Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
3 órám van csak benne, de ez alatt kb 10x akartam szétverni a billentyűzetet. sniper vagyok, sok-sok éve, van némi fogalmam arról, hogy hogyan működik a dolog. de az, hogy szó szerint körbelövöm, és még véletlenül sem történik 2x ugyanaz, az nem kicsit dühítő.
másik oldalról meg, YT tele van olyan videókkal ahol ugyanez a 0, tök alap fegyver olyan pusztítást csinál, hogy csak pislogok...van még kb 6 órám a trialból, de eddig ez no go...
a hajóroncsos pálya tetszik, a kikötő viszont stabilan idegesít. illetve szerintem túl nagyok a map-ek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
3L1T3
addikt
Ugyan így vagyok vele, mint te. Bár találtam egy videót, ez a controller settings segített, hogy egy fokkal komfortosabban érezzem magam, ugyanakkor ennek még kell minimum 6 hónap, hogy elviselhetőbb játékká váljon. [link]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Silεncε
őstag
Én a tankon nagyot röhögtem. Sikerult a blasting radiust olyan kicsire venni, hogy közvetlenül az ember mellé lőve még csak meg se sebzi. A gépágyúból meg egy teljes “tárat” bele kell tolni, hogy méltóztasson meghalni. Ezen remelem buffolnak, mert ez így lofasz (+ nem értem, miért lett visszahozva a végtelen lőszer, az sztem pont az egyik jó újítása volt a BFV-nek)
-
bul07
nagyúr
válasz Olympos #5695 üzenetére
Na igen, hol van már az olyan hogy délután egytől hajnal négy ötig egyfolytában a játékban
COD4 volt hogy így toltam régen( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #5690 üzenetére
Sajna 30e Ft-om bánta. De néha játszom vele, sztem holnap kicsit, hátha ráérzek. Kimaxolom a tankot azt kész. De amúgy az is nagy szar lett. :D 1bites szintű, 0 taktika, mész-lősz, aki előbb lő az nyer, ennyi. Dögunalom.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mettek
addikt
válasz IntelKiller7 #5692 üzenetére
Kevés az 3 havonta.
Most úgy érzem nagyon át lettem verve. Nekem perpill a Portál jön csak be ami a játék 30%-a de ott meg kvázi alig van térkép illetve nincs fejlődési, unlockolási rendszer sem, minden fegyó azonnal hozzáférhető.
Ez így rövid életü lesz.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
@rglaaf
veterán
Szerinted én miért nem vettem meg? Trailernél is mar nem stimmelt valami, bétá fél óra után töröltem ,day1 streamekbe belenéztem és le is mondtam a játékról
Portal se izgat régebbi modern részeket hányásig játszottam, igy igaz kell az ujdonság de nem igy
Valami régebbi story volt hogy itt már rég cod fejesek vitték a projektet?PSN:BiZzare_0 ️
-
bul07
nagyúr
válasz Aventador91 #5686 üzenetére
Na igen. mint anno a BF5 fórumában is meg lett monda, hogy a BF5 nincsenek csalók, akik az kiabálják hogy sok a csaló nem tudnak játszani és a jó játékosokat nézik csalónak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
warcat
veterán
Azt láttátok, hogy a hovercraft fel tud mászni a felhőkarcolók oldalán?
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Aventador91
őstag
el lehet menni a topikból annak akinek nem tetszik a játék. a játék csodálatos, sose volt jobb, nálatok van a hiba, szar a gépetek.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Ha elkezdik nagyon gyorsan tolni a mapokat a portalba akkor azt mondom ok mert ami abban van nagyon jó. De a 2042 egy fos sajnos.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
R3laX
addikt
válasz fornettisuti #5680 üzenetére
Nem érzem azt a DC Comics-os Flash futást szerencsére , mintha mindenhol ugyanúgy kaparna vmi emu hátán. Földön, vízen, levegőben .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz pRoject22 #5670 üzenetére
Most nézem nem akkor hagytam ki, mert pont jött a BF4. 2010-2013-ig volt egy szünet. De tényleg érdemes félrerakni néha a játékokat, utána jobban élvezi az ember . Én 2100 óra után most töröltem a Quake Champions-t és kellett megint valami. Engem leköt, bár nem vagyok pro BF player, inkább Quake-es. Cod-ot nem látom benne, mondjuk azt sosem szerettem, már a fizikájától is kiver a víz. BF4-el ugyanennyit lehetett szívni az elején, csak már finnyásabbak az emberek.
-
bul07
nagyúr
válasz pRoject22 #5674 üzenetére
Na igen de az nem a Steam hibája
Én csak annyit jeleztem hogy ki lehet próbálni a Steam játékokat úgy hogy a vissza lehet kérni az árát ha nem tetszik
Persze kevesebb mint két óra nem sok, de akik látatlanba veszik meg azoknak ennyi is jó lehet[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
pRoject22
őstag
Igen, elviekben 14 napnál nem lehet régebb óta a fiókodon illetve kevesenn mint 2 óra játékidő, nekem sajnos tegnap volt 4 óra játékidő steam szerint de abból jó ha 30 percet játszottam, hol kifagyott hol nem engedett be hol csak töltőképernyő volt, de a steam persze azt is számolta
¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
válasz AAtt1la #5672 üzenetére
Persze mert kevesebb mint 2óra játékidő van nem 10.
És kicsit több pénzt kell belerakni a próbábaÍgy pont azokkal tolnak ki akik látatlanba megvették, nem bíznak annyira a saját cuccukba hogy refundra adjanak akár kevesebb mint 2óra játékidőt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pRoject22 #5667 üzenetére
AztaQva
Ezt meg hogy gondolták(#5669) AAtt1la
Steam-en van refund azt hiszem 2óra játékidő alatt
Így a COD-ot is ki lehet próbálni[link]
A Steam visszatérítési ajánlata a vásárlást követő két héten belül, kevesebb mint két órányi használati idő esetén, a Steam áruházi játékokra és szoftverekre vonatkozik. Alább látható egy áttekintés arról, hogyan működik a visszatérítés más vásárlásfajtáknál.[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Pro!Petya #5662 üzenetére
De nem kell megvenni.Szerencsére az EA játékait ki lehet próbálni.Ha már mindig szóba kerül a cod,ott még ennyi lehetőséged sincs.
Szóval őszintén,én nem tudom sajnálni azt aki előrendeli,mikor van lehetősége aprópénzért megnézni a végleges játékot,hogy kiderüljön kell ez neki vagy sem. -
fornettisuti
veterán
Ahogy olvasom a nemzetközi véleményeket, miszerint ez a "CODfield", COD játékosokat akar megszerezni elsősorban, úgy hogy a BF rajongókat a Portallal akar megtartani kvázi, ezzel szúrják ki a szemüket.
Belelátom az igazságot.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pRoject22
őstag
Nekem a grafika az tetszik, van szerencsém 1440p full ultrán 100+ fps-el játszani, hangok sem rosszak de tény és való, hogy van benne sok kihagyott ziccer, valszeg azért lehet mert ez tényleg egy sima BR BF-nek indult aztán gyorsan átkakapálták egy picivel többé.
Én is 39 vagyok és kb 5 éves korom óta játszok de egyszer eléred azt a szintet ,hogy a sík monitorok nem adnak már plusz élményt már a játék, egyszerűen lassan eléri a határt.
A VR egy lépés előre de a jelenlegi formájában az sem életképes, kell neki még vagy 10-15 év mire komfortosan használható lesz.Ennek ellenére a BF Buddies DC-n szinte egész nap nyomtuk, mondjuk csak 2042 conquest ment, én szívesen mennék hazard zone-et is, mivel refund off ezért kénytelen leszek játszani vele ha már kiadtam érte 30+ K-t
¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
válasz pRoject22 #5651 üzenetére
Most komolyan az új pályákon csak két játékmód van
Mi az a kettő?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pro!Petya
addikt
válasz AAtt1la #5655 üzenetére
Értelek. De!
Mégis miben kapott többet a goldos vagy prémiumos annál mint aki majd ingyen kipróbálta 10 órán keresztül?! Pár skin?
Jah persze meg magát a játékot ..... (ha nem akarnák refundolni)
Csak azért mert a kettő között van egy 90-110Eur-os difi.
Arról nem is beszélve hogy tegnap használhatatlan volt a játék. Jobb esetben a Portalra néha engedett csatlakozni. A "tartalmat" és a bughalmazt azt most hagyjuk.Persze üzleti szempontból ez komolytalan és a mai világban életszerűtlen.
Csak azért, kinyílik a bicska a zsebemben mikor így szembeköpik a saját vásárlóikat akik a "premium" termékeiket veszik meg.
Akkor a Trial-t is korlátozzák 1 max 2 órára. Ennyi bőven elég kell hogy valaki eldöntse kell vagy sem mert ez így nem fair azokkal szemben akik meg is vennék a játékot sőt az extrákat hozzá horror áron. -
Silεncε
őstag
válasz Aventador91 #5658 üzenetére
Btw off, de: a BFV-ben mi volt az, ami miatt annyira gyűlölték az emberek?
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #5658 üzenetére
Ennyi, igaz.
Régi BF-et kimaxoltam, 4000+ óra bennük, nekem újdonság kell, nem arica harbour meg caspian. Noshahr is csak azé tetszik, hogy a fegyókat gyorsan lehessen maxolni. Mert cq-ban vicc. Running simulator 2021.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Nagy BF-esnek gondolom magam, veteránnak, de most sem játszom, pedig lehetne. Nemtom, ez a rész vhogy most nem adja. Több rossz van benne, mint amennyi tetszik.
Mi a szarért nem lehet egy jármű központú lövöldözős játékok csinálni úgy, hogy az eddigi részek jó dolgait összeszedik?
Hol a faszban van a levolution? Merre vannak az elkölthető pontokból lekérhető dolgok? Hol vannak a squad bónuszok? Rombolás?
Hol van az ebben, ami egy igazi BF-ben volt anno, hogy ingame közben tátott szájjal néztem az újdonságokat, epic élményben volt részem?
Nincs ebben lófasz se.
Lehet öregszem (39) azt már láttam sok dolgot, nem a versenyszellem hajt, (kupákra, versenyre készülés,stb?, a régi társaság sem az mint volt, talán ezek a dolgok is hozzáteszik a fentiek leírását.
Sajnálom, többet vártam, ez így tré.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
pRoject22
őstag
válasz Pro!Petya #5653 üzenetére
Igazából nekem amúgy összességében tetszik, ami zavaró az ,hogy van 2 játékmód, ja igen még 1 dolog, a mapok túl nagyok, volt ,hogy egész meccsen volt 8 killem, azért fél óra alatt 8 kill, pedig balfasz nem vagyok mert pl Valorantban jelenleg is plat rankban vagyok.
De kis mapos domination vagy sima járművek nélküli játékmód nélkül, ez azért pofátlanság na.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Pro!Petya
addikt
Ez azért szemétség. Ha már engedik gombokért kipróbálni 10 órán át akkor a refund is legalább tartson ki eddig. Arról nem is beszélve hogy így becsülnek meg gold-os - premiumos vásárlóként.
Innen látszik hogy csak a becsalogatás és a lehúzás megy ezerrel megint mint az 5-nél és utána meg csak jönnek az évekig tartó üres igérgetések....
évek múlva meg hopp itt egy új rész[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Szerinted?! Én már azt a 15 eur-t is sajnálom az EA play pro-ra..., ha tudom ezt elég lett volna a sima is ehhez a 10 órával. Sőt még sok is...
Nekem sem volt szokásom kilépegetni eddig de itt nyugodt szívvel offolom ki én is ha meguntam a nagy semmit. Semmi súlya nincs már.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz AsakuraDave #5635 üzenetére
Hatalmas bf fan vagyok de azt érzem hogy nem szippant be. Van hogy kinyomok meccseket mert unom vagy azt érzem esélyem nincs.
Csináltak egy CODfieldet. Rengeteg minden hiányzik belőle mint pl scoreboard, stat felület, szerver kereső, több játékmód, kisebb szerverek stbPSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
sith7
félisten
Tegnap óta nem tudok belépni, xbox - n tolom, EA trial van
Internet hibára panaszkodik, de más játék simán megy
Ötlet ? -
Pro!Petya
addikt
válasz IntelKiller7 #5643 üzenetére
Ugyanez szintén.
Sikerült egy rohadt egyszerű dolgot is így túlgondolni.
Vicc hogy ezt valaki kitalálta , és valaki erre rábolintott hogy : EZ igen, ez kell a népnek
-
pandras83
őstag
válasz IntelKiller7 #5643 üzenetére
Ugyanez. Micsoda öröm volt, amikor véletlenül eltaláltam!
Cyberfuck Patchrunner
-
IntelKiller7
veterán
-
Pro!Petya
addikt
válasz AsakuraDave #5637 üzenetére
Minnél többet játszom vele annál jobban az az érzésem hogy a trailerhez összekalapáltak valamit hogy azért legyen mit eladni....
-
AsakuraDave
őstag
válasz Pro!Petya #5636 üzenetére
Nincs single és egy ilyen multira futotta...
Ez csak arra jó akkor hogy felmégy kicsit lövöldözni de nagyon másra nem. Persze dögöljön meg az aki nem hardcore haverokkal nyomja 0/24... Túl sok szerverre nem lesz szükség 128 fővel.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Pro!Petya
addikt
válasz FattyDove #5631 üzenetére
Sajnos igaza van , feleslegesen kuvva nagyok a mapok és inf-ként kb egy futóversenyre jobban emlékeztet mint fps lövöldére.
Kontrollálhatatlan a térfoglalás és soloban ha nem camperkedsz nem tudsz érvényesülni, mert tényleg minden irányból leszednek másodpercek alatt aztán megint lehet futni ... jaj de szuper.
Egyszerűen itt a játékos már csak egy sok közül , pl lehozni meccset kb lehetetlen.
A 128 ember 2-3 nagyon max 4 ponton öli egymást. Vagy futsz egy órát vagy lespawnolsz a gyilok közepébe de mindkettőnek ugyanaz a vége..... leszed valaki akit esélyed nincs észrevenni. Kb kiölték az alapvető 1v1 1v2 1v3 lehetőségét.
Én imádom a BF szériát de ez mondjuk ki xar lett így ahogy ebben a formában jelenleg van.
Az 5 óta csak lejtmenetben van ez az egész.
Viszont nagyon szép akció jeleneteket óllóztak össze a trailerekhez ,csak hát az köszönő viszonyban sincs a játékkal.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz FattyDove #5631 üzenetére
Meg vannak a vén trottyok akik nem tudnak túl lépni a múlton és minden nemű technológiai fejlődés vagy újítás az rossz
BC2, BF3-4 több száz órám van bennük a BF1 kimaradt gép miatt az 5 meg olyan amilyen, minimális időre köt csak le ez a 2042 meg a beta alapján nagyon gagyi de majd ha kijön a 10 órás trialt megnézem.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
pandras83
őstag
Battlefield 3 Portal Weapon Costumization Guide
Nem bírtam rájönni tegnap magamtól, hogy mi a f#szért nem marad ott, amit beállítok
Cyberfuck Patchrunner
-
FattyDove
őstag
Akar valaki játszani? Battlefield Buddies-on lehet csatlakozni a 3-as squadba
-
FattyDove
őstag
válasz AAtt1la #5629 üzenetére
Üdvözöllek a 21. században, ahol minden szarért elkezd sírni valami gyökér a neten.
Mé nő? Mé férfi? Mé fehér? Mé fekete? Mé ázsiai? Mé 64? Mé 128? Mé kék? Mé zöld? Mé ilyen? Mé olyan?
A szomorú az, hogy az összes ilyen gyökér képes magaköré gyűjteni egy kissebb-nagyobb szektát, miközben 20 éve ezeket kiröhögte mindenki. Nekem személy szerint a brém kezd tele lenni ezekkel a fogyatékosokkal, pedig elég sok érdekes emberrel találkoztam, amióta van netem (2002).
#5630duckload: A te játékod a cod vagy a quake. Ez ilyen rohadt egyszerű. Az mondjuk vicces, hogy a BF3-at hozod fel példának, mivel ott voltak ezeknél sokkal nagyobb mapok. Caspian Border mondjuk...Csakhogy a legismertebbet mondjam. Vagy akár mondhatnám a labirintus Talah Market-et.
[ Szerkesztve ]
-
duckload
aktív tag
válasz FattyDove #5619 üzenetére
Pedig semmi értelme az ilyen nagy pályának! Nem attól lesz jó valami, hogy nagy. Mire odamész A ról B re lepereg az élet. Aztán valami sniperes kilő, újraéleszteni nem fog senki! minek?
Respawn valami járműbe gondolom! Beülök lövésznek, egy heli szétdózeról. Utána oda a csapattársakhoz, de csipa megint leszed azt sem tudom honnan .
Respawn(mert éleszteni nem akarnak).
És ugyan ez ciklikusan, néha egy kis akció is befigyel!
Szóval túl nagyok a pályák, unalmas a játékmenet Számomra! Annak csak örülök, hogy másnak bejön!
BfBc2 meg Bf3 nagyon bejött ez nem, pedig kurvára azokra hajaz!"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
bandi0000
nagyúr
Na mi lesz, akar valaki sajàt szerón jàtszani? 1-2 emberért nem indítok, de ha lennénk elegen akkor mehetne a móka
Xbox One: bandymnc
-
hadam98
senior tag
válasz nincsnév007 #5621 üzenetére
PS5-n is ilyen, igaz jelenleg szarok a szerverek, tegnap jobban voltak.. Viszont a mozgás ilyen, ezt írtam előbb, hogy gagyi az egész. Ne fáradozz az internettel. Ez a játék rosszabb lesz mint a BF5, az egy évet kihúzzák és ennyi.
Egyébként, hogy írják róla jót is szerintem a pályák jók és nem túl nagyok. Ki kell tapasztalni a pályát utánna minden oké.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #5608 üzenetére
vagy az xbox internetén kell beállítani valami, nagyon bosszantó, olyan mint ha laggolna a karakter
-
R3laX
addikt
válasz Sontir Fel #5614 üzenetére
-
FattyDove
őstag
-
RockHaRD
addikt
Nekem pontosan ugyanannyit kellett a beállításokban állítani, mint bármelyik előző részben. Nem kellett törölgetnem semmilyen kontroller beállítást, nem lőtt magától, semmi ilyesmi nem volt. Egér gombokat meg tudja különöztetni, tudok az oldalsókra bármit bindelni, magyarul nem kín szenvedés vele a beállítás. Havernak nincs RTX-es kártyája "csak" 1080Ti, és tök jól elfut neki is.
Szívesen elküldöm a retekbe neked a játékot, de nem őszintén
#5615duckload: Ezt viszont jól megfogalmaztad, és egyet tudok érteni vele. 1 vagy a 128ból. Ha full squaddal játszotok, az is kevés a megváltáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
válasz #16729600 #5613 üzenetére
Ki stigmatizált, ki beszélt bűnösökről? Egyszerűen nincs szándék az említettek részéről, hogy megoldják a problémát. A zsé a zsebben az alap fogyasztói kört meg nagyívben le..arják. Lehetne más területen is a tendenciát feszegetni pl. gáz árak. Ja arra van megoldás, ha van akarat. Az meg hogy pl. az olajszőkítésből néhányan jól jöttek ki (mint te a bányászatból) az nem mérvadó szerintem.De befejeztem, mert, aki akarta, az értette, hogy mit akartam ezzel az egésszel mondani.
(#5618) RockHaRD: örülj neki, meg a haverod is örüljön.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
R3laX
addikt
válasz Sontir Fel #5614 üzenetére
Nálam most mikor szórakoztak a szerverrel utána csinálta ezt, de aztán abbahagyta.
-
duckload
aktív tag
Alapvető problémák vannak ezzel ajátékkal! A túl nagy mapok megölik a játékmenetet! Tele van sniperrel, semmit nem tudsz hozzátenni a győzelemhez. Egy vagy a 128 ból. Teljesen súlytalan az egész! Ezzel robtották el az egészet hogy túl sokat, túl nagyot akartak alkotni, de elrontották mert nagy lett, de súlytalan rohángászás az egész!
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Sontir Fel
őstag
Mikor betölt az adott pálya, az elején csúnyán szaggat... aztán néha időnként megakad. Kevés lenne az 5600x alapon? ( 2k felbontás, ultra helyett inkább csak high, 6800xt, 16 gb 3600as ddr4)
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
taknyí
senior tag
Nem azokra gondoltam, a bányászok élnek a lehetőséggel, ha melóztatni tudják a kártyákat. A gyártókra és a kereskedőkre gondoltam ahogy írtam. Ez szerinted a bányászok miatt kerül ennyibe, vagy rákaptak a bányászatra alkalmas kártyák bányászok kereslete folytán felemelt árakra? Tudtommal az LHR-s kártyákat nem éri meg bányászatra fogni...
(#5604) FattyDove: semmivel, de ha egy családi ház kertjének nyírásához neked is meg kellene venned a profi önjáró fűnyírót, mert nincs más és nincs két kezed a kaszáláshoz csak egy hogy told a húszezrest neked se lenne ennyire okos válaszod...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
nincsnév007
őstag
válasz fornettisuti #5606 üzenetére
nem tom nálam miért, 50-es pingem van. olyan irányítani a karaktert mint ha egy sínen húznák
-
R3laX
addikt
válasz FattyDove #5604 üzenetére
Mind1, ez érzékeny téma . Gép fejlesztésére én is lepasszoltam a 3060Ti-t, igaz előtte 3 hónapig game-eltem vele és csak 1 kártya volt, amit visszaforgattam a mostani rendszerbe.
Itt tartok, be lehet ezt osztani amúgy szépen . Most leszek 11-es, vagy 12-es szintű asszem. Conquest-et tolok, mindig azt szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz nincsnév007 #5605 üzenetére
nem
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nincsnév007
őstag
nálatok is "darabos" a mozgás? meg néha visszább ugrik a karakter is.
-
-
R3laX
addikt
-
bul07
nagyúr
Fejlesztőknek csak ahhoz van közük hogy mennyire optimalizálják és nem kell indokolatlanul erős VGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest