-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiftain
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyen járok-e, kérdésem lenne. Van egy astra J, aminek cd300-as alap gyári rádiója van 4 db hangszóróval. Kettő magas sugárzó és 2 hangszóró az ajtókban. Eddig csak a 2 magas sugárzó szólt, a bal oldali/vezető oldali nagyon halkan a másik oldal rendesen. Most kipróbáltam hogy megcseréltem a 2 magas sugárzót, ami eddig a vezető oldalon volt azt átraktam az anyós oldalra és fordítva. Most a vezető oldalon rendesen szól a magas sugárzó, az anyós oldalon pedig egyáltalán nem szól. Plusz az anyós oldalon az ajtó hangszóró feléledt. Így jelenleg szól a vezető oldali magas és az anyós oldali közép. Alig hiszek a szememnek fülemnek. Lehetséges ez hogy a magasak variálása kihatással van az ajtókban lévő hangszórókra? Jól sejtem akkor hogy a most anyós oldalon lévő magas halott? Ezek alapján kilehet zárni a hibaforrások közül akár a gyári rádiót akár a kábeleket? -
Chiftain
aktív tag
Sziasztok, kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy astra amiben az ajtóban lévő hangszórók, egyáltalán nem szólnak, a magas sugárzók közül(remélem ez a neve, fent az A oszlop tövében) a bal oldali rendkívül halk, a jobb oldali rendesen szól. Mi lehet a baloldalival a baj? Maga a hangsugárzó, vagy a kábelezés? Plusz van 2 darab hangszóróm az ajtókba, gondoltam kicserélem. A cél az hogy szóljon, a kérdésem az lenne hogy kell-e valamire figyelnem a bekötésnél? Vagy simán csak lehúzom a régiről a csatit, rádugom az újra aztán kész? Illetve ha esetleg nem szólna, akkor mi lehet még hiba, mit kell cserélni esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest