Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
-
Galahed
senior tag
válasz Balázzs #7179 üzenetére
A WN-150 az dongle azaz USB. Amazonrol (nemet) rendeltem, akkor kb 24 euro volt.
A C-300 -nak rengeteg USB-je van.... asszem 5 darab. 2 elol 2 hatul es egy belso.. Szoval ha azt akarsz venni akkor szerintem nyugodtan elpazarolhatsz ra 1-et.
(persze szakertsed meg, hogz a WN-150 biztos hogy jo hozza vagy sem. Szerintem igen, mert szinte ugyanaz a hardver mint az A-300)Nalam az A-300 nal 2 USB es egy USB 3.0 -as van (SLAVE) igy mar kerdesesebb volt az USB elpazarlasa, de mivel halon (WIFI-n keresztul)erem el a masinat OSX rol, igy nekem teljesen felelsleges az USB...
Amugy teljesen rendben van az eszkoz, Akkor akadt meg egy kicsit a lejatszas, amikor volt egyidoben 20 torrent volt seed-elve, letoltes alatt, valamint masolt is eppen valamint, kozben meg egy BD filmet szerettem volna nezni.... Ez volt idaig a legnagyobb igenybevetele. (persze biztos nem akadt volna, ha nem valami olcso Samsung HDD-t tettem volna bele, hanem vmi nagyobb teljesitmenyut...
Az A-300 -at kulfoldon vettem a vegso ar szallitassal egyutt (HDD) es AFA nelkul 203 euro lett.
+ kb 80 euro volt a SAMSUNG 1.5 TB HDD a helyi boltban....Ami nagyon tetszik a sajat JukeBox-a (NMJ v2) Megkeresi es letolti a filmhez tartozo boritot, leirast eloszor magyar, majd ha nincs akkor angol nyelven.
Szoval nekem nagyon tetszik.
Persze igyekszem full HD-s filmeket nezegetni, kerulom az agyon nyomott kodolt filmeket, csak a jo minosegu HD -s filmeket keresem. (igy nem tudok arrol nyilatkozni, hogy milyen formatumot hogy jatsza le, de elvileg a leiras szerint tamogat mindent...Meg valami 3D-s lejatszast is emlegetnek, de ehhez nem tudok hozzaszolni. 3D-s TV hianya miatt.
Itt lehet olvasni rola (3D support - ez elvileg a korabbi modellek leirasa):
[link] -
Rick4
félisten
válasz Balázzs #7186 üzenetére
Ezt értem, de leírtam, a legdrágábbat megvenni nem nagy kunszt.. Ha ehelyett két eszközből csak 50 fölött tudom kihozni ugyanezt, nem kérdés, hogy merre érdemes elindulni. De nincsen olyan eszköz, ami hálózatba köthető, és 3.5"-es vinyó is belefér?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Warter
addikt
válasz Balázzs #7429 üzenetére
A média lejátszókban lévő böngészők nem túl gyorsak, ráadásul legtöbbször se flash, se egyéb támogatás nincs benne. Ráadásul elég körülményes a használata is billentyűzet hiánya miatt. A külső applikációk viszont a Popinál jól használhatóak, det csak a beépített fukciókkal.
-
Warter
addikt
válasz Balázzs #7432 üzenetére
Ha böngészésre vágysz az androidos lejátszó jó alternatíva lehet, ott viszont a maga a média lejátszó rész jár még gyerekcipőben. A helyedbe várnék még ezzel a dologgal, addig meg maradnak a céleszközök. Esetleg Playstation 3, azzal tudsz netezni és játszani illetve DLNA-n keresztül filmet nézni és zenét hallgatni is. De persze a PS-t se kifejezetten erre találták ki.
-
Patice
Topikgazda
válasz Balázzs #17625 üzenetére
Első kérdés: igen.
Második kérdés: n-es Wifi elég mondjuk SD felbontású AVI-hoz, 720p-hez, és alacsonyabb bitrátájú 1080p-hez. Nagyobb bitrátával és blu-ray anyagokkal akad. CRT TV-hez elég az SD felbontás.
Hálózatos (vezetékes vagy vezeték nélküli) lejátszáshoz elég a Dune HD-TV101W is.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest