-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarl
tag
válasz Donki Hóte #73191 üzenetére
Álló motornál is van cicergés, vagyis magas vékony hangon sípol a fejegység elektronikája. Már kezdtem megszokni a dolgot, mert amúgy halkan csinálja, de most kedden még épp benne vagyok a webshopos 14 napos elállási limitben is. Elugrom a bolthoz, mit szólnak hozzá.
Sikerült telefonnal is kimérnem a sípolást, és szépen látszik az éles vonal a háttérzajban, amikor bekapcsolom a fejegységet.SONY KDL-43W755C
-
MrM94
addikt
válasz Donki Hóte #73161 üzenetére
Csak recsegnek szegények,meg hangjuk is alig van,borzasztó minőségben szólnak..Közepem kb szinte semmi nincs.. irdatlan sok mélyem van és irdatlan sok élesem.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
szazbolha
addikt
válasz Donki Hóte #73138 üzenetére
Alpine S-S50
Alpine SXE-6925S
Hertz DCX 690.3
Hertz ??? kétutas, de azt már visszacseréltem,
MacAudio Racer 320
MacAudio BLK T25
Macrom MOS.5
Macrom MOS.5K
Macrom M25W -
::Trunks::
senior tag
válasz Donki Hóte #72920 üzenetére
Persze ,de a távolkeletről nem volt olyan nagy összeg, így megérte kipróbálni. Illetve a fele megmaradt, annak keresek majd helyet. Ajtóba szoktak rakni esetleg ilyet?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
szazbolha
addikt
válasz Donki Hóte #72903 üzenetére
Szerintem nem lehet 20-25K /db árú 16,17-20cm-s szélessávút kapni ami felvenné a versenyt ezekkel az alsó középkategóriás koaxokkal. De lehet tévedek.
2 utas az más tészta, de ha olyat építek akkor a két magassugárzó eleve 60K (pl a megrendelenő Seas) és még kell a hangváltó meg egy normális mélyközép.
.
Tudom ez nem az a topic, de mit ajánlasz 60K-ért az autóhifi világán kívül? -
szazbolha
addikt
válasz Donki Hóte #72899 üzenetére
Hú... köszi, ezt nem ismertem.
-
szazbolha
addikt
válasz Donki Hóte #72871 üzenetére
Köszi! A linkelt Seast választanám, de most azonnal kellene, hogy halljam hogy szól a hangfalam. Itthon megvásárolható magassugárzó nincs?
A hangtechnika kínálatát néztem (monakor) meg a H2000-et.. Nem tetszett. -
V8engines
tag
válasz Donki Hóte #72805 üzenetére
Nálam is nagyjából, és a többi hozzá hasonló "előadótól".De hát ízlések és ficamok. Kinek mi jön be.
-
senior tag
válasz Donki Hóte #72772 üzenetére
Ezt a zártcellás szivacsot néztem még ,azt is elég sokan rakják a szigetelés alá, aliról meg nem nagy pénz kb 4000ft annyit lehet megér kipróbálni De nagyon arra sem láttam itt tapasztalatot.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
senior tag
válasz Donki Hóte #72769 üzenetére
Van motortakaro burkolat is az alatt szigeteles gyarilag, es a gepteto belsejen is van szigeteles, az ala gondoltam.
-
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72704 üzenetére
Szia a helix csoves erősítői eleg jok azokat meg lehet venni, 3 400 eu körüli áron egy uj cső bele es mehet. Sok jo erősítő van ami nem er el kis hazankba.
-
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72698 üzenetére
Szia elég sok A osztályú A-AB osztályú erősítő létezik. Sőt vannak csöves erősítők is. Én van amelyik b klast kimondottan szeretem.
-
oDyan
csendes tag
válasz Donki Hóte #72680 üzenetére
Sony Xplod CDX-GT25 fejegyseg 4x45 watt, meghajtana az emlitett hangszorot?
-
oDyan
csendes tag
válasz Donki Hóte #72680 üzenetére
Hat igen tudom , de ez igy szokott lenni. Viszont gondolom jobb lenne mint az original hangszorok kezdesnek, nemde? Egyebkent koszonom a valaszokat!!
-
herrká
senior tag
válasz Donki Hóte #72636 üzenetére
Köszönöm!
-
RAiN91
őstag
válasz Donki Hóte #72569 üzenetére
Azért nem építettem be, mert olvastam, hogy a gyáriak a gyári fejegyseghez vannak hangolva, és valamivel szebb a fülnek.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Donki Hóte #72571 üzenetére
Fülem van, amit bántott abból az izéből kijövő valami.
1 hónapig bírtam együtt élni vele, utána elajándékoztam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Donki Hóte #72569 üzenetére
Borzasztó hangja van.
-
válasz Donki Hóte #72461 üzenetére
& dmad :
nagyon köszönöm mindenekelőtt válaszát.
az offline lenne a cél, de nagyon úgy tűnik hogy marad a online mód.
bár elvileg sógoromnak fognak segíteni ebben, mert én elhajlok már ezen téma körökbende nektek nagyon nagyra értékelem a segítségetek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Czimby
addikt
válasz Donki Hóte #72438 üzenetére
Pont a forrasztgatást akartam volna elkerülni, ezért nem akarom nagyon arrébb tenni.
Meglátjuk milyen lesz az acél kalickában, remélem elhallgat.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Donki Hóte #72436 üzenetére
Az a baj nem nagyon van hely sehol a közelben, ráadásul már a kábelek is adják a lehetőségeket, azokat pedig nem szeretném újrahúzni.
Alufóliával betekertem de az nem segített, lehet acélból kellene valami doboz?
Pl régi pc ház oldala van itthon abból tudnák gyártani.
Másik kérdéses dolog, hogy mennyire melegszik egy hangváltó, Herz ESK 165 a szett, gyárilag ugye elég szellősre van csinálva a váltó doboza.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Fail3D!
addikt
válasz Donki Hóte #72367 üzenetére
Koszi! A szegecselest, tobb videoban is megneztem igy elfogadtam hogy ezzel is keszuljek:) Viszont akkor nem baj ha nem ugyan ezzel a technikaval rakom vissza? Meg 2 kerdes. A csavar merete mi? Nagyon nem szetszedeskor akarok meg barkacsboltba menni:) Hatulra meg nem talaltam leirast azon kibul hogy mas hangszoro.. De ugyan azt a meretet nemtudom beletenni mint elore? A legjobb van hifibolt aki ugyan azt a meretet adja meg a hatso hangszorora hogy jo bele es a legszebb, hogy talaltam olyat is aki szerint a 20cm hangszoro jo elore:D
Ez a hangszoro meret es tipus kereses lassan kezd olyan szurrealisnak tunni, mint tavaly a megan nal kapcsolatos problemak felderitese... Olyan fake megoldasok tanacsokat lehetett fellellni, ami kiderult abban a tipusban nincs vagy tok mas elven mukodik, de a lelkes userek ugy elmondtak a tutit, hogy a szerelom nem gyozott hulyenek nezni mikor gyozkodtem a neten fellelt kincsekkel a problemara.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Donki Hóte #72358 üzenetére
Jo hogy montad a patentot koszi. Berendeltem azt is. Majdnem minden szerszam adott lesz a szereleshez. Ami problemanak tunik, hogy neztem videot es ott nagyon ugy tunt, hogy a hangszorok nem csavarozva vannak... Annak a kiszedese visszarakasa nem tunik egyszerunek. A 3 utas megoldast engedjem el ezekszerint? Illetve mint irtam ez a hangvalto ujdolog, azt is kikell csereljem uj hangszoro eseten vagy jo a gyari?
A 2 utas meg 1 kevesbe jo fejegyseggel es profi hangcucc nelkul is szebbem szolna mint most.. Szoval ha most ebben a felallasban szedjem inkabb ki? Mondjuk ezt majd kitudom probalni.. Mert vcdsben belehet allitani hany hangszoro szoljon.
Este gondoltam at, hogy a szigeteles az elso amit megakarok oldani, mert nem kell max hangeron menni es az lg v30 al auxon atkuldott zene berezonaltatja az ajtokat:(
-
bartucz911
tag
válasz Donki Hóte #72351 üzenetére
Megkérdezhetem esetlegesen az ajánlatot a csak első hangszórókra is ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Donki Hóte #72351 üzenetére
Biztos DSK?
-
Fail3D!
addikt
válasz Donki Hóte #72350 üzenetére
Elnezest, elirtam, a gekyes valasz rcd:)
A ktg et nemtudom meg, mi mennyi de a szigetelest, hangszoro cseret egyben tudnam le. Nem szeretnem, feleslegesen tobbszor megbontani az ajtokat. Remeltem, hogy meguszom 1 hangszori ki be szerelessel. Elkezdtem utana olvasni.. Rajottemxletezik olyan hogy szigeteles, hangszoro keret, hangvalto van az autoban...:D Szoval kezdek azzal a lehetoseggel is megbaratkozni, hogy fizessek a tudasert. Szoval ezert is kerdeztem, van e itt olyan aki bp v kornyeken hobbybol, de mar azert par ilyen szerelesen tul van maganszemely van e itt vagy tudtok e ajanlani. Anyagbeszerzest megoldom, akar netrol is, turelmes vagyok, ha ezzel akar 20-30k t sporolok. Csak a hozzaertes mit, hogyan jol jonne.
[ Szerkesztve ]
-
bartucz911
tag
válasz Donki Hóte #72346 üzenetére
Köszi a választ!
Megnéztem, nincs kábel hátul, de nem olyan vészes dolog azt behúzni. Időm van bőven. Amennyiben 60 ezer körül lenne az árkategória, tudnál előre és hátra típust is ajánlani? -
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72345 üzenetére
Eszembe se jutott soha.hat elvileg 0.5 Ohm Stabil erőm is van.de zenére csak 2 ohmra kötöttem eddig . később szeretnék 4 nyomot egy ohmra.
többségében olyan erősítők vannak közkézen ez így érdekes ahogy leitlrtad
szerintem ha megfelelően használjuk a dolgainkat nem kell torzítás ba vezérelni akkor semmi probléma.de sokan nem így tesznek. -
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72342 üzenetére
En le maradtam a 4x1 ohm nal. Azt vagy 0.25 vagy 1 ohmra kötöd... Nalam a 2x2ohm is 1 re van kotve vagy 2db 2x2 ohm 2 re..... Meg se probaltam külön külön kötni soha.
-
Lite
őstag
válasz Donki Hóte #72336 üzenetére
Ez komoly? Túlélte a sugárzód?
-
troll81
addikt
válasz Donki Hóte #72320 üzenetére
Szia ez hogy működik? Erdekelne a 2 tekercs külön bekötése.soha nem csináltam ilyet es hasonlot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest