Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz #75912448 #32252 üzenetére
Azt hittem van valami rumor amiről nem tudtam. Egyébként tényleg így van. Állandoán tervezgetek, hogy milyen HTPC kellene, de egy MED600 teljesen kiszolgálna 50000 alatt. Egy igazán jó HTPC árából kétszer lehet ebből a kategóríából választani. Ráadásul rájöttem, hogy nekem a legfontosabb a kadenciahelyes mkv és BD remux/ISO lejátszása tartalom alapján szelektálva. Ezt elvileg tudja is, ráadásul ízlésesen ipad-ről tehetem meg. Fényképeket már nem jó HTPC-ről vagy játékosról vetíteni, ráadásul én még multimédiával is szeretek foglalkozni, ahol folyamat közben is jö kitenni nagyban a képeket, videókat.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok