Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
JSandor #48042 üzenetére
Két haverom is van, akik mindig benyalják az ilyen kifestő toll szarságokat! Megveszik és azután sajnálkoznak, hogy már megint átverték őket... (egyébként tényleg jók az ilyen kakitollak marketingjei...)
Szóval: én még nem találkoztam olyan kifestős mizériával, ami tényleg jó is lenne. Viszont Pesten a víztoronynál van egy festéküzlet, ahol kód és kártya alapján kevernek festéket egy teljesen körömlakkos üvegre hasonlító tégelybe, amiben ecsetke is van. (valószínűleg van még másfele is ilyen festéküzlet) Sőt lehet még hozzá vásárolni fültisztító pálcikára hasonlító pálcikákat "valamivel" a végén. Ezzel is ki lehet tölteni a mélyebb karcokat, kőfelverődéseket. Azután szintre csiszolás és lakkozás jöhet. Persze, koránt sem biztos, hogy első próbálkozáskor tökéletesre sikeredik, de éppen a héten láttam a leírt módon javított felületet egy rutinos ismerős kezemunkájaként! Szinte észrevehetetlenné lehet tenni a javítási felületet! Próbálkozni - gyakorolni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest