Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia!
Nem tudom, hogy aktuális e még, én az aldiban vásároltam Workzone márkájú vésőt Paul Seller videója alapján, ha neki megfelel, nagyrészt kézi szerszámokkal dolgozik, akkor nekem is biztos jó lesz alapon.
Időnként szokott lenni akciós az aldiban talán 4e ft körül a 4db-os készlet.
Jó anyagból van, eddigi tapasztalatok alapján elég sokáig megtartja az élét. Vettem hozzá stanley élező készletet, meg ebayről 1000-es finomságú gyémántos élezőt is, ezekkel borotva élesre ki lehet fenni. Szerintem megéri az árát. Kár, hogy csak ebben a négy méretet tartalmazó készletben elérhető (8mm, 12mm, 18mm, 24mm).Üdv: Bari
-
thyeby
őstag
Kezdésnek vegyél Abraboro Forstner fúrót. Úgy 1000 Ft nagyságrendileg darabja. Már nem tecsógazdaságos, de még nem profi. Egész jól tudtam használni. (A profi nagyon drága, >10 E Ft/db) Vésőt vegyél az Unimax-tól. Bari beszámolt róla, hogy teljesen jól tudja használni, persze meg kellene kérdezned Tőle, hogy ugyanezt vette-e onnan, amit linkeltem. Többet költött ennél élező kövekre, jófélékre, és fenegeti. Egy profi cseresznyés vésőkészlet tízszer ennyiből sem telne ki.
Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest