- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz bacinus #49347 üzenetére
Van egy állítás és egy tagadás én csak javasoltam valamit,nem kételkedtem, magadra ne tegyél ez ügyben sértő megnyilvánulást kérlek.
Megkérek valakit hogy kiderítsük elvégzi a vten a feladatát maradéktalanul vagy van valami kritérium az említett fájlal kapcsolatban.
Részemről ennyi volt,ha sikerül kiderítenem megosztom itt a topikban.[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz bacinus #49344 üzenetére
Elmesélnéd nekünk h., milyen televíziót és milyen beállításokat (tv/vten) használsz.
Az azért gyanús kellene hogy legyen számodra, ennyien megerősítik ezt a hibát úgy hogy, saját maguk tapasztalták.Azt nehezen tudom értelmezni, hogy csak kicsit támogatja. Az enyém meg akkor nagyon támogatja?
Én ezt írtam: A vc1 kódolást 100%-an csak az m2ts konténerben támogatja a popi. Én ezt a hibát szándékosnak érzem, lehet valami liszenszelési trükk van mögötte.
Nem ártana kicsit fejlesztened a szövegértésedet.[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz bacinus #49313 üzenetére
Hát de.Ezt még a hivatalos magyar support is megerősítette. Azért hoztam el a boltból, hátha nem és akkor megy a 400-as. Maradt a 400-as
Akit érdekel itt egy jellemző példa vc1 mkv.
De megvan a megoldás is, át kell muxolni m2ts formátumba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest