-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz Anubis_9 #45700 üzenetére
Valamilyen Linuxot is ki lehetne próbálni, persze a siker még így sem garantált, esetleges tévedésem jogát fenntartom.
Erre gondoltam, pendrive-ról kipróbálható:
Egyéb változatok, benne a legfrissebb Lubuntu 22.04 LTS
Prohardver fórum: Ubuntu Linux
Prohardver fórum: Linux kezdőknek
-
tserrof77
őstag
válasz Anubis_9 #33216 üzenetére
Azért 1-2 havonta egy feltölt-lemerít-feltölt ciklust érdemes vele csinálni.
Kell benne lennie alaplapi elemnek, ennyi idő alatt azért nem nyiffanhat ki. Ha még garanciális, küldd vissza. Ha nem, jutyub a barátod
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Tin
veterán
válasz Anubis_9 #29707 üzenetére
persze, értelek, de az intenzitása a pixelhiba fele-harmada. csináltam 30 mp-es záridővel képet a kijelzőről, tele van ilyennel. szerintem ez magának a panelnak a tulajdonsága lehet. vagyis ezek a pixelek "kikapcsolt" állapotban picit világítanak. vagy, ez maga a led háttérvilágítás, ami átszűrődik a pixelek között.
látod a képen a bright subpixelt. sokkal erősebb. ezek egész gyengék, ha közel hajolsz, keresed, látod, de csak 2-3 olyan van, amit észreveszel.
-
Tin
veterán
válasz Anubis_9 #29698 üzenetére
vettem ezt a 15 naposat, de most kísérletből csináltam egy képernyő méretű fekete képet, és a "pixelhibák" közelében elhelyeztem rajta 1-1 piros, zöld és kék képpontot. ha jól gondolom, a hotpixel az full fényerőn világít.
viszont így elég jól látszik, hogy a kijelzőn lévő "pixelhiba" sokkal gyengébben, kb fele fényerővel világít csak. és mindegyik ugyanolyan, ilyen középzöld színű.de akkor ez mi?
-
bakter24
őstag
válasz Anubis_9 #25105 üzenetére
Üdv, nekem régebbi laptopom van, de csak úgy működik nekem jól, hogy a HDD helyén az SSD, és az ODD helyén a Bay-ben a HDD. Fordítva nekem nem is boot-ol rendesen, csak a win. logóig, utána kékhalál, fordítva jól megy (w7) Viszont menet közben a HDD-t folyton leállítja a BIOS, lehetséges, hogy nálad is összefügg ezzel a dolog. Próbáld megcserélni a 2 eszközt.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
-
Anubis_9
őstag
válasz Anubis_9 #25058 üzenetére
Lehet ti tudtátok,de én nem voltam biztos bent: DOS módban,ha lecsukom a kijelzőt,nem áll le a gép,csak kikapcsol a monitor. A futó progi továbbra is aktív. Kifejezetten hasznos volt ez,amikor éjjel 6.5 órán át futott a Memtest86.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Strix G15 Advantage / 5900HX / 6800M 12GB / QHD165 / 32GB / 500GB+1TB
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 ANGOL (USA-English) háttérvilágítós billentyűzet eladó
- MSI GF63
- ASUS Vivobook S14 S430FN i5-8265U/16GB/256GB SDD+320GB HDD/14,1" FHD/magyar billentyűzet
- Eladó egy újszerű, keveset használt DELL Inspiron 5502 notebook
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest