Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz Varga György #21598 üzenetére
Az új dlc-vel március 14től
-
Carasc0
őstag
válasz Varga György #21598 üzenetére
Premium Pass birtokában: Március 14.
Premium Pass nélkül: Március 28.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Varga György
csendes tag
Üdv srácok tudja valaki a premium pakkal mikortól lehet játszani?
-
Carasc0
őstag
válasz nagybá #21595 üzenetére
Emlékeztet a magyarországi időjárásváltozásokra.
Amúgy a játékba simán beletettem volna a napszakok változását is. Vagy legalább úgy, hogy minden mapnak legyen egy nappali és egy éjjeli változata. Éjjel lámpával játszani. More skill...
[ Szerkesztve ]
-
nagybá
senior tag
Ma találkoztam ezzel, szerintetek? : [link]
-
laceszgamer
addikt
válasz whiteman0524 #21589 üzenetére
Hát itt más topicban még nem láttam, vagy csak nem néztem elég helyen.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
M@rdel
őstag
ne piszkáljátok, ez az ember egy unicum!
-
warcat
veterán
Lehet csak nekem új,de a próba hétvége (után?) Originen le van árazva a BF1, sima verzio 29.99€
EA: It's in the crate!
-
prokxy
veterán
Nem tudom, de az biztos, hogy a szövegéből tanulmányt lehet írni!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Brutál ez a Leroy srác, adjatok neki vmi lassítót, mert ezeket olvasva eltévedek az egyirányú utcában!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
N@idia
őstag
válasz laceszgamer #21576 üzenetére
Szerintem olyat nem találsz, de ha igen én is megvendégelem
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
scabi78
senior tag
Nekem jól telt a hétvégém, több szerver közül lehetett választani és az újak miatt még a statom is jobb lett.
Tiszta Windows, rendes ház!
-
Stunts666
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #21548 üzenetére
Ezek tiszta szarok.... Vicc helyett inkább szánalmas... Kb 10 éves szint... Igy kiadni egy játékot...
Bocs a véleményemért... Epic nincs benne, bug annál inkább...
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz sixpak #21567 üzenetére
Nekem megvan, bár nagyrészt M1903 Exp.-el szedtem össze, aminek 41 lőszere van
Sniperkedés nem az én stílusom.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
LeRoy18
aktív tag
válasz #81556480 #21560 üzenetére
nem, a vh alatt használt különféle gázálarcos tipus kép a kedvencem, hogy feljlödött a technika az évek során
de ez is megteszi egynek, ma olvastam. mult-kor.hu, képet már láttam valahol előtte
A nyolc nemzet szövetségének katonái (Sorrendben: brit, amerikai, ausztrál, indiai, német, francia, osztrák-magyar, olasz és japán)ausztrálon kalap?
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz #81556480 #21564 üzenetére
Talán a Scut kasztal kell elérni a 10-es szintetn, akkor lesz elérhető.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz #81556480 #21560 üzenetére
Hát akkor még nézz bele ebbe is: [link]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bivalyolo
őstag
válasz Askformore #21554 üzenetére
Felnyomtam mindent ultrára, gpu memory restriction on, dx12 off, vsync off és teljesen jól megy eltekintve a már említett ritka droppoktól.
"Let's agree to disagree!"
-
guftabi96
addikt
válasz sixpak #21556 üzenetére
Nekem nem laggos, hanem valami csak szimplán nem klappol
Az enemy repülője össze vissza akadva megy, meg a távolban lévő emberek is így akadozva mennek. Pl Monte Grappán lenéztem csipával D-ről E-re, és szaggatva ment az összes ott lévő ellenség.
Ezt most hétvégén tapasztaltam először.
Meg a téli patchek óta a killcamon nem egyeznek a fegyver nevek és a hozzájuk tartozó képek.#KeepFightingMichael
-
sixpak
nagyúr
Másnál is laggos hányadék minden szerver?
Sőt, egy disconnected is volt....persze. hogy az első helyen voltam, 50 tickettel a vége előtt...ez egy szarfoshúgy, mint már párszor említettem....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
Csodálkozunk, h ennyi hülye van, amikor gyerekek játszanak vele: link
szerk: hirtelen nem is tudom, h puncis vagy kukis az illető!
[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
válasz bivalyolo #21552 üzenetére
Én már minden beállítást végigpróbáltam, de akkor azt mondod ne küzdjek ellene? DX12-ben meg nemhogy jobb lenne a helyzet, úgy szinte már játszhatatlan..
mate: minden játékban előjön ez a gond.. kisebb pályákon ritkán, conquestben pl rendszeresen.. pedig bírnia kellene a gépnek stabilan 60 fölött..
[ Szerkesztve ]
-
mate182
tag
válasz Askformore #21551 üzenetére
Szerintem a szerver lesz a ludas. Mmint amin éppen játszol és szaggat.
Per mare, per terram
-
bivalyolo
őstag
válasz Askformore #21551 üzenetére
Nagyon ritkán beesik 50 alá igen. Sanszos ez már ilyen marad. A dx12 is megjelenés óta használhatatlan...
"Let's agree to disagree!"
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, technikai jellegű kérdésem lenne. Alapból jól fut a game (60+), de néha elég durva fps esések vannak, és ez nagyon idegesít már. Nálatok is van ilyen gond, vagy csak nálam van valami probléma?
-
mate182
tag
Hát itt tényleg van valami disznóság.
Olyan béna csapatokat kapok már pár napja, hogy sírok...
A fegyverem nem talál, nem akar sebezni. Az ellenfél most a hétvégén televolt aim-bottal.Lehet csak egy rossz sorozat... Minden estere dühítő a sok csaló.
Per mare, per terram
-
Carasc0
őstag
Az normális hogy látom az ellenséges tank körvonalát piros keretvonallal a falak meg a házak mögött? Ugyanez van a squad tagokkal is. Lehet valami képesség vagy valami, de eddig még ezzel nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Csokifalo
senior tag
válasz PeeterssoN #21483 üzenetére
ps4 platformon játszom, szóval nem gépfüggő
-
chop
őstag
Bitang jo jatek lenne ez, a problema csak annyi, mint az osszes FPS jatekkal: nem konzolra valo
Van valakinek tippje arra, hogy milyen erzekenyseggel erdemes jatszani? Mire beceloznam az ellent, mar regen lelottek.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz sixpak #21536 üzenetére
borzalom, ami most van
Előbb rácsatlakoztam Prokxyra, majdnem egy teljes kör Amienst mentünk, az egész szoros volt, de sok volt a világtalan ott is (táncol a medic a hullámon stb), aztán jött egy Fao, aminél az enemy megelégedett azzal, hogy G és D környékén befeküdtek napozni a homokba. A többi pontot meghagyták nekünk.#KeepFightingMichael
-
sixpak
nagyúr
Nagyszerű...akkor nem erőltetem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
válasz sixpak #21536 üzenetére
Ez a hétvége ilyen.
Support olyan szinten szed le a világ végéről, h csak lesek. Ja persze nekem, aki végigtolta a kört volt 48 killem, első hely stb, neki 132/24, nem csal csak ügyes, ennyi.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sixpak
nagyúr
Valami történt...úgy lőnek le a rank 5 játékosok, mint a szart.
Kispisztollyal, meg ilyenek....Az elmúlt pár menetben csak ilyenek voltak, 30-at öltek, mire a többiek 10et...vicces.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Peter_06
tag
Hali!
Az operationokat utálom.Keres...keres ...bedob és néhányszor csak te vagy benne egyedül. -
guftabi96
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz Carasc0 #21530 üzenetére
kiv lennék én is rá, hatalmas csaták lennének az tuti, mondjuk több hátulütője is lenne, sokaknak nem bírná a netkapcsolat (nekem 10/0,5 Mbit-em van, rohadtul örülök hogy a bf1 64 emberrel így elmegy és csodálkozok is rajta), ill ugye gép is kellene oda ugye egyszer a 128 emberre ill. a pályákat is meg kellene növelni terület ügyileg, de vaddisznó lenne az biztos remélem az elkövetkező mapok legalább lesznek olyan minőségűek mint amilyenek az alappályák, sokszor tapasztalom azt hogy amit kiadnak DLC-ben az picit butított, monoton, egyszerűsített stb
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Carasc0 #21523 üzenetére
mondjuk személy szerint én is jobban kedveltem a kisebb csapatos megoldásokat mint pl bc2ben, lehetett taktikázni, mert tudtad mire számíts... itt conquestre gondolok elsősorban, pl honnan kb mennyi ellenfélre számíts
a nagy pálya és sok emberes játéknál teljesen másak az "erőfölények" és azt nem veszed észre ha lazsálás van (van egy pont amikor tök mindegy hogy mit csinál a csapat már visszahozni nem fogja tudni a meccset), mert a mércék kitolódnak, és lehet hogy ránézel azt mondod ezt még meglehet csinálni, holott nem
pl bc2nél észrevetted akkor ösztönzött arra (de nem csak téged hanem az egész csapatot) hogy jobban tekerj. Sok embernél nehezebben veszed észre hogy nem oké valami, aztán már azon kapod magad hogy tök mind1 mit csinál a csapat ezt már buktuk
32es cq-eket nem szerettem, ott már annyira látszott hogy átmegy agyatlan hentbe az egész, és szanaszét volt szóródva az ellenfél a mapon, és átment totál káoszba, bf3ban a metro tökéletes példa az agyatlanságra, nekem a bf3 ott csömörlött meg elsősorban, azzal a pályával a játékélmény a föld alá süllyedt
bf1nél ezt nem érzem 64fővel, mondjuk az erdős pálya még határeset, úgy érzem remekül megoldották ezt a dolgot, hogy direkt vagy véletlen, mind1
más a bf1 mint a bf3/4, mármint taktikailag sokkal kiegyensúlyozottabb - pályák is sokkal jobban, megfontoltabban vannak megszerkesztve, nem lineárisak a pályák és ugye ez azt eredményezi hogy ne duguljon be a csata a map egy bizonyos részén - mondjuk argon forestnél 3támadási lehetőséget hagytak, ez sztem a határeset ami még működik"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Góliát
őstag
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #21521 üzenetére
Tele van balfaszokkal most a játék, ez van...
-
Aventador91
őstag
tényleg sok a noob hétvégén. 4 szerveren voltam először, mindegyiken nagy arnányban vezetett az egyik csapat. aztán találtam egy szervert ahol eléggé kiegyensúlyozott volt a 2 team. így jó volt
-
Frod
addikt
válasz szukjozsef #21505 üzenetére
Egyelőre ezt senki nem tudja megmondani. 99% jelenleg, hogy csak Origin-en lesz digitálisan megvehető a pc-s verzióhoz. A BF3/4-hez voltak boltban is kaphatóak, tokban (persze abban is csak egy kód volt), de azoknak meg úgy gondolom már illene lenne feltűnniük hirdetés formájában.
Ezért mondom, hogy több, mint valószínű, hogy a BF1 esetében csak digitálisan vehető meg mind a season pass, mind az egyes dlc-k külön-külön.
(Aztán ki tudja, lehet jövő hét elején feltűnnek a bolti hirdetések, mondom passz)Do you see the white shadow?
-
k.zozo.
tag
válasz Pepe78 #21506 üzenetére
Én kipróbáltam a freet, most hétvégén. I5 2500K@4,3 Ghz, 2x4G ram, RX480 4G vidkari. 1680-at tud a monitorom, minden ultrán+ssao, 78 FPS-re lefixálva tartotta szépen. Mondjuk a proci 98-99 %-on pörgött folyamatosan szóval határeset de még éppen hogy bírta. Videókártya 100%-on, úgyhogy azt ki tudta hajtani. Nem volt lagg, akadás, semmi. Mindez DX11-ben. DX 12-nél egyből kilép a játékból .exe hibával. Pedig kíváncsi lettem volna rá, ott elvileg kevesebbet dolgozna a proci ha jól tudom. (ha nem majd kijavít valaki).
A játékról:
Szép a grafika, de sajnos amíg nem lesznek conquest 64 fősnél kisebb szerverek addig én nem ruházok be rá. Főleg azt játszanék vele, ahogy BF4-en és 3-on is kevesebb fős szervereken, nekem túl sok ennyi ember egy pályára, többnyire agyatlan hent a vége.Egyelőre marad a BF4, kibővítettem inkább a normál verziót premiummal most az origin akciót kihasználva.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Pepe78 #21506 üzenetére
szia, szinte ugyanilyen konfigon játszom - ultrán, kimaxolva 55-60, de inkább 60 a fix fps szám, le van korlátozva - a játékban, mikor már szerveren vagy 0-val hívod le a konzolt, próbáld meg ezt beírni:
RenderDevice.RenderAheadLimit 3
nálam sikerült megoldania a problémát, hasonló bottleneck effekt jött elő, már gépcserén gondolkoztam, mert mondom ennyire kevés lenne a sandym húzva de nem, van még ebben tartalék bőven
még annyi ha jó lesz akkor folyton be kell írni konzolba mikor új szerverre mész, ezt nem tudom miért, már kérdeztem itt, de nem válaszolt senkitudom van egy user.cfg amit a bf1 gyökér könyvtárában hozok létre, be is van ez ill. az fps limit állítva, de ezt a parancsot nem eszi meg, a másik működik
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
whiteman0524
aktív tag
válasz guftabi96 #21511 üzenetére
Én AT gunnal is le tudm őket szedni. Jó, a fighter-eket talán nem, mert túl gyorsak de néha még azokat is. A bombázók meg olyan marha lassúak hogy esélytelen melléjük lőni Persze ha túl magasan mennek akkor nem éred el őket, de általában nem olyan okosak a pilóták hogy magasan repüljenek.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz #19784448 #21513 üzenetére
Nálam kezdésként EVGA670 FTW-vel (kb 960 szint vagy még gyengébb is picit) 3770K mellett közepes beállításokkal FHD-ben megvolt a fix 60 fps, tehát szerintem először proci csere ajánlott. Érdemes mellé tenni még +8GB ramot, meghálálja a BF1.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
törölt tag
Beta után kipróbáltam most a játékot a free hétvége jóvoltából de nekem nem tetszik ahogy fut. Alacsony (1366x768) felbontáson játszok egy i5 3470, 8gb ram és egy gtx 960 társaságában. Szerintetek a cpu-t vagy a vga-t kéne lecserélnem hogy jobban menjen?
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Miért kellett az AA-t nerfelni?
Monte Grappán semmi esély nincs így a repülők ellen, úgy bombázzák végig a hegyet, ahogy akarják...#KeepFightingMichael
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Játszik valaki multit i5-2500 -al?
Vettem most egy második gépet i5-2500 , 2x4 gb 1600 + GTX 970 Strix.
A 2500 az 3,9 -en rohangálva is kevésnek tűnik a 970 alá...
Full HD , Ultra beállításokkal próbáltam.
A másik gépben 16gb rammal , 2600K @ 4,3 al a GTX 970@ 1500/2000 mhz -en teszteltem és ott baromi jól megy Ultrán (80-100 fps)Az i5-höz hiába raktam át a 16gb ramot akkor csak 6gb ot használt pont úgy mint a 2x4 ből.
Szaggat picit vagy valami ilyesmi...
Végül előkerestem a GTX 760 2GB Msi Gaminget , beraktam az i5-2500 + 8gb ramhoz. Kicsit megküldtem a 760 at és full hd lowon 90-110 fps -el ment szépen DE AMI A FONTOS , hogy nem laggolt, szaggatott egy picit sem. Ekkor sem használt 6gb nál több ramot. "harmónikusnak" éreztem a Cpu + Gpu összmunkáját.
Monitorozom a dolgokat Afterburnerrel és ami fura, hogy sokszor a 98-99% -on melózó 2500 mellett a 970 kihasználtsága is 90-100 között van de sehol, sincs a 2600k hoz mérten fps-ben , élményben..
-
szukjozsef
csendes tag
A Dlc-ket csak az originről lehet majd megvásárólni vagy megfognak jelenni a boltokban is?
-
Laraxior
titán
válasz Vadernagyúr #21501 üzenetére
Minek? Multiplayer game. Az csak felesleges körítés.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xbox tulajok OFF topicja
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iOS alkalmazások
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest