Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kirkri

addikt

válasz liquidmoon #13266 üzenetére

Az a gond, hogy nem kevés igényed van egyszerre, ezért nagyon sok a buktató lehet a dologban. Elvileg én is azt mondom, hogy működne egy A300-al amit szeretnél, viszont ahogy mondani szokták, a kibicnek semmi sem drága. Sajnos ebben senki nem fog neked tudni biztosat mondani, így csak akkor derülhet ki hogy működik-e rendesen, amikor megvetted. Természetesen az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze minden amit szerettél volna, és sűrűn emlegeted bizonyos személyek édesanyját, ahogy én tettem napokban, miután napról napra újabb problémával szembesültem az új lejátszóval.

NAS témához meg annyit, hogy tesóm vett egy Buffalo NAS-t, mivel a legnagyobb magyar torrent oldalon elég szigorúak lettek a seed szabályok. Mivel 120/10 megás nete van, így gondolta, hogy milyen gyorsan lehet majd vele vissza seedelni, aztán a tapasztalat az, hogy 300-400k-tól nem tud gyorsabban seedelni soha. Pedig abban 1.2GHz-es proci van, míg én vígan seedelek a Popcorn A210-el 950k-val holott a lejátszóban csak 667MHz-es proci van. (ugyanazon a hálózaton próbáltuk ki)

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés