Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A TeCsőt még megértem, néha jó nagyban megnézni egy-egy HD videót. Ha nincs más eszköz, megteszi a Smart tévé, vagy éppen egy felokosított médialejátszó.
Nálunk ez úgy működik, hogy mindenki nézegeti magának iPaden, aztán ha valamit meg akar mutatni a többieknek, rányom az AirPlay gombra, és máris megy a tévén. Persze ez nem csak TeCsőre vonatkozik, hanem a hálózati tárolókon megosztott családi videókra, képekre is.A legjobb aláírás a héten
-
Patice
Topikgazda
Annak én is több értelmét látom. Az is céleszköz.
Tecsőt én sem értem minek. Bár tudom, hogy sokan onnan hallgatnak "zenét"
Meg nekem eszembe nem jutna a TV-n netezni, de lehet én vagyok már ehhez vén f..sz (30). Vagy csak féltem a szaros kis plazmámat.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest