Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz IntelKiller7 #1397 üzenetére
Akkor nem innen lesz a desktop hátterünk...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
IntelKiller7
veterán
The #Battlefield2042 tech test is capped at 30 FPS on PC.
Default settings are around Medium with ~40% render resolution. You can set it higher but it tanks performance.
Assuming it's similar for console.szoval az alap beallitas a medium, 40%-os kep renderrel.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mettek
addikt
válasz bandi0000 #1394 üzenetére
Nem negatívumként jegyeztem meg. Sztem is felesleges, igy gyorsabb a játékmenet és nem kapok agyvérzést hogy animácio közben szednek le.
Az viszont szürreális ahogy a grappling hookkal elrepülnek az emberek mint szuperman.
Az egy akkora op cucc lesz hogy már most kiszedhetnék. Majd lesznek a cheaterek meg a skillesek akik felröppennek az égbe aztán levegőből szednek le. Tiszta Just Cause. Nem tetszik.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
pRoject22
őstag
válasz duckload #1391 üzenetére
Én is csak csodálkozok rajta ,hogy vannak akik azt hiszik, hogy a 2021-es BF majd gagyibb lesz mint a 2018-as, nem értem ,hogy egy ilyen zárt korai teszt alapján meg pár homályos videó alapján miért sírnak, BF-es discordon egy srác streamelte és volt aki ott is fikázta a grafikáját, mondom neki figyi én alig látok belőle valamit, full homály, aztán meg beszolt aki streamelte ,hogy nyugi mert low grafon megy failmoment
¯\_(ツ)_/¯
-
duckload
aktív tag
Senki ne higgye, hogy ez a végleges kinézet, hangzás, stb...Fura látni egyesek véleményét itt is és máshol is! Egy csak egy szaros technikai alphateszt...!
Sokan nincsenek tisztában mit is jelent az alpha, beta, demo. Ebben leginkább a netcode-ot teszteleik, de mindegy is felesleges magyarázkodás.[ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
mettek
addikt
Egy másik gameplay videóból úgy látom hogy a járműbe be és kiszállás animációját elhagyták. Visszatért a bf3-as megoldás, teleport.
-
STC Speed
őstag
Nekem PS5 jelentkezés pendingen van, másnak is?
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
pRoject22
őstag
Azt azért ne gondoljuk már, hogy annyi év fejlesztés után mint amit ebbe pakoltak majd kiadnak valamit amit simán gagyibb mint a 18-as BF V, ez egy alfa teszt, majd az open béta alapján már lehet nagyjából látni ,hogy mi a szitu.
¯\_(ツ)_/¯
-
Maxxy10
addikt
-
törölt tag
válasz CptAdamica #1376 üzenetére
Aha ok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak úgy feldobott egy merész user egy fél perces videót. [link] Törölni fogják hamar
Live-Die-Respawn
-
Segal
veterán
válasz Maxxy10 #1371 üzenetére
Ez sajna az én fekete képernyő problémámat nem fogja megoldani
Viszont remélem legalább nektek összejön."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Maxxy10 #1368 üzenetére
Te legalább látod
Nálam ahogy indítom a játékot, elindul a zene és fekete képernyő mert dolby vision-ra állítja a képet, azt meg nem szereti az LG OLED tv..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na PC-sek, elindult?
Live-Die-Respawn
-
Maxxy10
addikt
Ne felejtsétek el a Discord státuszt kikapcsolni.
-
mettek
addikt
válasz IntelKiller7 #1364 üzenetére
Lehet olyan bugos kakit kapunk októberben hogy csak pislogunk
Kiváncsian várom a bétát, ott mit mutat majd. Az is csak 3 hét és itt van.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #1361 üzenetére
De ez akkor azt is jelenti, hogy a konzolos verzió még egy alfa teszt szinten sincs kész....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k-adi
nagyúr
válasz FollowTheORI #1357 üzenetére
a portal mode-ban van remény, ott ahol aki buzgón teszi blacklistre az embereket
-
Topikgazda
Igen egyébként szerintem is max annyi előnye lesz, hogy azért a D2, Apex, stb amik használják ezt, ott azért időnként vannak elég durva banhullámok.
De majd kiderül mennyit ér, vagy mennyire elrettentő.
Nyilván az oroszok már rég megtörték az egészet.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
k-adi
nagyúr
-
pRoject22
őstag
Mondjuk jobb mint a semmi, már az is elég ha a meglévő csalásokat felfrissítik rá és az aktuális csalókat kibassszák egy banhullám alkalmával mint az R6-ból, aztán hátha elmegy a kedvük 2 havonta 60 dollárért játékot veszegetni, továbbá nem tudni ,hogy a ban hardveres lesz-e, ha igen akkor meg egy idő után elfogynak a csalók úgyis.
¯\_(ツ)_/¯
-
Topikgazda
-
pRoject22
őstag
válasz IntelKiller7 #1327 üzenetére
Division részek alatt is ez megy és sajnos ott szart sem ér
¯\_(ツ)_/¯
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
Amazon Prime gaming vagy mi, ingyen kulcs osztás igen
Tuti abból[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na így a várakozásban aki ki akarná próbálni a BF5- és mondjuk a BF1-et
BF 5 -> 245Ft [link]
BF1 -> 225Ft [link]És akár egy külön fiókra is lehet aktiválni aki nem bízik az oldalban, sok vesztenivaló nincs
Szinte minden frissítésre nő csökken az ár a
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolosok, ne várjatok ma értesítés, úgy tűnik, hogy a konzolos tesztet eltolták hétvégéig. (EA Playtest fórumon írják elvileg, most próbálok utánajárni a dolognak)
Live-Die-Respawn
-
zebra_hun
veterán
válasz FollowTheORI #1340 üzenetére
Tudom, de a mai világban ki hisz az ígérgetésnek ;)
-
CptAdamica
veterán
Na, akkor ennyit a kollégáról, aki azt mondta, hogy nem lesz semmi anti cheat. Kb olyan volt, mint a másik kolléga, aki szerint az MM nem fog kapni megjelenésre PS5 készletet és mindenkit beetettek.
Jöhetnek majd a morzsák.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
mettek
addikt
válasz FollowTheORI #1342 üzenetére
Szerintem első sorban a szervereket, hálózati dolgokat tesztelik ezzel. Nem a bugokat keresik.
-
Topikgazda
Szerintem is így van... és elég sokat lehet játszani majd, szinte minden nap.
Arra leszek kíváncsi majd még, hogy mennyire veszik komolyan a visszajelzéseket, meg hol és hogy lehet majd adni. Persze jön majd a survey biztos, de azért az nem a legjobb mód feltétlen ilyesmire.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bandi0000 #1332 üzenetére
Erre elfelejtettem válaszolni.
Can I change the session dates and times I registered for?
Once you have signed up for any of the playtest sessions, you are able to play in all of them. Given this, you don’t need to change the session dates or times, just come and join us during any or all of the sessions!
Lényegében tök mindegy mit ír rendszer, az összes sessionben részt vehetsz ha kiválasztottak.
Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Battlefield 2042 Tech Test Pre-Load Now Live; Uses Easy Anti-Cheat (mp1st.com)
EZ
Mondjuk ezt igazán berakhatták volna még a V-be is, akár utólag is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zebra_hun #1336 üzenetére
Technikailag semmiről nem lehet beszélni, véleményt megosztani, de szerintem egyetérthetünk abban, hogy ott a topikban "talán" nem lesz olyan, aki beköpi azokat, akik pár mondatot írnak a cuccról.
szerk:
Főmenü előtt kép így néz ki. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zebra_hun
veterán
válasz IntelKiller7 #1335 üzenetére
Milyen infot szabad elmondanotok? Fotó, ok, nem, de pl gépigény, szavakkal leírni a pályákról véleményt. Pl túl nagyok, vagy egyáltalán semmit sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon jó, hogy pár óra múlva indul a teszt, de konzolosok még nem kaptak letöltési lehetőséget. Sőt egyre több embernél olvasom, hogy az Originen nem jelenik meg náluk a cucc, míg másoknál meg igen.
Live-Die-Respawn
-
bandi0000
nagyúr
A playtest oldal másnak is konkrét időpontot ír? Azt hittem, hogy az összes időpontban lehet majd próbálkozni
Xbox One: bandymnc
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #1329 üzenetére
Akár.
Egyébként Xbox-osok nézzetek rá az Insider appban, hogy nem-e bukkant fel ott. (Bár nincs még senki aki írta volna, de egy próbát megér)szerk: Akkor várunk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem biztos, hogy kamu, lehet hogy a konzolos kiadás jóval nagyobb.
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
veterán
Tom Henderson
“Even the #BATTLEFIELD2042 Technical Play Test has a visible anti cheat.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reseterán írják, hogy PC-s tulajoknak már tölthető a kliens Originből.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Páran jelezték ,hogy a Playtest oldalon Approved-re váltott náluk a kiírás, nézzetek rá. Szerintem pár óra múlva mennek ki emailek, hogy tölthető a cucc.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #1316 üzenetére
Én nem látom sehol a Twitter oldalukon. Honnan a szöveg?
Live-Die-Respawn
-
STC Speed
őstag
válasz IntelKiller7 #1316 üzenetére
Az kemény. Es akkor holnap 2 tol 6 ig lesz ugye?
-
IntelKiller7
veterán
Battlefield TECHNICAL PLAYTEST Invite codes Will be sent out as early tomorrow morning
Per: @PlaystationSize
kicsit varhatunk meg.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Senki nem kapott még értesítést letöltésről?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #1306 üzenetére
Anthemnél több mint egy nap volt arra hogy letölthessük, is ez lesz szerintem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #1304 üzenetére
Anthemnél és Plants vs Zombies-nál is előző nap küldték ki az emaileket. Xbox-osoknak az Insider App legyen fent a gépen, most is onnan lesz tölthető elvileg a cucc.
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
veterán
Akik kaptak playtestre meghivot, mikor tolthetik majd le a jatekot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest