Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
2,5 óra után rájönni, hogy lehet fegyvereken kiegészítőket cserélni: megfizethetetlen
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #1487 üzenetére
na milyen?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Topikgazda
-
zebra_hun
veterán
válasz boogie84 #1492 üzenetére
Én nem várok semmit, úgyhogy tuti több lesz ;) Brahiból viszont szívesen tolom majd El Alamein-t és az 1942 módot. Mind a mai napig az a kedvenc, Bfv mellett az is fentvan és játszom. Desert Combat volna az igazi felújítva, azokkal a jármű fizikai tulajdonságokkal, de az a mai fiataloknak nem jönne be.
-
boogie84
veterán
válasz FollowTheORI #1491 üzenetére
Nem tudom milyen lesz ez a játék, de attól tartok mindenki többet fog várni mint amit kapunk majd...
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Topikgazda
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Topikgazda
Azért annyira nem kell bánni, ha a konzolos is olyan, mint a PCs, akkor semmiről nem marad le senki.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
IntelKiller7
veterán
15.17GB Series X-en. Hm.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #1478 üzenetére
Már amennyiben hajlandóak küldeni a letöltési instrukciókat.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #1478 üzenetére
mákos vagy. pc vagy konzol lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz IntelKiller7 #1475 üzenetére
Már néhány hónapja ki lehetett olvasni a screenshot-okról, hogy nem lesz az a rendszer, mint a BF V-ben volt. Olyan lesz, mint a BF 4 és 1-ben volt.
All fiat goes to zero.
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #1472 üzenetére
Ja, ez már nekem is nagyon tetszik, régió jó kis littlebird darálás jut eszembe.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #1475 üzenetére
Sztem igen. Nem lenne túl fair, ha a helinél kivételeznánek csak.
Egyébként most toltam pár kört bf1 -el (bf5 -el mentem az elmúlt 2 hónapban) és tényleg valahogy barátibb, populárisabb a bf1 irányítása. Van itt amúgy valaki aki szerepel az alfában? Melyik játokhoz áll közelebb a bf 2042 irányítása?
-
Def26
félisten
válasz CptAdamica #1471 üzenetére
végtelen lőszer. hajjajj. Ez most nagyon tetszik. kíváncsi vagyok lesz e valami jó kis AA ellene.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Ez már elég BF-es, bejön. Sok fedezék nincs a helinek a mapon, max 1-2 torony mögött tud az iglák elől menekülni vagy radar alá. (ha lesz itt ilyen)
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
IntelKiller7
veterán
Vegre egy jo gameplay.
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-sek változott valami tegnap óta?
Live-Die-Respawn
-
Sipasanyi
tag
Már külső csalásvédelmet fog használni az új rész EAC. Persze ez a védelem is már rég meg lett kerülve viszont pozitívuma hogy csak privátban kapni az EAC -et használó játékokhoz csalást, publikusan nem forgalmazzák a "szolgáltatók" ezért jóval kissebb létszámú az ilyen csalást használók száma a támogatott játékokban.
LUXURY IS A CHOICE
-
warcat
veterán
válasz Locutus #1458 üzenetére
Hagyjuk már ezt, egyszeri embernek élvezhetetlenné teszi a játékot, mert átlagos, random összedobott szerveren nincs elég medic így sem.Ha akarsz majd belősz magadnak egy saját szervert ilyenre aztán kiderül mennyire tetszik az embereknek.
BF1-ben ez jól látható volt míg nem raktak be élhető fegyvereket nekik később a dlckben.
Ráadásul a 'magányos farkas átoson a vonalakon hátbatámadni/foglalni', illetve a 'fair' 1VS1 szembetalálkozunk, aki jobb lövész az nyer - élményt totál hazavágja.Dugig vagyunk-leszünk átlag codos dirrdurrr emberekkel akik hozzászoktak a 15 másodperces élettartamhoz, nekik is készül, ne is reméld hogy nem akarják besöpörni a világon mindenkitől akitől csak lehet a 60 dollár megfelelőjét.
EA: It's in the crate!
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy az az 5 AM helyi időzónában 14:00?
Xbox One: bandymnc
-
Topikgazda
válasz Locutus #1458 üzenetére
Jobb, mint ami előtte volt.
Előtte meg csak kempeltél egy kicsit és visszagyógyultál 100%. Hát ez aztán az igazán fasság.
Én kicsit csalódtam, hogy visszajött ez is meg a végtelen tank/járműlőszer is. (legalábbis ha így marad, mint a mostani teszt verzióban). Pontosan azt okozza, hogy végtelen ideig lehet kempelgetni. Járművekkel, meg akár emberrrel is, beteszel egy bolt action fegyót, meg egy lőszeres ládát magadnak és ennyi.
V-be legalább van kényszer, hogy kimozdulj, visszamenj valahova lőszerért meg életért.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz bandi0000 #1457 üzenetére
Ép ezért kell jó pályákat kreálni ahol van mindenkinek lehetősége
Sok sok alternatív útvonallal és nem azzal hogy fuss át egy mezőn, vagy tenni be csapatszállítókat amik kibírnak egy hullám heli támadást így van esély elmenekülniDe az nem megoldás hogy szedjük ki gyengítsük le a páncélosokat repülőket helikoptereket
BF5 azért lett olyan amilyen a kevés pályájával meg kevés páncélossal meg a töltő ponthoz járkálással
BF5 is csak a gyalogosoknak tetszik, egy két pálya van amin van 1-2 darabnál több járműAz hogy kibe mennyi kell ne nézzük mert akkor a gyalogosnak egy lövéstől vége kellene hogy legyen, főleg mondjuk a tank gépágyújából, de nem, sok sok találat kell
Ebben meg kell találni a balanszot, hogy ne is legyen túl nehéz de ne is legyen könnyű
BF5 elején a tankokkal nem is volt érdemes kijönni a kezdő részről, mert ha egy gyalogos ráf@ngot már fel is robbantDe majd meglátjuk
Viszont ha nincs már most fedezék a pályán a gyalogosoknak akkor megjelenéskor se lesz, nagy valószínűséggel
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #1454 üzenetére
De akkor a gyalogosok se gyógyuljanak csak ha visszamennek a kezdőre
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Locutus
veterán
válasz tescodr #1453 üzenetére
A menet közbeni javítás lesz a kulcs. Azt kell kivenni, vagy visszakényszeríteni a kezdőre hozzá. Ugyanígy a tankokkal, meg minden más járművel is. Belülről javítás ne legyen.
Illetve az, hogy egyszerűbb kézi fegyverek is sebezzék különböző mértékben, ha olyan helyen találják el a helit.A BF4-et is azért untuk meg a legtöbben anno, hogy köpni nyelni nem lehetett benne, ha volt egy jó játékos járművel, neked viszont nem jutott.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
mettek
addikt
válasz tescodr #1449 üzenetére
A heliket, főleg ha skilles páros ült bennük, a bf3-ban is utáltam mert uralni tudta a pályát. A nyomkövető rakéta elől elmenekült egy flare-rel, behúzta takarásba a helit majd amikor a flare ujratöltött, megint ment egy dara kört. Nagyon fel tudja borítani az egyensúlyt.
Ezért mondtam korábban hogy a helik irányítását kellett volna nagyon nehézre venni hogy billegjen ide oda, sok gépeszkedés mellett lehessen csak vezetni ahogy a bc2-ben. De igy hogy egy óvodás is elrepked vele, OP lesz.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
bul07
nagyúr
válasz tescodr #1449 üzenetére
Tehát nem sok a jármű hanem a pálya sz@r mert nincs fedezék a gyalogosoknak
Erre nem az a megoldás hogy kiveszik a járműveket
[ Szerkesztve ]
-
Konkrétan azért mert nagy egybefüggő nyitott tér az egész map.És elég overkill fegyverekkel vannak felszerelve a helik.2 találat és véged.Alfában azzal szórakoznak a helik hogy lebegnek szinte egy helyben és darálják a futó gyalogosokat.Ezen még az sem segít hogy implementálták a warzone féle turbó futás rendszert
-
Topikgazda
válasz pandras83 #1425 üzenetére
Attól még hogy nem lesz kampány, a történések sztoriba lesznek helyezve. Szerintem ez csak annak a része. Még azt is el tudom képzelni, hogy olyan lesz, mint a Titanfall. Azis egy sztoriba burkolt multi. Amúgyis jópár dolgot átvettek a Titanfall/Apex szériából.
-
bul07
nagyúr
válasz tescodr #1446 üzenetére
Miért lenne az sok, ez bf nem cod legyen is sok jármű
És oldják meg a pálya szerkezetével hogy a gyalogosok is tudjanak harcolni egymással( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Jelenleg túl sok a jármű 2-3 heli +vadászgepek +tankok. Töltés autómata, 1 rövid ideig tudtam tankozni. Lövészként ott 2 féle lőszer volt egy robbanó, és sima géppuska. Próbáltam még egy masik 2 személyeses mini tankot is de olyan borszato volt az irányítás hogy inkább ott hagytam. Gyorsabb volt csúszva vagy bunny hoppozva haladni
-
bandi0000
nagyúr
Jah vágesz, hát nem tudom, értelek, de talán közelebb állna a "való" élethez, hogy egy csapat kell 1-1 ilyen pont elfoglalásához mintsem egy kamikaze Ettől függetlenül én simán eltudok foglalni néha néha egyet, ha nem ilyen pl Metro pálya van, ahol kvázi 3 pont van és csak előre mehetsz
-
Def26
félisten
válasz bandi0000 #1438 üzenetére
De ez a "2-3" dolog a játék egészét tette ki.
Pl. BF4 -ben simán végig tudtam kommandózni a pályát akár egyedül is, majd talán behúztam egy pontot. BF5 -ben már squad nélkül esélyem sincs erre, vagy valami camper lő le (ami sokkal nehezebben észrevehető mint a korábbi részekben), vagy valami kezdő játékos lő le 1000m -ről úgy hogy én már 2 tárat elpötyögtettem rá. Mivel ritkán találok normális együttműködő squadot, így nekem ez a játék élvezhetetlen, tényleg csak unalmamban megyek rá. Jah, és a javított TTk -val sem vagyok kibékülve.
-
bandi0000
nagyúr
válasz jozefgucci1 #1439 üzenetére
Kár még messzemenő következtetést levonni, valszeg nem a legnagyobb pályàn nyomjàk, Bf4 ben is volt ugye a Locker, az is yorsnak mondható, ha csak nem teljesen gatya az egyik csapat, mert akkor középen megszorulnak :D
-
CptAdamica
veterán
Ja, nagyon elkanyarodott a széria, ezért sem szerettem a legtöbb pályát, de például az 5-ben a panzerstorm-ot igen, nagy pálya, sok jármű. Szerintem amit jozefgucci1 ír, az itt is adott lesz, különböző irányokból mehetsz neki a pontoknak és itt még szektorok is lesznek.
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #1437 üzenetére
Na bf5-ben várhattál járműre, hogy csak úgy tankoz vagy repkedj
Alig pár pályán van "több" tank repülőRemélem itt azért lesz jármű rendesen, és akkor szánkózhatnak a seggükön a gyalogosok, s@ggbe lesznek lőve és szánkózhat
Amúgy aki most kapott hozzáférést erről is írhatna hogy mi a helyzet jármű fronton, a lőszer töltés hogy működik
Automatikusan újratöltődik vagy bf5 féle nyomorult megoldás van hogy töltő ponthoz kell rohangálni
Ugyan ez a repülőkre helikopterekre( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jozefgucci1
addikt
válasz bandi0000 #1429 üzenetére
Nekem a kampós fossal nincs gondom ,de így az első videók alapján túl gyors a játékmenet , pedig a BF nem erről szól szerintem . Inkább attól félek , hogy árkádosabb lövöldét kapunk , mert szerintük erre van igény ,de a BF-es közösség remélem kikéri ez magának . Ne mossák már össze a coddal ezt a játékot is .
CptAmerica : Pont , hogy mivel a bf mapok jó része nem egy cső pálya ahol max három irányból lehet pl pontot támadni , így megvan a lehetőség a taktikázásra .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
bandi0000
nagyúr
válasz pandras83 #1436 üzenetére
Ezzel egyetértek, de ez 2-3 dolog, ettől még lehet jó játék, meg persze vannak ezek a lehetőségek, de végtére a játékos fogja használni és vagy nem használni, én pl nem használom, de nem tartom idegesítőbbnek mint az ugri bugri, lehasal feláll taktikát
-
CptAdamica
veterán
Amúgy nem tudom, hogy milyen taktikázóbb játékmenetről írtok a Battlefield-el kapcsolatban.
Nekem sosem arról szólt, hogy taktikázhatok, hanem arról, hogy büdös nagy mapokon rohangálhatok, ha megunom a gyalogost, akkor repülő, ha megunom a repülőt, akkor tank, ha megunom a tankot, akkor heli... Mi mindig rohangálunk pontról pontra, mint fing a fürdőben, aztán erőből lenyomod a pontot és jöhet a következő.Ha taktikázósabb játékot akarnék, akkor ARMA, vagy escape from tarkov, vagy esetleg Pubg, bár nekem az egy klausztrofóbia szimulátor.
-
pandras83
őstag
válasz bandi0000 #1434 üzenetére
Ahogy fentebb az alphat kipróbáló kolléga is megírta: "csúszással ,graplink hookal, és csípőből tüzeléssel". A grapling hook még ok is lehet, de a folyamatosan becsúszkáló, csípőből tüzelő rohangálás engem elűzött a bf5-ből. Egész egyszerűen idegen a bf gunplaytől. Nézz pro V fragmoviekat, úgy csúszkálnak a killek között, mintha szánkó lenne a seggükre hegesztve.
Cyberfuck Patchrunner
-
batai15
félisten
Én csak azt remélem nem lesz annyira codos hogy meta fegyverekkel lehet majd érvényesülni és nem lesz az sem hogy egyszerre csipa és ar vagy smgvel rohangál egyszerre mindenki.
A harc közbeni atachment csere sem jön be. Ettől f üggetlenülremélem jó lesz a játék és végre mehet a kukába a COD.[ Szerkesztve ]
-
-
mettek
addikt
Erre van ráállva az új generáció. Pörgés pörgés. Én 34 évesen kezdem ugy érezni hogy kiöregedtem ezekből a modern Fornite, Apex, Pubg típusú játékokból. Egyedül a battlefeildben vagyok még otthonos de lehet hogy ezzel ez is megváltozik, én szeretem a lassabb, taktikusabb játékmenetet.
-
Def26
félisten
válasz tescodr #1426 üzenetére
"A játékmenet nagyon pörgős lett kb mint warzone/apex keveréke csúszással ,graplink hookal, és csípőből tüzeléssel"
Na picsába, ettől féltem. Én bf5 -el is csak unalmamban játszom, elég nagy szarnak tartom. Nekem a régi játékmenet sokkal jobban bejön. Na mindegy, betát megvárom még. Emlékszem anno így indult a bf5 is, aztán 2 hónapra a megjelenés után már volt rá 40% sale.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
De most kajka képesek vagytok lehúzni azért mert van benne egy kampós fos meg tud csúszni? Bf5 ben is van csúszás, persze nem ennyire op, de nem ettől lesz szar. Bf4 ben pl herótom volt tőle, hogy minden fajta repülni tudó géppel elütöttek, ha az nem op akkor mi?
Bf5 öt annó azért húzták le, mert nöi karakterrel promózták, ez a gond a jàtékos tàrsadalommal, hogy senkinek nem jó semmi
-
batai15
félisten
Nézve a leaked videót , nem vagyok el ájulva. Szintén nem akarok egy codos fost belőle, de úgy néz ki ezt kapjuk.
-
Srácok olvasgattam itt a hozzá szólásokat,elég vad dolgokat is olvastam,ezért is írok hogy tisztázzak egy két dolgot a játékkal kapcsolatban.Elöljáróban: Eddig minden BF játék tesztelésében részt vettem a legelső zárt buildek kiadásától egészen az open bétáig.Itt is kaptam első körös meghívót 1-2 infómorzsát megosztok:
A grafika áll ejtős!Sokkal szebb mint a BF5,és nagyon jól skálázható
Tesztgépen: i5 7400 16gb ram és gtx 1060 6gb med/high beállításokkal szépen fut fps-t nem tudtunk mérni a 30fps lock miatt.Ultrán úgy néz ki kb mint az előre renderelt Exodus animáció.
A játékmenet nagyon pörgős lett kb mint warzone/apex keveréke csúszással ,graplink hookal, és csípőből tüzeléssel.Operátorok nagyon jól customizálhatóak: én pl csináltam gili suit-os mediket
Járművek overkillek jelenleg.
Viszont:A játék jelenlegi alfa verziója siralmas és messze túl mutat az átlagos alpfás bugokon.Zárt fórum bejegyzései alapján nem friss a build de annyira nem is régi.
Menü eddig kb nincs is a játékban,beállítások fele nem működik vagy rosszul.Az Engine instabil új hardvereken.Modellek szét csúsznak vagy villognak.Hangok össze vissza szólnak vagy recsegnek.A fizikai engine képes néha csak úgy megállni így tereptárgyak és a playerek random átesnek a talajon.Szóval igen sokat kell még ezen dolgozni.Szerintem 2 hónap alatt nem fogják ezeket még rendbe tenni.Jelenleg rosszabb állapotban van mint annak idején a BF3 Alfa,pedig aki tesztel az jól tudja hogy azt elrettentő példaként szoktuk csak emlegetni.Egyébként gyanítható az uj frostbite engine-t egészen újra írták az előzőekhez képest ezért van ez a sok probléma,amit remélhetőleg javítanak hamar a srácok -
pandras83
őstag
Talán a többség azt mondja itt, hogy úgyis egymást lőjük halomra, kár mérgelődni ezen, de szerintem ez az Exodus Short egy közhelytemető. Egy feleslegen elkészített, blőd, hosszan elnyújtott ásítás. Főleg annak tudatában, hogy nem lesz kampány, mondjuk ez utóbbiért talán nem is kár. Az animáció szép, de a BF4-es verzókban finomabb volt, főleg a mimika. (Michael Kenneth Williams arca pl). Értem én, hogy anno a BF2-őt is el kellett valahogy adni kampány nélkül, de azok más idők voltak, az akkori piacot, a konkurenciát meg a kötségvetést figyelembevéve. Lehangoló tud lenni az ilyen downgrade, főleg úgy, hogy már a BF4 sem állt a helyzet magaslatán a történet és a "körítés" minőségében. Az alpháról szerintem egyelőre nem érdemes szót fecsérelni, a rommá tömörített videókon az a szerencsétlenkedés a játékosok részéről egy alpha tesztben, ami tulajdonképpen még a játék burkolat nélküli váza...nem véletlen hogy szigorú nda védené ezeket, ha tudná.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
válasz IntelKiller7 #1422 üzenetére
Értem, nekem ezzel nincs bajom. Viszont remélem ezt a ninja rope-ot kiveszik, ez olyan izé és a megvalósítása sem tetszik.
Közben néztem tank gameplay-t, az a baja, mint a 4-nél is volt anno, hogy nincs súlya. Kb. mint egy IFV.
Bétára remélem ezeket a dolgokat rendbe teszik és jó lesz.
Én tuti megveszem konzolra, ez nem kérdés. Mivel az Ultis ruha nem jön be, marad a Gold.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #1420 üzenetére
Mire érted, h "codos szar"?
Tény, örültem volna egy tankos, repcsis gameplay-nek, de biztosan lesz olyan is.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
IntelKiller7
veterán
Persze, hogy nincs. A BF3 amikor megjelent nem volt hozza hasonlo, igy kinezo jatek.
azota meg csak updatelve lett a motor.
BF3 Frostbite 2
a 4. resz ota meg a Frostbite 3 fut alatta..meg jo, hogy nincs sok kulonbseg.
-
CptAdamica
veterán
Nekem eddig tetszik a leak alapján, jöhetne már a béta.
-
Maxxy10
addikt
Kint van a film : Exodus Short Film
-
mettek
addikt
válasz IntelKiller7 #1413 üzenetére
Igen. Meg nem ma kezdtem a bf vonalat.nézd meg a bf3-at pc-s max settingsen meg a bf5-öt. Oltári különbség nincs köztik, nem mondod meg hogy 8!!! év van köztük.
A bf 1 és a bf 5 között meg végképp szinte semmi különbség nincs.Na én itt is erre számítok. Itt most a 128 fő és a custom szerverek lesznek az újdonság, erre fókuszálnak.
A videókból meg annyit láttam hogy szép lesz, főleg a növényes területek de az épületek és azok környezete iszonyat sivár. Régóta ugyanazokat a tereptárgyakat használják és nem nagyon újítanak ilyen téren. Visszatérő korlátok, oszlopok épülettípusok.
-
Def26
félisten
Néztem több videót, de nekem egyelőre nem tűnik "bf3 - bf4" hangulatnak. Túl gyors, pörgős az egész. Inkább bf5 -nek tűnik. Remélem csak a videó adja ezt és majd az open bétában cáfolnak.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Mindig ez van. Nézd meg a Bf5 promó "gameplay" videóját amikor a robotkezű csaj meg a squadja beszorul egy házba amin keresztül mennek a lövedékek meg apróba esik a ház a tanktól aztán felpattan egy kiskocsira elmennek a hídig ahol egy vadászgép csapódik a földbe....na hol van az a grafika meg hangulat az igazi játékban....sehol!!
Itt is ez lesz.Már most látszik hogy ez egy modern bf5, nincs grafikai előrelépés. Lesz 128 fős csata ami egy káosz lesz meg vihar minden pályán amit megununk 1 hét alatt mert monoton lesz.
Mondom ezt bf fanként.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
k-adi
nagyúr
válasz Fitzgerald #1410 üzenetére
hangulat
milyen hangulat? alig volt valami csata.. köze nem volt a grandiózus BF-hez.. a bejelentős trailer.. na az adta.. ez csak egy gagyi akciófilm előzetesének ment el.. a lényeg az, hogy lesz "legendary" skin.. juhuuu
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Mondjon bárki bármit, nekem a hangulat rohadtul bejön. Összességében tényleg egy modernebb BF4-nek tűnik, és én pont ezt várom a játéktól.
Azért remélem lesz valami komolyabb minőségű leak is, de gameplay kapcsán tényleg nem érdemes még messzemenő következtetéseket levonni. -
IntelKiller7
veterán
11 perces yt video. [link] “mozis kep, mozis hang”
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
40% resolution scaling + youtube tömörítés után jobb akkor csendben lenni bármilyen véleménnyel a grafikával kapcsolatban.
EA: It's in the crate!
-
prokxy
veterán
válasz IntelKiller7 #1401 üzenetére
Nem, az ez: link
Nekem tetszett, BF4-es (?) szereplők, fegyók. :)Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
IntelKiller7
veterán
Hat nem mutattak semmi extrat.
a BF4-es szereplokon jot mosolyogtam.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
regener
veterán
válasz regener #1399 üzenetére
TAB menü a scoreboard helyett:
IntelKiller7
Arra kíváncsi leszek mi lesz benne[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest