Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
Az új fegyverek megszerzéséhez kell prém? Mert nekem még nincs, de nem is számolja a killeket az adott fegyverhez...
-
warcat
veterán
-
deadwing
addikt
Megdőltem én is, vége a bojkottnak.
Originen hogy tudok prémium passt venni giftként több havernak EGYSZERRE?
Csak egyet enged... + a sajátomat sem tudom megvenni együtt velük.
Van valami megoldás erre?
Vagy egyesével pajpalozzak???Ja meg ezt dobja egyébként is:
Whoops!
Sorry, this gift purchase can't be completed. The recipient is ineligible to receive it. [ref. #56003][ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Gyula84
veterán
nekem 1megabites telekommal nem nagyon van disconnect
(#22172) SkyS1gn
milyen vagy már[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
HoyHoy2
tag
válasz prokxy #22185 üzenetére
az biztos, vagy van amikor 6 t**etlen kapja az összeset és hátul állnak, 250 ticketen keresztül, élvezetes olyankor is igen, pár kör után kisebb felüdülés az alap pályákon való játék
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
prokxy
veterán
válasz HoyHoy2 #22184 üzenetére
Operation ott nagyon lutri, hogy kinyer, mert van hogy a támadók kapnak 6!!!!!! tankot, sok esélye nincs a védőknek...
Tegnap egyébként tök jól esett visszamenni CQ-ezni az alapmapokra, suez kifejezetten tetszett meg St Q Scar is![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz guftabi96 #22182 üzenetére
Sztem meg nem ennyire rossz a helyzet, nekem tetszenek a mapok. Bár eddig 1x nem nyertem Fort Vaux-on, de úgy értsd, hogy kb 8x már voltam fent és nem, ebből 3x baserape volt, szerinted? Na de tetszik, shotival és automaticoval lehet rendesen darálni!
A többi 3 map pedig valóban kicsi 64 főre, de pl. rupture nekem nagyon is bejön. A grafra meg tényleg nincs panasz, epic ahogy kinéz ez a játék.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
guftabi96
addikt
válasz daveoff #22173 üzenetére
Ennyire rossz a helyzet?
Mondjuk már videók alapján is a Fort Vaux (asszem ez a neve) tűnt az egyetlen jó pályának, a többin már azokon is látszott, hogy 64 fővel sok.
Sossions (ennek se tudom a nevét, a nagy tankos pályára gondolok) is egy darának tűnt. Sehol egy fedezék, pedig a tankok ellen elkélne. Nem nagyon erőltetik meg magukat a pályatervezők ennél a játéknál
Kivéve Fort Vauxnál, az tényleg jó infes pályának tűnik.
Megvár engem az a premium úgy látszik, 15k-ért nekem nem kell a fejfájás#KeepFightingMichael
-
darthdenes
tag
Miért nem tudom felvenni a fegyvert? Ráközelítek, kiírja, hogy "hold E..." nyomva tartom az "e" billentyűt ...és mégsem veszi fel. Változtattam gombot a beállításokban, de arra sem reagál.
Valakinek valami tipp ? -
Cseri0058
őstag
Nem tudom nálatok miért van ennyi hiba. Az itt felsoroltak nálam egyáltalán nincsenek. Engem egyedül az zavar hogy a menüben piszkosul laggol az egész... az új mapok speciel nekem nagyon bejönnek. Verdun egyedül ami gagyi. A metro pl sztem iszonyat élvezet. Összevissza lehet menni így könnyebb megkerülni az ellent vagy hátba támadni.
-
Carasc0
őstag
válasz daveoff #22173 üzenetére
Nem a lótúrót nincs. Nekem meg most jött elő. Mikor várom hogy kapok-e ládát, megfagy és után kiiírja hogy server disconnected. Ez viszont tényleg bosszantó. Mondjuk nekem, csak akkor jön elő, mikor vége a meccsnek és várom a ládát, hogy ad-e vagy sem.
Ja és ez a disconnect hiba eddig csak DLC serveren jött elő. Legutóbb DICE serveren is.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
daveoff
veterán
válasz SkyS1gn #22165 üzenetére
készülj fel, verdun egy fos, meg nagyjából az összes új map. új játékmód nem rossz, de át tud menni végtelen hentelésbe.
patch óta nincs disconnected, biztos a upc felkészült a dlc-re, és rendbe rakta a netemet....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nagybá
senior tag
Srácok...csak nekem nem tűnt fel eddig, vagy Amiens-en tényleg felkapcsolódtak a lámpák?
Mindenütt égő lámpa van, ami eddig szerintem nem volt :-|
De mindjárt nézek régi gameplay-t és kiderül.szerk.: Égtek, de nem volt fényük! Most van --> lehet ez lesz az éjszakai map?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Még ma sem volt időm az új DLC-re csak multkor CTE-ben, adja az új mód meg a 4. map?
Látom kijött BF4-re is az uj UI... nem kérdezek nagyot... működik egyántalán?
Battlelogot sajnálom nekem tetszett végig.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
dergander
addikt
Nem gyenge az MP 18 opti-val a 20 fejes,nagyon kemény idegrendszert igényel.
-
Carasc0
őstag
válasz whiteman0524 #22162 üzenetére
Azért mert úgy kell helyesen begépelni hogy: Perfoverlay.drawfps 1
Pedig elírtad.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
whiteman0524
aktív tag
Hogy lehet az fps-t kiiratni? A PrefOverlay.DrawFps 1 nem műxik, azt írja hogy unknown command. Már vagy 10 féle módon kipróbáltam de csak nem sikerül. Tuti hogy nem írtam el, mindenhol ezt írják.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Accidental Wins meg van még pár......
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
voodoo98
addikt
Az update óta nektek számolja az órákat? Androidos app nekem nem.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
tom_tol
addikt
Minden kör végén DC. Nagyon jó, úgy is üres minden szerver, könnyű bejutni bárhová
-
scabi78
senior tag
Az update óta minden kör előtt van videó? Vagy csak azon a pályán/módban amit először tolok?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
struszi
aktív tag
Sikerült feltörni az új fegyvert a supporttal. A feltételek közül a másodikat teljesítettem először. 10 mortar kill. Azután 15 kill az előírt fegyverrel. Megkaptam.
Mortarral he lövedéket használtam. Az air nagyobb területen sebez de ahogy én észrevettem jóval kisebbet."Hűségem a becsületem"
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #22146 üzenetére
Na azok nem érdekelnek, ha lehet, akkor lövök és nem szurkálok, van hogy pánikból nyomom az F-et, de van hogy élvezem, mikor...18+
BF4-ben még a bronz késes assignment sincs meg!
(#22149) voodoo98: ha gondolod, dobj egy friend invet, este leszek, leszünk...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #22148 üzenetére
Nem! Inf.
volt squad xp, tehát 4x-es szorzóm volt tulajdkonképpen.
(#22150) prokxy
OK. kb. este fél8ig szoktam lenni, utána off-on vagyok, asszony, filmezés stb.
Mi a pontos origin neved?[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz F e Z o #22144 üzenetére
Szerintem marad! Mivel csomóhelyen megemelték a szerezhető pontokat: medálok, ribbonok, service star-ok. Dupla xp event. Az új max rang is 110 lett. De csak 500.000xp kell 100->101 és tovább is csak annyi kell. Mivel dupla xp hét van, így eléggé könnyű haladni. 103-as vagyok. Volt egy 125000-es köröm is sima CQ-ban, medál nélkül. Korábban 80000 volt a max elite kódex-szel.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #22141 üzenetére
Én csinálom a medálokat, 100e pont, ha megvan...dupla+squadxp-vel
Tegnap nálam a melee-s volt porondon, felvettem a raider elit cuccot és done.
Még a repcsis van és az új 20-20 killes. Ma sem alszunk!Ori! Reggel kb zombi voltam, már kezdek felébredni így dél körül! Meddig toltátok? 2:16-kor feküdtem be az ágyba, csaj meg jól lecseszett, h majd reggel 100x nyomom le a szundit!
[ Szerkesztve ]
-
mate182
tag
Most basztam szét magam idegileg megint. kezdek ki égnii és amúgy lássan nem zavar de:
Ennyi mocskos csalót. Rengetegen csalnak, hogy feloldják a fegyvereket. Nagyon nagyon sok csaloval találkoztam...
Per mare, per terram
-
voodoo98
addikt
Szerintem is! Tegnap elég gyorsan meg lett az 50 kill vele, adta eléggé! Meg is lepődtem.
Most két új medálom is van, az egyik az az, hogy lőni kell az 5 új fegyóval 20-20-at, de ugye előtte ki kell lockolni!
Medálokat tolja még valaki?
kis infó: 5 új medál jött! A részfeladatok 5000xp, a teljes medál 25000xp lett! (szerintem akár 10-50e is lehetett volna, mert vannak kib. nehéz medálok) Nagyon kevés volt az 1000-5000xp.
-
edari
őstag
válasz FollowTheORI #22139 üzenetére
Hazaérek meg is nézem.
-
nagyúr
-
edari
őstag
válasz FollowTheORI #22136 üzenetére
Pedig a Gewer infantry az szerintem iszonyat op cucc. Imádom. Persze nem a pálya másik végéből kempelek vele.
Egyébként a Back to basics mikor jön?
-
nagyúr
válasz voodoo98 #22131 üzenetére
Jajaja... nálam is egyszer elvette a game.
Az a jó sorrend hogy először megcsinálod azokat amik nem körön belül kellenek, és utána azokat amik körön belül kellenek... és akkor tuti beadja.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz prokxy #22130 üzenetére
Szerintem is a MP18 meg a Gewehr infantry a legszívatósabb... de remélem utóbbit back to basics-ben hamar megcsinálom... csak a németekkel/azokkal kell lenni akiknél ez a fegyver az alap.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #22134 üzenetére
Jah, kösz az élesztéseket! Akkor épp az mp18-cal szenvedtem, gondolhatod, amikor mindenki az automaticoval jön szembe és a shotival...nem volt sok sikerélmény... na de aztán váltottam és engem szidtak!
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #22133 üzenetére
Na fasza! Akkor ez lesz a taktika.
Tegnap fenn voltál egy szerón, amin én is. Be is írtam a chatbe. Szerintem te voltál!
(#22135) prokxy
Szívesen! Király! Jó néha összefutni ismerőssel. Valaki múltkor rámírt, h én vagyok-e a voodoo98 a ph-ról. Azért ez jó!
MP18-cas szarakodást én is 2x vittem végig, egyszer a CTE-ben! Jó, hogy vége lett![ Szerkesztve ]
-
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #22102 üzenetére
Nekem a Trench Hunterrel volt ilyen bugom, megcsináltam a 15 kill-t egy roundban és a menüben 0-t írt.
Taktika: ezt hagyom másodjára és akkor egyből ingame odaadja a fegyvert! Remélem működik.(#22105) Carasc0
Fura, hogy akkor ott van a menüben! Nem kéne, hogy ott legyen egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #22127 üzenetére
A slugos shoti sztem fasza, nekem adja vele. Az mp18, na az más tészta, vártam, h letehessem...
A mapok jók lennének, ha 1,5x ekkorában csinálták volna meg őket. Verdun csipázni rohadt jó, ott csináltam meg vele az acsis dolgokat.
Nekem bejön a DLC összességében, CQ az oké, de az operation csak a Kaiserschlacht!(#22128) giornalista:
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz @rglaaf #22127 üzenetére
Ez igaz, de szerintem senki nem gondolta, hogy teljesen új állejtős pályákat fognak kódolni. A meglévőkre kell ráhúzni mást és a parasztoknak nagy]dirrel-durral bereklámozva jó pénzért eladni. Ezek pénzéhes cégek mind, nem azért léteznek, hogy bárkinek olyan kicseszett jó legyen. Ettől függetlenül ez a játék teljesen frankó...szerintem.
-
bul07
nagyúr
válasz N@idia #22099 üzenetére
Megvan a mérés
Játék indítás előtt indítottam a mérést, ebben minden benne van szerver kereséstől játékon át a végső hogy is fogalmaztak, szerver betöltés fagyásig(ezen a ponton megáll és nem tölt be a pálya) és végső Alt+F4Kép bal felső sarka a lényeg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
Biztosan vannak itt profi mortármatyik, kell 10 kill, hol és hogy a leggyorsabb?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz @rglaaf #22101 üzenetére
A profit?
Ha kell a jobb, akkor fizess, vagy szenvedj, mindig ez volt a "mottó".
Előnye is van az utóbbinak, ha a gagyi fegyverekkel kinyitod a jobbakat, az biztos, hogy a legjobb, tehát a nem csaló kis köcsögök, szóval a legjobb játékosoknak is meggyűlik a bajuk veled.
De hát sok játékóra és rengeteg gyors halállal jár majd, ami frusztráló lehet. -
dergander
addikt
Engem az zavar a legjobban mikor lelőnek egy Automatico-val és egy sniper skint rak oda. Kis hiba ez,de most se sikerült kijavítani.A winter update előtt nem volt ilyen. Esetleg nem látja a Dice hogy ez már rég nem jó?
-
Pro!Petya
addikt
Egész jók az új pályák főleg az új móddal
Most toltam le egy laza 50 perces meccset XD
Igaz frissítés után resetelte magát a game , összes beállítás single player visszaállt alapra.
Kellett már ez az update - dlc úgy érzem.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
annyira szar hogy 3x c4el alig lehet egy tankot kiszedni... light tanknak is kell rendesen, épp elég a közelébe jutni :/ és kibeb*szottul idegesítő, annyira rühellem hogy az nem igaz, meg lehetne több HC szeró mert annyira nem adja sokszor, ugyan azok a gyerekbetegségei mint az előző bfeknek, hitbox failek... fedezékben meghal az ember
apropo hc szerverek, én még egyen nem voltam, de tudom hogy van, mert itt olvastam h 200asnak vannak elnevezve, az a szar h cqban alig van szerver, és ha van is az 100as azaz non hc
nem tudom ki hogy van vele, nem rossz játék a bf1 de még mindig messzemenőleg legjobb bf a bc2 (számomra mindenképp) - kurva érdekes hogy a sofőr javítja pl a tankot... van olyan tankos akinek egy darab fegyver nincs berakva a tankjába, csak gurul vígan
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
N@idia
őstag
válasz Pubszon #22104 üzenetére
Thank You! Akkor most már nincs miért aggódni magyarán bőven elég lesz a bf1-nek ez a csomag, de persze más multis játékkal is játszom ezeket is ha beleveszem akkor kb 20GB fog elmenni játékra 1 hónapban, ami nem sok a 100GB adatmennyiségből a többit akár youtube vagy filmezésre is elhasználhatom. Ez a mobilinternet nagyon jó dolog, mert hordozható bárhova vihetem csak bedugom a stick-et és már mehet is a multi
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Pubszon
veterán
Az új fegyverek hogy oldhatók ki? Mert a leírás alapján nem lehet.
1 meccsbe adtam az orosz sniperrel 10 fejlövést és 0%, pedig 5 kellene. Egy másikba a medic esetén adtam 1000 heal-t és az is 0% pedig 75 elég lenne.Vagy csak premium tagoknak lehet?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
@rglaaf
veterán
miért kell ez hogy a legótvarabb sz@r fegyverekkel kell szenvedni, hogy unlockolva legyenek az újak?
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest