-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szno
csendes tag
Sziasztok,
Van egy lenovo T440s- em. filmnézéz közben egyszercsak lefagyott. Újraindításnál már be sem boot-ol.
2100 DETECTION ERROR ON HDD ez az üzenet jelenik meg. Már próbáltam újra telepíteni de az sem működik. Tudna valaki segíteni?
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy kollégám kért meg, hogy telepítsem már újra a laposát, ami egy HP Compaq 6910pWin10-et tettem rá. Viszont nem tudom az ujjnyomat olvasót hogyan kell működésre bírni. Ha ráteszem az ujjam, akkor a windows ad egy hangot, ez eszközkezelő szerint a driver telepítve van.
De hogyan kell ezt használni? Mit kell hozzá telepíteni?
Köszi a választ előre is!szerk:
Még egy kérdés: a bios-t hogyan kell frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Sziasztok.
Van egy régi FS Amilo Li 2727 notebookom. Most olyat csinál, hogy bekapcsolás után bejön a Fujitsu logo aztán a kurzor villog és semmi. A bios beállításba se tudok bemenni semmilyen F billel vagy a Del billel. Ha beteszek egy telepítő DVD-ét, akkor csak hangra felismeri a lemezt aztán nem történik semmi. Nem olyan rég felraktam egy SSD-re a Win10-et és működött rendesen, aztán kivettem az SSD-ét mert 256GB-os volt és kb 2 hetet ált a gép. Most akartam egy ugyan olyan Samsung 128GB-os SSD-re felrakni a Wint de ezt csinálja.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
amdathlonxp
aktív tag
Üdv bootloható usb ben tudna valaki segíteni rufus al próbálom de az iso kép tallózásánál vannak gondok melyiket tallózam be ,de ha tud valaki jobb módszert azt is szívesen meghallgatnám..
Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
maajsz
senior tag
Sziasztok,
egy Dell 6430 NVS5200m vga-val produkál olyan érdekes dolgot, hogy játék közben egér lag-ja van, maga a játék nem akadozik, csak az egér késik a kézmozdulatra, ami ugye fps-nél agyhalál. Na már most a furcsa része a dolognak, hogy ha második külső monitor hozzá van dugva, akkor a játékok simán lag mentesen mennek. Az nvidia beállításoknál találtam olyat, hogy multiple preformance display mód, amit át tudok állítani single display-re de a jelenség továbbra is fent áll. Hogy pontosítsak, csatlakoztatott külső monitornál attól a laptop kijelzőjén megy a játék. Kösz a válaszokat előre is. -
veterán
Általában nem lehet letíltani a billentyüzetet,persze azért itt is van kivétel,egyes üzleti modelleknél FN és valamelyik F bill kombinációjával megoldható.Ha rá van szitázva valamelyik F billentyüre egy bill jel akkor lehet ha nincs ilyen akkor csak a fizikai megoldás marad.
duree54
-
-
qpmex
tag
Ki próbáltam ezt a resetet de semmi változás ssd továbbra sincs és a gép nagyon lassan indul. Felraktam Windows 8at a hdd-re, de ami a hiba előtt fél percbe sem telt (rendszerinditas) ssd-vel az most hosszú percek, de van hogy be sem hozza a Windows-ot, mert leragad az Asus feliratnal a legelején. Ez mitől lehet? Csak az ssd?
-
amdathlonxp
aktív tag
Lcd panel hibára tippelnék a sávok miatt,,,szalagkábelt kizárnám mert akkor mozgatásra változna valami,,,alaplap lenne a 2 tippem ..szerintem ne nyomkodd a chipet mert az nem szokott jól elsülni ,meg akkor sem ha egyébként jó mert hajlik a lap és előbb utóbb valamelyik golyó megszakad....
szerintem ebbe a sorrendebe teszteld pl másik lcd vel..külső monitoros teszt is meg erősítheti az lcd hibáját de nem 100% os megoldás..Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
Atmo
senior tag
válasz amdathlonxp #25185 üzenetére
Igen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Látott már valaki ilyen hibát?
Mi lehet a probléma? Ha erősebben megnyomom a laptop közepét a touchpadnál vagy az oldalát, akkor elmegy ez a színkavalkád, de el nem tűnik. Már szétszedtem, kitakarítottam, újra összeraktam, de hiába. Arra gyanakszom, hogy kontakt hibás, vagy a gpu szállt el az alaplapon.Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Unokatestvéremnek sikerült gyümölcslevet öntenie a notebookjának billentyűzetére, aminek az lett az eredménye, hogy egy csomó gomb beragadt. Nem lehet valahogy letiltani a beépített billentyűzetet? Mert akkor rákötne egy USB-set, aztán kész. Eszközkezelőben nincs letiltás opció, eltávolításnál meg csak simán elkezdi felrakni megint a driverét. Meg azt mondja, hogy ha rádug külső billentyűzetet, akkor a betűket nem érzékeli, csak a különböző gyorsbillentyűket (számológép, hangerő, ilyesmikre gondolok). Ami fura, mert én biztos, hogy használtam már így notit.Tudom, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha szétszedném és kihúznám a szalagkábelt, de egyelőre gyors megoldás kellene, amit távolról is el tudok magyarázni neki.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok.
mivel a laptop táska topic meghalt, így ide írnám kérdésemet, előre is bocs és köszi a segítséget.
adott egy 17.3-as laptop és ajándékba szeretnék adni egy laptop HÁTIZSÁK-ot.
fontos lenne,hogy alulról is bélelve legyen. meglepetésemre vannak olyanok aminek az alja nincs... gáz.max keret összeg 10-12 K.
elsőre ezeket néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Sziasztok!
Van egy Asus k501LX notim. Az a gondja, hogy egy ideje azt csinalja, hogy wifivel a net sarga felkialtojeles es azt irja ki, hogy a kapcsolat korlatozott. Kabellel semmi baja.
Telefonokon a netnek semmi baja, ott gond nelkul megy. Probaltam eszkozillesztot frissiteni, de ugyan ez.
Routert ujrakonfiguraltam, kihuztam stb, ez nem sokaig mukodik, egy kis ido utan ha kikapcsolom bekapcsolom a gepet megint elojon.
Mi lehet a baja? Valaki tapasztalt mar ilyet? Ha be is jon wifivel a net rettento lassu es nagyon sokaig tolt.
Remelem tudtok valami tanacsot adni!
Elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Lenovo m5400 al lenne olyan gondom, hogy a touchpad hülyén működik, mikor egyszer csak úgy gondolja, csakis nyíl egyenes vonalban megy a kurzor vagy felfele vagy lefele aztán újra jó lesz. Win8-10 en is fennáll a hiba, driver fent van. Neten is sok a panasz rá. Vajon mit lehetne tenni?
-
MurdR
veterán
Ha jótállásos, akkor szervíz.
Még esetleg egy SM Bus resetet megpróbálhatsz: akkut szedd ki, és a töltőt is húzd ki a gépből, majd 1 percig tartsd lenyomva az ON/OFF gombot. Ezután csatlakoztasd a töltőt, és próbáld meg elindítani.
Mélyebben ha nem tudsz belenyúlni, akkor marad a szervíz.Ha esetlegesen a bioson túllép, akkor bakter ötlete sem rossz, live linux CD/Pendrive, és diagnosztika/mentés.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
gyurma2
csendes tag
Telepités sikerült win 7 fent van, de a biosz az nem elemhez nagyon szét kell szedni az a vinyó alatt van
MSI GX630 Laptop
-
bakter24
őstag
Ha van lehetőséged másik gépen tölts le egy live linuxot, vagy hasonló pendriveról futtatható rendszert, amivel tudod diagnosztizálni a gépet. Ha így minden rendben, akkor az SSD-vel van a gond, ha így sem indul, akkor érdemes a garanciális ügyintézés irányába indulni, viszont ebben az esetben az SSD-n lévő adataid mentésével csak max jófejségből külön pénzért foglalkoznak. A HDD-ről le tudod szedni egyszerűen az adataid, mielőtt leadnád garanciában.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
-
Guseppe
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy nagyon szeretett DELL 5510-es notebookom amin sajnos gyárilag nincs USB 3-as port. Valamilyen oknál fogva viszont előfordul, hogy 10-20GB-os fáljokat kell másolnom két USB 3-as külső vinyón. Épp most is ezt teszem és kezd elgurulni a gyógyszerem, hogy 10-13MB/s-al egy film kb. 20percet vesz igénybe.
Az alábbi linken lévő eszköz megoldás lehet a számomra? (Win 10-et használok.)
Sajnos itthon nem nagyon találok megfizethető áron ilyen cuccot.Előre is köszi a válaszokat,
Üdv,
Gus[ Szerkesztve ]
"Tekintsd meg istennek cselekedeteit, mert kicsoda teheti egyenessé amit Ő görbévé tett!" Gattaca
-
qpmex
tag
Sziasztok.
Egyszerűen máma lefagyott (stream nézés és böngészés közben) majd nem indult újra a laptopom (Asus N551 JK). Csak a nagy ASUS felirat jön elő újraindítás után aztán hosszú várakozás belép a biosba magától. Nem tudom hogy ennek mi az oka arra gondoltam talán meghibásodott az SSD, mert azon van a rendszer.
Kérlek aki tud segítsen. Köszi. -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy noti. A kijelzőjén minden kék színű, ami fehér lenne. Ha külső monitorra teszem, akkor tökéletes a kép. Mi lehet a hibája? Kijelző vagy szalag kábel?
Isu
-
akoska23
aktív tag
válasz amdathlonxp #25151 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan hogyan oldódott meg az én problémám az asus f5 notival de ha jól rémlik a gyártó oldaláról kellett leszedni a gyors gombokhoz drivert. Azt tudom annak idején sokat szivtam vele.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz gyurma2 #25157 üzenetére
Üdv ha a boot menühöz hozzáférsz nem kell neked a jelszó igazából a kék halál szerintem nincs összefüggésben a jelszóval,ha kiveszed az elemet szerintem a jelszót nem felejti el de defaultra áll a bios igy biztosan telepithetö állapotba kerül........
tipp:próbálj w7 et telepíteni,Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
bakter24
őstag
válasz gyurma2 #25157 üzenetére
CMOS elem kivétele egy esély, de ahhoz szét kell szedni, hogy hozzáférj általában. Pontos típus ismeretében lehet hozzá neten keresni un. "mester" kódot, amivel be tudsz lépni, és levenni a jelszót. Ha a win már telepítéskor kékhalált dob, akkor vagy ram, vagy hdd, vagy amiről telepíted, annak a hibája általában.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz HoaryFox #25153 üzenetére
A sima optimus driver végül jó volt, most úgy tűnik jó, de ami elképesztően idegesít a ventilátor folyamatosan felpörög leáll, Ez kb ismeri a passzívot és a nagy fordulatot. Erre nincs valami megoldás?
Na meg ráadásként az optimus se jó 5 percenként az nvidia driver összeomlik a fenébe. Komolyan szétvisz az ideg.
[ Szerkesztve ]
-
akoska23
aktív tag
Szétszedtem a gépet kipucoltam a hűtést. A változás annyi hogy folyamatos 30% os terhelésnél 62celsius 50% nál 65celsius. Újra nem pasztáztam csak pucolás volt pasztám nincs. Mennyit segitene ha uj pasztát is kapna? Vagy ne álmodozzak a q9000 proci és a gForce 130m ennyit tud? Egy laptophűtő beszerzésén gondolkodom............
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
HoaryFox
őstag
válasz kmisi99 #25148 üzenetére
Nem tudom akkor, hogy Lenovo-nál hogy működik, én az előbb említett módon felraktam mindent, és működik az Optimus.
Az INF driver az az alaplapi Intel cuccosokat "ismerteti fel" a géppel, pl. déli busz, stb. De csak ha Intel proci van benne.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
adika4444
addikt
válasz gyurma2 #25141 üzenetére
Ha használtan vetted akkor lehet hogy lopott vagy előző tulaj elfelejtette a jelszót kivenni/elmondani, keresd meg ha szerencséd van sikerül. Ha meg van számlád is akkor menyj be ahol vetted és add elő hogy ez és ez a gondod. Egyébként megpróbálhatod a CMOS elemet kivenni 1-2 percre, hátha segít.
üdv, adika4444
-
amdathlonxp
aktív tag
Sziasztok Asus f5 wifi-t szeretnék be üzemelni eddig sikertelenül driver fent van kb 5 driverel próbáltam azt irja az eszköz müködésre kész ,a wifi kapcsoló gombokra reagál ki-be kapcsol led is villágit rajta de hibakeresésnél azt irja ki van kapcsolva...már nincs ötletem 3 adaptert próbáltam bele szóval a hv-es hibát kizárnám...
-
kmisi99
addikt
Én lassan feladom, valami szar. Most a hulladék win 10 dobta el magát kékhalállal driver telepítés közben, komolyan ismét win7 et kell egy új gépre felraknom. Az nvidia driver továbbra is azt írja, hogy a grafikus illesztő nem talált kompatibilis grafikus hardvert. Akkor mégis mit csináljak? Intel HD drivert a win10 magától felrakta.
-
-
kmisi99
addikt
Sajnos nem TP, ezért visz szét az ideg, hogy ugyan az a gyártónak adott lenne a szoftver környezet, de lusta szar megcsinálni, hogy olcsóbb gépeket is támogasson. M5400 as gépről van szó. Katasztrófák a driverek, elsőnek sorban felraktam az intel drivert, az szépen dobott kékhalált, ami azonnal megölte a windows-t a korábbi 5 másodperc helyett 1 perc lett a boot idő. Szóval ezzel kapcsolatban kérnék segítséget hogy hogyan rakjam fel akkor a grafikus drivereket.
-
Tim82
félisten
válasz kmisi99 #25144 üzenetére
Ha Thinkpad-ról van szó, akkor System Update...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kmisi99
addikt
Nvidia optimus os laptopot hogy a fenébe telepítsek? Azonnal leölte a windowst a próbálgatás. Friss windows 8.1 van a gépen már olyan mintha 5 éves lenne. Mit kell felrakni? Külön intel drivert külön nvidia drivert? Vagy van a gyártó honlapján nvidia optimus driver. Mit milyen sorrendben?
Illetve a lenovonak nincs univerzális programja ami letölti a szükséges drivereket? A honlapja egy zsák szar a lenovonak.
-
bakter24
őstag
válasz gyáliSanyi #25142 üzenetére
Az úgy nem fog menni....
Input =/= Output
[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Asztali gépet telepítéséhez lehetne monitornak használni egy laptopot? Az asztali gép egy Vga vagy HDMI kábelét dugnánk össze a laptoppal. Ez így működne vagy inkább ne?
Live poor, die rich.
-
gyurma2
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem van egy Msi laptopom de a biosz kodot kér,nem tudok belépni.
köszi elöre is -
bakter24
őstag
válasz akoska23 #25137 üzenetére
Gyorssegélyként nézd meg, fúj-e ki meleg levegőt a rácson. Ha nem érzel levegőkifújást egyáltalán, akkor kikapcsolt állapotban befelé fújva (köpködés-mentesen, vagy sűrített levegő) ideiglenesen eltávolíthatod a belülről a bordák közé tapadt vattát. Viszont ez ugye bejuttatja a szöszt a ventihez, ahol ha elakad tőle a venti, akkor azonnal szétszedés, viszont ha nem akad el, akkor nyersz pont annyi időt, amennyi kell. Szóval csak akkor alkalmazd, ha egyáltalán nem fúj már ki levegőt, annyira el van tömődve.
-
akoska23
aktív tag
válasz amdathlonxp #25136 üzenetére
Az svchost (win update) ette még az elején 25% ot csipegetett de ki van lőve. Most 0-1% proci használatnál is 65 fokos. Tuti ujrapasztázás lesz de megvárnám vele még hazaérek remélem nem fog romlani az állapota.
-
amdathlonxp
aktív tag
-
csendes tag
ÜDV
asus x52c laptopról lenne szó.
Nem ad képet csak néha,bekacsol minden,viszont ha van kép akkor tökéletesen működik?
Mi lehet a gond?Már nem gyűjtöm a pontokat,köszönöm
-
bakter24
őstag
Nálam ugyanez a helyzet, a Te laptopod sem támogatja a nagy sűrűségű ramokat. Onnan ismered meg, hogy kevesebb chip van rajta a méretéhez képest, mint a régebbieken. Szóval röviden túl új a ram, amit vettél. Nekem a 4. ram lett jó, amivel ment. Nekem is win7 kékhalál azonnal, dos-memtest is azonnal restart.
-
akoska23
aktív tag
válasz akoska23 #25117 üzenetére
Na megvettem a vasat (Samsung R710) de hogy ne örüljek felhőtlenül tuti el kell vinnem takaritattni. Új win7 alapjáraton 0-20% közötti procihasználatnál 68-75 celsius ha használom 85celsius. Gondolom ezek nem a helyes értékek. Külföldön vagyok macerás lesz keresni egy szervizt mit gondoltok alap dolgokra tudom igy használni egy hónapig még hazamegyek? Sajnos ez nem egy EliteBook aminek lecsúsztatom az alját és tudom pasztázni a dolgokat........
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Van egy Dell Latitude e5410-es laptopom amibe vásároltam egy 4GB-os Kingston modult pontosabban ezt a modult, hogy a 64 bites rendszer megtáltosodjon. Minden tulajdonsága azonos a jelenleg benne lévő memóriával azonban a windows az istenért sem akar betöltődni illetve a rendszer is kék halált hal STOP: 0x0000007E kóddal.
Kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma? A RAM minden feltételt teljesít, de a laptop nem támogatna, vagy lehet hibás modult fogtam ki (garanciális szerencsére 1 napos)? Válaszokat ötleteket előre is köszönöm
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
BMW M5
csendes újonc
Sziasztok!
Lenne egy Asus X55A típusú laptopom.
A következő lenne a problémám nem akar menni a touch pad.
Volna valakinek ötlete?Üdv! BMW M5 06301819023
-
MurdR
veterán
válasz akoska23 #25121 üzenetére
Most hirtelen nem jut eszembe a PPI arány, de jobban függ a panel típusától. HDban is van szép, meg kotvány is.
Nekem az Alienwarem 1440x900, és gyönyörű képe van.A gépnél arra kell odafigyelni, hogy volt-e már BGAzva a GPU. Sok kókányolt kártya van, amit nem éppen szakszerűen reballoztak, hanem be a sütőbe és csókolom.
Mennyiért vennéd amúgy? Püben is jöhet ha nem publikus.
-
akoska23
aktív tag
Jó áron jutnák hozzá csak félek az mxm videókártyától. Egyébként egy Samsung R710 ről lenne szó de magyar nyelvű leírás szinte semmi..... Van esetleg amire oda kell figyeljek? Roszabb 17 colon a 1440x900 felbontás mint 15 colon a hd?
-
MurdR
veterán
válasz akoska23 #25117 üzenetére
Igazából notebooknál nem az a fontos, hogy mi a hardver, hanem hogy mi a körítés. Mert lehet hogy jó a hw, de olyan sz.r a hűtés, hogy megfő benne a GPU/chipset/proci.
Böngészésre és filmezésre meg felesleges is lehet, arra egy 2.gen i3 már kompromisszumok nélkül megfelel, vagy egy első genes üzleti gép, intelHDval.
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Jár garanciavesztéssel, ha egy Toshiba laptopban ODD helyett SSD-t teszek (vagyis megbontom a házat)? Vagy felcserélem a kettő helyét - az SSD-t a HDD helyére teszem és fordítva? Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! A használt netbookos topik nem pörög ezért én feltenném itt a kérdésem: Mennyire jó páros az Intel Mobile Quad core q9000 és egy GeForce 130m? Most készülök venni böngészésre filmezésre egy használt notit és nem akarom hogy idő előtt meghaljon cak 4 éves már. Samsung gyártmány ha ez fontos.
-
veterán
válasz Rodzser Mór #25103 üzenetére
Minden további nélkül.Az aktivációs kulcsnak mindegy hogy 32 vagy 64 bit csak a windows 7 típusát figyeli.
duree54
-
veterán
válasz Riccsiz_h #25112 üzenetére
Sajnos ma már az a trenidi,hogy a most megjelenö gépek 8.1 vagy 10 támogatást adnak,win7 már nem szerepel a support listában.Szerintem nyugodtan használt a win10 -et nagyon jó és stabil.Ha nem akarod akkor tedd fel a win 7-et és ha az összes frissítés fölkerült és marad olyan eszköz amit a windows nem ismert fel.akkor töltsd le a driverindentifier nevü programot rakd fel és a futtatás után megmondja neked ,hogy a hiányzó drivereket honnan tudod letölteni.
duree54
-
Anubis_9
őstag
válasz bakter24 #25106 üzenetére
Szia! Egyre több helyről hallom, hogy elvileg csak így működhet jól, ahogy te is írok... A kérdés, hogy ilyenkor nem ugrik a gar? Ha kiszerelem a fő vinyót és egyszer ne adj Isten, gariztatni kell vmi miatt, látni fogják a szervizben, hogy megbontottam.
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Most vettem egy Acer Aspire E5-572G laptopot operációs rendszer nélkül és a hivatalos oldalon (és nagyon máshol sem) nem találok drivereket Windows 7 alá. Ilyen módon kényszerítenének rá hogy Windows 8 vagy Windows 10 kerüljön a gépemre ? (eredetileg Windows 7 64 bitet szerettem volna feltenni)
Esetleg valaki van bármi ötlete hogy ráhegeszthető-e Windows 7 a gépre, vagy esélyem sincs drivereket találni ?
Előre is köszönöm a segítséget
Üdv. Riccsiz
-
bakter24
őstag
válasz Anubis_9 #25105 üzenetére
Üdv, nekem régebbi laptopom van, de csak úgy működik nekem jól, hogy a HDD helyén az SSD, és az ODD helyén a Bay-ben a HDD. Fordítva nekem nem is boot-ol rendesen, csak a win. logóig, utána kékhalál, fordítva jól megy (w7) Viszont menet közben a HDD-t folyton leállítja a BIOS, lehetséges, hogy nálad is összefügg ezzel a dolog. Próbáld megcserélni a 2 eszközt.
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Létezik, hogy az új Toshiba L50-B laptopom nem kompatibilis a Fury 120GB-os SSD-vel? Vagy az ODD helyére illesztett keret a rossz? Ez is új. Win10 frissen volt fenn, de fagy és össze is olott. Az újratelepítéskor már végig sem ment a folyamat. Maga a laptop szerintem jó: 6.5 óra alatt futott le a 4 menetes Memtest86 és error nélkül!
-
Ulius80
tag
válasz amdathlonxp #25100 üzenetére
Köszönöm szépen,akkor másik progi lesz!
A laposomon jól mutatja,nincs gond,de az asztalin ezt produkálja...
Köszönöm Nektek!!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A laptopom alján a matrica "Windows 7 Home Prem". Na és ugye a vele járó kód.
Ha memóriát bővítek 3GB-ról pl 4GB-ra, akkor a 32bites oprendszer helyett ha 64 bitesest telepítek fel, arra a Win7-re is érényes a legalitás? -
amdathlonxp
aktív tag
válasz Xpredi01 #25101 üzenetére
Üdv esetleg nézd meg a hő csövet ha használat közben a proci felőli oldala nagyon meleg a lamelás vége meg langyos vagy sokkal kevésbé forró akkor lehet az is a gond.Mondjuk ezt úgy is meg tudod nézni ha stressz teszt alatt oda teszed a kezed ahol fújja ki a levegőt ha jó meleget fúj és inteziven akkor jó a hütése..
szerintem tesztelés alatt 80 fok az nem vészes.
Minőségi hütőpad(10-15e) se biztos a pár ezer ft os meg egyenesen kizárt.szerintem[ Szerkesztve ]
-
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Fujitsu A530 típusú notebook-om van, a processzor intel core-i3 380m. A gond az, hogy nagyon melegszik a masina, forró az alja. A CPU stablian 80 fok körül van, mondjuk stress teszten is ennyi marad (gondolom leszabályozza a rendszer). Nem régen pasztáztam újra és ki is pucoltam, de az sem segített. Valami ötlet? Hűtőpad segítene?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla