Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz CptAdamica #8598 üzenetére
Kezdem megszeretni a BFV-t (gunplay k jó), de sajnos ezzel egyet kell, hogy értsek.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
CptAdamica
veterán
válasz gabor7th #8576 üzenetére
A COD eddig is rekord bevételt hozott, akármit csinált, ha kiadnának egy zacskó kakát COD felirattal, azt is vinnék.
Igazából a játékot már az megpecsételte, hogy nők vannak benne, innentől fogva lehet akármilyen jó a játék. Hányni tudnék ezektől az emberektől.
Megyen!
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #8580 üzenetére
Valszeg igen, már ha hihetünk AlmightyDognak.
Azért remélem jön még tartalom ebbe a részbe is, 24 fegyó jön Westie szerint és jó lenne még legalább 8-10 map. Ha nem is annyi, mint a BF1-ben volt.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
zseko
veterán
Hát. Rohaggyonmeg
Az a qrva HBCC szívatott meg , bekapcsoltam és teljesen játszható lett a cucc, 70-80fps-el, több pályán próbálva, a maradék fél órában. Ilyen hülye, játékhoz köze nem lévő beállítás miatt szarakodtam 5-6 órát, ami helyett játszhattam volna. Így a próbálkozásokra fogyott el a trial.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Dtomka
veterán
Látom
Én igyekszem egálban tartani. A sniper eléggé le volt maradva ~5 óra volt....... akkor ezután medikkel kell lennem
Szerintem azzal, hogy nem sniperkedsz többet veszítesz mint nyersz. Hisz eléggé nagy élmény tud lenni, ha rohanó ellenfélnek ki tudsz osztani 1 headshotot több száz méterről.
A TOP első: _Ecli9seS7y
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz #08205824 #8564 üzenetére
Én is szeretek sniperkedni de leginkább 1 pontot védek vagy támadni szoktam. Nem a pálya legszélén hasalok...
1 tipp:
Rotterdamon is lehet még jókat, az épületekből (ap minekat a lépcsőkre)
Spawnolás után rohanj az ammohoz, és akkor lesz 2 db ap mine-d. Ezekkel meg tudod védeni magad a közelharc során. Ha látod enemy hit akkor pisztolyra váltasz és likvidálod az ellent. Ezután célszerű helyet változtatni, mert lehet ismét meg fog látogatni -
Lendova
őstag
Pár dolgot már ki lehet ebből hámozni.
All fiat goes to zero.
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #8580 üzenetére
Szerintem nem.
-
zzola
titán
válasz Fitzgerald #8575 üzenetére
Álmodik a nyomor?
-
Aventador91
őstag
válasz Fitzgerald #8579 üzenetére
szerintem jövőre már jön majd valami új bf, ez meg le lesz szarva
-
Fitzgerald
veterán
Végül is igazad van, a Mass Effect Andromeda-t is inkább hagyták elsüllyedni ahelyett hogy kikalapálták volna, pedig az EA szerint még egész jól is fogyott, csak hát szar sajtó visszhangot kapott, joggal.
Megvót a scam, elment belőle preorderben is egy rakás, meg megjelenéskor is.
Le lett húzva, akkor hagyjuk a picsába. Az online rész az hurka, 2 hónap múlva már alig fogja játszani valaki. Déelcék sem fognak jól fogyni, minek foglalkozni vele. 4 hónap után ott is hagyták az egészet, javítás se jött azóta egy darab sem.
De a BF5 már preorderben is szarul fogyott, meg a megjelenéskor is. Itt már nyilván nem jött be a scam.Azt viszont nem érdemes elfelejteni, hogy ez egy online játék, amibe kell a tartalom ahhoz, hogy később a pitiáner mikrotranzakciókat integrálni lehessen.
-
lofagi
addikt
Jó reggelt, itt az ideje felkelni, indulni kell, hasadra süt a nap!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gabor7th
addikt
Amúgy is egy félkész termékért miért is gondolják, hogy teljes árat kérhetnek.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
A CoD egy hónappal a megjelenése után sokkal jobban teljesített, mint a Battlefiled 5 a premier héten.
https://www.youtube.com/watch?v=T43nNG63yUE
-
Fitzgerald
veterán
Van aki másra számított? Mondjuk az Origin Access Premierből biztosan jött azért lóvé, sokan csak a BF5 miatt fizettek be rá. De összességében véve egyetlen kiút van ebből az EA számára: ha most aztán tényleg mindent beleadnak, hogy visszaszerezzék a játékosok bizalmát.
Ha ezt a játékot is magára hagyják kevés tartalommal, az aztán végképp a játékosközösség arcon fosása lesz, és nem lesz már több húzásuk.
Itt most kő keményen kell tolni a jobbnál-jobb ingyenes tartalmakat hosszú ideig.
A Firestorm olyan legyen, hogy a CoD-ra még csak ne is akarjon gondolni senki.
Legyen 20-25 map a játékban 1 éven belül, egy rakás új fegyver, játékmód.
Akkor majd lesz rendes BF6 preorder is, meg komolyabb eladási mutatók launch-kor. -
warcat
veterán
válasz gabor7th #8567 üzenetére
Más is készített hasonló videót, a bajom ezzel,hogy nem tudni mennyien döntöttek az Origin premier mellett a játék megvásárlása helyett, namost azt az EA találta ki tehát sopánkodniuk nem lehet.Aki direkt bfv miatt vette meg,annak még le se járt, aztán vagy megveszi vagy nem másfél hét múlva,de ezzel számolniuk kellett.
PC-re dobozosban deluxeot nem is kínáltak,a 60 dollárodért meg csak majdnem két héttel később kezdés járt,a játék tokjában meg csak egy letöltőkód volt, hát igen nagyon csábító...
EA: It's in the crate!
-
gabor7th
addikt
Ekkora kedvezményt adni azért túlzás bármilyen rosszak is a számok.
-
gabor7th
addikt
válasz IntelKiller7 #8568 üzenetére
Nagy a baj, ezúttal a játékosok nem csak igérték, hogy nem nézik el azt, ahogy bántak velük meg a játékkal.
Egy hetes a játék, de máris 50% kedvezménnyel adják és 63%-kal kevesebb fogyott belőle Nagy-Británniába mint a Battlefield 1-ből ugyanennyi idő alatt a "fizikai" eladásokat tekintve.
https://www.gamespot.com/articles/battlefield-5-is-on-sale-for-30-xbox-one-ps4/1100-6463482/
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Nagyon-nagyon rosszak az eladási számok.
https://www.youtube.com/watch?v=UUlAt8MAEu8
-
törölt tag
Hi!
Ez a spannolós rendszer még nagyon idegesítő. Sniperkedni és taktikusan játszani nem is lehet, mert a pályán bárhol mögénk spannolhat egy ember vagy egy szakasz. csak futkosni lehet, mint egy bolond. Két esetet mondok el: először a pálya legszélén kempelek a sniper puskámmal, nehogy a hátam mögé kerüljön valaki. Ez azért kell, mert nekem nincs a sniperhez elég hatásos közelharc fegyverem. És akkor a pálya legszélén a hátam mögé berak egy ellent... a pálya legszélén! Másodszor már egy-két perce kúszok a fűben, kb tíz lépésnyire a pálya szélétől és akkor berak a hátam mögé egy szakaszt... a qva pálya szélén!!!!
Hogy lehet így sniperkedni, ha bárhol mögém rakhat valakit?
A tankok nevetségesen gyengék!
A fűből senkit sem látok magam előtt, de engem öten is látnak. Haverjaim jót röhögtek rajtam.
Itt még sok a tennivaló, addig is marad a bf4.
Csátok!
-
Leon77
őstag
válasz guftabi96 #8562 üzenetére
Digis vagyok. Nekem is ilyen, de megtanultam vele együtt élni. Különösebben nem hatraltat, mert nem állandó. De tény, hogy nekem is van. Bf4 és bf v tuti, bf1 nem jött be abban kevés órám van.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
guftabi96
addikt
Digisek!
Csak én szenvedek ezzel már hosszú hónapok (lassan egy éve) óta?
Időről időre előjön és használhatatlan emiatt bármelyik Battlefield játék. Letöltés, netezés minden megy normális sebességgel, csak az BF-ezni nem tudok, mert olyan packet loss van, hogy játszhatatlan az egész. Jeleztem már többször a szolgáltatónak, de semmi
Valószínűleg pár nap múlva megjavul majd, egy ideig jó lesz, aztán kezdődik minden elölről... Így megy ez már március óta.#KeepFightingMichael
-
tom_tol
addikt
Valaki hívott játszani, de nem tudtam elfogadni. Semmilyen módon nem sikerült rákattintanom az accept-re. Hogyan kell ezt ?
-
gery14
senior tag
Jó lenne mert nagyon gáz ez hogy közben nemtudjuk áligatni én pl pályához és a kedvemhez helyzehez mérten áligattam a bf4 ben a fegyokat mint sokan mások...
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Locutus
veterán
Na, ma először megkaptam, hogy cheater vagyok ... 25-1-nél a blenheimmel
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Ármester
válasz kisza25 #8549 üzenetére
Wolfensteinbe is van.
Ez valamilyen szinten már történelemhamisítás szvsz.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Leon77
őstag
válasz kisza25 #8547 üzenetére
Tudom, ezért használni nem lehet az utcán. De, ha csinálsz egy korhű filmet, vagy játékot, akkor nem lehet probléma, mert csak megjeleníted a múltat. Én játszani járok és nem is érdekel túlzottan az ideológia, de ez már a ló túloldala.
Szóval nagyon gáz szerintem.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
SkyS1gn
félisten
Tudom rettentően off, de itt lehet jobban tudjátok: melyik áruházból éri most meg gépet venni? Lehet visszatérnék asztalira laposról és 3 éve nem néztem árakat.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
gery14
senior tag
Nekem az hiányzik hogy game kozben nemtudom áligatni a perkeket a fegyomon miert nem lehet egy bf4 szeru testreszabást megcsinálni anyira snassz és sima igy a game.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
kisza25
félisten
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Leon77
őstag
A női krakternél sokkal gázosabb, hogy a nagy pc jegyében nincsen például horogkereszt. nagyon durva.
-
Dtomka
veterán
Amúgy ezt az autospawn-t ki lehet valahol kapcsolni? A repcsire várnék erre ledob a táljára...
-
Dtomka
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz szuk_jozsef #8507 üzenetére
Nekem se jó a dx12 rossz a frame time, akadozik. DX11-el meg jó. RX480
-
EXA
aktív tag
Joccc07: Én is szoktam azzal menni, a legdúrvább a halálsikoly,amit megcsináltak a női karaktereknél, ott mindig nézek egyet,hogy ez kegyetlen.
propetya85: Ezt mondjuk jó tudni,mert én általában grand operations-t szoktam játszani, ugye az 3 napból áll, ott például ha elkezdődik a nap mondjuk esővel,akkor végig eső van. De jó,akkor majd megyek dominiont is. Reconal sokmindent tényleg nem lehet csinálni ködben,ezt tapasztaltam én is
-
Lavar
aktív tag
Na jövök még 10 órával barátnőm is beregisztráltam originre.
[ Szerkesztve ]
-
EXA
aktív tag
Azt én vettem csak észre,hogy a random időjárás így,mintha nem nagyon lenne a játékban?
Az egyik BF-ben ez bemutatták, már nem tudom melyikben és ott egész jó volt. De itt az 5-ben Narvikban találkoztam néha egy random hóviharral, de például Rotterdamban, ha a játék elején köd van,akkor egész meccs alatt az is marad, ilyen konstans az egész. -
sixpak
nagyúr
válasz Locutus #8518 üzenetére
Valóban, benéztem....de nem is ez volt a lényeg.
Belekeverni az AMD-t az Intel botrányba, erre céloztam, ehhez már tényleg elvakult fannak kell lenni.
De ne untassuk a topik többi tagját ezzel, sajnálom, hogy belinkeltem ide....akár törölhető is az egész szarság, tg.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
EXA
aktív tag
Joccc07 : Jaja, ez mondjuk tenyleg vicces . Amikor medic-el megyek,szerintem egy meccsben felszedett karaktereknel kb a 70% no.
-
RudY
addikt
A valóságban 50-100 méter egy bombázónak már valóban meglehetősen kritikus magasság a manőverezéshez, de a szállító jármű se úgy gyorsul, ahogy a valóságban.... mondjuk a respawn is elég gáz, nem tudom hol volt ilyen...jó, talán volt egy feltámadás a történelemben, de azt alapul venni...hááát
-
addikt
hogy ez nem illik a ww2-be es ezert kiszedtek.
Az gondolom szerintük beleillik a játékba ,hogy a bombázók 50-100 méter magasan kóvályognak mert nem lehet őket a földről leszedni? A valóságban ilyen magasságon egy szempillantás alatt kampec lett volna nekik...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
EXA
aktív tag
Meglattam ezt a kepet a googleban es elkuldtem az egyik baratomnak, hogy ez hol van a jatekbol, mondta,hogy sok ember sirt,hogy ez nem illik a ww2-be es ezert kiszedtek. En akkor olyan ideges lettem abban a pillanatban,hogy miert kellett ezt. Megtudom erteni azt aki mondta,hogy ez nem illik bele,de ez egy jatek, nem dokumentumfilm. Nem ertem miert nem lehet benne hagyni, mindenki ugy allithatja a karaktert,ahogy szeretne. Ez tetszett E3-as es kesobbi bemutatok alatt,hogy egyedi karaktereket is lehet majd a jatekban csinalni. Mult heten vettem meg a jatekot,ami amugy nagyon tetszik, a cod4 ota nem fogott meg igy multis fps jatek, de ez... Ha en egy kopasz szakallas trikos karakterrel szeretnek menni jatszani hadd tehessem meg es ne kelljen az ezzel nem tetszeset kifejezo tabor velemenyehez igazodnom. Mondhatta volna azt a DICE,hogy bent marad minden es mindenki ugy jatszik,ahogy akar,de lehet,hogy ezt csak en es par ember gondolom igy,ha mar kiszedtek a jatekbol az ilyesmi testreszabhatosagot.
De maga a jatek tenyleg nagyon szuper,nagyon beszippantott.
Bocsi az ekezetert, lusta voltam meg megtanulni angol billentyuzeten magyar kiosztassal irni.
-
3L1T3
addikt
válasz CptAdamica #8516 üzenetére
Ja, korunk egyik legnagyobb hibája , hogy ennyire hatásos a rinya.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
steele80
senior tag
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #8508 üzenetére
Persze, tényleg jó a cpu, de ki tudja mi lesz a vége ennek....és minden Intel cpu-t érint a dolog.
Mi csak sírunk, ha nem megy a BF rendesen, le van szarva, de a nagyobb cégek, elképzelhetetlen összegeket buknak az Intel felelőtlen, faszari üzletpolitikája miatt.
És ez még nem a vége, néhány hónapja amikor jött hasonló peccs, fellélegzett mindenki, jól van, csak 5% teljesítmény vesztés, erre itt van ez és jön majd a többi.
Egy oprendszer gyártó sem fogja megengedni, hogy biztonsági kockázatot rejtsen a termékük és ha a foltozása azzal jár, hogy a hw 50%-ot lassul, akkor ez van, szarnak rá.
Én remélem, hogy kicsit belerokkan ebbe az Intel (mondom ezt úgy, hogy világéletemben Intel cpu-t használtam), de talán tanulópénznek jó lesz.(#8502) Locutus: "AMD féle összeesküvés"....erre azért nehéz értelmes keretek közt reagálni.
Na, OFF OFF.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
válasz #65537792 #8499 üzenetére
De elolvastam kis koma. Meg az összes hsz-t is alatta és ott is kérdeztem, hogy 8700k-t érinti-e, mert én nem tapasztaltam perf. degradation-t.
Szerintem jó kis proci az a 8700, a jelenlegi ryzen-eknél jobb BF-re.Elvileg 1803-ban benne van a fix, de 1809-el tapasztaltam korábbi win-emen visszaesést, de akkor nem emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
szuk_jozsef
tag
Kötelező végigjátszani az intrót mert én kiléptem az induláskor és azóta csak a főmenü jön be és nem rinyál a játék hogy játszak az intróval.Más,legújjabb nv driver de a windows még nem és dx 12 alatt 2-3 másodpercenként 30 -40-es fps droppom van igy játszhatatlan a játék.Dx 11 alatt semmi gond stabil 60 mindig megvan valami ötlet?A future frame rendring nem változtat a droppokon.
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Dtomka
veterán
Indítás után az alábbi hibaüzenetet dobta. (416.94)
1 hete játszom de ilyet még nem tapasztaltam. De ismerős mert a korábbi részekben is voltak dx hibaüzenetek.
(#8506) cyberwarfare
Nem, mindent alapon\gyári beállításon használok.[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Tegnap este nálam valami megbolondult játékon belül!
A pálya betöltését követően olyan ribbonokat osztogatott amiket biztosan nem szereztem meg 1-2 perc játék alatt.Tapasztalat valaki még ilyet?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások