Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zebra_hun #29494 üzenetére
Input lag – Bemeneti késleltetés
A DX12-vel kapcsolatban pedig csak önmagamat tudom idézni: néhány percig minden pálya laggolni fog valamennyire a legelső alkalommal amíg a DX12 cache-el mindent magának, utána viszont mint a vaj.
De szerintem kár is bármit mondanom, úgyis ki lett jelentve, hogy egy szar, aki pedig nem azt nézi, az nem is ért hozzá...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Rinkasime #29489 üzenetére
FFR off, hogy ne generáljon felesleges input lagot - olyen géppel szerintem nincs szükség arra a pár plusz FPS-re.
UI scaling talán auto, talán 0%, nem tudom - majd játék közben látod, hogy tetszik neked. Memory restriction szintén off, bár nem mintha ki tudnál futni a 12 GB-ból.
-
Bjørgersson
félisten
Kár, hogy ilyen kis kezdő startupként nincs elegendő pénz- és erőforrásuk egy normális kliens fejlesztéséhez és normális szerverek üzemeltetéséhez...
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
astrojoe12 #29283 üzenetére
Dave567-tel és bul07-tel nagyon jó barátok lennétek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
astrojoe12 #29277 üzenetére
Van még olyan Battlefield topik, ahova nem írtad be?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
astrojoe12 #29266 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #29172 üzenetére
Én a 4-et a mai napig nem tudtam megunni. Sőt, ha a 3-mal többen játszanának, akkor még azt is tolnám, főleg, hogy még csak tavaly ősszel értem el a colonel 100-at.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #29170 üzenetére
Ott van még a BF4, BF1, én is felváltva játszom ezt a hármat.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #29131 üzenetére
Ki lehet menteni a cachet, hogy újratelepítés után ne kelljen megint végiglagolni minden pályát.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #29121 üzenetére
Én nem kísérletezgettem vele, ahogy elolvastam, kapcsoltam is ki egyből. Inkább legyen "csak" 100-120 FPS-em, de az a lehető legalacsonyabb input laggal.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #29105 üzenetére
Ha jól tudom, az éppen soron következő egy helyett három frame-et renderel a GPU, így valamivel folyamatosabbnak érződik a játék és az FPS is nő minimálisan. Viszont mivel az FPS-sel együtt az input lag is nő, szerintem nem érdemes használni. De persze kinek mi a fontosabb.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #28912 üzenetére
Jó, ez jogos.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #28910 üzenetére
A Panzerfaustot használom azóta, kezdek végre ráérezni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #28908 üzenetére
Mi még mindig csak ismerkedünk a játékkal.
Nekem rengeteg az újdonság a BF4 után, két barátomnak meg ez az első BF játéka.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #28904 üzenetére
Többet nem megyek arra a baszadék pályára. Vagy egy utolsó utáni szikla mellett fekvő buzi lő hátba vagy valamelyik kurva repülő dobja rám egyszerre a 42 bombáját spawn után 10 másodperccel.
-
Bjørgersson
félisten
Ritka nagy zseni lehetett, aki kitalálta, hogy Fjellen oldalanként legyen 5-5 repülő.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #28901 üzenetére
Basszus, tényleg.
-
Bjørgersson
félisten
A korábbi chapterök szintekkel kioldható uniformjait már csak BC-vel vagy CC-vel tudom megvenni, ugye?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Találtgyerek #28855 üzenetére
Mindkettővel béna vagyok, úgyhogy mindegy melyiket tanulom meg.
-
Bjørgersson
félisten
Azt mondjátok akkor, próbáljam ki a panzerfaustot a PIAT helyett?
-
Bjørgersson
félisten
Van valami, a BF3-as és BF4-es explohoz hasonló "perk", amivel assaultként nem csak 1 anti-tank gránát és 3 rakéta lehet nálam egyszerre?
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Aventador91 #26166 üzenetére
Csak javitanak mar ki vegre.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica #25810 üzenetére
Egy hét múlva már okosabbak leszünk.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica #25808 üzenetére
Egyszerűen csak hivatalosan is elengedték az V-öt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica #25806 üzenetére
Felkerültek Steamre az eddigi Origines részek, szerintem azért cserélték le.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #25685 üzenetére
Azóta sem jöttek vissza az assignmentjeim.
Tegnap este kipróbáltam a DX12-t FFR nélkül, a körök elején lévő lagtengert leszámítva szépen fut, bár pozitív változást nem igazán vettem észre.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #25685 üzenetére
Még az Intel + nVidia konfigommal nagyon darabosnak éreztem nélküle a játékot, úgyhogy azóta is be van kapcsolva. Kipróbálom majd, hátha az AMD-vel már nélküle is vajsimán fog futni. Lehet a DX12-t is ki kellene próbálnom?
omfgk köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #25682 üzenetére
Az FFR-t a DX12 miatt kell kikapcsolni?
-
Bjørgersson
félisten
Nekem még csak közel sem hasonló gépem van, viszont mivel a procid így is, úgy is szűk keresztmetszet lesz, nyugodtan mehet minden grafikai beállítás csutkára, a VGA simán bírni fogja, sőt, legalább közel pariban lesz a procival.
Még régebben GTX 1070-nel és 6700K-val játszottam szintén 4,6 GHz-en, azokkal ritkán ment 80-90 köré az FPS, javarészt 100 fölött volt, de legalább jól nézett ki.DX11-gyel játszottam mindig, DX12-t szerintem még nem is próbáltam, a future frame renderinget bekapcsolva viszont eddig minden konfigommal érezhetően több FPS-em volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #25672 üzenetére
Na jól van, egy kicsit megnyugodtam, hogy másnak is rossz.
-
Bjørgersson
félisten
Lent az update, meg is kaptam az ajándékokat, viszont az assignmentjeim 90%-a eltűnt. Más is így járt?
-
Bjørgersson
félisten
Kitalálom: szerinted mindenki csaló, akinek legalább 2 a K/D-ja vagy téged megöl. Rajtad kívül pedig mindenki vak meg hülye, aki nem kiált egyből csalót, s csak te vagy helikopter.
Ha már úgyis abbahagyod, legalább lesz egy kis szabadidőd; olvass el egy könyvet, hátha a segítségével megtanulsz értelmes magyar mondatokat írni, hogy legalább könnyű legyen elolvasni azt a sok baromságot, amit írsz.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CptAdamica #24601 üzenetére
"Ubisoft játékai is a béka segge alatt vannak"
Ez alól egyetlen kivétel a Rainbow Six Siege. -
Bjørgersson
félisten
Hátt. Kurva jól néz ki ultrán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest