-en belul nalam is a felkaru no van a borito kepen es nem irja sehol, hogy Deluxe edition.
Azt hittem, hogy csak nalam van ilyen "problema", de ugy tunik nem egyedi az eset.ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
DithenS
senior tag
Nem nehéz, azt se felejtsd el, hogy mindenki kontrollerrel van így felesleges az összehasonlítás. De a settingsbe állítgasd a dolgokat, sokat segít.
-
Leon77
őstag
válasz venom8888 #10766 üzenetére
Induláskor minden csapatnak van 500 spawn lehetősége. Akinek több marad, az nyer.
Ezért fontos a csapatjáték és az újraélesztés.
Esetedben ez 88 spawn lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
venom8888
őstag
A jatek vegen ha veszitunk vagy nyerunk mi az a szam hogy 88-0 . mik ezek a szamok?
-
Źşë'
addikt
válasz Aventador91 #10758 üzenetére
nekem elsőre csak egy jött össze, aztán tegnap sikerült valami multikill aztán megadta, de egészen addig számolta az 1 killt - nem volt egyszerű teljesíteni mert azért zsákbamacska hogy mikor vannak egy adott ponton az ellenfelek ráadásul mire odaér a V1 addigra el is futhatnak a csába
volt szó róla hogy a játék dx12ben milyen faszán fut, nálam horror volt, visszaraktam dx11re (gtx970) meg ultra preset és full akadásmentes, az fpst nem néztem de lehet majd bekapcsolom kíváncsiságképp
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
Nem. Nekem tegnap 12 killre adta meg. Mondjuk a 2 benne van.
Legalább 2nek kell lennie. Én így értelmezem.
Breaktrough módban csináltam meg hamadán.
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
Oh Everything make sense now. Jogos, csak ez így max random kivitelezhető.
Make things work
-
fuvi
senior tag
halál(i) okok:
-
Leon77
őstag
Lehet, hogy láma kérdés nagyon, de játékon belül honnan tudom megállapítani, hogy deluxe vagy sima játékot használok?
Elvileg deluxe, de induláskor a félkarú nő van a képen...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
SipiBcs
őstag
A grand operationban a final stand már battle royal módban fut? Wtf 😁
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Bismarck24
tag
Sziasztok!
Olvastam itt a fórumot és meg is csináltam, hogy a dokumentum mappában lévő fájlt felülírtam azonban a játék nem menti el a mentett beállításaimat. A grafikus opciókat igen, de ami a karaktereket és a fegyvereket illeti azt minden belépéskor meg kell csinálnom. Valakinek ötlet?
-
zzola
titán
válasz nincsnév007 #10748 üzenetére
Egérrel bárki tud, kézügyesség a kontrollerhez kell...
-
bul07
nagyúr
Hát nem igaz
Van ez a sisakos feladat nálam bugos, hiába szedem fel a squad társaimat nem számoljaNa meg ugye ezek (tudom tudom a játék tökéletes én csak képzelődök)
Levegőbe telepített aknák
És nem lehet őket kilőni de járműre robbanVagy a repülő gépágyújának a lőszere nem töltődik, így csak bombázni tudok egy idő után levegő harcra esély sincs
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nincsnév007
őstag
hogy lehet egérrel fps-t játszani?
-
IntelKiller7
veterán
válasz Fitzgerald #10746 üzenetére
GOndolom nem ezek az első percei. Én még 3 év után se tudok így játszani kontrollerrel. Bár néha beadja rendesen.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Fitzgerald
veterán
-
SzlobiG
félisten
Nálatok nem szokott néha olyat, hogy a grafikai beállításokat fogja és auto-ra teszi magától? Már vagy harmadszor fordul elő ez az eset.
-
addikt
Ez a V 1/JBL 2 feladat bugos...
Úgy se adta meg ,hogy én hívtam le, és most az előbbi játékban akkor se számolta amikor más volt a leader.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
EczkE
veterán
Megszokas kerdese, siman jo vele jatszani es nem is megy rosszul.
Asszem mindenféleképpen!
-
Fitzgerald
veterán
Gondoltam kipróbálom a PS4 kontrollerrel a játékot pécén...majdnem össze is törtem a gépet 5 perc után. Hogy a f#szba lehet kontrollerrel fps-t játszani?
-
zzola
titán
válasz IntelKiller7 #10738 üzenetére
-
soultrapp
senior tag
válasz Fitzgerald #10736 üzenetére
Köszi!Akkor jól gondoltam
-
warcat
veterán
Most olvasom,hogy érkezik az M1897 shotgun is, supportnak. Jump into Battlefield V and Receive Two Holiday Gifts
Dec 18.- jan.3 között a belogolásért járnak, a Ribey lehet,hogy kicsit hamarabb aktiválódott de jön a shoti is.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Nem tudjátok mi lehet az oka,hogy nem tudom bekapcsolni a dx12-t??
Nekem nincs ott a kapcsoló gomb a beállításoknál.win 7 lehet a baj??
sapphire rx 580 nitro kártyám van.Köszönöm!
-
warcat
veterán
válasz Pro!Petya #10732 üzenetére
Pont ezt akartam írni, volt most délután egy kis időm rá kipróbálni, még viszonylag kevesen használják.de
LevelCap már csinált róla videót, úgyhogy ez változni fog gyorsan.
A 3x scope is mehet rá, nem zavaró.EA: It's in the crate!
-
Pro!Petya
addikt
Ejjjj ez a Ribeyrolles 1918 nagyon durva alapon is
Ezt tuti nerfelni fogják Pedig adja nagyon!!
-
addikt
válasz viking_arc #10729 üzenetére
Ezt akkor szokta írni amikor pont elérted a szintet ami a fegyverhez kellett.
Köv körben már jó lesz.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Locutus
veterán
válasz viking_arc #10729 üzenetére
Egyszer volt ilyen nekem is Csak ki kell választani egy másik fegyvert, majd újra az MG42-t.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
Én azt bírom, amikor ripul nekem a chatbe a squadmate hogy dobjak már lőszert, holott rajta fekszik a ládán, csak nem látja. Amikor meg dobok másikat, az elsüllyed Oszt tegyél jót nekik...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
addikt
-
bul07
nagyúr
Jöhetne már javítás, egy kis bug irtás
Mondjuk ha felveszek egy fegyvert az tudjam is használni, vagy a lőszeres láda ne essen át a padlón
De komolyan házban eldobom és meg se áll a földszintig, mi ez márSzerver kereső is egy vicc
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gabor7th
addikt
Közvetlen link a csajszi videójához:
https://www.instagram.com/p/BrQSkZulKDw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Már megint mellényúltak... A Battlefield 5 promóciós videóját Instragramm stárokkal nem igazán értékelik a gamerek:
Az első videó még nincs fent Youtube-on görgessetek le, hogy lássátok, hogy a csajszi, hogy mutatja be hogyan játszik és éleszt újra egy kacsát...
https://boundingintocomics.com/2018/12/13/ea-dice-blames-battlefield-v-difficulty-for-players-not-playing-the-game/
Ez meg itt van a Youtube-on már:
https://www.youtube.com/watch?v=Wc9sGEblYPY
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
CptAdamica
veterán
-
addikt
válasz ForRedGlory #10716 üzenetére
Nem fogalmaztál egyértelműen.
Ezért a második részre reagáltam. Lehet ,hogy reggel van, de az első részben nem volt egyértelmű ,hogy melyik oldalon is állsz.A balance sokkal jobb volt a régi TTK-val.
Ott talán csak a medicnek kellett volna még egy kis buff.A hosszabb TTK a scoutoknak kedvezett.
Elhiheted, kipróbáltam. 70 méter felett gyakorlatilag nincs más kasztnak esélye.
Mindezt úgy ,hogy én max átlagos vagyok sniperrel.Stodeh pl, így God Mode...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nem ertem, hogy ez most honnan jott... Koszi a tippet, nem is tudtam.
Szerk.: Jol felfogtad latom. Olvasd el ujra. A balance meg sosem volt jo, most csak mashogy szar... Csak sirtak azok a nolife prok, akiknek eddig jo volt, hogy elvettek a jatekat. Tobb golyo kell olni, omfg...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ForRedGlory #10706 üzenetére
A sok Rambonak, aki sirt, hogy nem hal meg a masik egy lehelettol, ott a Cora. Fasznak nem volt az ugy jo.
Újfent megemlíteném. Van más játékmód is, nem csak a Conquest.
Ez sokkal jobb volt igy
Nézz körül a BF5 fórumokon és látni fogod ,hogy bizony a legtöbben nem osztják ezt a véleményt...
Nem csak a TTK növelése volt a probléma, de az emiatt teljesen szétk*rt balance a kasztot között.(#10716) ForRedGlory : ez most honnan jott
Csak válaszoltam.[ Szerkesztve ]
-
DNS_65
senior tag
Tegnap este próbáltam TDM-ezni, de pár percnyi játék után kb 4x eljátszotta hogy "connection lost to server" vagy hasonló. Nálatok működött rendesen?
-
zzola
titán
Nem lesz patch.
-
Aventador91
őstag
Nem baj, most majd megint fingik egyet valaki és meghalsz. Alig várom a sok cheaterezést itt a fórumon is, mert a pro playerek mégjobbak lesznek
-
IntelKiller7
veterán
válasz Fitzgerald #10709 üzenetére
Ajandekba kapta minden jatekos.
-
Fitzgerald
veterán
Jött új AR, Ribeyrolles 1918, volt a BF1-ben is. Phingom sincs hogy a Tides of War-al unlockoltam-e, vagy csak úgy bekerült a játékba.
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #10704 üzenetére
Hát ja. Ott kb full más fizikát tesztelgettek mint ami a normál játékban volt.
-
Lendova
őstag
válasz giornalista #10698 üzenetére
A jelentős többség nagyon félre értelmezi ezt a "random bullet deviation-t". Counter Strike-ban majdnem ugyan úgy működik a spread.
All fiat goes to zero.
-
ForRedGlory
félisten
Na fasza, vissza a regi... Ez sokkal jobb volt igy... Na de remelem a patch megint szetqrja a jatekot, mert most kivetelesen megint jol fut. Mar varom a rohadt lagot es tarsait.
A sok Rambonak, aki sirt, hogy nem hal meg a masik egy lehelettol, ott a Cora. Fasznak nem volt az ugy jo. Oda kell menni, akinek meg nem tetszik, az megy a casualba.
[ Szerkesztve ]
-
go_trabi_go
kezdő
válasz CptAdamica #10704 üzenetére
ma is tanultam valamit, túl modern fegyverek számomra
vagy csak nem hallgattam figyelmesen a futurisztikus jövőkort, mit hozna számomra
Checkpoint 3x20: A Battlefield sorozat
[link][ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz go_trabi_go #10702 üzenetére
Itt nincs CTE, de a CTE-t azért hozták létre a BF4-ben, mert nagy gondok voltak az alap játékkal, itt azért nincsen szó erről.
Megyen!
-
go_trabi_go
kezdő
battlefield V CTE létező fogalom, valaki aki játszik, válaszoljon már
és mi van a vakvágányokkal, fejlesztési mellékágakkal? Battlefield 1 Incursions örökös béta állapotra itélve, megértem, vagy alfa státuszban ragadt?
melyik az a speciális bfV játékmód, ami az örök igéret marad?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát igen az építés
Sok gyökér a hátsó ponton építgeti a homokzsákokat
Én meg odamegyek páncélossal és rombolom, egy idő után megunja és elmegy tenni a dolgát(persze arra az időre én se azt csinálom amit kellene de ennyi trolkodás belefér )( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.