Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #36396 üzenetére
Köszi rendes vagy...de miattam ne rakd feljebb a limitet... Így is sok ruszki jár fel Gyakran szarakodik a net itt vidéken...
lehet, hogy nem érzékelte mert figyelmeztetés nélkül repültem...kb a deploy után 3 lépést engedettRájöttem, hogy tök fölösleges a magyaroknak beleírni a nicknevébe,hogy HUN..mint nálam is. Azonnal ki lehet szúrni egy külföldi szerveren...vagy akárhol...csak merészeld lelőni pl. shotgunnal...akkor értelemszerűen te és az egész családfád az egy sz@rházi "shotgun fag" ,...vagy "pumper" . Felmentem egy német 0-24-es 1000 ticketes locker-re shotgunt tápolni picit....egyik német játékosnak sem volt egy árva szava sem....de egy magyar kölyök egyből belémveszett.... .3 napja ugyanez volt egy német zavodon tdm only pistol....3x lelőttem egy gyereket...értelemszerűen a létező összes cheat-et felhozta vádként.....az is magyar volt.
Volt anno css szerverem...ezt még akkor fogalmaztam meg.
Multiplayer lövöldés szótár magyaroknak
Wh-s: Játékos aki lelő téged.
Aimos: Játékos aki headshottal lelő téged.
Rohadt wh-s köcsög: Nálad jobb játékos aki több körben is lelő téged.
Rohadt wh-s aimos kis b@zigyerek: Feltűnően jó játékos sokkal tapasztaltabb és ügyesebb mint Te és ez számodra borzasztóan idegesítő ezért ezzel a jelzővel egy bann-t próbálsz kicsikarni a szerver többi felhasználójától
és ezt egy votebannal kezdeményezed.Voteban: Ezt írod be ha valaki jobb nálad!
WTJ: Azon esetben, ha a 2 csapat közül a te csapatod áll vesztésre az összesített eredmény alapján ezáltal a rankod, valamint a folytonos sikerélmény alapján magadban elkönyvelt "jó játékos vagyok" cím megdől ,akkor az ellenfél csapatának tagjai WTJ jelzővel illethetők!
Blocker: Csapattárs aki a közeledben van mikor lelőnek!
Camper: Játékos aki 3x is képes ugyanott és ugyanúgy lelőni téged.
Damage Given to "Xy" - 65 in 8 hit Konzolból say-be másolásával hívod fel a társaid figyelmét, hogy 8 kislábujjlövéssel sem tudtál megölni egy ellenfél játékost
Rusher:Az a játékos aki még a kezdőn ér téged míg te bőszen keresed a billentyűzeten a "b" "r" valamint az "1-9" gombokat.
Tk-s láma: A W,A,S,D gombok próbálgátásával lágy sziluetted az ellenfél és saját csapattársad közt folyó tűzharc közé libbent téged ezáltal a csapattársad a testeden keresztül kénytelen lelőni az ellenfelet.
uLow: Játékos akire rákenhetsz mindent.
Wp-s láma,Pumper: Azon játékosok akik 1 bizonyos fegyverrel jobban bánnak mint Te az összessel.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok