-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Perzeusz
tag
válasz troll81 #72752 üzenetére
Nézegettem használtakat is, de egyelőre nagyon keveset találtam. (lehet, nem a megfelelő helyen néztem)
"Legyen hangerő es nagyon jo minőség." Én azt mondom, hogy számomra nem fontos a hangerő. A minőség a fontos.
Fejegység már megvan: Kenwood DMX 7017DAB
Zene: Flac USB-ről
Stílus: sokrétű (elsősorban klasszikus, meg jazz, de elektronikus is)
Első szettre a Focal PS165FX a legszimpibb. De NEM hallgattam sehol sajnos! (otthoni hifi/házimozi rendszerem kiválasztása során sokat jártam bemutatótermekbe hallgatózni erősítőket, hangfalakat, most enélkül gondoltam megoldani )
Szóval szívesen veszek olcsóbb szettet is2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
Múltkor érdeklődtem hangszórók felől. Azóta jobban beleolvasgattam a fórumba, és már hajlok rá, hogy erősítővel is megtámogassam a rendszert, ill. ajtószigetelést is végezzek.
Kicx QS-4.65 vagy 4.95 erősítőre gondoltam (QS-4.160 szerintem nagyon túlzás az igényeimnek. Nem kell hatalmas hangerő, csak igényes, tiszta hangzás)
Azért gondoltam 4 csatornás erősítőt, hogy később - ha meggondolom magam - tudjak mélyládát is betenni. (Bár azt is ülés alá tudnám csak.)
Szigetelő anyag: CTK Standard 2,5 vagy a Hanno-Protecto PF830.
2m² elég lehet belőle? Autó: Kia Ceed kombi
A kiemelő keretet csak akkor tudom kivágni MDF lapból, miután lebontottam a kárpitot, vagy előre megcsinálhatom? Igazából egyszerre akarok majd mindent beépíteni, miután megjöttek a hozzávalók. (idén tuti nem) Kábeleken még el sem kezdtem agyalni. Biztos lesz pár kérdésem még.2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
Üdv!
Lecseréltem a kocsimat egy 2012-es évjáratú KIA Ceed kombira, és sajnálatos módon nem nagyon akarja lejátszani USB-ről a zenéket. Két pendrive-val is próbáltam.
Ezért úgy döntöttem, veszek egy fejegységet. Az előző kocsiban egy Kenwood DPX-5100BT volt, amivel meg is voltam elégedve, ezért most is Kenwoodéknál nézelődtem. Végül vettem egy DMX 7017 DABS fejet. (tegnap Németországban)
Arra gondoltam, kicserélném az első hangszórókat is. Csak itt most elvesztem a kínálatban. A topikos ajánlások alapján ezek szimpatikusak: Focal PS 165F vagy FX
JL Audio C1-650 vagy C2-650
Alpine R-S65C
Erősítő nem vonz túlságosan. Mélyláda pedig még annyira sem. Igazából a cél nem a hangos zenehallgatás.
Mennyire jó irányvonal ez?2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
-
Perzeusz
tag
válasz PiciPeti #35855 üzenetére
Az biztos, hogy olyan nagy igényeim nincsenek, mint itt a legtöbb embernek. Egyszerűen csak szép/szebben szóló hangot szeretnék. (Tudom, hogy ez erősen szubjektív és ráadásul még fülfüggő is)
Szóval, én biztos nem fogom megfurkodni se az A-oszlopot, se az ajtót. (Páromnak hogy adnám be, hogy ez elengedhetetlenül fontos? )
Amúgy már eldöntöttem a fejcserét. Kipróbálom, azzal milyen, utána pedig jöhet az első szett csere és az erősítő.2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
válasz PiciPeti #35830 üzenetére
Visszatérve a tegnapi témához, szerinted egy ilyen kategóriájú (vagy hasonló) fej mennyire elfogadható?
2 db WD Red 2TB eladó
-
Perzeusz
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valahol egy lista az ajánlott hangfal-szettekről, ill. erősítőkről. Vagy rendelhetek bármit, nem nagyon foghatok mellé? Egy Corollát kéne kicsit szebben hangzóvá tenni. Viszont a gyári fejegységet nem akarom cserélni, mert annak kijelzője osztozik a fogyasztási adatokkal Ergo, egyelőre csak erősítő, meg első szett kellene. Vannak ajánlott típusok. Esetleg bestbuy vétel?
2 db WD Red 2TB eladó
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Politika
- Akciókamerák
- Revolut
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest