Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- Azonnali játékos kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz gyuribácsi88 #8199 üzenetére
Egy kifejezés:
"Előre renderelt képkockák"2-vel még türhető és egész jól fut
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
addikt
Grafikai beállításoknál mit érdemes be/ki kapcsolni, mert minden low-on van, egyedül a textúra van mediumon, és így van 70-100 fps-em egy 8600+1070 kombóval. Most ha ez normális akkor ok, csak azért kérdezem mert itt egyesek pár napja olyan konfigokra írtak olyan fps számokat, hogy mehhh.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dtomka
veterán
-
kisza25
félisten
Kevés a procid, azért nincs változás a felbontás csökkentésétől, mert CPU limited van, a felbontás csökkentésével, meg tovább rontasz a helyzeten.
Az én ryzen 5 1400- am is kevés 3,8Ghz-en, az rx 580- hoz, neked meg 1300x van, nekem sem hajtja ki még fullHD high beállítások mellett se teljesen, rakd fel High-ra a játékot, vagy ultrára.
Nekem high 100-120 FPS van.
Azért jó, hogy a játékot fikázod, aztán a géped van rosszul összeállítva.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
blaca83
őstag
válasz Bjørgersson #8189 üzenetére
Természetesen nem, csak jót nevettem mert most olvastam egy cikket a hazai BF átveréseiről...!
Azt hittem itt is ilyen piti módon bohóckodnak.@Ellia:
Köszi nem a pénz miatt írtam!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Fitzgerald
veterán
A "szinte alig jobb" az konkrétan 4 magot és 8 szálat jelent, egy Haswell i7-el van pariban az a processzor.
A tied egy első generációs, 4 magos 4 szálas Ryzen SMT nélkül, még clock/clock is gyengébb a második generációs 2400g -hez képest.
Nekem van egy a második gépemben. Ég és föld a kettő, javaslom olvass utána a dolognak.
De egyébként igen, a 2600/2700 még jobb választás lehet, pl. a 2600 alig 6-7000 forinttal kerül többe, mint a 2400g, és ezért már 6 magot és 12 szálat kapsz (viszont integrált Vega gpu nélkül, bár az nyilván nem is kell, ha van dedikált kártyád).[ Szerkesztve ]
-
N9vem
csendes tag
Sziasztok, van valamiféle magyar csapatkereső? Discord? Kellene pár értelmes ember akikkel lehetne tolni esténként. Kötöttségek nélkül. Én sem vagyok mindig elérhető, olyanokat keresnék akikkel drámamentesen lehetne játszani 1-2 órát vagy akikhez be lehet csatlakozni. Origin ID N9vem
Vegyetek fel nyugodtan.
Kérdés: a beépített voip az milyen, használható v teamspeak/discord kell? -
Chrys_
addikt
Nálatok is van olyan PC-n, hogy nem vált fegyvert elsőre, ha a számgombokkal próbáljátok? Vagy ha egy artillery-vel nagyított nézetre váltotok (nem toggle módban, hanem amikor nyomva tartani kell a gombot), akkor egyszerűen visszavált normál nézetre?
-
3L1T3
addikt
Elkezdtem One X-en is a BF-et. És valamivel csúnyább plusz néha droppol, viszont a játékmenet sokkal lassabb mint PC-n. Számomra néha már túlságosan kapkodni kell, hogy éledbe maradjak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
zseko
veterán
válasz Fitzgerald #8183 üzenetére
Nem tudom, ezt most poénnak szántad-e, hogy adjam el, és vegyek egy szinte alig jobbat? Ha veszek akkor már normálisat. Egyébként elírtam, 2700-et akarok, nem 2600-ot.
(#8187) zzola
hát most már egyelőre mindegy, cpu helyett vga-t vettem[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz blaca83 #8175 üzenetére
Pentek-szombaton 39,89€ volt, en is annyiert vettem. Egyebkent meg 39,89 vagy 40,99, szerintem nem azon a ~400 Ft-on fog mulni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Lendova #8170 üzenetére
Nekem eddig nem volt veluk gondom, keresni meg nem fogom a negativ ertekeleseket, azt barmirol talalni, igy felhivni sem tudom mire a figyelmet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zseko
veterán
Persze, alá is írom hogy nem egy játékos proci. Már cserélni is akartam egy 2600-ra, mert többszálú procira lenne jobban szükségem, csak közbejött pár dolog amit nem vártam, mint például most ez az olcsó Vega . Aztán most már megvárom a Zen2-t, milyen lesz. Viszont bármi más játékot próbáltam eddig, sosem volt ilyen gond. A Far Cry 5 még a 7870-el is például ultrán futott, Wolfenstein II is jól játszható volt medium beállítás körül, most meg 100+fps is megvan. Dying Light És FC4 volt egy határeset, most mindkettő simán megy, de az összes általam játszott játék jól skálázódott ha lejjebb vettem a beállításokat, vagy a felbontást. Ennél az égvilágon semmit nem számít.
HR24.hu
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #8184 üzenetére
Vannak problémák a játékkal, de 4/4-es professzor sem ide való!
-
Aventador91
őstag
ne szédítsétek már. a játék szar, optimalizálatlan.
-
sheep
addikt
Ahogy zzola is írta, a proci pörgetés nem a játék hibája hanem a procid nagyon gyenge. Nekem egy 7 éves i5 2500k van, nem egy erőművész manapság, de meglepően jól fut a játék vele.
Ha van rá lehetőséged cseréld ki valami erősebbre.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
zseko
veterán
Na, újabb 20-25 percnyi meddő próbálkozás után végül sikerült bejutni, és két pályányit játszani, aztán a következő pályabetöltés közben kivágott megint a f.szba Az hogy ssd-ről fut semmit nem számít, ugyanolyan lassú a betöltés. De most már legalább a hang is beszaggat Vicc ez a játék komolyan, már a menüben 90%-on pörgeti a procit, felbontásváltás sem ér semmit, mindegy, hogy 1920-ban vagy 1280-ban próbálom, semennyi változást nem veszek észre a játékban. 60-70fps, és szaggat az egész. Optimalizálásról úgy tűnik nem sokat hallottak.
Játékvásárláshoz hozzászólva, nekem az Instant-Gaming-et ajánlották, mint megbízható oldalt, ahonnan sokat vásároltak.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
blaca83
őstag
Gép elé kerültem és gondoltam megveszem 39.89-ért most a játékot!
Rákattintok a képre, erre az ára BF keretén belül is 41!!! [link]Jó trükk!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Joccc07
addikt
Asszem hétvégente hagyom a gamet. Mi a f..Z megy már. Mindenki rohangál összevissza mintha futóversenyre gyakorolna. A csapattársak meg 300 méterekre egymástól. Észre sem veszi senki hogy az ellen megkerült minket és hátulról támad. Lezsibbad az agyam a sok birkától.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Lendova
őstag
válasz Bjørgersson #8165 üzenetére
5 vásárolt játék azért elég kicsi minta...
Azzal nincs baj, hogy ajánlja valaki azt az oldalt, azzal viszont van, hogy nem hívja fel a figyelmet a rizikó faktorra. Nem az alja a szürke boltoknak, de találni nem elenyésző negatív tapasztalatot is.All fiat goes to zero.
-
addikt
válasz kisselandras #8166 üzenetére
Épp most kaptam én is az emailt a MM-tól, a kóddal együtt. Kérdezném, hogy ezt már most lehet aktiválni, vagy majd csak akkor érdemes, ha kiadják az első DLC-t?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Ellia
addikt
Technikai kérdés: 16 gb memória van a gépemben miért csak 8-at használ? Gondolom nem gond a játéknak, hogy többet használjon...
-
Pintim....
tag
Sracok, azt hogy lehet ki kapcsolni a csetbol hogy mutassa ki join olt a groupomba meg ke hagyta el? felesleges informacio.
-
kisselandras
senior tag
Megjött a média marketből a dlc kulcs Elnézést kértek érte hogy nem a játékkal együtt küldték
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nemo1001 #8159 üzenetére
Öt játékot vettem eddig onnan, egyik sem volt bannolva. Vásárlás után küldenek SMS-ben egy kódot, hogy tényleg te vagy-e az, utána kapod meg e-mailben a játék kódját.
[ Szerkesztve ]
-
ak26bago
csendes tag
válasz Syracusa17 #8157 üzenetére
Pár napja volt leírva, hátha neked is segít a mentési problémádon. Nekem se mentette el a beállításokat meg mindig elinditotta a singlee playert.
A mentési probléma megoldása a következő:
Ez a gép/Dokumentumok/Battlefield V/settings mappában van egy PROFSAVE_tmp fájl, ezt kell átnevezni PROFSAVE-re, nekem legalább is ez megoldotta a problémát. -
Nemo1001
aktív tag
válasz Bjørgersson #8158 üzenetére
akkor nem bannolták egyik cd kulcsodat sem?
akkor ezek szerint megbizható,e-mailben küldik a kódot? -
Bjørgersson
félisten
válasz Nemo1001 #8155 üzenetére
Meg, tegnap vettem meg én is, korábban is vásároltam már onnan.
-
Syracusa17
tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy Win7 64bit alatt akár Bf V parancsikonnal akár Originből indítom a játékot, minden egyes belépéskor nem a játék menü töltődik be hanem a single pálya missiont (My Country Calling) kell végig játszanom.
Narvik, Tobruk, Kasserin Pass, Hamburg, Nijmegen. Majd, ha ezeket végig játszottam, akkor jutok el a játék menüjébe. Itt már tudok választani, hogy mit szeretnék csinálni. A War Storiesnél semmi mentési lehetőség vagy Checkpoint nincsen. A Multiplayernél probléma nincsen. Csak amíg eljutok, hogy Multizzak addig telik el kb 5 perc. Ha kilépek a játékból minden egyes grafikai vagy billentyű beállítás is törlődik. (Kicsit uncsi már nekem)
Multizni szeretnék és a játék a My Country Calling-sal indul állandóan.
Valaki tudna ezekbe segíteni vagy esetleg más nem tapasztalt ilyen dolgokat?
[ Szerkesztve ]
+36203380846
-
Nemo1001
aktív tag
megbizható e a cdkeys.com? mert ott most 40 euro a bf5
-
blaca83
őstag
válasz Bjørgersson #8153 üzenetére
Igen, ez ìgy van!
Akkor lenne jó valakinek, ha mondjuk 40 alatt megvette az alapverziót valaholés most + 18-ért Deluxra tud váltani.Ìgy 80 helyett 58-ba megáll a dolog. Én is szeretem az extra tartalmakat, de itt a Deluxe Edition-nél nem láttam semmi olyat ami megérné a felárat.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Bjørgersson
félisten
Az Origin Accessben szerintem csak a játék alapverziója játszható, 17,99€-ért cserébe viszont megkapod a deluxe plusz dolgait. Szerintem.
-
blaca83
őstag
Nem tudom mit szeretnél játszani, milyen játékmódban de én a szerver keresőt használva szoktam Conquest-et játszani és MAXIMUM egy perc alatt játékban vagyok.
-
zseko
veterán
válasz Bjørgersson #8149 üzenetére
+ (#8148) cyberwarfare
aham, így értelmeztem én is, de meg sincs az alapjáték, akkor meg mire fizetnék? Mindegy, nem lényeg, csak furcsaHR24.hu
-
Bjørgersson
félisten
Deluxe Edition Upgrade
Tehát az alapverzióról 17,99€-ért tudnál váltani deluxe-ra.
-
zseko
veterán
Hát srácok, nekem rohadtul nem jött be ez a játék. Ma is elment megint 35-40 perc a 10 órás trial-ból úgy, hogy még be sem tudtam jutni pályára. Van még négy óra hátra, de 3-4 óránál többet még nem töltöttem pályán. Még mindig egy kezemen meg tudom számolni hány játékkal volt ennyi gondom az elmúlt húsz évben.
Ha jól értelmezem az ajánlatukat, akkor most €18-ért megkapnám a játékot most, az access használat miatt, miközben a teljes játék €54? Vagyis upgrade-et ír egész pontosan, de mivel nincs meg a játék így nem is értem mire fizetnék. Hát, ha egyáltalán játszani tudnék vele akkor talán még meg is gondolnám, de így, hogy be sem jutok...HR24.hu
-
cacasz02
aktív tag
Ilyet amióta fizetek is a játékokért nem csináltam. Egyszerűen letöröltem a Bf v-t....
-
steele80
senior tag
A fegyverspecializációk, hogy működnek? A sturmgewehr 1-5 ki van maxolva 10-re. A specializáció 4/4-et mutat, de 8 van és a másik négyből semmit nem tudok használni a fegyveren. Viszont a buzi festések azok kurva egyértelműre vannak véve. Elég káosz ez a menürendszer.
-
EczkE
veterán
Micsoda veteranok vannak itt.
Asszem mindenféleképpen!
-
addikt
-
addikt
válasz STC Speed #8136 üzenetére
Az tuti. A bevonulás után volt két hónap kőkemény alapkiképzés, és csak utána jött a katonai eskü, addig a laktanyát csak kiképzési célból hagyhattuk el. Én a gimiben versenyszerűen kosaraztam, igazolt játékos voltam, a helyi NB2-es kosárcsapatnál, szóval azért volt kondim a bevonuláskor. 194 cm magas, és 81 kg-os voltam bevonuláskor, de az alapkiképzés után 77 kg-ra lementem, anyámék a katonai eskünél majd szívbajt kaptak, amikor megláttak.
Hetente, 3-4 terepkiképzés, gyakran teljes menetfelszerelésben (alapból 20-25 kg), nem ritkán 8-10 km-es erőltetett menetben, ja és ez augusztusban, szeptemberben, sokszor harminc fok felett.
És persze nuku, mobil, fészbuk, stb.
1972 decemberében volt egy 3 napos zászlóalj gyakorlat a Bükben. Pechemre, a felderítő rajba osztottak be, és a saját cucc + AMD 65-ön felül, még cipelni kellett egy jó 20 kg-os urh adóvevőt is. Mivel ugye mint felderítők, kilométerekkel, a zászlóalj előtt jártunk, nem volt lehetőségünk sátrat verni, kénytelenek voltunk, a puszta földön aludni, már amennyire lehetett a mínusz 3-4 fokban.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz SzlobiG #8129 üzenetére
Be kell jól állítani a szűrőket... én sokáig azért nem találtam járműves pályát, mert csak 32-es szerverekre szűrtem, olyanból meg tényleg nincs Conquest meg Breakthrough.
Egyébként ugye jól látom, hogy a Domination és a Frontlines az ugyanez, csak járművek nélkül?Ti melyik játékmódot szoktátok tolni?
(Nekem talán a BT és a Frontlines tetszett eddig a legjobban). -
törölt tag
Pedig már kezdtem magam nyugtatni, hogy a millenium generáció páhol el, akik a kezükben table-ettel születtek
-
Bestspiler7
tag
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
nekem is ugyan ez a bajom, viszont valamikor csak ugy kapok scrap-et, föleg akkor, ha fegyver eléri az 5 szintet.
-
giornalista
senior tag
Battlefield V - My review
Sziasztok, egy pár mondatban összefoglalnám, hogy én hogy látom a BF5-öt.
Pozitívumok
- A core gameplay nagyon is élvezetes. A fegyeverek jók, a TTK kellően gyors.- Map design. A BF1-hez képest jelentős előrelépés, sokkal több a fedezék a legtöbb pályán. Ha ez marad az irány, az jó.
- Weapon progression. Nekem nagyon tetszik ez a progression tree, nem érdekel, mennyire történelem-hű, játszani akarok. Vannak OP traitek, de azok nélkül meg nem sok értelme lenne az egész tree-nek.
- Nincs explosive spam, leszámítva a bombereket. Végre!
- Nincs 3D spotting, ennek is nagyon örülök!
- Összességében a gameplay kifejezetten élvezetes, a BF4 szintjén van, persze jobb szerverekkel és kevesebb robbanással.
Negatívumok
- User interface. Gondolom savazzák, savazzátok elegen, de valami egészen botrány 2018-ban ilyen UI-val kiadni egy játékot nagyon bátor döntés. Például a "Replace weapon" és "Replace vehicle" nem ugyanazt jelenti. A fegyvereknél csak egy sima Equip gomb, a járműveknél viszont a 3 slotba kell az 5-6+ járműből választani. És ez sehol nincs elmagyarázva... Az meg, hogy 20-30 kattintásra van szükség egy fegyver customizálásához, szintén hihetetlen. Ez a UI egy demó, egy olyan verzió, amiben minden funkció benne van, minden elérhető, tök mindegy, hogy hogy. A fejlesztés további részei viszont elmaradtak...- Grand operations: ennek így mi értelme van? Az első két meccs eredménye semmit sem számít. Ha az első kettőt a védők nyerik, a harmadikat meg a támadók, akkor a támadók nyerték a grand operationst. Az első két meccs gyakorlatilag egy foreplay a Day 3-re.
- Grand operations 2: a játékmódok egyszerűen nincsenek elmagyarázva. Lerak a meccs elején és menni kell valahová. Semmi, hogy ez most egy conquest, egy operations, egy frontlines, akármi - nem. Lerak és menj. Ez tipikusan az időhiányra visszavezethető, súlyos hiányosság. Ha engem is összezavar, akkor egy Battlefield rutin nélküli játékost pláne.
- Bomberek: nyilván nerfelik majd, de hihetetlen, hogy a BF1 után még mindig kibaszott OP-k a bomberek.
- BF1 asset reuse: egész házakat emeltek át, ez nagyon kínos. Legalább az alaprajzoakt megváltoztathatták volna. Plusz a legtöbb zene a BF1-ből van, Grand operations alatt biztosan. Ez a része csalódás.
- Bugok: rengeteg van belőlük És már így is eltolták egy hónappal a megjelenést. Nyilván javulni fog, de a BF1 launc után ez egy jelentős visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
A reggeléi,délelőtti órákban jó lassan talál szervert, ilyen kevesen játszanak vajon?
-
törölt tag
Durva látni, hogy vannak "öreg" motorosok is itt és BF-eznek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kisza25 #8123 üzenetére
Bizony, bizony, én már 1972-ben battlefieldeztem a seregben igaz, hogy fegyver ügyileg elég szegényes volt a választék, mint a foton látszik is bal oldalt, csupa AMD 65-ös.
Azért voltak komolyabb cuccok is, mint pl. ez: [link]
[link]
Hajmáskéren, a tüzérségi lőtéren ilyennel lődöztünk 73-ban, drótkötélen vontatott harckocsimakettekre.[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
Van itt olyan aki majdnem 50 - évesen nyomja a BF5 ? Lehet a reflex már nem olyan mint egy 20 évesé, de azért én nagyon jól elvagyok vele.
-
-
Lendova
őstag
válasz jozefgucci1 #8115 üzenetére
Pitch up-ot rakd a spacebar-ra. A space-ről pedig szedd le a lövést. Másra nincs szükséged.
All fiat goes to zero.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok valaki tudna segíteni nekem egy normális repcsis beállítással ? Az alap beállítás nekem nem adja a fordulás nagyon nehéz és a süllyedés le-fel egérrel nagyon gyors . Sajna mindíg fejjel lefelé végzem a pályán kívül
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
törölt tag
Ma volt alkalmam repülőzni párat... nagyon fontos lenne itt a csapatjáték!
Ha egy oldalon van 2-3 valóban jó pilóta, azzal ki tudnak harcolni olyan légifölényt, hogy esélytelen bármit csinálni ellenük egyedül.
Viszont volt olyan is h szabadon tudtam bombázni, de sztem így se lett több killem mintha a földön szaladtam volna Lövése sincs az embernek sokszor épp hol lehet az ellenség. Vagy csak hiszi, de nem ott vanRedditen azt olvastam, hogy a bombázók páncélzatát nerfelni fogják az AA-val szemben, mert jelenleg kb lehetetlen őket leszedni a földről...
Azon meg kicsit megrökönyödtem, hogy az alap stukán nincs egy szál bomba se, így kb semmire nem jó....
-----------
Taktikám nagyjából a pálya felépítéséhez igazodik:
Long range pályákon: Airfield, Hamada: Lee Enfield 6x-os scoppal
Mid range pályákon: Arras, Twisted steal: G43 3x-os scoppal
Városi pályákon: Rotterdam, Devastation, Narvik: EK7 3x-os scoppal
Embereket betömörítő pályán: Fjell: medic supportFace-to-face contactot nagyon nem szeretem, ha 1-nél több ember van, akkor eleve esélytelen, illetve ha nem láma a másik, akkor megincstak esélytelen lenne elszakadni az 1 K/D rátától...
Pár alapszabály: sose menj elsőnek előre Tuti halál
Legjobb megkerülni az ellent. EK7 brutál jó, mert közelre és a távolra is hatékony; közép távon a legjobb...
Ha a G43 nem csillan be mint a scout fegyverek, akkor megintcsak nagyon cool, mivel a scoutnak ez a legnagyobb "átka". De van h kell a 6x scope, nincs mese....Sokszor a türelem tényleg kifizetődő: hallgatózni, várni és nem kirohanni. Ha eléd rohannak 90%-ban te fogod lelőni. Ha meg rohansz, akkor téged. Ez ilyen egyszerű
Aventador91 jobb is... következő patchben a panzerfaust is erősebb lesz
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Hát nekem 860 evo van, és első meccs elég lassan tölt be. Meg mikor elindítom a játékot is sokat tölt. Összes többi játék repül ssd ről. Most meg robbanás után beragadt neki valami minden fenylett mintha felcsapta volna maxra a brightnesst... Remélem hamar rendbe rakják a gamet, mert amúgy tetszik de ez a minőség siralmas.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
EczkE
veterán
válasz Aventador91 #8100 üzenetére
Max a napi 300 scrap. De elvileg valtozni fog a dolog a negyedikei frissitessel. Pontosan nem tudom hogyan, gondolom kitoljak a max szintet es szint lepesert ugyan ugy kapsz 1000 scraper. Meg lehetnek uj assigmentek plusz scrapert. En direkt nem koltottem sokat, kb 20000 scrapem meg van.
Asszem mindenféleképpen!
-
Leon77
őstag
Volt ott pár jó picsa az én ismerőseim közül is. Haverom 1:33-at tolt. Gratulálok. Egyszer mehetünk együtt is (ha végre nem leszek sérült)
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
zzola
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Path of Exile 2