Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• marilllyo

veterán

válasz eugabesz #36396 üzenetére

Köszi rendes vagy...de miattam ne rakd feljebb a limitet...:) Így is sok ruszki jár fel:D Gyakran szarakodik a net itt vidéken...
    lehet, hogy nem érzékelte mert figyelmeztetés nélkül repültem...kb a deploy után 3 lépést engedett:D

Rájöttem, hogy tök fölösleges a magyaroknak beleírni a nicknevébe,hogy HUN..mint nálam is. Azonnal ki lehet szúrni egy külföldi szerveren...vagy akárhol...csak merészeld lelőni pl. shotgunnal...akkor értelemszerűen te és az egész családfád az egy sz@rházi "shotgun fag" ,...vagy "pumper" . Felmentem egy német 0-24-es 1000 ticketes locker-re shotgunt tápolni picit....egyik német játékosnak sem volt egy árva szava sem....de egy magyar kölyök egyből belémveszett.... .3 napja ugyanez volt egy német zavodon tdm only pistol....3x lelőttem egy gyereket...értelemszerűen a létező összes cheat-et felhozta vádként.....az is magyar volt.:W :W :W

Volt anno css szerverem...ezt még akkor fogalmaztam meg.

Multiplayer lövöldés szótár magyaroknak

Wh-s: Játékos aki lelő téged.

Aimos: Játékos aki headshottal lelő téged.

Rohadt wh-s köcsög: Nálad jobb játékos aki több körben is lelő téged.

Rohadt wh-s aimos kis b@zigyerek: Feltűnően jó játékos sokkal tapasztaltabb és ügyesebb mint Te és ez számodra borzasztóan idegesítő ezért ezzel a jelzővel egy bann-t próbálsz kicsikarni a szerver többi felhasználójától
    és ezt egy votebannal kezdeményezed.

Voteban: Ezt írod be ha valaki jobb nálad!

WTJ: Azon esetben, ha a 2 csapat közül a te csapatod áll vesztésre az összesített eredmény alapján ezáltal a rankod, valamint a folytonos sikerélmény alapján magadban elkönyvelt "jó játékos vagyok" cím megdől ,akkor az ellenfél csapatának tagjai WTJ jelzővel illethetők!

Blocker: Csapattárs aki a közeledben van mikor lelőnek!

Camper: Játékos aki 3x is képes ugyanott és ugyanúgy lelőni téged.

Damage Given to "Xy" - 65 in 8 hit Konzolból say-be másolásával hívod fel a társaid figyelmét, hogy 8 kislábujjlövéssel sem tudtál megölni egy ellenfél játékost

Rusher:Az a játékos aki még a kezdőn ér téged míg te bőszen keresed a billentyűzeten a "b" "r" valamint az "1-9" gombokat.

Tk-s láma: A W,A,S,D gombok próbálgátásával lágy sziluetted az ellenfél és saját csapattársad közt folyó tűzharc közé libbent téged ezáltal a csapattársad a testeden keresztül kénytelen lelőni az ellenfelet.

uLow: Játékos akire rákenhetsz mindent.

Wp-s láma,Pumper: Azon játékosok akik 1 bizonyos fegyverrel jobban bánnak mint Te az összessel.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés