Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
Ha sok hangszórós kivitelet választanék, akkor biztos hogy a front sugárzók képesek lennének a mély hangok maximális reprodukálására. Próbálkoztam külön sub ládával, rel 100 volt a típusa, de mindig problémát okozott, hogy nem lehetett normál lakószobai körülmények között, tökéletesen a frontsugárzókhoz illeszteni.
-
MODERÁTOR
Nem mondtam, hogy nem hiányzik, mozizáshoz kellene a légnyomás.
Zenéhez nekem nem.
Amúgy 4 egyforma bass reflex monitor + bass reflex közép.
Viszont a fenti esete elkövetője már 7 éves igényes fiatalember, de még követte 2 gyermek, legkisebb 1 éves leány, így a Velodyne még várat magára....Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest