Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
addikt
A dohányosok nem csak maguknak ártanak, de másoknak is, sokan betegednek meg és halnak bele a passzív dohányzásba. Ha szikrákról ugrál le valaki, engem az nem érdekel, mert nem károsít meg vele engem, hanem csak magának árt vele.....
Persze, mindenki döntse el mivel öli meg magát, de az én sorsom felett ne döntsenek ezzel....meg mások sorsa felett sem...
Amúgy, szívesen elköltöznénk a hegyekbe, ha úgy állnánk, nem kényelemből nem tesszük meg....egészen más okai vannak, jelenleg még.....
Amiket, leírtál biztos általánosságnak szántad, mert rám nem igazán vonatkozik.....(#9654) Pocee
Hidd el a nikotin nem kéménydrog.......Sok mindent megkívánsz, ahogy a cigit is, mégsem teszed/eszed/iszod meg, mert van valami okod rá, hogy miért ne.....[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Ez az egyik bajom a dohányosokkal(vagy volt dohányosokkal, teljesen mindegy most). Úgy állítják be a cigit mint a világ legtermészetesebb dolgát...fűszerek, meg extrém sport?!
A fűszerek egyébként a gyógynövényekkel rokonok...főleg pozitív hatásai vannak. Tudod mi a káros? Amikor fél kiló sót borítanak a népek a kajába, meg 2 tonna csípőset, mert úgy a jó a magyar konyha...A túlzás! Ez a káros...A cigit letenni 0 költségbe kerül. Elköltözni egy rendes helyre, meg sok!
A mindennapi élet kockázatait nem lehet egy kalap alá venni, egy kockázat növelő tényezővel...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adobe Lightroom topic
- Kuponkunyeráló