Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
mnorbert17 #82196 üzenetére
ezt mire alapozod?
-
dokee78
félisten
Semmi új fegyver?
-
jacint78
addikt
válasz
SkyS1gn #82190 üzenetére
Map az elég nagy, nekem tetszett CTE-ben, megvan az infantry meg a járműves rész is szépen.
Igen, szerintem ez az első pálya a 4-ben amiben van egyensúly, a többi csak a locker szerű hentelés, vagy két lépést nem lehet enni, mert jön valami jármű és szarrálő. Megvan a kedvenc mapom végre.
-
törölt tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82192 üzenetére
31-0?
Makrot kapcsold ki.
-
Nem semmi... 70 gigát karcolja a prémium BF4...
Ezt is megértük.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Első köröm: APC-vel mentem
-
daveoff
veterán
Hatalmas az új pálya
, annyit kell gyalogolni, mint az állat. Rushban járművek is alig vannak, meg használni se lehet őket annyi a terepakadály. Járművesek előnyben, pedig infantryval jobban játszható a map, csak ugye mire odaérsz...
A TDM az jó...
-
Terminator17
senior tag
kértem új jelszót most beenged de nem a nickemmel. Egy játék sincs bennt az originbe
-
kisza25
félisten
válasz
westcoastog #82170 üzenetére
-
gali777
őstag
válasz
westcoastog #82179 üzenetére
Igen, plusz squad dm, domination meg gunmaster.
-
daveoff
veterán
válasz
kriszpontaz #82174 üzenetére
Nem!
-
Franklin
addikt
Tacskóban az alap BF4 1600 Ft, a premium 4800 Ft.
Állítólag csak ma és holnap.
-
Terminator17
senior tag
Tud vki segitenI? nem enged belépni az origin... ötlet?
-
@rglaaf
veterán
válasz
kisza25 #82155 üzenetére
mondom a HE nek már ősszel levették a sebzését(22-24-re) cserébe gyorsabban tölt meg a löveg is gyorsabb lett és inf-re is jobb kb hasonló mint AP,Sabot általában 21-t sebez infre nem jó heli-re se jó mert telitalálatnál is vigan repked tovább nem is lövöldözök már rájuk távolra semmi értelme, meg ha meg is lövöd a HMG-nek a távját is vissza vették igy nem tudod piszkálni vele mint régen.
Zoom-t is leváltottam termalra + AP vagy HE azt pusztuljon az inf -
daveoff
veterán
válasz
-
gali777
őstag
válasz
Dragon valley-n belül csinálták meg a dokkokat olyanra, mint noshar canalson volt a tdm helyszíne.
-
westcoastog
veterán
Most akkor kaptunk noshar canalst is, vagy az majd jönni fog?
A patch notes-ban emlegették a noshar-t is, és még térképen mutatják is hol van dragon valley-n belül, hogy van ez most? -
guftabi96
addikt
Jó egyébként az új map?
Gameplayek alapján nekem tetszett nagyon. -
atteee
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82160 üzenetére
Köszi most már megvan csak újra kellett indítani az origint
Köszi a segitséget
-
-
gali777
őstag
Na milyen az új pálya srácok? Én egy ideig még nem tudom kipróbálni...
-
eugabesz
őstag
válasz
CptAdamica #82148 üzenetére
Nem.Öreg vagyok már az ilyesmihez.
Itt már lehet próbálni,igaz adminolás nincs,csak óvatosan a többiekkel. -
atteee
tag
Hol találom az új dlc-t? mert Nekem sehol nem jelzi
-
daveoff
veterán
-
eugabesz
őstag
Legacy Operations...meg lehet "vásárolni" a szokott módon.Úgy néz ki ez már gyakorlat lesz,csak mondjuk a bf5-ben majd ténylegesen meg kell,figyeljétek meg,nem lesz ingyenes.Akkor lesz majd kavarodás a maplistokban...csuhaj,de jó.
2,52 Gb -
Prosector
addikt
A minigun damaget csokkentettek 20%-kal az attack boatra.
En eddig is ugy voltam, h lottem mint az allat es alig sebzett vmit
-
prokxy
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82135 üzenetére
Ez a shell max kisebb mapokon (Zavod, Dawnbreaker pl) alternatíva, máshol esélytelen vele.
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #82136 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tankosok
Tank HE Shell
Újratöltés: 3 mp-ről 2.5 mp-re csökkent
Sebzés: 200-ról 188-ra csökkent
gondolom az Inner blast radius a löveg esését jelenti,az is csökkent 1.3-ról 1.25-re
Az automata feltöltő is gyorsabb lett 2 másodperccel 10-ről 8 másodpercre. -
kisza25
félisten
az 5MB és 1,39GB után nektek is leszedett 684MB-ot, vagy csak megint engem szívat
-
SkyS1gn
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82132 üzenetére
Egyik sem, csak a kaliber el volt irva.
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82130 üzenetére
Megint variáltak fegyverekkel (is), pl. A91 kisebb kaliberű lett...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Addig hogy ne unatkozzunk,egy kis Montage: [link]
-
dokee78
félisten
2 c4 és semmi hit a tankon?
-
Prosector
addikt
válasz
kisza25 #82106 üzenetére
Bakker...eddig egy tevedes volt az eletem...
Mas:
Egy-egy patch utan ugye sokaknak szokott gondja lenni a jatekkal. Egyik klantarsam mondta, h mostanaban azt szokta csinalni, ha kijon egy nagyobb update, akkor csinal egy win reinstallt es a jatekot is leszedi megint, igy megszunik( majdnem) az osszes, frissitesbol adodo gondja. O viszonylag konnyu helyzetben van, mert csak kb. a jatek van a gepen.
Nyilvan ez idoigenyes es maceras, de aki amugy is reinstall elott all, ill. nincs sok minden a gepen, sztem megfontolhatja. En valoszinu neglepem.
Ui.: nem hinnem, h ez csak placebo effekt, mert a srac elegge kepben van a jatekot illetoen.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #82109 üzenetére
Még az sem nagyon.
Laraxior DV ma jön a patchel, legalábbis ugyvolt.
-
M@rdel
őstag
Na ki meri kipróbálni az új patch-t?
Kíváncsi vagyok mi nem fog működni! -
mackosajt
addikt
Apró megjegyzés az éjfélkor zárult logitech játékhoz:
Ugye senki nem felejtette el, hogy a platoon-ba is be kellett lépni a játékhoz? Illetve akinek bf3 és bf4 neve eltér, az ugye jelezte ezt?
Mert az összesítésnél csak akkor tudjuk összeadni az időket, ha tudunk is erről.Egyébként kíváncsi vagyok a Dragon Valleyra.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Dragon Valley szerver már van,csak nincs DLC.......xD
-
Laraxior
titán
válasz
SkyS1gn #82105 üzenetére
Motort vettem, azért lett i3-as laptop GT720m-el. Elment rajta, de nagyon szaggatott.
De most már épül az asztali nem lesz gondDragon Valley 2015-höz valami Legacy Operation-t akar. Viszont ezt nem találom a letölthetők között...
(#82107) Cris99 :
Ezt keresem én is...
Jaa, hogy még nem jött ki... 2015 december..
-
-
Prosector
addikt
válasz
Snip3r_HUN #82100 üzenetére
Eddig ugy tudtam, ha visszalepsz akkor reseteli az elozoleg elert dolgokat. Ezek szerint rosszul tudtam.
Gyula: ha akarsz visszafele is nezelodni lepj be a fb-os bf4 kupa csoportba, de a csatornamon is megvan a warok kb. 3/4-e.
-
Chris78
aktív tag
Dragon Walley 2015. Még a Bf2-ből
-
daveoff
veterán
válasz
SkyS1gn #82094 üzenetére
Hardline nagyon élvezetes infantrys(BF) játék, tök jó mapokkal, és játékmódokkal. Jobb mint a CS szerintem, fontos a jó taktika, és csapatmunka. Szépen rendbe is rakták a játékot technikailag, csak kevés a játékos, mert az elején nagyon bugos volt, és sokan előítéletekkel kezelik a játékot, ahogy Te is. Szóval én bátran ajánlom a játékot, annak aki szereti a BF-et, és az infantryt, csak egy a baj, kevés a játékos, de még így is tele van ökrökkel....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest