Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Szintén, ráadásul már az első kör Azt néztem, hogy mi lő rám, és utána jöttünk rá, hogy ez csak a gyűrű. ELég kemény lett így, kicsit hasonlít arra, amilyennek az első meccsein gondoltam, hogy ha elér a gyűrű, akkor meghalunk.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
addikt
Ez normális esetben úgy kéne hogy működjön, hogy a jobbakat egy szerverre pakolja meg a gyengébbeket is, és majd a gyengébbek mikor fejlődnek, teszi őket a jobbak ellen, (k/d, win, szint) alapján szűrne a rendszer, és akkor a jobbak se idegeskednének a bénábbak miatt, és a bénábbaknak is lenne sikerélménye, mert a hozzájuk hasonló játékosokkal rakná őket össze. Így viszont mindig van olyan, hogy egy szerveren van 2-3 skilles csapat, a bénábbak meg földet érés után azonnal halnak, ergo így semmi sikerélményük nincs, ezért kéne egy normális matchmaking, mindenkinek jobb lenne.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
markknight
veterán
Engem megment ha elszaladok a francba, de a társaimat addig szétkapják én meg ott leszek 20 méterre 3 playertől, akik már a csapattársaim hullájából lakmároznak. Nekem jó, csapatomnak nem hasznos és talán ő az egyetlen akinek olyan ultija van ami nem segíti a csapatot sehogy.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Hát.... eddig bírtam, a majdnem új MSI ARMOR OC GTX 1080 már a postán vár, jön egy használt garis FSP hexa, pont az előző miatt, és a lényeg: holnap hozza a futár az Acer Nitro VG271UPbmiipx-et...
Még lehet lesz egy 4790K-m a 4670K helyett, de az még nagyon képlékeny.
Sokba vót' ez a sok sz*r, de ha kiárulok mindent, jön vissza is della.Kíváncsi vgyok ezekkel hogy megy majd a játék. Amióta meglett a Razer DA Elite, még nem is apexeztem.
Vismajor01:
Nagyon epic volt, nevettem a végén veletek[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
zsoika
addikt
-
zsoika
addikt
"A másik kettő aki esetleg nem akar az első 10mp-ben megpusztulni" Ha ez így van akkor nekik sem árt a gyakorlás
(#2617) Synthwave: Sokszor olyan helyekre sikerül ugranom, hogy egészen a végéig egy ellenféllel sem találkozunk....így van idő keresgélni. Azt sem szeretem amikor a "haver" szét sem néz az adott területen csak rohan a csata irányába, persze az sem jó ha pöcsöl egy területen....szerintem v.hol a kettő között van az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Az baj, hogy pont ezeken a dolgokon kezdtem filózni mostanában, de rohadt húzós a lista a végére. Először is monitor, mondjuk akkor minimum egy Acer nitro 27" 144hz, WQHD felbontásban, az alá nem adnék. Akkor ahhoz már kevés az 1060 (főleg hogy csak 3Gb-os), tegyük fel szerzek egy 1080 (simát, használtan, TI kb. +15% erő de nem ugyanannyival drágább, szal nem éri meg), de akkor ugye már félő, hogy a Haswell i5 4670K 4,2Ghz-re húzva még kihajcsae az 1080-at normálisan, ja és a tápom még mindig egy FSP 350PNF évek alatt csak "tuningolva".
Ez a lista alsó hangon is alulról nyaldossa a 300k-t és CPU-t nem is cseréltem.
Pedig tudom, hogy a gördülékeny online FPS játékokhoz pont kell a 144hz (még ha valójában mindig csak alatta fogok játszani akkor is)
Nagy a dilemma, pénz lenne rá, de igazából nem erre van félretéve..."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Alkalmi gamer vagyok, vagy ha úgy tetszik, tök átlagos. A játék (munka melett), kb. heti 16-20 óra, de ez a nagyon max, jellemzően ettől kevesebb. Nem hinném, hogy nálam másfél év lenne a Razer, legalábbis ne legyen így.
A híresen rossz tartósság a Razer esetében szinte mindig a mikrokapcsolókra korlátozódott, ezeket már állítólag ebben az Elite szériában megoldották (végre valahára). Hidd el, nagyon ódzkodtam a Razertől, pont a rossz tartósság híre miatt, de végül bevállaltam, és eddig nem bántam meg.
Ha csak szimplán 1 dolgot kaptam volna a váltással, nem érne fülig a szám, de ez konkrétan az SS Rival után megváltás minden szinten. Most már végre tudok célozni is[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kipróbálhatod adaptive synccel. Alacsonyabb felbontásokon az élsimítást sem kell erőltetni, mert csak homályosabb lesz tőle a kép.
Amiről te beszélsz, az az Adaptive resolution FPS target, amit menüből csak 100-ig lehet tolni, config fájlból 1000-ig.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
Persze, ha úgy érzed akkor bombázd a reportot, max nem történik semmi. Inkább a fórumozásra gondoltam, cs go topikban rengeteg hasonló eset van, egyszer valaki jobbat lő és már csaló rögtön. Az 'öregek' szokták legtöbbször leállítani a vitát, akik látják hogy ez közel sem úgy ment.
Nincs is értelme jobban belemenni, lehet hogy simán igaza is volt, tolni kell a reportot. Csak killcam meg minden visszanézés nélkül ezt így 100%-ig kijelenteni elég nehéz. -
xkoti
senior tag
Én talán pont őt tartom az egyik legerősebbnek pont az ultija miatt
Meg nem mondom neked hányszor mentette kis a fokhagyma seggem az ulti
Aztán szépen lehet mögéjük menni és darálni.
Viszont az apex ezt jól csinálja, hogy időhúzásnak tökéletes az ulti egy jó combóval az ultik pedig winre vihetik.
Bangalore füst,Bloodhund ultiba elég jó párost alkotMíg az overwatch-al ellentétben nem feltétlen kell ulti combó és köröket tudsz lehozni
[ Szerkesztve ]
KO
-
Polllen
nagyúr
Három cucc van pajzsot tölteni
Shield cell: 25-t tölt vissza 3 másodperc alatt
Shield battery: 100-t tölt vissza 5 másodperc alatt
Phoenix kit: 100-t tölt vissza, 10 másodperc (hp-t is visszatölti)Amúgy a youtube itt ennyit tömörít vagy ennyire le van tekerve nála a grafika?
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
PAtr0n
addikt
Tegnap éjszaka volt vagy 2 ilyen köröm, amikor már a landolásnál eldőlt: egyedül vagyok. Ebből az egyik tragédiával végződött, a másik ilyen kör viszont annyira hangulatos volt! Ezt is megszerettem ebben a játékban, ha mákod van, és nem vagy ingyen kill az elején, Solo-ban hatalmasat lehet sunyulni, egészen a végéig kibírtam, 2 squad maradt (velem együtt 3), kiégett erdő közelébe szűkült a kor, egy kis szirtről szopattam az egymással viaskodó csapatokat, csak aztán elmértem magam, és véletlen leugrottam 1 squad markába.
Valahogy az a kör annyira megmaradt, olyan igazi nyomasztó volt, mikor vadásznak már le, de elég jól kihúztam, lett 1 killem, meg 3-400 dmg."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
xkoti
senior tag
Szerinted engem mennyire felkúrt mikor már csak mi 3-an és az egy enemy team volt.
Majd pingeltem hogy hol vannak erre fel a csávó mert akkora űber király, hogy Wraith-el volt 50 kill-je össz-vissz az egész profilján és nekik ment egyedül.
Meg is döglött az idióta mi meg hiába próbálkoztunk az ellenfél ügyes volt mert 3 oldalról jöttek.Most, hogy hype vonat lett a játék körül hála a sok cikknek és a stream-ereknek jönnek át játszani a kölkök akik azt hiszik a kill miatt lesz menő...
KO
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyaralás topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled + kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan