Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
venom8888 #23776 üzenetére
működik?
rivatunert is telepíteni kell és ott shown own statistic: ON
állítsd be majd az 1%-ost meg a 0,1%-ost is mert ezek mutatják a laggokat
a mérést meg érdemes akkor kezdeni ha már rendesen betöltötte a játékot
szóval néha nem árt újra kezdeni mert a 0,1%-os nagyon érzékeny a legkisebb laggolásra is -
-
válasz
venom8888 #23768 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz.
Ahogy a képen is látszik, beteszed a pipákat azokhoz a paraméterek elé, amiket szeretnél kiíratni, de a lényeg, hogy minden egyes tételnél alul, a pirossal jelzett helyen is tedd be a pipát.
Nálam minden egyes tétel megjelenik játék közben amit bejelöltem, sőt én még a VGA ventiknek is egyedi profilt készítettem a Fan opcióban. -
BerserkGuts
addikt
válasz
venom8888 #23740 üzenetére
perfoverlay.drawgrap 1
§ nyomd meg ezt a gombot és írd be a konzolba a fenti szót
Az msi afterburnertr meg úgy kell használni hogy a frame limitet beállítod a képernyőd frissítési idejére mert annál nem igen kell több fps nálam 75Hz így 75 fps-nél tőbbet nincs értelme kipréselni a vga-ból
+Beállítod a tex, graph a monitoring résznél így látod a csíkon is hogy mennyire fix az az fps xD
ha görbét tapasztalt akkor nem fix az fps-ed ennyi -
RoliHero
tag
válasz
venom8888 #23725 üzenetére
Pár napja csináltam teszteket...mindegy a játéknak, hogy fhd vagy wqhd...esetleg, hogy low vagy high beállítás, minden esetben 115-119 átlag fps van nekem 3600+5700xt.
Semmilyen limiter sincs beállítva.
Sőt a lehető legkisebb felbontást is betettem és ugyanannyi az átlag.
Gondolom 4k-n már nem így lenne...de ha igen azonnal veszek 4k 144hz monitort még ha drága is
-
Találtgyerek
veterán
válasz
venom8888 #23085 üzenetére
Én pont most csináltam egy tesztet a 2080 Ti topikban.
[Eredmények] -
válasz
venom8888 #23085 üzenetére
A profilomban látható cuccokkal( a leglényegesebbek: i7 9700, RTX 2070, 16 GB DDR4 3200 MHz), WQHD felbontáson, Textura és Mesh Quality Ultra, TAA Hight-on, a Resolution Scale feltolva 125 %-ra, a Field of Wiev az alap értékről 74 %-ra belőve, a többi Low-on, és így átlag 100-110 fps.
Amennyiben a Resolution Scale-t visszaállítanám az alap 100 %-ra, akkor nagyjából egy jó 10 fps-el lenne több. -
-
lofagi
addikt
válasz
venom8888 #21802 üzenetére
AZ elmúlt 2 hónapban azért elég sok változás jött. Elsősorban egy hatalmas pacifik tartalom ami eléggé megdobta az egészet. Most pedig jött egy adag fegyver változás, tank buff. Szóval van most változás a játékban rengeteg. Eléggé vegyes a fogadtatás, egyelőre inkább negatív, mint pozitív.
-
Leon77
őstag
válasz
venom8888 #19722 üzenetére
Jó a cpu, lehet, most az volt a baj, hogy próbálgattam auto oc-t, amúgy 4.35 ghz notom, most betöltöttem azt a profilt.
Ha ilyet veszel, összerakod és működik, de lehet vele mókolni is. Amúgy én csak 1080p-ben tolom és mivel 75 hz a moncsim ami freesync-es és az ús gsync támogatja így fix 73 fps-en tolom, alá nem láttam esni soha, csak mapok betöltésénél. Előtte olyan 150-160 fps-em volt, majdnem minden ultra beállítás mellett.
-
zebra_hun
veterán
válasz
venom8888 #19542 üzenetére
Őszintén, nekem sem. Egy daráló az egész ;) Valahogy ahogy jönnek ki az új részek egyre gyorsabb. Pont ma néztem rá a pr2 ww2-re hogy kiadták e már, vannak róla videók a yt-on a régiről, hát... mennyivel lassabb ;) a sprint jobb lenne ha nem végtelen lenne, hanem az elfáradós. Ez van, ezt kell szeretni.
-
Termin8
tag
válasz
venom8888 #19450 üzenetére
Ez a videó minden kérdésedre választ ad: https://youtu.be/6HJ2elkBvuQ
Egyébként a pali 4k-ban tolja, Medium-High beállításokkal, RTX 2080 Ti vga-val, és átlag 120 fps az sima Devastationön. Szerintem full Low beállításokkal a 144 átlag is meglenne.
Pénz kérdése az egész -
dkess
őstag
válasz
venom8888 #19450 üzenetére
Igen, van. Én kizárólag 4K -ban toltam eleddig - 1000 óra felett. Kezdetben - főleg tavaly - még 4K és minden ultra és bekapcsolva, igaz akkor még gyengébb CPU -val és 8 GB RAM -al. Mostani konfiggal már inkább csak 4K High a láthatóság miatt főleg.
Az "el lehet érni" azt úgy gondolod, hogy mint maximum fps (szemantikailag ezt jelenti)? Amennyiben igen, akkor el lehet érni - Nálam 120 a max fps, de pl. az Aerodrome pálya széleken a 100-110 fps -t tartani is tudja ... Persze a 150 fps egyfelől nedves álom - másfelől ahhoz tényleg combosabb rendszer kellene.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
venom8888 #19440 üzenetére
Igen. Most került be Al Sundan.
(#19439) mettek ugyan így voltam vele. BF3 alatt lettem szerelmese a játéknak, de a 4. rész óta nem találom magam a pályákon. Van 1-2 jó megoldás ami tetszik, de mostanában már csak azért játszom vele, mert nincs más hozzá hasonló. Az új COD-nál elég jó lett a War Mode, de ezért meg nem veszem azt meg.
-
dkess
őstag
válasz
venom8888 #18184 üzenetére
Stationary weapon lesz az.
Narvik/Conquest -en angol oldalon a felső kezdőtől balra/felfele közel lesz több géppuskaállás egymás mellett, mely alapból nincs felépítve. Főleg amennyiben a haddelhadd messze van 'A' illetve 'B' -től (tulajdonképpen ezek sincsenek annyira közel azért), akkor a kutya nem fog háborgatni (illetve ott amúgysem).
Másik előny, hogy van egy lőszerfeltöltő állomás is ott - azaz könnyen fel tudod tölteni az "explosives" készletedet illetve az előbbiek miatt nyugodtan tudsz építkezni. Plussz support -ként az ammo crate -t választod gadget -ként - így még gyorsabban végzel. Pár perc így az egész feladat elvégzése ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest