-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz mandras81 #10660 üzenetére
Mert addig nem hallgattam meg a mostani erősítővel. Orbano jót szólt: tényleg lényegesen szebb hangja van a CD-nek, mint az iPodnak. Ugyanaz a dal, flacből kiírva, ill. losslessben az iPodon: dinamika, felbontás, sávszélesség mind a CD mellett szól. Annyit azért hadd tegyek hozzá, hogy nem az adapter a hibás, hanem az iPod D/A konvertere, szóval tökmindegy, melyik márkát veszed, ha analóg a csatlakozás. Digitális csatlakozás esetén a fej D/A konvertere dolgozik - ezt tartsd szem előtt.
Egyébként nem gondolom, hogy az iPod használhatatlan. Sőt, nagyon is használható, egészen addig, amíg a rendszeredben nem az lesz a leggyengébb láncszem. Nálam az előző erősítővel (Jr4.300) minimális különbség volt iPod és CD között; a mostani (HXA45) annyival többet tud, hogy megmutatja elsősorban a dinamikai hiányosságait. Egy alap láncban simán elvan, sőt, a kényelme mindent visz. De az iPod gyári állapotában sosem volt, sosem lesz egy audiofil eszköz, ezt tudomásul kell venni.
-
orbano
félisten
én ezen elgondolkodnék az akárki helyében
A vér nem válik VAZZE!™
-
mandras81
senior tag
Szia,
ha összejönnek a dolgok, lehet hogy beszerzek egy Kenwood KDC-6047U-t.
Ezzel a fejjel nincs véletlenül tapasztalatod? Azt sehonnan nem tudtam levadászni, hogy az Ipod D/A átalakítóját, vagy a sajatját használja-e Ipod csatlakoztatásakor...
-
footy
addikt
válasz mandras81 #10683 üzenetére
Sokat vacilláltam én is a fejegységen 1 jópárat meg is néztem, de a legjobb ipod vezérlése az Alpine-nak van. Ami miatt nekem bejött, hogy ha keresel dalok vagy előadók között, akkor a számok nyomogatásával kb 20% ugrik a dalok/előadók között. (pl: 1-es A betűsek, 2-es D betűsek, stb.) A kenwood újabb modelljeinél 3 karakteres keresés van, ezzel talán még lassabban lehet megtalálni a keresett dalt mintha csak simán pörgetnéd a gombot. Amire még oda kellene figyelni, hogy a régebbi fejegységek nem nagyon kezelik az új ipod(phone)okat. Ha csak zenélésre kell és még nincs ipodod akkor ipod 5-5,5G-t vegyél, ezt majdnem minden fej kezeli. Wolfson DAC van ami tényleg kiemelkedő, viszont winchester van benne, ami érzékenyebb mint a flash alapú tárolók.
Ui. Nézz szét youtube-on majdnem minden fejről találsz bemutató videót vagy élménybeszámolót.
-
orbano
félisten
válasz tukko1 #10690 üzenetére
ha okosan és türelmesen költekezel, akkor ebből egész értelmes rendszert lehet összehozni. de akkor fejet is használtan nézz, valamit aminek megvan a 2 RCAja, a neked fontos képességek és még jó hangja is van no meg 30k alatt megúszod... többiek majd segítenek, én ehhez annyira nem értek (annak idején én hasonló büdzsével egy alpine 9847-et vettem, egy udim jr. 4.300-as erősítőt, element szettet, és egy jr. 1004-es zárt ládát)
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz tukko1 #10688 üzenetére
Ha pesti vagy, pénteken meg tudsz hallgatni egy element szettet. Én a sajátomat használtan garival valami 17-ért adtam el emlékeim szerint, de újonnan is ilyen 22k körül megy jó helyről szerezve.
Ekkor marad 18k erősítőre. Hát nem tudom mi fér abba bele 4 csatornásból, nincs tippem.
Mennyi a max felső határ az egészre fejjel szigeteléssel mindennel?A vér nem válik VAZZE!™
-
FuckeR19
senior tag
Régebben valaki említette hogy magas sugárzó védelme érdekébe elegendő bekötni elé egy diódát ha jól emlékszem. Tudtok erről valamit?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
mandras81
senior tag
Még mindig Ipod. Kenwood KDC-5051U-val van valakinek tapasztalata?
Főleg az érdekelne, hogy tényleg teljeskörű az Ipod támogatása, és mindent lehet vezérelni a fejről?
-
Flashback
addikt
Fejegyseg kellene, optikai meghajto egyalltalan nem muszaj. Mp3, USB, esetleg sd kartya, ha lehet bluetooth de leginkabb szep tiszta hang.
Ajanlatok max 40K/ig?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
simii16
aktív tag
Ki lehet úgy küszöbölni az indításnál való újraindítást, ha a sárga folyamatos tápkábelt áthidalom a piros "switched" tápkábellel?
-
conan77
tag
válasz Zyrius #10676 üzenetére
Nem az 50-es és 61-es összehasonlítását mondtam!
a BT60U és a BT61U közöttit elnézted. persze tudom az 50-es és 60-as különbségét.
Én is majdnem 60-ast vettem, de nem jön be nekem az egygombos előlapPendrive nem villog ha olyat veszel van led nélküli minipendrive nekem pl 8 Gb-os.
ami elég kicsike nem batár[ Szerkesztve ]
JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,
-
Zyrius
aktív tag
válasz conan77 #10675 üzenetére
Az 50 és 61 között elsőre a következő különbségeket látom.
Sima előlapi CD nyílás / előlap mögötti nyílás (billenős, én ilyet szeretnék, soha nem fogok lemezt használni ne legyen ott az a nyílás )
USB bemenet az előlapon / USB bemenet hátul (majd kesztyűtartóba vezetem a korábbi fejegységem is ilyen volt és esztétikailag jobb szerintem ha nem villog egy batár pen drive a műszerfal közepén )
kijelző 2 soros / kijelző 5 sorosHát igazából ennyit vettem észre, amúgy ez a típus is jónak tűnik (eddig nem is láttam ezt ), és 15-el olcsóbb a 61 mondjuk jobban beleillik a műszerfalba és tudom, hogy talán ez kell, hogy az utolsó szempont legyen de nálam sajnos a fejegységek egy meghatározó része kiesik a külalak miatt. Sajnos a mostani autók belseje úgy néz ki, mint egy játék űrhajó ...és ha jól látom ehhez tervezik a fejeseket is. Persze a full high end kategóriában tolják azt a minimal stílust amit kedvelek, de hát 100+ pénzt nem szeretnék kiadni rá
[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
conan77
tag
válasz Zyrius #10643 üzenetére
Szia!
Nekem BT50U van de tökéletesen meg vagyok vele elégedve
Nem tudom miben különbözik a BT60U és a BT61U ?? te rájöttél már vagy csak
a kiadás dátumában? néztem de nem látok különbséget.
A kijelző napos időben tükröződhet nem lehet látni (olvastam régebbi írásokat a BT60U-ról)van benne időkorr. és 4V RCA-k.
Valaki írta hogy a rádióvétele gyenge a Kenwood-nak de ez nem igaz enyémen bejön még a cseh karattyolás is ( Soproni vagyok)JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,
-
mandras81
senior tag
Idézet innen:
"Az iPod D/A átalakítójának használata helyett a digitális médiavevő digitális jeleket fogad az iPod-tól, majd azokat saját 24-bites DAC egységével alakítja analóg jelekké, így sokkal jobb jelminőséget érve el. "
Kérdés, hogy ennek a modellnek milyen minőségű a DAC-ja. Feltételezem, hogy az Ipod-nál biztos jobban teljesít.
-
Az-X
őstag
válasz mandras81 #10669 üzenetére
Gondolod az Alpine-nak engedélyezték a file rendszer szintű hozzáférést Apple-ék? Nem tartom valószínűnek. Persze ki tudja.
Nekem rengeteg gondom volt az iPodommal (iPhone-ommal) ilyen téren. Jelenleg mailben küldöm el magamnak a zenéimet Úgy legalább nem nyivákol
:)
-
mandras81
senior tag
Az még hagyján! De az még milyen vicces, hogy a számítógépen tárolt FLAC-et átkonvertáltam xrecode-dal ALAC-ba, majd Itunes-szal fellőttem az Ipodra. Örültem, mint majom a farkának egészen addig, amíg el nem kezdtem hallgatni a lejátszót, és ki nem derült, hogy minden második számot skip-pel (ősi magyar szó). De nem ám ugyanazokat a számokat! Szépen véletlenszerűen, mikor mit volt kedve!
Szerencsére a neten találtam egy megoldást (legalábbis nekem megoldás volt). Az én drága Ipod-om nem szereti a más progi által konvertált zenéket, csakis az Itunes-t!
Tehát, a megoldás FLAC konvertál xrecode-dal ALAC, hogy Itunes lássa (lehetett volna WAV-ba is, de mindegy) => ALAC konvertál Itunes-szal ALAC, és így már semmi problémája nem volt. Aranyos, mi?!
-
Az-X
őstag
-
mandras81
senior tag
válasz orbano #10659 üzenetére
Komoly? Ha jól emlékszem s4tch-nek ilyen összeállítása van, de sehol nem olvastam, hogy panaszkodott volna a rossz hangzásról...
Egyébként, ilyesmi megfontolásból néztem a lentebb linkelt Alpine-t, mivel ezek az újabb modellek már a saját DAC-ot használják az Ipod-é helyett.
És állítólag Ipod-kompatibilisebbek is.
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz mandras81 #10657 üzenetére
Szerintem ez teljes mértékben téves elképzelés. A kifejezetten akusztikus zenére készült rendszerek sosem fognak szépen szólni "csim-bum" zenével. Ez fordítva is igaz... betolsz a csomagtartóba egy dupla 30-as reflex ládát, szól mind állat.. tüc-tüc-tüc... Áztán beteszel egy nagybőgőt és bőgni kezdesz te is... merthogy az nem ahhoz való.
Jó nyilván egy jó rendszeren minden stílus megüt egy bizonyos szintet. De olyat, hogy megépítesz egy rendszert és azon minden jól szól... kétlem, hogy ilyen létezik. De szólj ha ismersz ilyet!
-
mandras81
senior tag
Ha már úgyis irogatok ide:
van köztetek olyan, aki próbálta már az Alpine + Ipod kombinációt? Gondolok itt főleg a mechanika nélküli fejegységekre, például IDA-X303 és társai.
Mindenképpen Ipodról akarok zenét hallgatni a kocsiban, és most a két gyártó (Pio, Alpine) erre a célra alkalmas fejei között vacillálok.
-
-
Az-X
őstag
válasz whited #10651 üzenetére
A fej ugye a Pioneer DEX-P9R + DEQ-P9
Első szett: MB Quart QSF 216 Nano
Mélyek: 2db MB Quart RSH 252
Erősítők: 2db Dragster DA604
Az első szett kábelei Neotech KS1440
Az RCA-kat még nem tudom. Van itthon Neotech KHS201A, ezt fogom betenni elsőnek. De lehet feljebb is lépek majd, ha találok olyat ami megfizethető és lényegesen jobb.:)
-
mandras81
senior tag
Szerintem meg felesleges.
Vagyis pontosítok. Igen, normális rendszerrel jobban szól, de a normális rendszernél bőven magasabb szinten van egy RSII + VOCE kombó, arról nem is beszélve, hogy az SRX-szel még talán ki sem tudja hozni a rendszerből azt, ami benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz whited #10649 üzenetére
Tulajdonképpen kategória lépés van a kettő között. De az a helyzet, hogy még nincs beszerelve a kocsiba, tehát nem mondanék sem a P9-ről sem az RSII-ről így konkrét ítéletet
Gyakorlatilag egy nagyon gyermeteg számolgatás eredménye lett a fej csere. Le kellett volna cserélnem az RCA kábeleket a kocsiban. Ami az esetemben 6x6m valamiféle komolyabb kábel illetve ahhoz való RCA csatlakozók. Ha ehhez hozzászámolom az RSII árát, már egy olyan összeg jön ki amihez nem kellett sokat hozzátenni a P9-hez. Lehet egy picit zavaros... A lényeg, hogy ha a DEQ-P9-et úgy helyezem el hogy közé és az erősítők közé csak 30-40cm-es RCA kábelek kellenek akkor alig kellett rádobnom az RSII-re Nyilván amúgy is szerelem első látásra volt a P9 már régebb óta. Most adódott a helyzet, adódott egy jó vétel, mindez pont egy "gyengébb" pillanatomban... így hát megesett ami megesett Amint bekerül a kocsiba fogok írni róla No meg valamikor már ki kéne jussak a Lurdyba is
-
rooland
senior tag
Az igaz, hogy az Alpine CDA-9884-ben nincs LPF csak HPF? Hát hogy lehet ilyen hülyeséggel elcseszni egy fejet.
Jó tudom, ott van az erősítőn is az állítási lehetőség, de akkor is... (pl a Stegen szopó a szűrőmodulokkal szórakázni potméter helyett...) -
Zyrius
aktív tag
válasz Peti66 #10620 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Közben azt hiszem megtaláltam a megfelelő fejegységet, ami viszonylag megfizethető áron van : http://www.arukereso.hu/fejegyseg-c3617/kenwood/kdc-bt61u-p46462334/
illetve behatároltam egy 30-ezres keretet az első hangszóró szettre.Légyszi véleményezzétek a fejest illetve ajánljatok valami hangszóró szettet előre 30k huf-ig, ami bele illik a rendszerbe.
köszi!!
-
Az-X
őstag
Urak lehet sokan követ fognak majd.... De vettem egy DEX-P9R-t.
Viszont a jó hír... van egy eladó P88RSII nagyon szép állapotban minden cuccával 65-ért:)
-
orbano
félisten
válasz tukko1 #10637 üzenetére
ok, de a wattok önmagukban semmit nem jelentenek. lehet egy 25-ös láda egy 150 wattos erősítővel is elég lesz, nem tudhatod.
erősítőválasztásnál se a wattokat figyeld, semmit nem tudsz meg belőle. inkább azt mondd meg a nézegetések előtt, hogy milyen zenét szeretnél leginkább hallgatni, minek a minőségére vagy a legérzékenyebb/fogékonyabb? Illetve mi a keretösszeg, ami még fájdalomküszöbön belül van. Amíg ezeket nem tisztázod, teljesen fölösleges erősítőt, vagy bármi mást nézegetned.
egyébként az erősítőnek nem kell túl sok hely, kb pont egy ülés alattnyi kevesebb kábel = kevesebb zaj, kevesebb pénz (rca, hangszóró és táp), kevesebb macera.
Ajtó: igen, aműanyag helyetti fa, tisztességes illesztéssel (alaposan a lemezhez csavarozva, szigetelve, ez a minimum), illetve a lehetőségekhez képest az ajtó minél jobban való szigetelése, a szerelőnyílások lezárása.
Persze ez is pénz, ezért is lenne fontos tudni mi a keret, különben valahol tuti pénzkidobás lesz a vége.
A tápkábel vastagsága az erősítő által felvehető maximális teljesítménynek a függvénye. huszas kábelt szokás azt hiszem, de ezt majd az okosok...A vér nem válik VAZZE!™
-
mandras81
senior tag
válasz whited #10636 üzenetére
Értem én, csak ha mondjuk ez a két stílus a fő profil, én biztos nem invesztálnék bele ennyi pénzt, mert sokkal olcsóbban is meg lehet úszni. Ha viszont nem számítanak az anyagiak, akkor hajrá, aztán csapjál hozzá egy VRX-et.
Hogy is mondják? Egy rendszer csak annyira jó, amennyire a leggyengébb komponense. Vagy valami hasonló. Nálad valószínűleg az erősítő lesz, ha így marad. Viszont, a house és rap zenéket így is simán ki tudja szolgálni, bár akkor felmerül a kérdés, hogy minek kell ilyen szett, meg ilyen fej? Alsóbb kategóriásak is bőven elegendőek a célnak...
[ Szerkesztve ]
-
tukko1
aktív tag
válasz orbano #10601 üzenetére
Hát az udimension element szett az majdnem a 30ezret surolja! Akkor maradjon a Hertz?
Hát az ülés alatt nem sok hely van az erősítőnek, úgy hogy szerintem csak a csomagtartóban lesz hely neki! A rövidebb kábel miért jobb, olcsóbb vagy kevesebb a jelveszteség?
Erősítőt használtan akarok venni! Mi alapján válasszak? Egy csatorna teljesítménye kisebb legyen, mint a választott hangszóró folyamatos terhelhetősége? Pl.: ez már sok lenne egy DSK 165.1 szetthez? Mitől függ az hogy milyen vastag tápkábel kelll az erősítőnek?
A hangszórók korrekt beépítésénél mire gondolsz? Pl.: hogy műanyag hangszóró-kiemelő helyett használjak mdf karikát?
Azt 30cm 300 watt-ot csak viszonyítás képen írtam, szóval nem 2x500 wattot akarok! -
whited
addikt
ja amúgy főleg house meg rap zene menne a szetten, ez passzol az elképzelésembe?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
-
G.Zs.
senior tag
válasz whited #10627 üzenetére
Az SRX nem igazán jó szériája az Audison-nak, bármennyibe is kerül. Nézz körül a használt piacon. 35-ért adok neked STEG 75.4-et, ha érdekel, de még rengeteg jobb vétel van annál az SRX-nél.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
G.Zs.
senior tag
válasz whited #10623 üzenetére
SRX felejtős. Ennek a szettnek VRX kellene.
Nézz más márkából szerintem olcsóbbat. Majd itt ajánlani fognak néhányat. 95 Ah mindennek elég. Én új erősítőt nem vennék, inkább használtat valamelyik bevált régi szériából.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
whited
addikt
ezt hajtanám meg 1 audison srx4-el a rádió meg 1 pio p88rsII lenne a láda meg még lutri de már van elképzelésem
(95Ah-s akksi elég neki? peugeot 406 2.0hdi)[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
erről vélemény?
ovált nem szeretnék, csak előre hangszorót
[link][ Szerkesztve ]
-
Peti66
senior tag
Zyrius-nak: Persze, hogy belefér(szétvágás nélkül) a 16.5cm-es középmély. Még hátra is van 16.5-es, utána néztem .Ez a műanyag xar az átalakítója- Autoleads SAK-1107 és 13 font az ára
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
simii16
aktív tag
válasz Peti66 #10616 üzenetére
Le volt véve kb. egy órára, de úgy emlékszem volt már egy estére is, mégsem felejtette el a beállításokat. Manual-ban nem találtam útmutatót resetre...
Valami tipp?Most azért kivettem a kocsiból, pihentetem pár napot hátha..
Ja, és köszönöm szépen az eddigi segítséget is!
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Zyrius #10612 üzenetére
kérdezz meg valakit aki látott/szerelt már ilyen autót, és kérdzed meg mi fér bele. lehet ugyan 13-as a gyári hely, de előfordul, hogy simán belefér egy 16os hangszóró a gyári kinézet megbontása nélkül (pl. Az-X Volvójában elég sok hely van a gyári rács alatt)
és ahogy előttem is mondták: igen, elég csak előre egy tisztességes szett.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Peti66
senior tag
válasz Zyrius #10612 üzenetére
Hang minőség gondolom számít Be is neveznél, mert aszerint is lehet ajánlást ősszeállítani. Vagy csak saját priváte célra
Hátsó ajtó beépítést nem nagyon javasoljuk,mert abból az esetek 99%-ban 1 nagy zagyvaság leszPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz Bull Boss #10590 üzenetére
A Boston márkánál nézelődj, ezek kis méretben is úgy szólnak,hogy ihaj-- tyuhaj
Kevés 10-es tud lemenni 60 Hz-ig--Na ezek, lemennek, majdnem a pincébe is
Ennél jobb 10-esek aligha léteznekPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
simii16
aktív tag
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem "új" autót és szeretnék bele zenét pakolni.
Egy 2000-es kiadású A4 avantról van szó.A korábbi autóból kivettem az erősítőt http://www.bluespot.co.uk/car-audio.aspx/tha1400-amplifier és a mélyládát http://alkupiac.hu/termekek/16532_blaupunkt-vb-300-garis.
Ehhez tartozott még egy velocity 13centis hangszóró + csipogó + hangváltó és egy szintén blaupunkt fejegység. A hangszórókat a kocsiban hagytam a fejegységet meg eladtam.Szóval szeretnék venni egy fejegységet, fontos, hogy fekete legyen piros legyen a led világítás vagy be lehessen állítani pirosra, legyen usb mp3 funkciója és matrix kijelzője (asszem igy hivják) szóval ne nyolcasokból meg benne egy X-ből rakja ki a szám címeket, hanem rendesen ahogy kell . Mp4 navigáció CD stb nem lényeg. A gyári zene ami most a kocsiban van ha minden igaz 4 13 centis hangszóróból és 4 csipogóból áll amik az ajtóba vannak építve, illetve van egy gyári mélynyomó hátul. Összességében nem szól annyira szarul, de a fenti korábbi cucchoz képest összehasonlíthatatlanul gyenge.
Szóval kellene egy fejegység és hangszóró készlet, fontos, hogy méretre azonos legyen a gyárival az ár igazából mindegy a minőség a lényeg illetve kábelek, de azokból láttam már itt 1-2 tippet az elmúlt 300 hozzászólásban, amit végig olvastam
Azon gondolkozom még, hogy érdemes e hátra az ajtóba is berakni hangszórókat, vagy elég csak előre berakni egy minőségi set-et.Van olyan adatbázis, ahol a gyári hangszorók méretét meg lehetne nézni? Vagy inkább keressek az autóhoz egy leírást és bogarásszam ki belőle?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Peti66
senior tag
válasz Kleroo #10609 üzenetére
Ami a Steg hátrányára írható az,hogy fél hangerő felett elveszti a fonalat a zenében
De ez szett függő
Az Alpine nagy hangerőn is összefogottabb,nyíltabb hanggal bír
25-ös szub-bal nem árulnak szettbe,mert az gyorsabb(sokkal)Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz Peti66 #10606 üzenetére
whited: Band pass ládákhoz meredek szűrő kell ám A frekvencia menete úgy néz ki, mint a 2 púpú teve A 2.-ik beleszól az első szettbe úgy 160-200Hz-ig
[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz whited #10586 üzenetére
Ja, leeesett. Neked, ha jól tudom 1/2 din-es fém belső keret kéne+előlap keret (műanyag)
Miért nem belezed ki a régit ,a tok megmaradna,rá 1 utángyátott takaró
A lényeg, maradjon vagy 170 akárhány mm amibe a fej csúsztató kerete belemegy ill.rögzül
Központi kijelző mit jelez majd(KÁN BUS)Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Kleroo
veterán
sziasztok!
Egy ALPINE MRV F300 típusú erősítőt készülök venni az alábbi rendszerbe:
Alpine CDA9884R
AS MX165
(Alpine sbe 12 kit)Szerintem elég ez a teljesítmény a szetthez.
Mind a 4 csatorna fel lenne használva. mélyközép-csipogó-mélyközép-csipogó.Van valakinek PRO/KONTRA tapasztalata az erősítővel kapcsolatban?
A kolléga 19ért árulja.(használt,szép állapot)[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
rooland
senior tag
Srácok, hangszórókábelre (erősítő - első szett között) van tippetek jó ár/minőségben hol-milyet kéne beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz tukko1 #10599 üzenetére
Milyen zenét akarsz hallgatni rajta elsősorban? Érdemes ehhez igazítani a választott komponenseket. 25 ezres kategóriában én udimension element szettet vennék.
fejről való hajtáshoz nem igazán szükséges átkábelezni az autót, a fejegység 8 wattja egy cérnán is átmegy a hangszórókhoz. De inkább vegyél erősítőt, ha már rászánod magad. Ha lehet, akkor az anyósülés alá, hogy minél rövidebb RCA kelljen. Mivel gondolom korlátozott a büdzsé, valami jó 4 csatisat vegyél: kevesebb kábel és bizti kell, valamint az erősítő is olcsóbb így.
Az ajtó szigetelésével és a hangszórók korrekt beépítésével számoltál? A mélyládákkal meg csak óvatosan, azt hagyd a legvégére és próbálgass. Egyébként ez a 30cm, 2-300watt honnan jött? Miért pont ilyet akarsz? (nem mint ha mondjuk egy 30-as element szub rossz választás lenne)A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Windows telepítése hálózatról
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok