-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz troll81 #72699 üzenetére
Sajnos csal a legtobb nagy gyarto is aki azt mondja a osztaly... valojaban 20W kimeno kornyeken toljak a munkapontot AB be...
Vot D osztalyom is - de azt csak szubra voltam hajlando hasznalni... az tenyleg kitolt 650W rms t 4ohmra es csak 20x25x4cm volt a pici azota persze visszaaltam AB re a szubon is -
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72698 üzenetére
Szia elég sok A osztályú A-AB osztályú erősítő létezik. Sőt vannak csöves erősítők is. Én van amelyik b klast kimondottan szeretem.
-
veterán
Autóban elég ritkán lehet A osztályú erősítővel találkozni (én pl. még sosem láttam, ettől függetlenül természetesen létezik ilyen). A nagyon jó hatásfokkal dolgozó D osztályú erősítők elterjedése után viszont újra kellett gondolni a táp kérdését, viccesen kis tápokból mellett is tudnak építeni 4x50 wattos fejegységet (belső step-up feszültségkonverterrel).
A D osztályú erősítők hangja persze más kérdés, van aki meghallgatni se hajlandó egy ilyet, mások szerint pedig teljesen elfogadható hangja van.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Z0mbi
senior tag
Jaja... egyszer volt szerencsem egy A Class amp installt meghallgatni. 2x40W volt ha jolemlekszem. Iszonyat jol szolt, iszonyat draga cucc volt is iszonyat inefektiv volt 😃 (talan 50%) es a doboz mint ket fejegyseg egyutt. Talan soundstream..
a mai fejek nem is a vegfok miatt nem birkak a terhelest mert egy kis szar mosfet kinyom 20-40W is akar (tobb ennyiszer tobbet) - a tap a gond. Fizikailag nincs eleg hely hozza. Nekem talan a tap elkok foglalnak annyi helyet az eroben mint egy fejegyseg... (ettol meg nem a meret szamit de van egy also hatar...) -
troll81
addikt
Sziasztok Precision power erősítőkhöz valaki hozzá tud e szólni? Tapasztalat hang minden érdekelne. Köszönöm.
Esetleg a topik öregei valamit? -
BBéci
legenda
Az kivételesen jó eset lenne, valójában 12-15 W csatornánként, nem több. Ráadásul 60 %-tól akkora a torzítás, hogy hallgathatatlan.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Perzeusz
tag
Üdv!
Lecseréltem a kocsimat egy 2012-es évjáratú KIA Ceed kombira, és sajnálatos módon nem nagyon akarja lejátszani USB-ről a zenéket. Két pendrive-val is próbáltam.
Ezért úgy döntöttem, veszek egy fejegységet. Az előző kocsiban egy Kenwood DPX-5100BT volt, amivel meg is voltam elégedve, ezért most is Kenwoodéknál nézelődtem. Végül vettem egy DMX 7017 DABS fejet. (tegnap Németországban)
Arra gondoltam, kicserélném az első hangszórókat is. Csak itt most elvesztem a kínálatban. A topikos ajánlások alapján ezek szimpatikusak: Focal PS 165F vagy FX
JL Audio C1-650 vagy C2-650
Alpine R-S65C
Erősítő nem vonz túlságosan. Mélyláda pedig még annyira sem. Igazából a cél nem a hangos zenehallgatás.
Mennyire jó irányvonal ez?2 db WD Red 2TB eladó
-
buci30
addikt
Van a kocsimba egy KENWOOD KMM-BT305 lejátszóm.
Mivel lehetne az usb lejátszást (számok leptetése, hangerő...) Bluetooth-on keresztül irányítani?
A gyári kenwood iOS program nem működik.Program vagy bármi más megoldás, hogy vezetés közbe ne nyukáljak le a fejegységhez?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Z0mbi
senior tag
-
veterán
A gyári hangszóróhoz képest biztosan jobb hangzást kapsz, akármelyik utólagosan beépíthető komponens hangszórót is választod.
Egy 45 wattos fejegység általában elég a normál hangerőn történő zenehallgatáshoz, nem kell külön erősítőt használni.
[ Szerkesztve ]
-
oDyan
csendes tag
válasz Donki Hóte #72680 üzenetére
Sony Xplod CDX-GT25 fejegyseg 4x45 watt, meghajtana az emlitett hangszorot?
-
oDyan
csendes tag
válasz Donki Hóte #72680 üzenetére
Hat igen tudom , de ez igy szokott lenni. Viszont gondolom jobb lenne mint az original hangszorok kezdesnek, nemde? Egyebkent koszonom a valaszokat!!
-
zsoika
addikt
Szia! Én Phonocar-t vettem, de ma már lehet megtoldottam volna egy pár ezressel és Hertz lenne a befutó. A fejegység nagyon gagyi Blaupunkt Tokyo 110....lehet ezért is szól xarul a Phonocar. Ki kéne próbálni egy normális fejegységgel ,de sajna nincs itthon csak 2DIN-es.
-
troll81
addikt
Sziasztok Precision power erősítőkhöz valaki hozzá tud e szólni? Tapasztalat hang minden érdekelne. Köszönöm.
Esetleg a topik öregei valamit? -
veterán
Szerintem túl sokat kívánsz
20 eFt alatt legyen és legyen basszusa is. A kettő együtt nehezen fog menni
20 eFt alatt pl. jó a Gladen Alpha 165, de annak nem teng túl a basszusa, ahhoz mindenképpen illene egy plusz basszus ládát rakni hátra.
-
oDyan
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy Sony Xplod CDX-GT25 fejegysegem egy Skoda Fabia hatchback 2001-be original hangszoroval. Ezeket szeretnem kicserelni(elso kettot), a merete az 16.5cm. Kicsit bulizosabb zenekre kellene tehat a bass egyaltalan nem hatrany keret nagyjabol 20-10 ezer forint kozott gondoltam. Ki milyen hangszorot tudna ajanlani? Koszonom szepen valaszaitokat!
-
-
buci30
addikt
Van egy KENWOOD KMM-BT305 USB/BT autórádióm
Ez egy régi Seat Ibiza gépbe van, ahol a kormányon nem volt még anno rádió vezérelhető lehetőség.Így szeretnék a kormányra egy Bluetooth távirányítót egyik semmi több.
Tudnátok ajánlani vagy segíteni ebbe?
Nem kell kihangosító tudással stb
Lehessen a számokat léptetni ez lenne a fontos esetleg pörgetni. Plusz a hangerőt szabályozni ha esteleg olyan is van.
S nem ebay vagy hasonló oldalrol szeretnék rendelni hanem itthoni magyar oldalról.Köszi előre is a segítséget.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
zsoika
addikt
Sziasztok.
Tesóm szeretne a mostani ABM D-1640BT helyett egy hasonló tudású kihangosítós fejegységet.(tönkrement)
összefoglalóban
Mechanika nélküli, Bluetooth kihangosítós készülékek(30-35eFt), mindegyik képes bluetooth-on keresztüli zene lejátszásra:
• JVC KD-X330BT (2 telefon egyidejű csatlakoztathatósága, 2 pár 4V-os RCA, Flac és Wav lejátszás, 2 utas keresztváltó, Androidos telefont és IPOD-ot kezel USB-n)
• Pioneer MVH-X380BT (2 telefon egyidejű csatlakoztathatósága, 2 pár RCA, Wav lejátszás, aluláteresztő és felüláteresztő szűrő, Androidos telefont és IPOD-ot kezel USB-n)esetleg olcsóbb verzió?
[ Szerkesztve ]
-
gabag28
tag
Sziasztok!
A topikot olvasva találtam ajánlásokat belépő szinten, erősítő nélküli használatra a Gladen Alpha 165 komponens hangszóró szettre. Ehhez keresnék még valami belépő, egyszerű, mechanika nélküli fejegységet. Az alábbi két termék között van-e bármi érdemi különbség hangminőségben, anyaghasználatban, használhatóságban vagy teljesen mindegy melyiket választom kb. ugyanazt fogja nyújtani mindkettő? Az, hogy a Blaupunktban van BT az most nem annyira fontos.Blaupunkt Brighton 170BT
Pioneer MVH-S110UBVálaszotokat előre is köszönöm.
-
troll81
addikt
-
tsiga18
tag
Sziasztok,
Mi most az ajánlott fejegység, ami könnyen beszerezhető 30-45ezer Ft környékén? A topicot visszaolvasva sokan ajánlották a Kenwood KMM-BT304-t (és korábban nekem Alpine UTE-92BT volt másik autóban) de ezek mára szinte beszerezhetetlenek. Most még a gyári rádió van a kocsiban.
Az autó egy Chevrolet Lacetti sedan 4 hangszóróval az ajtókban (erősítő, mélyláda, stb. nem lesz) -
Lite
őstag
Urak!
Székesfehérvár környékén tud valaki jó hangszóró-javító szakit? Azt hiszem, elment a központosítás egy szubomon...
-
troll81
addikt
válasz B-enji #72658 üzenetére
persze erteni mit irni... de azt a kis mélyközepet???u-Dimension ProZ M6
u-Dimension ProX M6 pl[ Szerkesztve ]
-
B-enji
tag
Sziasztok!
JR6 mélyközép zárt ládában való felhasználásáról van valakinek tapasztalata? max. 12literű belső térfogatra lenne helyem. Első sorban a szub tartományára lennék kíváncsi. -
nagyúr
válasz marilllyo #72652 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni az ügyben. Nekem cserélve van a rendszer. Mind a fej, mind a hangszórók plusz erősítő és egy zárt láda.
Én gyári mániás vagyok, de ha már usb kell, vagy bt a kocsiba, akkor inkább csere egy jobb fejre."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
marilllyo
veterán
Nem-nem. A Gyári (kajak full így néz ki) ugye nem képes USB lejátszásra. Ez, amit linkeltem ez valami módosított... -gondolom csájníz edition-, ami képes rá. Csak azért kérdem, hogy ilyenekkel van tapasztalat? Vagy jobb lehet az említett Pio szett...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
válasz marilllyo #72649 üzenetére
Szerintem jó lehet.
A pio-hoz kapsz iso csatlakzót, én kaptam hozzá.
HA véletlenül nem lenne hozzá, még akkor is tudsz venni külön FORD-Pioneer egységhez csatlakozót."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
marilllyo
veterán
válasz Sub-ZeRo #72648 üzenetére
Bocsi! Lehet nem voltam egyértelmű. Pontosan úgy gondoltam, ahogy leírtad. 1 Din-es fejegységet szeretnék kerettel.
[link] <- Ez a keret jó lehet hozzá? (mk 2,5 - 2008) Nekem szemre jónak tűnik. Illetve az általad írt Pio fejegységhez kellenek ezek az átalakítós cullangok?
-
nagyúr
válasz marilllyo #72647 üzenetére
A gyári fejegység 1,5 Din-es, így a 2 nem megy bele. Van 2 dines beépítő keret, de azt is faragni kell kicsit, hogy bele menjen a fejegység.
Inkább vennék a helyedben egy 1 din-es jó fejet, meg egy darab 1 din-es beépítő keretet. [link] itt találsz is, én is innen vettem.
Pioneer MVH-S120 Kb. ilyen elég lesz. Anyumnak is ilyesmit vettem ilyen árkategóriában és teljesen jól szól neki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Ford Focus CD 6000-ret szeretném lecserélni. Nekem hangminőség stb. bőven elég az azzal egyenértékű. Annyit szeretnék, hogy USB+MP3 lejátszós legyen és esetleg képes legyen olyanra, hogy a leállított autónál az mp3-mat onnan folytassa, ahol abbamaradt. Gondolok itt másfél órás egybemix-ekre.
A gyári ugyan 2DIN-es de jó az egy DIN-es is, majd adapterrel megoldjuk. Árban nem szeretnék messze menni. Szóval az igényeimhez mérten, az alsó határt feszegetném.
Melyikre figyeljek most Black Friday alkalmával?
-
gumisxxx
tag
Sziasztok! Jelenleg egy pioneer deh-p3600mp van az autóban,amivel semmi gond nincs,csak az usb hiányzik. Kinéztem két fejegységet:
JVC KD-X351BT
JVC KD-X342BTMelyiket ajánljátok,illetve ebben az árkategóriában mi az ami jó lehet.Max 25e a keret,és a bluetooth nem létszükség. Golf 4,gyári hangszórók vannak.
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
BSOD
senior tag
Köszi a választ! Nem olcsó, hanem "jobb fajta" kínaiakat nézegetek, ezek tudnák a kormányról vezélest. A probléma valószínűleg az lesz, hogy nem találok konkrétan 2016 utáni modellt támogató can-bus átalakítót, csak 2013-2015-öst. Ha nem sikerül ilyet beszereznem, akkor működésre tudom egyáltalán bírni? Tanácstalan vagyok.
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
troll81
addikt
Sony XES M50 kb mennyit ér és valakinek volt e szerencséje hozzá?
-
mlado
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget.Suzuki jimnyben cseréltem hangszórókat.10 és 13 as jbl gto koaxokat. Fejről van hajtva, ég és föld mind hangzás,tisztaság, és hangerőben a gyárihoz képest. Persze nem olyan minőség amit itt sokan szeretnek.De nekem tökéletes. A közép és magas szép, viszont nincs mély, ezt előre mondtátok. Szeretnék aktív ládát, ami hely miatt csak ülés alatti jöhet szóba. Konkrétan külföldi tesztek miatt a kenwood KSC SW11 néztem. Nem lesz erősítő a kocsiban. Ez 75 W RMS ír. Szerintetek elég lesz a kocsiba?Ha van más érdekelne melyik lenne. Árban nem akarok feljebb menni, és ebben teljes kábel készlet is van. Köszönöm előre a válaszokat. Ha lehet minél előbb, hátha jönnek az akciók. Köszi -
Chiftain
aktív tag
Sziasztok, kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy astra amiben az ajtóban lévő hangszórók, egyáltalán nem szólnak, a magas sugárzók közül(remélem ez a neve, fent az A oszlop tövében) a bal oldali rendkívül halk, a jobb oldali rendesen szól. Mi lehet a baloldalival a baj? Maga a hangsugárzó, vagy a kábelezés? Plusz van 2 darab hangszóróm az ajtókba, gondoltam kicserélem. A cél az hogy szóljon, a kérdésem az lenne hogy kell-e valamire figyelnem a bekötésnél? Vagy simán csak lehúzom a régiről a csatit, rádugom az újra aztán kész? Illetve ha esetleg nem szólna, akkor mi lehet még hiba, mit kell cserélni esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Létezik olyan kábel (can-bus) amivel csatlakoztatva a fejegységet, az autó/kormány összes létező funkciója vezérelhető. Ehhez nyilván olyan fejegység kell, ami képes erre. Az olcsó kínaiakra nem jellemző.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BSOD
senior tag
Sziasztok!
2 hete boldog tulaja vagyok egy fiat 500E-nek.
Sajnos a gyári Uconnect rádió elkeserítően sz@r. Mivel amerikai típusról van szó az FM rádió gyakorlatilag használatlan, GPS térkép esélytelen, Ill. szeretnék tolatókamerát, ami szintén nem opció.
Mindenképp cserélnem kell. Az előző autómba simán be tudtam faragni egy kínai 2din fejegységet. Most egy kissé tanácstalan vagyok. Szeretném legalább részben megtartani a kormányon lévő kezelőszervek funkcionalitását. Mire van szükségem, hogy egy jobbfajta androidos fejegységet be tudjak csatlakoztatni?Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
herrká
senior tag
válasz Donki Hóte #72636 üzenetére
Köszönöm!
-
veterán
válasz herrká #72630 üzenetére
Belevaló, 64 Ah-s.
Az Akkusegély oldalát csak azért linkeltem, hogy lásd, hogy ez az akku pont belevaló, de itt 13 eFt-al olcsóbb
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár hsz-el korábban írtam, hogy erositot és melyladat tervezünk a fiam Golf 4-ebe. Nincs még benne, de úgy néz ki most bedoglott az akksi. 45-50Ah orasat javasol a szakirodalom. 1,6 benzin. De, egy "hobby" autóvillamossági ismerős szerint legalább 75-oset vegyünk, ha akarja bele az előbbi dolgokat. A neten keresve, 50-50% a lehet és a nem szabad aránya. Mi a tapasztalat? Köszi
-
veterán
Egy ilyet építettem be nemrégen egy Ford Focusba. Olcsó, nem ráz Ha a telefonod/MP3 lejátszód fejhallgató kimenetét rákötöd egy jack-jack kábellel, akkor egész jó hangot biztosít.
Ha fontos az, hogy az autóban lévő eszközzel is le tudj játszani MP3 zenéket memóriakártyáról, vagy pendrive-ról, akkor be lehet még építeni egy ilyen kiciócó MP3 lejátszót is.
-
VGYke
addikt
Van valakinek RCD 330 utólag beépített fejegysége? Ha igen, szeretnék privátban érdeklődni és konzultálni az USB-Android működésről.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
troll81
addikt
Ez a gyári fej megtartas r érdekelne engem is mondjuk az s maxban aux sincs sajnos...... De ha mas nincs akkor cd írunk audiot
A fej csere lenne a legutolsó...
-
szvoboda
tag
Kb. 27 literes lett a láda, ki van bélelve, szilózva, benne a nyomó. Kap még egy előlapot is, hogy síkba legyen.
20 cm, de beteríti a kocsit. 50Hz- ig van leengedve, az első szett 63Hz- en vágva.
Pontos, nincs késés. Igaz nem megy olyan mélyre, mint a nagy, viszont nincs is oda nem illő morgás, búgás, nem ül nagyon rá a közepekre. Határozottan tetszik, így befilcezem a ládát, kap egy gyorscsatit.
A vége pedig az lesz, mivel a kettő között a 25-ös nyomó van, hogy kerítek egy minőségi nyomót, ahhoz is gyártok egy ládát, és szerintem marad az, mint az arany középút.[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
válasz Sub-ZeRo #72615 üzenetére
Bocsi. E46 gyári CD rádió. Aux bemenet van, de nagyon rossz minőséggel. Ezért gondoltam tablettel meg valami "kütyüvel" megoldani az USB-s zenelejátszást, a gyári fejegység megtartásával. Mert az illik a képbe.
Illetve az is fontos, hogy olcsó megoldást keresek, mert 100 körül lehet kapni ezekhez 2DIN androidos fejegységet is, és akkor meg lenne oldva az egész problémám, csak annyit nem akarok rá költeni, ha nem muszáj -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Kocsiba szeretnék venni 16cm hangszórót ajtóba, mert a régi recseg, 15 ezerért keresek max, ennyi pénzért a HERTZ DCX 165.3 jó lehet, vagy tudtok jobbat ?
The easy day was yesterday!
-
nagyúr
válasz RAiN91 #72614 üzenetére
Szia
BT?
Amúgy nem írtad milyen autó, milyen fejegység, milyen típus stb...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Milyen megoldás van arra, ha tabletet szeretnék beépíteni az autóba, de megtartanám a gyári fejegységet is. Tabletről csak a saját zenék mennének, és a navi, de valahogy rá kellene kötni a hangszórókra erősítetten, párhuzamban a fejegységgel.
[ Szerkesztve ]
-
Littledrake
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi unortodox upgrade-ben szeretnék segítséget/ötleteket kérni, vagy legalább abban hogy járható-e az út ami kitalálás alatt van, vagy vegyek egy fejhallgatót inkább... :)
Adott egy Peugeot 307-es kombi gépjármű, gyári 6 hangszóróval, illetve gyári fejegységgel.
A fejegység eredetileg egy Blaupunkt márkájú csoda volt, ami nem szólt se szépen, se jól, ellenben annyira tűrhető volt számomra, hogy csak a szemem rángatózott tőle néha, viszont pár napja ki lett cserélve egy modernebb, újabb Continental típusú gyári fejegységre, aminek minden fícsöre (feature) működik, cserébe a hangminősége olyan lett, hogy hegedülni szeretnék a csuklómon egy éles késsel.Az alapfelállás relatív egyszerű lenne, szerezzek egy normálisabb fejegységet, és a first world problem megoldódna, mehetnék megmenteni a bébifókákat, viszont most jön az istenkáromlás része, szeretném a gyári fejegységet megtartani, többek között azért mert az vezérli a fél autót, illetve a lustaságom miatt szeretném a kormányvezérlést megtartani.
Így tehát a gyári fejegység megtartása mellett szeretném javítani a hangzást viszonylag nagyobb átalakítások nélkül (nem csúcsminőségű élethű koncerttermi audiót szeretnék, ahol kihallom a hegedűs bajuszának a sercegését, tisztában vagyok vele, hogy az nem megoldható ezekkel az elképzelésekkel)Az alábbi dolgokra gondoltam amik segíthetnek ezen:
- Ajtók rezgéscsillapítása, 2-3mm-es Hanno Protecto szerű öntapadós bitumenlapokra gondoltam
- Hangszórók cseréje
-> Itt máris jön egy kérdés, hogy vajon megéri-e hangváltókkal leválasztani a magasat a csipogók felé, avagy sem (mint említettem nem profi hangzást akarok)Jól sejtem ha a fentieket megcsinálom, attól még a hangszórókhoz érkező jel gyatra lesz, ezért azzal is kellene kezdeni valamit, egy DSP-t vagy egy önálló erősítőt bekötni a rendszerbe..?
Ha a fejegységből érkező jelet bekötöm egy autó erősítőbe (természetesen a nagy jelszíntű bemenetre), akkor az tud érdemben javítani a hangzáson?
Mint említettem nem profi audio rendszert szeretnék az autóba, csak fejleszteni egy "picit".
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A hajóhoz való annyit jelent, hogy ellenáll a víznek és a sós párának, és emiatt alighanem többe kerül. Attól még szólhat jól egy autó csomagtartójában.
A csúcsszéria 20 centisének 24,8 liter nettót ajánlanak. [link][ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz szvoboda #72606 üzenetére
Nem ismerem azt a típust, de abban biztos vagyok, hogy hangminőségben jobb, mint a meglévőd, viszont nem fog annyira mélyre menni, mivel csak 20 centis.
-
szvoboda
tag
Üdv!
Jelenleg egy 12” mx12 plus ládám van, ami megelégedésemre szolgáltatja a megfelelő mélyet. Került hozzám egy JL AUDIO 8” nyomó. Kíváncsi lennék, volt- e valakinek tapasztalata egy pici beépített ládában, egy gyári rakodórekeszbe, hogy mit tud nyújtani. Nyilván próbálnom kéne, csak egy specifikus láda az autómhoz 30 pénz.
tapasztalat esetleg? -
Czimby
addikt
válasz Pista0001 #72601 üzenetére
Papíron sok minden jól néz ki manapság
A focal egy komolyabb felépítésű hangszóró mint a másik kettő, én őt választanám biztosan, de azt, hogy fejről melyik szólna jobba csak próba után derülne ki. Erősen valószínű, hogy ő.
Egyik ismerősömnek van Focal auditor coax fejről hajtva és meglepően telt a hangja, szerintem ez csak jobb lehet.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Pista0001
addikt
válasz Czimby #72600 üzenetére
Köszi. A Pio és az Alpine egyértelműen gyári szettet kiváltó holmiknak tűnnek. Mellettük szólna a kis beépítési mélység, és a kettő közül a Pio adatai elég jól mutatnak papíron. 60€ mindkettő, a Focal 70€, szóval a különbség minimális. Tovább fejleszteni nem akarok (ez a hangszórócsere is csak azért került képbe, mert el kell b*szni valamire a tavalyi ajándékutalványt ), szóval az a kérdés, hogy fejről hajtva kerülhet-e hátrányba a komolyabb Focal szett, vagy mindenképp az a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok