Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa Competizione
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz NoNam3-911 #28810 üzenetére
Ugyanez van nálam is
Lehet 7végén dobok 1 reinstallt, ha pénteken a BF2042-nél is crash lesz. -
Dtomka
veterán
válasz GoodSpeed #28802 üzenetére
Nálam is szokott, de mostanában állandóan random lefagy. Van amikor fekete képernyőre vált. Semmi OC, elég sokat olvastam és videókat nézegettem de nem tudtam még megoldani.
Az alábbiakkal próbálkoztam:
MSI after reinstall
Nvidia reinstall
Origin reinstall
Appdata cache törlés
Dokumentumok BF V profil törlés
Origin kikapcsolása játékon belül
BF V repair
DX12 -re váltás
Esetleg van tippetek?
Köszönöm előre is -
Dtomka
veterán
Ez a valós csatorna:
Battlefield Livestream: Countdown to Reveal Trailer -
Dtomka
veterán
válasz sixpak #27264 üzenetére
Akik semmitmondó nicknevet használnak és jó helyezést, statukat csekkolva alacsony rangúak 3 vagy 5+ k/d vel rendelkeznek nagy eséllyel használnak valamilyen "segédeszközt".
Most még érvényesülnek, de jön a köv rész. Alpha és beta teszt is lesz. Ott kell a tudtukra adni, hogy csak 1 feltétellel veszük meg a játékot, ha a csalókat ignorálják. -
Dtomka
veterán
válasz RoliHero #27235 üzenetére
In game képeket az msi afterburnerrel fogsz tudni készíteni, ezt csak azért tanácsolom, mert 2021-ben eléggé leoltják akik ilyen képeket osztanak meg a fórumokon.
Amikor sok sok évvel ezelőtt gyerekként csalást használtam (pl god mod - doom, quake, dike nukem 3d), single játékban... tudtam és éreztem, hogy ez így már tul könnyű és semmi értelm sincsen.
De online játékokban sosem tettem és nem is fogom. De oly sok kretén kö... g és gyökér ... kortól és talán nemtől függetlenül teszi tönkre mások játékélményét.
Nem csak a kezét még a lábait is eltörném az összes csalónak, hogy ott szarja össze magát... ahol van.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ti tudtátok, hogy készül az alábbi játék?
Gyönyörűen fest a Budapest második világháborús ostromát bemutató magyar játék
Sajna nem kimondott fps lesz, pedig de jó lenne..[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz #54774016 #27208 üzenetére
Szerintem lesz változás, legalábbis nagyon remélem.
#27209 bul07
Én sajnos most nem állok úgy anyagilag, de egy 3070\3080 vagy 6800 -ra cseréltem volna a 1070-et.
Egyetértek ami az vga szektorban történik az, nagyon durva.
Én konzolra nem fogok váltani, kitartok a PC mellett
#27210 Gainka
Jó döntés, de én leginkább conquestet és TDM -et játszom.
#27211 zebra_hun Köszönöm szépen, hogy egyetértesz a véleményemmel.
A következő rész alpa\beta véleményezésekor ki kell emelni, hogy egy "csalómentesebb" játékra vágyunk. Én így fogok tenni, és ha sokan így gondolják akkor talán az eredménye is meglesz. -
Dtomka
veterán
válasz #54774016 #27204 üzenetére
Mi sem tudjuk és nem értjük, miért hagyja a DICE\EA a csalókat érvényesülni a játékban.
Én az említett cég\kiadó helyében "felvásárolnám" a legjobb cheat progit gyártó embert.
Általuk és miattuk létezhetne ha nem is csalómentes, de egy sokkal "csalómentesebb" játék.GTA V -tel játszottam pár évvel ezelőtt, ~1,5-2 évig nap mint nap, és a szinte mindennap csalókkal találkoztunk
Idővel bekerültem a PH Crew-ba, így a csalóknak esélyük sem volt érvényesülni
Anno készítettem 1 videót amikor 2 cheater összecsap... látványos volt és félelmetes.
Miért félelmetes? Mert 0 esélyem volt ellenük... és aki korábban 2x leszedett, az szembeszállt a szerver másik csalójával. Érdekes volt, és kicsit hihetetlen is.
Tudom, lehet kamunak tünik.. de pmben átküldőm a "videót"
Remélem a GTA VI ban már nem lesz ennyi ... lenne miből ezen a téren fejlesztőnek ezen a téren változtatniuk.
Az online játékoknak ilyennek kellene lenniük, 0 csalás. Egyik játékos a másik ellen, semmi trükk, "csak" az ügyesség, tudás, reflex, taktika...
Minden ember mely csal, bármilyen téren az életben azt még féregnek sem nevezném, nemhogy embernek. Ez a véleményem!Ja, és a játék már ~1 éve be van fejezve, frissítés már nem fog érkezni, sem új pálya.. és skinek? Esélyes, hogy igen
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Astroboy #27202 üzenetére
Egyetértek!
Olyan sok dolgot változtatni akartak, és azokon a jól bevált dolgokon...is, mely a BF sorozatot híressé és népszerűvé tette.
pl: járművek száma
Ez jó hír, köszi az infót!
Reméljük, hogy segítségükkel a köv rész sokkal népszerűbb\játszhatóbb és csalómentesebb lesz a következő rész! -
Dtomka
veterán
válasz Gainka #27196 üzenetére
Azzal a ... már én is "összefutottam", kár, hogy nem élőben... Így vigyorogna:
HC szerveren történt? Mert ott ha van admin pikk pakk repülnek az "e" félék...
Nem volt még téma, sem linkelve...:
Különálló battle royale móddal még idén megjelenik a Battlefield 6[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz kisselandras #27141 üzenetére
Jó 5let támogatom!
De ez sem 100% -ban védi meg azokat a játékosokat akik nem csalnak. Mert új "profilt" létrehozni csak pár kattintás...
De sok-sok év múlva ki lehetne tiltani az összes csalót minden játékból.
pl:
Egér ► tenyér\kézlenyomat alapján lehetne csak loginolni ellenőrzés után.
A windows vagy nem az lesz a fő op rendszer, minden elindítás előtt 1 perc alatt átvizsgálná az összes meghajtót keresve a csalást segítő programokat. És aki valaha feltelepített ilyen programot azt azonnal bannolja, és a pénzt visszautalná a számlájára. Igen túlzás, de kivitelezhető.Az, hogy ez működjön egy olyan játékot kell csak az asztalra letenni amely az fps játékosok kívánságainak megfelel. Grafika + élmény + játszhatóság - csalás nélkül.
Tudom, a grafika sokak szerint nem fontos, de ilyen vga árak mellett ma már a sor elejére került. -
Dtomka
veterán
BDX (HC) szerveren tapasztaltam, 0:3 a javára - gondoltam ránézek a statjára.
[link] Chris_BC100
Több mint 1,5 óra telt el admin meg még mindig alszik...
Még a csapattársai védték, majd a 4. kör után már valakinek az volt az 5lete, hogy mindenki öt ölje. Igen a saját csapatából... lelépett. ~ 15 perc múlva újrajoinolt, és azóta is alázza a népet.
Vicces az, hogy a szerverre csatlakozás után megérzésből csekkoltam...
Mert 0:3 a javára, úgy hogy nem is látom\hallom azt hogy honnan szed le?
Reportoltam, tudom nem sokat ér...
Minden csalás lehet egyre jobb, de tudom és érzem azt, az esetek 90% -ban, amikor esélyem sincs csak úgy leszed az talán csaló. 10% ban néha tévedek...
Az a 10 % az amikor nem vagyok jó passzban, és lecsíterem azt is akiről tuom, hogy nem az... csak dühből, bízva, hogy majd Ö is mérgelődni fog.
Ha a BF 6 is ilyen csalásvédelemmel lesz felvértezve, akkor EA\DICE nagy csalódást fog okozni, és nem csak nekem. De ennek ellenére tervezem, hogy a BF6 harcmezőn még leszednék 1 pár ellent. Ha ott is csalók szabadon garázdálkodnak, sok sok év után bucsut intek a sorozatról. Anno sok élmény ért, manapság a tehetetlenség, több a stressz és élmények száma kevés.
2.53 k/d -m van jelenleg, úgy hogy soha nem csaltam. Sokáig épp, hogy a "2 tudtam tartani"...
De az, hogy hol mi csirafa... kis szarosok 6+ k/d vel alázzák a csapatom minden körben, azt már nem tűrőm.A BF 6 -ban 64 vs 64 játékos csaphat össze egymás ellen, ilyen még nem volt 1 fps játékban sem. Nagy pályák és szerintem sok jármű lesz, és nagyon remélem csaló játékosok nélkül.
Ha így lesz akkor BF 6 nagy sikereket fog elérni... -
Dtomka
veterán
válasz Találtgyerek #27089 üzenetére
Köszönöm. Tapasztalatból DX12 OFF-oltam
Talán majd a köv részben jobb lesz a DX12... (pár éve reménykedünk... ) -
Dtomka
veterán
válasz Találtgyerek #27087 üzenetére
Igaz én sem unom még, a köv rész lesz az oka amikor félreteszem. OK, én most fogom kipróbálni. SSD-re telepítettem, de percekig tart a betöltés. Remélem azért mert első indítás... -
Dtomka
veterán
Aki unja a BF V-t...
Mostantól bárki ingyenesen lecsaphat a Star Wars: Battlefront 2-re -
Dtomka
veterán
A BF3-4 után egy olyan irányba indultak el mely jó is lehetett volna.
De nem így lett. Nekem a BF1 és a BFV a mai napig tetszik, hisz grafikailag és a sok újítás miatt semmiképpen nem lehet rossz játéknak nevezni egyiket sem.
Volt és lesz is népszerűbb fps, de a BFV -tel is játszanak egy páran még:
Battlefield V - number of players
Az említett pofonokat már megkapták, és emiatt sok sok pénztől elestek, szerinted maguk ellenségei lennének újra?
Szerintem nem. A köv rész biztosan sikeresebb lesz, mert visszatérnek arra az útra amit már ismernek.
Még sok idejük van, és most esélyük is van arra, hogy a start ne olyan legyen mint a BF3-4 esetében.
De idővel minden kiderül. -
Dtomka
veterán
Tény, hogy az EA\DICE szánalmas, hogy a mai napig semmit sem tesz\tett, hogy legyen valamilyen védelem a csalók ellen!
Egy pofon ezért mindnyájuknak kijárna, minden olyan játékostól akik átélték, hogy egy csaló tönkretegye azt az adott kört\játékmenetet amiben éppen részt vettek.Amióta vannak custom szerverek, viszont "sokkal könnyebb" érvényesülni, hisz nem kell majdnem 1 tár az ellenbe. (nekem sokkal jobb statokat sikerül összehoznom, pedig nem használok semmit és sosem fogok!)
A mondatodat egy picit kiegészítem és akkor már tényleg teljesen igaz:
Ezzel a gémmel csak 1 gond van rendesen értem itt makró cheat stb. nélkül csak azok boldogulnak akik:-csapatban játszanak a csapatért - élesztenek, ezáltal öket is felszedik, foglalnak és nem a "kempelés a sarokban" a legfőbb céljuk
-sok-sok éve ezzel a sorozattal játszanak, bár sokakat ezzel a résszel talán elvesztettük.De a völgy után, a dombnak kell következnie, remélem így is lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Semmi bajom azokkal a játékosokkal akik jobbak nálam.
A fellengzés, a lekezelő stílus és a gusztustalan modor az ami miatt szokott felmenni a pumpám.Annó volt olyan, hogy respect. Azaz tiszteld a másik ellenfelet és játékát.
-aki nem tartotta be az kapta a kicket, ha folytatta a ban-t is.
-Main base támadásért instant ban...
-Admint szidni, ócsárolni... nem volt szokás
stb stbDe kevesen emlékeznek már azokra az időkre...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Elég jól álltunk és 45:5 volt a statom, mikor leszedett először. Majd még 3-4x. Akkor figyeltem fel rá. Azelőtt pár perccel csatlakozott, és akkor éreztem, hogy tuti használ valamit.
Ekkor kezdtem el angolul írkálni, hogy figyeljétek a statját. Akkor ~25:4 volt az eredménye. Ez alapján el is bizonytalanodtam, hogy csak ügyes.De ami ezek után történt, akkor már 100% -ban tudtam, hogy csaló!
Bármerre mentem mindig tudta, hol vagyok. Nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Szedtem le 2-3 ellenfelet, majd 1x csak meghalok. Na ki szedett le? Naná, hogy III-ZAMORAK-IIIMár 0:8 volt a javára amikor magyarul is írtam neki, hogy roh... meg te csaló...
Írta én kussoljak... meg németül poénkodott.
Közben mások is írták, hogy csaló..Szégyen, hogy egyesek csak így tudnak érvényesülni. Süljön le a bőr a képéről...
Én dobtam rá egy reportot, ha "találkoztok vele" tegyetek Ti is így, kérlek.
Sajnálom, hogy nem vettem fel#26923 whitezo88
Igen, elég jó.
Pár napja én ezt hoztam össze, és mindenféle csalás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Tompo92 #26852 üzenetére
Persze. Sokan használják az Msi Afterburner -t. (fentebb osztottam meg 2 képet, ott láthatod én "miket" monitorozok)Akkor már tárgytalan...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz HELLAFLUSH #26850 üzenetére
A 7700k már csak ilyen. Minden játék már az, mióta üzletté vált a cheater progik árulása...
-
Dtomka
veterán
válasz lukaszokni #26841 üzenetére
Sry, igen arra
Sajnálom, hogy nem oldódott meg. win + game reinstall biztosan orvosolni fogja a hibát. -
Dtomka
veterán
válasz lukaszokni #26835 üzenetére
Látom Neked is 1070 -ed van. Drivert cseréltél mostanában? Én a napokban frissítettem, és úgy tapasztalom kevesebb lett az fps... Nekem nagyon ritkán vannak ilyen durva megakadások.
Korábban crash problémára ajánlottam ezeket. A dx cache törlést próbáltad?
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #26826 üzenetére
Nevetünk de sokan vannak és vagyunk is amikor elpattan a cérna. Volt már nálam is, nem tagadom.
(Közöm nincs a videóhoz)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz qukesz #26802 üzenetére
Kedves quesz!
Már a kezdetek kezdettén létrehoztam pár szűrést, hogy azokat a szervereket lássam (listázzam) melyeket fontosnak tartok.
pl:
64 szerver - europe - counquest
Ezenkívül van 32 tdm és 16 sq counquest szűrés is.
A DICE szerverek után találhatóak a listában azok a szerverek melyeket (a community patch óta) már a játékosok létre tudnak hozni.
HaÉn is kreáltam már egy (szerintem jó) szervert, csak nem igazán csatlakoznak.
Ez kimondottam gyalogsági harc, és sniper és shotgun mentes
Akit érdekelne pls jelezze és ha van elég jelentkező akkor játszhatnák rajta. (ha nincs plusz meló én általában 18:00 után hétköznaponként ráérek)
#26804 sixpak
Szívesen, semmiség. Ez már régóta benne van, ha csak most nem módosítottak valamit és amiatt látod, hogy több player használja.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Astroboy #26797 üzenetére
Akkor csak a szokásos...
Battlefield V - Update 7.3Engem az alábbi 2 bosszant nap mint nap:
- AP mine bug
- a karakter megakad minden szír sz.rban, nem lehet egy helyben sokszor lecsúszik (száraz nem jeges talajon)Gondolom ezeket nem is fogják már javítani
A cheaterek már nem zavarnak, mert kreált szervereken (HC) játszom ott meg szinte mindig van Admin. Ezt előbb is belerakhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Astroboy #26782 üzenetére
Aha, így már összeállt a kép
Pedig az Admint is le "Noob ADMIN" oztam, hátha erre felébred de nem...Igaza van, teljes mértékben egyetértek. Sok hibája lehet egy játéknak, de azt a "luxust" egy kiadó\fejlesztő sem engedheti meg magának, hogy a csalók vígan nap mint nap leamortizálják azok játékos perceit, óráit akik kikapcsolódásra és szórakozásra vágynak.
+1 akit el fognak veszíteni pedig 15 éve már... és előttem már voltak BF fanok.. szóval ha most nem veszi komolyan a DICE a játékosok véleményét, lehuzhatja magát...
Nem tudom ki irányítja ezt a részleget vagy mi történik ott, de aki ezért felelős remélem a köv rész nem az Ö irányítása alatt lát napvilágot.Én ahogy a BF1 és BF V esetében írok majd egy doksit nekik, ha alpha vagy betaval fogok tudni játszani. (Nem, nem magyarul )
És biztos benne lesz, hogy miért kell mindig 0 ról felépíteni a köv BF játékot? Ami jó meg kell tartani, ami nem azon kell csak változtatni. És legfőképpen azok hangját meghallani akik előre vinnék ötleteikkel és véleményükkel a sorozatot.
FollowTheORI
Ha nem nagy kérés belerakod az általam javasolt segítséget vagy túl nagy kérés?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Próbáld ki az alábbiakat, hátha megoldódik a probléma.
Battlefield V (BF5) keeps crashing fix for Windows 10,8,7
*FIXED* Game crashing to desktop after patch todayIlletve ez is hasznos lehet. Directx shader cache
Ezt akkor találtam, amikor DX11 vs DX12 videokat nézegettem.
Alkalmaztam az ott látottakat és most elég jól megy Dx12 -ben a 1070. De DX11 még mindig jobb a 10xx sorozatnak. -
Dtomka
veterán
Most találtam, egy oldalt mely segítség lehet a FOV beállításában. (Ez mehetne az összefoglalóba is!)
The best FoV (Field of View) for Battlefield V -
Dtomka
veterán
válasz whitezo88 #26757 üzenetére
Én is csak néha tudok érvényesülni, gyorsan leszednek főleg, ha pár assault használja a fliegerfaust-ot.
Ha már erről beszélgetünk, Te mivel irányítod? Én billel, viszont néha olyat tapasztalok, hogy mintha nem reagálna a bill-re. Volt így már 1-2 zuhanásom. Azt hittem, hogy az előző bill.-tem problémás, a sok egyszerre lenyomott gombot nem érzékeli. De nem, a játékkal van valami...gond.
Meg ami nem tetszik, nem tudom ki és miért találta ki, de javítás közben nem lehet irányítani a gépet. Az nfs jut erről eszembe, ha nyomtad a dudát nem lehetett kanyarodni, de az ~20 éve volt. -
Dtomka
veterán
Igen annak tünik de lehet, hogy mégsem az.
News: Battlefield 6 Release Datum Geleakt? - BF5 M1 Garand Telekinese reload Guide -
Dtomka
veterán
válasz tyielow #26663 üzenetére
Lehet
De nem van pár változás is. De azt a q ap mine bugot csak nem akarják kijavítani, hogy sz...nak kutyát!
#26666 guftabi96
Azt nem is néztem. Mostanában Grand OP.. -t játszom. Elég sok pontot lehet gyűjteni, és célom legalább a 200 rang elérése a köv rész megjelenéséig. (most még csak 173 vok)
Amúgy a létrehozott szerverek rankednak számítanak?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ö vele a napokban én is összefutottam, ment a report.
#26657 whitezo88
A BF 1 már eléggé nagy váltás volt a korábbi részekhez képest. Majd a BF V ben már az elején sokan csalódtak. Hiába szép grafika sokaknak a feeling nem jött be.
Sok lehetőség lett volna még, de így alakult. Én csak remélni tudom, hogy a köv rész jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Most már vannak HC szerverek... !
-
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
AztaQ... igényes emberek, playerek... szánalmas!
-
Dtomka
veterán
válasz kisselandras #26630 üzenetére
Helyes, remélem az összes megkapja... -
Dtomka
veterán
válasz kisselandras #26602 üzenetére
-
Dtomka
veterán
[link] Az eddigi legnagyobb Battlefield-játékkal és új Need for Speed-epizóddal támad jövőre az EA
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26527 üzenetére
Jah, hogy úgy. Akkor ismét visszatérek CQ-ra.
Sosem feledem a videot a BF4 ben (hu nem jut eszembe a map neve de az volt betaban)
A figura pisztollyal lőtte ki a heliben lévő játékosokat.
Ettől függetlenül, ro...djon meg az összes csaló. És a BF V programozókkal is lenne 1 beszédem, ahol csak a WD-ből Lucille simogatná meg öket... mert megérdemelnék! -
Dtomka
veterán
válasz maxxenergie #26522 üzenetére
Most ok...Sajna mégsem!
Belépni tudtam, de csatlakozni a szerverre nem lehet a cset megy... szidják a Dice-ot, pedig nem Ők a hibásak a DDos miatt...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz FollowTheORI #26507 üzenetére
Én messze nem tapasztalok annyi csalót, mint ami abból lejönne, hogy a te topic írásaid olvasom csak, mint valami "csaló log"
Aki nem játszik az nem tapasztalja... vagy ha játszol akkor lehet többet kellene, és akkor tapasztalnád. ha 1 órát játszol és szerencséd van akkor lehet össze sem akadsz velük. De ha napi 3+ órát játszol akkor majd rájössz, hogy igaza van bullnak!Menj fel tdm-re és játssz 1 órát... majd tapasztalod! Ne írd azt, hogy én vagyok a hibás mert olyan játékmódban játszom ami vonzza a csalókat... (mert anno valaki ezt mondta\írta (de nem magyarul mert menő gyerek, hogy angol szlengben tolja a fas...ságo!)
Tény! Hogy a BF ötnek nulla (zéró!) anticsaló védelme van és ez nagyon szánalmas.Mert, hogy ki vagyok én? Csak egy BF veterán játékos, a sok közül... és nagyon zavar amit ezzel a sorozattal tettek...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26421 üzenetére
Öcsi! Tartozol egy köszönőmmel.
Ha nem érted, akkor nagy a baj.... -
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26409 üzenetére
Tényleg "kicsit" túltoltad a hangerőt, de nekem kellemes emlékeket idéztél fel!
[link] Opus III - It's A Fine Day (1991)
Köszönöm!
És, hogy on is legyek, jól nyomod a repcsizést! -
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26346 üzenetére
Picit?
Ez tényleg konzerfan a javából... de 100% igazad van, mert ilyen statot normális játékmenettel elérni esélytelen.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
[link] vitalireal34
Hát van még hova fejődni...
Viccet félretéve.
Kívánjam, hogy száradjon le a micsodája neki (is) és az EA\DICE összes programozójának? Mert csak nézik és röhögnek rajtunk...
Hát remélem, lefog....ÁMEN! -
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26319 üzenetére
Szerintem ez hülyeség...
Egy életen át csalónak fogják nevezni, jogosan!
A saját követői is csalással vádolták... mint kiderült nem alaptalanul.
De biztos a te elméleted a hihetőbb és észszerűbb.
Az Nvidia kártyák tényleg jól sikerültek. Lehet gyűjtögetni a köv részig
A 1070 -et egy 3070-re tervezem cserélni, elég az nekem QHD-ra.
[link] DOOM Eternal | Official GeForce RTX 3080 4K Gameplay - World Premiere[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Lendova #26306 üzenetére
Sok mindentől függ valaki mennyire eredményes, vagy nem. Számít a játékban eltöltött idő. Az ügyesség, a stresszkezelés, a pályaismeret, a fegyverismeret.. a gép konfig, monitor, egér, hálozat...stb stb.
Nem a bődületes mennyiségű játékidővel jutnak el egyesek erre a szintre, hanem azzal, hogy elkezdik elemezni a játékukat és szép lassan felszámolják a hibáikat és rögtön kihasználják az ellenfél hibáit.De nem ám, példaképpen az élő adásban lebukott cod játékos Ö is kihasználta azok hibáit akik nem csaltak.
De le a kalappal, hogy ott keményen büntetik a csalókat! A Dice példát vehetne...
(1277 origin)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz kisselandras #26303 üzenetére
Csak már nem lehet a Hungary régiót kiválasztani.... ha lehetne 5. lennék
(#26304) Lendova
Elfogadom, hogy vannak nálam jobbak. De 6-7 kd mezítlábasként, (nem egy tankban campelve... !)
Ugye csak viccelsz... Itt minden rombolható, és ha nem szednek fel csak magányos farkasként szaladgálsz... pikk-pakk leszednek. Persze sok függ az ellenfél csapattól is.Hány órát játszottál a játékkal?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz anyadszuzzz #26299 üzenetére
2-3 k/d simán hozható... (~2.35 vok most. Pedig a korábbi részekben, megvolt a 2.5+)
Ezt nem nagyzolásból írom mielőtt valaki arra gondol, hanem azért, mert ebben a részben "Rambo"zni már nem lehet úgy mint korábban...
5 fölött vagy campel, mindig... vagy csak csal. Ha alacsony rangú és alázza a népet akkor még nagyobb az esély, hogy az utóbbi kat.hoz tartozik.
HealthyBalls már más néven fut... Párszor reportoltam....
Megértem a korábban hozzászólt kollégát, hogy nála is betelt a pohár
KD lista:
[link] Origin K/D Leaderboard -
Dtomka
veterán
válasz Aventador91 #26285 üzenetére
Az említett "dicséreteket" 7végén sikerült begyűjtened? Ha igen akkor tudjuk miért...
[link][ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz koplarovic13 #26245 üzenetére
Olvastam a hírt. De még nem biztos, hogy a köv részben 64 vs 64 játékos a harcmezőre léphet.
(#26246) koplarovic13
Csak annyi, hogy közben eltelt 18 év... és még mindig max 64 fős (32 vs 32) szervereken játszunk. -
Dtomka
veterán
Tényleg szánalmas, hogy mennyi ... csíter van.
Nyerésre álltunk, de pár perc elteltével...
Nem értem miért hagyják, hogy a sok féreg tönkretegye mások szórakozását. A DICE\EA dolgozói felelősek, amiért ennyi patkány éli boldogan életét...
Ha találkozhatnék 1 csalóval és 1 Dice vezetővel...
Odalépnék a vezető elé.
Csak egy kérdést tennék fel neki.
Fej vagy gyomor? -
Dtomka
veterán
Lehet jobb lesz így, és nem egy zavaró hibákkal teli játékot adnak ki.
-
Dtomka
veterán
válasz FollowTheORI #26192 üzenetére
Köszönöm a választ!
Viszont kérlek az alábbi felesleges hsz-t is tedd offba! Köszönöm!
Amúgy a provokálást jobb oldalakon büntetik... De ezt Te is tudod, bár csak topicgazda vagy lehet azért nem.(#26193) FollowTheORI
Lassan pedig kell majd jönnie valamilyen hír a BF köv részéről. Remélem nem a köv évre tolják el...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz FollowTheORI #26190 üzenetére
Ez a baj, hogy csak figyelsz. És nem teszed a dolgod!
Én átveszem, 1 biztos, hogy minden sértő, provokáló megjegyezést törölnék. Mert minden viccnek van határa! És ez nem idő hanem, figyelmesség, empátia, igazságérzet...stb...stb!
Eddig tűrtem, a sok ide nem illő és témába nem illő (hülyeséget...oldalakon át) és lekezelő hsz-kat.
Tenni kell már valamit...Az én türelmem is véges. Azért mert ti itt páran haverok vagytok attól még végezhetnétek a dolgotokat annak rendje és módja szerint. Van aki kérdez valamit, és már kapja a lekezelő megjegyzést! (De ez igaz sok topicra, sajnos!)
Én szóvá teszem ha valaki lekezelő egy másik fórumtársunkkal. Mert utálom ha valaki sértegeti a másikat...Sok-sok éven át örömmel jöttem fel az oldalra.... De ma már, undor fog el 1-2 topicba beleolvasva.
Sajnos az oldal üzemeltetői, az ilyen dolgokat nem tudják.
Ha tudnák nem ilyen lenne a PH, mint most..
Nem teszem off-ba, mert akkor azok is elsiklanának felette akiknek el kellene olvasniuk, és megérteniük![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Windows 10
- Óra topik