Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Astroboy #3598 üzenetére
Nem, a BFV "sokkal" jobban fut ezen a gépen.
Úgy hogy a mesh, meg object ultra, azért ez a gép hozza a 9x-12x közötti fps-t, még néha többet is BFV-ben.Még úgyis, hogy a proci már ott is néha limitál, de jóval-jóval ritkábban "dadog le".
Sajnos azzal a procival is (relative) kevés az ipc és az órajel... single core és multi core is.
Már a BFV-nek is, de ennek meg aztán mindenképp kell egy kurrens vagy max last gen proci, 6/12 és ~4.5GHz legalább.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
xavix13
őstag
válasz FollowTheORI #3595 üzenetére
Nálam az r5 1600 + gtx1080 is hiába megy 60-80 fpsel annyira játszhatatlanul spikeol a proci hogy kinlódás, microlagok, stuterhegyek, förmedvény az egész.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #3595 üzenetére
Akkor kb. mint a BFV nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #3596 üzenetére
Fene sem nézte, alapból tettem 90-re.
szerk:
Most utánaolvasva hirtelen:
"9 which = 50vert which = 80 Horizontal
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
Valaki tudja/rájött amúgy a fov hogy működik itt... alapból valami 9 vagy mi, és az most mekkora szög lehet?
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
Retro teszt: 4770K @ 4GHz + GTX980... full low, és minden más effekt blur kikapcsolva, 50-70 fps. De a processzor elég gyakran (relative) ledadog már. Hát ez csak nagyon erős kompromisszummal nevezhető játszhatónak... se.
Display graph olyan tüske tengert mutat néha, ha valami nagyobb komplexebb dolog törénik, hogy csak na.
Ellenben a 980 egy erősebb procival egész kellemes "stabil" ultra low 60-70 fps-re szerintem elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor elfordítom az autó kerekét jobbra v. balra, akkor a kamera is fordul vele. Hogy lehet ezt megoldani?
-
3L1T3
addikt
válasz Daffchy #3584 üzenetére
Elképesztő azért nem? Egy konzolon kontrollerrel kell játszani. Marhára remélem, hogy nem lesz egér+bill support később se.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
firemage
újonc
Zseniális a DICE az easter eggjeivel és, hogy mennyire odafigyelnek a részletekre mindig.
-
Daffchy
őstag
válasz FollowTheORI #3582 üzenetére
Ezt most nem mondod komolyan...
Hivatalosan anno nem láttam róla, de még oriic is azt mondta biztosra vehető a cross platform miatt.
Most azóta nem is követtem a dolgot... még jó, hogy nem rendeltem elő.[ Szerkesztve ]
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #3577 üzenetére
És ott a négy érték közül melyik az fps?
-
Topikgazda
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Az csak nálam probléma, hogy a bill megy nagyjából series X-en, de az egér egyáltalán nem?
Bármit csinálok, próbálgatok nem bírom működésre bírni. -
törölt tag
A rivatuner nagyon jól stabilizálja a játékok futását a frametime simításával, jó lenne munkára bírni.
Tudja valaki, hogyan lehet életre kelteni a rivatunert?Az ADD menüben már hozzá adtam a BF launcher-t, de nem működik sajna.
-
törölt tag
válasz CptAdamica #3577 üzenetére
igen, rájöttem, a konzolt előhívva elkezded beírni, hogy fps, és minden fps parancsot kiír. most az amd progijával íratom ki. megvan a 90-100 fps, de nagyon ugrál. remélem sokat fog javulni a megjelenésig. bár eddig sose volt így.
-
-
törölt tag
Az fps-t hogy lehet kiíratni a rivatunerrel, vagy valahogy?
-
Memphis79
aktív tag
Hogy mennyire nincs sebzése a scout helinek a nem irányitott rakétékkal,minigunnal a nagyon szánalmas!!
Origin:Memphis79HUN
-
fornettisuti
veterán
válasz Fitzgerald #3570 üzenetére
Már nerfelve lett, csak healel.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pRoject22
őstag
-
Topikgazda
Bal oldalon mutatja hogy változik a fegyver paramétere attól függően mit raksz rá.
Szóval van értelme. Hasonló picit, mint a BF4.
Nem a tárméret változik csak ott, hanem a lőszer és annak a tulajdonságai.
Te is nézd oldalt melyik mit csinál, írja is.[ Szerkesztve ]
-
firemage
újonc
válasz IntelKiller7 #3559 üzenetére
Áh, tényleg, látom. Amúgy arról lehet tudni valamit, hogy miért vették ki a guggolva futást? Vagy csak én vagyok béna, hogy nem működik nekem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ScomComputer #3555 üzenetére
Tudsz ehhez valami forrást/linket mutatni, mert ez eléggé hihetetlen.
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
veterán
Ps-en jatszo havert valahogy megtudom hivni, hogy egyutt csapassuk? En boxrol vagyok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
k-adi
nagyúr
A fegyver pimpelésnek mi értelme? Felrakod a kötelező kiegészítőket (red dot stb) aztán go. Van olyan aki váltogatja helyszíntől függően? Mert gondolom jó sok fejlesztési idő elment erre (is) csak... minek?
-
frankdelgado
őstag
válasz stickermajom #3510 üzenetére
Úgy legyen, de a hisztim úgy általában vonatkozott a jelenlegi trendekre, legyen az kiberpunk, bf, akármi....mindenesetre egy játszható demo jó lenne a végleges játékhoz, mert én már nem tudom, h kinek a véleményére adjak, mert most is van, aki dicshimnuszokat zeng.....
-
Memphis79
aktív tag
Addig ütném egy nagy lapáttal az ilyeneket ameddig mozognak-büdös k*cs*g*k!
Kapna egy végleges ban-tOrigin:Memphis79HUN
-
törölt tag
válasz firemage #3540 üzenetére
Szánalmasak tényleg ezek a csalók, de sajnos sokan előfizetnek a multihack progikra és ezért megéri elkészíteni. Pl nézd meg a híres, (inkább hírhedt) EngineOwning havonta 100euro az előfizetése és nehéz hozzájutni, mert a fullos verzióhoz csak ajánlás útján lehet és több évig előfizetőnek kell lenni olcsóbb hack progikra. Ezt azért tehetik meg, mert szerintem nagy rá az igény,.nagyon sokan akarnak csalni.
Egyéni vélemény, nem kell egyetérteni.[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Igazából semmi meglepő. Hatalmas nagy pénzek vannak a csalásokban, várható volt, hogy összepakolják hamar, abban reménykedhetünk, hogy report után hamar kapják a ban-t és mivel nem egy ingyenes játék, ezért nem térnek vissza hamar.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
törölt tag
Szerintem a csalikolást ki is tárgyaltuk.
-
Joccc07
addikt
válasz stickermajom #3528 üzenetére
Ezt úgye kiadója válogatja de van public release, beta release (Ez EA esetében az EA game changers), test release ami csak belsős. A closed alpha ami volt az csak szerver stressz teszt volt meglátásom szerint. A mostani inkább hype train teszt. Ami most hiányzik vagy épp nem úgy működik az 90%-ban javításra került/folyamatban van abban a buildben már ami már a kiadásra fog kerülni. Mert ugye aranylemez fotó még nem érkezett. A maradék 10% remélhetőleg a visszajelzésekkel fog felszínre jönni és javítva lesznek akár a megjelenésre. De gondolom ezzel újat nem írtam le.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
3L1T3
addikt
Known Issues
Our Open Beta was branched from our Full Release client a few months ago, and polished and improved to provide a great snapshot of the full experience that you’ll have when the game launches in November. Below, we’ve helped to detail out some of the issues that we’ve spotted in the Beta so that you’re able to see what we’re already on top of.
You can help to report new issues here on the Battlefield Forums.
TOP ISSUES
Unknown Error when attempting to Matchmake
We're seeing much better health across all our servers. Rounds are filling up, taking place in the right regions, and Matchmaking is returning significantly less errors. We're keeping close eyes on it, with teams that work 24/7 to help monitor and support.
The QR Code Screen is still showing for eligible Early Access playersLast updated: October 6, 21:20 CEST
Our teams have deployed multiple fixes ensuring EA Play subscribers are now correctly identified to join us in Early Access, with the latest update tonight targeting EA Play subscribers on PlayStation 4 and 5. Once again, thank you for patience and please stay in touch if you encounter further issues.
A rare controller issue is not allowing players to bypass the main menu
There's a unique issue that we've started tracking which indicate that some players are unable to press A/X, Y/△ to get past the welcome screen. A possible workaround has been suggested by players that encourages you to use a different controller, to connect the controller directly to your console with a USB Cable, and to disconnect any headsets/additional USB or bluetooth devices, in case that helps remove the problem. We're continuing to investigate this with our teams, and will update you all further as we go on.
TRACKED ISSUES
Minor Visual, Performance, and Graphical Issues
Our Open Beta is representative of progress made earlier in our development cycle. Many of the issues you encounter throughout the Beta have already received a great deal of new attention, and will continue to do so as we complete the final work on 2042. Enjoy the experience you can have with our Gameplay, and take confidence that there’s more to show you on 2042, and natural optimisations that are made to raise performance above our high standards in these final weeks heading to launch.
Cross Play Parties
In the Open Beta, you’ll be matchmade into Conquest Servers with players on relevant platforms. Players on PC are playing alongside those on the Xbox Series X|S, and PlayStation 5; with players on Xbox One playing together with those on PlayStation 4. During the Open Beta, you will not be able to squad up with players on different platforms, but you will encounter players from other platforms. We’re making great progress on our plans to have this feature fully available at launch, and we'll keep you updated on our progress towards that goal.
Adaptive Triggers - PlayStation 5
You will not experience the full range of supporting functionality for PlayStation 5 controllers during this Open Beta, that is otherwise presently being developed and tested for possible inclusion later down the road.
Commorose
Battlefield Veterans will be familiar with this staple of the gameplay experience. In the Open Beta, you’ll be able to play with our Ping feature, and use the Right Shoulder button, or Q on PC, to ping locations, and enemy targets, with supporting VO that helps to reference to your Squad what’s being highlighted. If all goes well, we'll look to show you the complete Commorose that otherwise didn’t make this build. Look forward to seeing that soon!
HDR mode on PC
We’ve disabled this feature on PC for the Open Beta. We observed that it was causing issues that we weren’t happy with. Console players will otherwise find options for this in the Video Settings, and we’re tracking positively against restoring this on PC ahead of time for the full release.
VOIP
VOIP is disabled in the Open Beta. We’re working towards having this available in the full release, including for Players who are squadding up Cross Platform. We otherwise encourage you all to make use of the Ping functionality in the game, as well as to Squad up in Parties on Console, or join us over on the Battlefield Discord if you’re looking to chat whilst playing.
Sustained EMP Effect
There are very specific, and rare circumstances in which players can find that the visual effect associated with the EMP Blast will persist after death, and can last through the remainder of the round. We’re confident that we’ve addressed the underlying issues that caused this to take place in our full release testing, but during the Open Beta if you run into this rare issue, please just leave the server and rejoin so that you can get back to experiencing our gameplay.
Xbox Gameplay Recording
An issue we spotted late on with the Open Beta is the inability to use the DVR functionality to record and share gameplay clips. This is unintentional, and for those who have access to extra hardware that enables you to record and share gameplay, please do! Our Beta is fully open to be posted and shown online, even through Early Access. We have since resolved this issue, and we’re not anticipating that you’ll experience this same problem after the Open Beta.
Unable to Reset to Default Keybindings on PC
If you're attempting to reset your keybindings on PC to the default values and finding that it's not working, please close the game, and delete your settings folder. By default, this can be found by going to "C:\Users\<user>\Documents\Battlefield 2042 Open Beta". We already have this issue fixed in our current builds, and isn't expected to occur in the full game.
Keep checking back on this thread throughout the week to stay updated. Once the dust has settled on the Open Beta, and we’ve had some time to pour over your feedback, and look through the experience that you’ve all had playing Battlefield 2042's Open Beta, we’ll be back to chat more about how we’re tracking toward our launch, and to show you the progress we’re already making with the game.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Topikgazda
-
firemage
újonc
Ezt ki tudja valaki próbálni? Én sajnos dolgozom. Elvileg át lehet állítani DX11-be a játékot és akkor nem fog akadozni…
i7-4790k, 32gb ram, 1060 6gb, installed on ssd. 144hz monitor. All is settings are low except textures are high and i get 85fps constant. Only problem is now those aimbotters in-game. *edit* cpu is 85% and gpu 8%
Forcing it to Dx11 gives more fps and smoother play...via origin argument: -force-d3d11 -
-
gery14
senior tag
Ja lemarad full ultra.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
stickermajom
addikt
válasz fornettisuti #3512 üzenetére
Nem értek a játékfejlesztéshez, de gondolom a fixek után van egy rakás process amin végigmegy az adott build, így adják ki a ciklusok, hogy pár hónapos a béta.
-
3L1T3
addikt
Játék temetőknek csak egy szösszenet!
Ez marhára nem mostani build. BFV megjelenése előtt Gamescomon már demózták a játékot, okádék volt minden aspektusa sőt a One X-es verziót próbálhattuk ki, konkrétan 30 fps-el döcögöt. Úgy jöttünk haza GC-ről, hogy ez az eddigi legszarabb BF és még ocsmány is. Mire megjelent teljesen más volt a játék. Ott is marha korai buildet demoztak.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
addikt
Egyelőre egész jól lőtték be a Snipert.
Nincs 1 hit chest shot, kicsit lassabb bullet velocity. Így egészen tetszik.
Viszont a Heli nagyon OP...
Nem vagyok nagy repcsis, de már a második beüléskor farmolhattam vele a killeket.
----
Bugok persze vannak bőven, de ez a build elvileg 2-3 hónapos. Remélhetőleg ezeket már nagyrészt megoldották.Optimalizáció meg kb nincs.
10700k + 3080Ti és az fps mintha random ugrálgatna.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
3L1T3
addikt
Hát ez a Gamestar cikk minden csak nem informatív, a címben lévő témával kapcsolatosan SEMMIT nem tudni meg.
A titok nyitja valószínűleg az, hogy a Technical Alpha nem hiába maradt ki PS-en, lehet a PS-es verzióval eleve megvannak csúszva.Ettől függetlenül egyértelmű volt az este számomra is, hogy XSX-en sokkal játszhatóbb a játék stabilabb volt a frame de ez a VRR-nek is köszönhető. PS-en pedig sötétebb is az egész játék, hiába próbáltam meg állítani rajta.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Derron
aktív tag
PS5 nél más is tapasztalt fehér villogást? Nem megcsillanást, hanem konkrétan a teljes képernyő fehéren kezd el villogni, majd ha elnézek valamelyik másik irányba akkor megjavul. Ha egyenesen megyek tovább akkor folyamatosan villog.
Azt hol tudom megnézni, hogy éppen mennyi bot van a játékban?
-
gery14
senior tag
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Astroboy
őstag
válasz juve600 #3508 üzenetére
Furcsa, mert eddig az összes rész brillírozott e téren, szóval csodálkoznék ha most nem így lenne...bár valamilyen szinten mágia amit művelnek, vagyis 21 évvel előre megjósolni a fegyverek hangját nem semmi.
Persze lehet, hogy ez is a béta számlájára írható, oszt' majd a "rendes" launch-al megoldódik. -
Frod
addikt
Átolvastam gyorsan a tegnap óta jött kommenteket, de talán ilyen még nem volt:
- PS5-ön a járművezetés kezelhetetlen, a kamera kényszeresen visszaugrik középre picit fordulnék el a jobb analóggal, hogy nézzek oldalra, de nem lehet. (bár lehet csak valami beállítás kérdése)A fegyver pimp menüt meg mire rájöttem, hogy nem a d-paddal váltok a kiegészítők között, hanem a kör-négyzet, stb-vel... Eleinte azt hittem a bétában nem működik az opció, szóval két meccset is lenyomtam mezei fegyverrel.
Do you see the white shadow?
-
CptAdamica
veterán
válasz fornettisuti #3512 üzenetére
Valószínű elég macerás összerakni egy ilyen buildet, ezért a több hónapos állapot. Úgy emlékszem, hogy ez 3 hónapos.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
RudY
addikt
Tegnap elég sokat nyomtam mindkét konzolon (XSX, PS5), természetesen ugyanolyan beállításokkal, de valamiért boxon fluidabbnak tűnt, talán ez lehet az oka: [link]
Ugyanakkor itt találkoztam több hibával, helikopterből kilógó társak, széteső madárrajok stb. A legdurvább a lepattanás volt egy drótkötélről, amire fel szerettem volna csusszanni, de véletlenül az ugrást nyomtam és kilőttem magam a tengerpartig... futhattam vissza bakker percekig. -
törölt tag
válasz KillerKollar #3511 üzenetére
Azt direkt nem vettem meg egyből, mert ott is pocsék volt a béta. Én már kb a javított BF4be csöppentem bele. Szerintem itt is ez lesz. Nekem ez túl bugos még.
-
fornettisuti
veterán
válasz stickermajom #3510 üzenetére
Ez valid, de miért nem az aktuális buildet teszteltetik?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
stickermajom
addikt
válasz frankdelgado #3497 üzenetére
Csak kiragadok valamit: "Tudom, hogy béta (egy hónap alatt vajon mi fog változni..)"
Olyan 98% esélyt látok rá, hogy ez nem egy október 5-i build, hanem pár hónapos. Ne temessük még a játékot.
-
zzola
titán
válasz Varga György #3506 üzenetére
Originben bal felül "redeem code".
-
Varga György
csendes tag
Üdv srácok, hol tudom beírni a kapott kódot? állandóan az ea playre küld, előre is köszi a választ
-
Bennyboy
őstag
Rettentő bugos a játék.
Sprint közben ha oldalra fordulok akkor automatikusan becsúszik.
Guggolásban nem tudok maradni, mind1 mit nyomok.
A hud-on kint ragadt mint ha éppen sebeznék.
A járművek teleportálnak és teljesen hihetetlenül mozognak a levegőben.
Vártam mint a messiást de ez egy félkész játék, hiába "régi" release.
Ennek a valag bugnak jó ha a felét sikerül fixálni megjelenésre.ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest