Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Patice #18287 üzenetére
"HD Max.-szal egy jó darabig ellennél szerintem. Nem egy mai gép..."
Igen, pontosan ez ütött szöget a fejembe, hogy mégiscsak 2010-es, ami nyilván a szoftver kiforrottsága miatt előny, másrészt viszont nincs hátránya hardveresen? Nem körözik le az újabb vasak mondjuk a chip terén, vagy más szempontból? Vagy máshogy fogalmazva : Van a mostani kínálatban Dune HD Max-tól jobb asztali médialejátszó? Látom-e kárát és ha igen, miben, annak, hogy mindjárt 3 éves modell?
-
Melorin
addikt
válasz Patice #17992 üzenetére
Ide írom a problémámat, hátha itt többen csinálnak ilyet.
Adott egy WDTV amire egy külső HDD van kötve. A TV hálózaton van, és el tudom érni a meghajtóját a PC-men. De írni nem tudok rá a PC-ről csak lemásolni a HDD-ről a PC-re, pedig nekem pont arra lenne szükségem, hogy a filmeket feltöltögessem rá.
A HDD-t ftp-n keresztül érem el egyébként a TV ip-címét használva, és állítólag az a probléma, hogy a HDD NTFS, és a TV-n linux rendszer fut, így le van tiltva az írás rá.
Szerintetek formázzam le a HDD-t XFS-re és akkor már írni is tudok rá?Előre is köszönöm a választ.
-
marcyman
aktív tag
válasz Patice #17720 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
Nekem nem fontos a 3D mivel a TV sem tudja.
Másban is fog fejlődni a mostani Dune gépekhez képest?Lehet, hogy végül a HDI Dune HD TV-301 lesz a befutó.
Igaz több mint 30, de ebbe megy vinyó is.Ez a gép egyébként tudja kezelni a Bluray menüket? Vagy csak, mint filet lehet kiválasztanom?
-
BBéci
legenda
válasz Patice #17526 üzenetére
Az ebédlőasztalomon álló időjárás állomást gyakorta nézegetem, annak több értelmét látom, de házimozizás közben eszembe nem jutna azzal foglalkozni, milyen idő van kint, vagy a világ valamelyik pontján.
Hasonlóan feleslegesnek tartom az összes smart funkciót, beleértve a tecső elérését.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
válasz Patice #17521 üzenetére
Bezzeg amikor én mondom ezt akkor mindenki leolt engem
Igen az lesz, indexen olvasd el a cikket, vagy ezt
erdoke
Gondolom sötétbe is jól látsz és látod az ablakon keresztül a hőmérsékletet is
Ez is kb olyan igény lehet mint a torrent vagy a youtube egy ilyen eszközön, sok értelme nincs, anyira meg jó, hogy meg tudd a pillanatnyi hőmérsékletet. Van akit érdekel van akit meg nem kész, nem kell ezen vitatkozni.
-
s7evcsenko
addikt
-
aleister
veterán
válasz Patice #17256 üzenetére
Igen, szabtak ki jogdíjat a külső tárolókra, de tudtommal a kompletten kapható külső hdd-ket érinti ez. Ha külön veszel egy beépíthető hdd-t és egy külső házat, akkor azokra nem megy rá a plusz díj, hisz önmagukban egyik sem képes a külső adattárolásra.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
ricsik
őstag
válasz Patice #16933 üzenetére
Emiatt a védelem miatt én sem aggódom, de itt most az a lényeg, hogy szerintem azok a lejátszók, melyek szoftveres mókolással tudják csak lejátszani a BD filmeket és nem gyárilag licenszeltek, azoknál nem tökéletes a lejátszás.
Persze az is lehet, hogy nincs összefüggés, csak a 200/210/300 széri problémás BD szinten.[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz Patice #16837 üzenetére
Rendben köszi, akkor ha ennyit tud, akkor működik minden rendesen. Csak naívan azthittem többet is ki lehet belőle hozni, mert régebben annyit mondtak , hogy ez a router nemtudja a popival a gigabites lant, plusz tegnap közben a compatibility listnél, (amit neten találtam) is volt olyan user, aki aztírta nem csatlakozik neki ezzel a routerrel Gigabit módba. [link] Egyik szemem sír, a másik nevet... , mert elbírnék viselni nagyobb sebességet, viszont akkor nem kell most új routert vennem. Még1szer köszi!
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz Patice #16833 üzenetére
Nem frissitettem még, majd akkor rápróbálok.
2.8-3 MB/s lenne popin keresztűl a maximális torrent letöltés? nemhiszem, bár ha igen akkor nem keresem tovább a hiba forrását. 80/25ös netem van, ha gépre töltöm ugyanazt jön maxxal. Hálozati másolás adatot most nemtok mondani, mert mióta oda töltöm a torrenteket nem másoltam semmit, mert egyből onnan nézem, de emlékeim szerint az is gyanúsan lassú volt.CSAKAKISPEST!!!!
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz Patice #16540 üzenetére
Köszönöm az infót. Megrendeltem a játékost.
Jövő héten elvileg át tudom venni. (Pick Pack Pont)Az említett 06.08-cas firmware fent van online is , erre gondolsz gondolom :
[link]Ha megjött a player ezt csavarjam majd fel rá ?
Ha ezek után már csak beta verzió van az akkor nem érdekes.
Online nem lesz a játékos, mert ahol lesz ott nincsen net, csak wifi és nem a wifis verziót rendeltem. Szóval majd a webet kell böngészni, van a játékosnak olyan fóruma ami pörög és a friss firmwarek is fent vannak ?.:. bl4ze .:.
-
-
bl4ze
veterán
válasz Patice #16538 üzenetére
Aha, látom. Szóval gyárilag van olyan kábel hozzá, mely 1 db 3.5 stereo jack , másik fele pedig a 2 db RCA (L, R)
Ez a fotón annyira nem látszik, takarásban van.
A dobozban van csatlakozó amivel azonnal tudom használni ezek szerint...Meg is rendelem akkor, úgy nézem, hogy igen gyakran van firmware frissítés hozzá.
Jelenleg melyik a legjobb, bevált , legújabb firmware a játékoshoz?
Magyar nyelv nem kell nekem a menüben, angolt preferálom. Az lenne fontos az újabb fileokat is vigye. (mkv, mp4 főleg amivel a HiMedia-nak utóbbi időben gondja akad - gondolom egyre jobban tömörítettek)Köszönöm !
.:. bl4ze .:.
-
raus
aktív tag
válasz Patice #16129 üzenetére
Hát igen volt vele meló, leginkább az volt hosszadalmas mire összeállt fejben hogy mi is kerüljön bele. Az Aquatuning-nál vannak Enzotech meg Swiftech dolgok és Magyarországra is szállítanak azt hiszem. Egy vinyó elég bele. Viszont már gondolkodom egy táp-modon. Egy 2x12voltos 80wattos kis toroid trafó kerülne bele és egy igényes tápegység nyáklapra Elna vagy Nichicon kondikkal. Mivel ha megnézzük az alaplapot csak 12V, 5V és 5V standby kell neki. A többit maga állítja elő(3.3V, 1.8V, 1.0V). Arra gondoltam hogy egy kétutas tápegységet tennék bele amely az egyik ágán egyenfesz 12voltot adna ki stabilizáltan jó kondikkal szűrve, a másik ágán pedig 5voltot szintén precízen megszűrve. Mindkét ágra védelmet tennék illetve a barátommal tennénk mert Ő jobban ért hozzá. És relékkel lennének leválasztva ha kikapcsol a popi. De esetleg külön 12voltos ág menne a vinyónak és a ventiknek mert azok mindig visszaszennyezik a tápot amiből ugye a kimeneti audio áramkörök is kapnak. Szerintem jobban fog szólni.
-
Dorian
félisten
válasz Patice #16134 üzenetére
Az esetek 98%-ban valóban jó a BD lite. De néhány BD-nél (és ez állítólag egyre gyakoribb lesz, én párba már futottam bele) direkt össze vissza vannak keverve a film és a mellékletek file-jai, az ilyenkor szívás.
Tudom ez marginális probléma, de van néhány marha aki ilyesmi miatt cserél lejátszót, pl. én Mondjuk a fő érv nálam inkább a szintén marginális "többcsatornás LPCM hangsáv lejátszása több-csatornán és nem sztereóra lekeverve" volt: 1db ilyen koncertem és 1 db filmem van, de hülyét kaptam volna, ha csak sztereóban hallhatom
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
erdoke
titán
válasz Patice #15683 üzenetére
A MyBook Live gigabites LAN-on csatlakozik a routerre, és simán írható-olvasható 40 MB/s fölötti tempóval. Futtat médiaszervert is.
Apropó, elboltoltuk robi-k kollégával a Dune HD Base 3.0 gépsárkányt. Egyelőre csak a kezemben volt, bekapcsolva még nem, de a kivitele nagyon jó, beleértve a felhasznált anyagokat, az összeszerelési minőséget és a merevlemez dokkoló mechanizmust is. Ráadásul gyakorlatilag új állapotban van.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
_atis_
csendes tag
válasz Patice #15697 üzenetére
A Dune 101 LAN portja csak 100Mbit/s-es. Nagyobb bitrátájú HD filmekkel vajon megbirkózik-e? A Popcorn A-210 pl gigabites és olcsóbb is. Ez milyen?
Ezek 3D-t nem támogatnak? Úgy olvastam, jönnek majd új 3D lejátszók, ezek mikorra várhatók? Gondolom a többi típus árát is lejjebb tolják majd.Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
_atis_
csendes tag
válasz Patice #15694 üzenetére
Amúgy egy ilyen saját építésű HTPC-t gondolom billentyűzettel, egérrel lehetne használni. Ami nem egy kényelmes megoldás. Meg egyébként is a TV, illetve a router körül így is fürtökben lógnának majd az eszközök Egyébként a multimédiás anyag mindenképpen egy központi helyen lenne (mybook live) a hálózatban, minden eszköznek el kell érnie, így a letöltés pl nem a HTPC/médialejátszó saját tárára menne. A torrentezést másik eszközöm is megoldhatja szerintem. Ezek szerint egy Dune301 megfelelő lenne? A WD lejátszóival mi a helyzet? Vagy más ajánlott lejátszó ilyen kategóriában? Mi a helyzet az Xboxszal? Nem lehet vhogy hozzányúlni, hogy alkalmas legyen ilyen feladatokra?
-
_atis_
csendes tag
válasz Patice #15683 üzenetére
Nincs meghatározott összeg erre, de azért ésszerű keretek között tartanám.
Tetszik és érdekes ötlet a HTPC. Mennyiből lehet összehozni egy ilyet? Vannak gyártók akik erre kész platformot árulnak? Megjegyzem lesz egy Xbox is a rendszerben, nem tudom számít-e vmit, de úgy látom az xbmc kapcsolódik a htpc témához.
Néztem ezeket a médialejátszókat is amúgy. Pl a Dune HD 301 a 40 ezres árával az elfogadható kategóriában van, de a többi 70-100 ezres lejátszók árát nem igazán értem[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Patice #15456 üzenetére
Az előző pc noteszemben egy corsair force 3 GT volt, ami bizony bruti módon felgyorsította a rendszer működését, viszont nem volt hely.
A mostani gépemben hagytam a gyári 750Gb-os hdd-t, mert nem kell a sebesség, viszont a tárhely a zenéknek igen.Toobee: nálam úgy ment tönkre hogy jelezte a win hogy kéne menteni ami fontos, mert innentől fogva nem garantálja az adatok épségét
Már jelentkeztek íráshibák stb.
Ez kb 2-3 év.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
-
Peak
addikt
válasz Patice #15456 üzenetére
Csak egy megjegyzés:
Egy régebbi SATA-II Kingston 64GB SSD használtam SATA-II csatlakozón a Intel QuadCore Q9550 processzor mellett, most meg egy SATA-3-as A-Data SP900 pörög SATA-3 csatlakozón egy 4,4GHz-re húzott Core i7 2600K processzor mellett... gyakorlatban nincs, vagy elhanyagolható a különbség mind bootolásban, mind általános használat mellett.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
BBéci
legenda
válasz Patice #15447 üzenetére
Ebben az egy órában benne volt annak a körülbelül kéttucat programnak a telepítése is, amik általában rajta vannak egy PC-n? A levelezőpartnerek és a kedvencek átmentése? Többezer családi fénykép rátöltése? Tárolt jelszavak?
Vagy csak arról a partícióról van szó, ami az operációs rendszert tartalmazza?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
válasz Patice #15416 üzenetére
Milyen klienst használsz?
Mert ki lehet másolni a kliens mappájábol vagy valamelyik wines mappában (utorrentnél tuti), az épp aktuálisan futtatot torrenteket, és így probléma megvolt oldva, újra telepítés után vissza, és kész is volt. Bár mióta nassom van, azóta nem foglalkozom ilyennel -
sanyi150
tag
válasz Patice #14877 üzenetére
Ez a router mindent tud én viszont nagyon keveset konyítok hozzá
Fórumokon olvasgattam ezt-ezt, pl. visszavettem a médialejátszó felé a sávszélességhez 100 megabitre de nem javult. A médialejátszóm hivatalos fórumán is többen panaszkodnak erre a jelenségre, egyértelmű megoldást én még nem találtam - ezért gondoltam hogy megválok a lejátszótól.
Az otthoni konfigod jelenlegi paramétereivel akkor közel 100 megbatittel másolsz (12MB/sec = 96 Mbit/sec) Azzal én is elégedett lennék
-
sanyi150
tag
válasz Patice #14875 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és kimerítő választ!
Asus N16 gigabites routerem van és NetGear NTV 550 media lejátszóm (100 megabit)
Vagy a router kezeli hibásan a kisebb sávszélességű eszközt vagy a media lejátszó hibázik de gigabites hálózaton akadozik a filmlejátszás. Csak úgy érek el normális, nézhető állapotot (pl. BD isoknál) ha beiktatok egy 100 megabites switchet a router és a mediaplayer közé; csak azon keresztül sikerül elérni 40 maximum 50 megabit/sec lejátszási sebességet.
Azt gondolom hogy gigabites medialejátszóval ez a gond megszűnne - és a jelenleg csak kompatibilitási okból használt switch kiiktatásával még nagyobb sávszélességet érnék el
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Patice #14839 üzenetére
Igen! Valószínű, hogy az SD kártyaolvasó protokoll sebessége nem ilyen puffer-célú használatra való.
De egy darabig eltartott, mire volt időm pendrive vásárlásra "méret szerint" merthogy túl vastag vagy túl hosszú nem fér bele. Végül olyan szép kis fémházas 8GB-os Kingstone-t (madarasteszkó, 3ezer Ft) vettem amit szinte sajnáltam elrejteni benne...[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
válasz Patice #14600 üzenetére
Az a zene abszolút az én világom, Jennifer Hudson a kedvenceim közé tartozik.
Radics Gigi a Megasztárban egészen jól énekelte a számait.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Patice #14596 üzenetére
Rendben, de azt ugye nem vitatod, hogy egy 4000 kbps körüli TrueHD jobban szólna. Egy zenés film esetében ezt a bitrátát alapkövetelménynek gondolom. Szeretném a kedvencemet a lehető legjobb minőségben hallani!
A 640 fájdalmasan kevés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
erdoke
titán
válasz Patice #14364 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy technikailag megoldható-e bármilyen dugó egy HDMI-s kábel másik oldalán. Mivel ilyen licencet eddig nem adott ki a HDMI-t felügyelő társulat (HDMI Licensing LLC), elvileg nem létezhet. Csak akármi -> HDMI anya átalakító + normál HDMI-HDMI kábel, ami hivatalos, a többi mindenképpen tákolmány. Még akkor is, ha én magam is használok ilyet, és kifogástalanul működik.
Hivatalosan csak ezek a kábelek léteznek:
Standard HDMI Cable
Standard HDMI Cable with Ethernet
Automotive HDMI Cable
High Speed HDMI Cable
High Speed HDMI Cable with EthernetMindegyik mindkét végén HDMI dugó van...
A legjobb aláírás a héten
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Patice #14274 üzenetére
Gondolod hogy ezért vett ilyet?
Jericho: nincs bennem gonoszság, én is sok lejátszót megnéztem és mindenképp valami újabb procis gépet akartam venni, amit nem kell egy ideig cserélnem.
A dune gépek is tetszettek, viszont azokban még a régi sigma van.
Vannak hülyeségei ennek a lejátszónak is, de alapvetően jó készülék.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Patice #14228 üzenetére
"Ha "okosak" lettek volna, akkor 25/50/100/200 Hz mellett voksolnak oszt cső."
Vagy 60-al, mert az amcsiknál az NTSC annyi...Kicsit komolyabban : Az NTSC miatt van az egész, de tényleg. Az NTSC képfrissítése ui. majdnem 60Hz. Egész pontosan kétszer 29.97, a váltottsoros letapogatás miatt. Az öregek még emlékeznek rá, hogy a régi képcsöves tévékhez ez kellett
Naszóval, ennek a duplája az 59.94, amibe éppen belefér 4db képkocka 23.976 frekcenciával.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Patice #14186 üzenetére
Az a210 is tudta ezt, kb ez a proci tűréshatára.
De amikor full torrent megy( értsd töltés plusz seed aktívan) akkor a bd iso is szét tud akadni, akkor nem érdemes lépkedni mindenfeléEbben egy picivel erősebb a proci, kevésbé érzékeny az ilyenre, de nálam ezek az ajánlott beállítások.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Patice #14165 üzenetére
Az nem gond. Mondjuk ott az utódja a 300-as. Egy jó állapotú használtba simán beleugranék az árcsökkenésért cserébe. Elvileg ez is ugyan úgy sima chip-es, kb. ugyan azt tudja, bele megy a HDD, egyedül a kijelzővel kevesebb...és ami fontos még, hogy Infra távos, tehát kezeli a Harmony. Ezekből bele lehet futni néha egész jó használtakba. A D1 az olyan, mint a fehér holló. Ha nincs velük különösebb gond (A210 vagy A300).
-
-
törölt tag
válasz Patice #13511 üzenetére
Egyelőre csak hamarjában, kíváncsiságtól fűtve átnéztem mit tud. Komolyan mondom mosolyoghatnékom van, $73-ba fáj egy ilyen szerkezet szállítással, és a BD 3D ISO-tól a BD50-ig játszik mindent. Hosszabb együttlétnél biztos találni majd benne hibád dögivel, mint ahogyan az összes többiben is, de nagyon meggyőző.
HD hanggal semmi probléma, legalábbis azokkal, melyeket a Dune 101/301 képtelen volt megszólaltatni, az Egreat simázza. Egyben biztos vagyok: ebben a topikban sokan keresnek olcsó, "mindentudó" médialejátszót, többségében 32-47" tévéhez. Ennek a körnek bátran kijelentem, hogy az Egreat 1186-oslejátszóinak semmiféle hátránya nincs képminőséget tekintve a kategóriájába tartozó Sigma chipes lejátszókhoz viszonyítva, pl Dune 101/301/Pop v8 stb. Ha valaki nem tud várni 3D képes Sigma lejátszóra, a 8643-as lejátszók mellé is jó választás.
Elsőre megijedtem , bármilyen színmélységet állítottam, mindig túlzott fényerőt továbbított a tévé felé. Ezután az új HDMi bemeneten kikapcsoltam a tévé xvycc beállítását, és megjött a kívánt képminőség. Majd még szórakozom vele....
Néha tekergetés után elveszti a hangot, vagy riceg egyet a kép, de ettől majd mind lejátszó szenved. Néha láttam 24p problémát, remélem csak valami pillanatnyi gikszer volt.
Természetesen a későbbiekben komolyabban összehasonlítom mind kép, mind hangminőség terén, de túl nagy szükség nincs rá. Annyian dicsérték már a topikban, mindent elmondtak előttem, első blikkre nálam is abszolút ajánlott kategória.
-
gulyasa
őstag
válasz Patice #13511 üzenetére
Ha érdekel, nézd meg, amit az mpeg4 fórumon összeraktam eddig:
http://forum.m4p.hu/index.php?s=996ed0ef802b24b8ce2a77fed7c48a1c&showtopic=2476Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
BBéci
legenda
válasz Patice #13434 üzenetére
Fejből nem tudom, ki lehet csalogatni abból a Jack aljzatból komponens jelet?
A kompozit nagyon szar, az még DVD-lejátszó/CRT kombóval is durván látszik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pinnacle
nagyúr
válasz Patice #13364 üzenetére
Köszi! Kipróbáltam, de nem segített, valószínűleg az a gond, hogy sztereó jelet kap a TV-től. Azt viszont nem értem, hogy a Scarttal csatlakoztatott DVD lejátszó, hogy tudja a párbeszédet erősíteni, amikor ott is csak sztereó megy át.
gulyasa Nekem a WD TV Live-nál csak a 1920x1080i30, 1280x720p60 van feltüntetve, mégis tökéletesen viszi a 1920x1080 60p vagy 50p kamerás felvételeket. Van olyan lejátszó, ami hivatalosan is lejátssza ezeket a videókat? Úgy tudom, hogy pl. az új WD TV Live-al már nem megy.
-
BBéci
legenda
válasz Patice #13199 üzenetére
Többször, hosszasan vizsgáltam a képét (SIM2 C3X+Stewart) és a hangját (Meridian DSP5200), OPPO 95-höz hasonlítottam és határozottan jónak találtam. Viszont ár/érték arányát nézve inkább OPPO 93-at vennék, ami 3D-vel többet is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest