Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz markknight #4108 üzenetére
A PUBG-ben is ottvan a firing range-en a táska, a sisak és a többi, biztos úgy voltak vele miért hagynák ki pont ők.
-
regener
veterán
válasz Szeszkazán #1787 üzenetére
Azért nem kevés dolgot javítottak, ideje elindítani megint
-
regener
veterán
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Akiknek csak az fps számít:
autoexec.cfg (Pastebin)"F5" // FPS Limit Ki
"F6" // FPS Limit 144
Insert // FPS és egyéb adatok mutatása
Delete // Fentiek elrejtése
Home // Ezen fájl újraolvasásaPersze szerkeszted ahogy akarod
-
regener
veterán
válasz Jinxb1rd #979 üzenetére
Most próbálkoztam autoexec.cfg-vel de nem akarja megenni hiába csinálom a leírás alapján, akkoris fixen 144 a max fps. Más érték van megadva a menüre és a játékra is (egyik sem 144).
Plusz ezek a dev/console parancsok sem jók, bármit írok be mintha nem létezne semmiA 3 dolog ami fixen működik eddig:
-nomenuvid (nem lesz az első kattintós képnél háttérvideó, de a lobbyban igen)
-fps_max unlimited (fps_max 0 nem jó, sem más érték, csak ez)
-cl_showfps 1 (jobbra fent kirakja egy csomó infót, 2-esnél balra fent rakja ki)[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Csak másodikok lettünk, de a chaten ment végig a hülyeség egy randommal xD
Twitch klip -
regener
veterán
Apex Legends 2.19.2019 Preseason Patch Notes 02
@ Respawn Official
Patch is live on ALL PLATFORMS. Here's the notes:-Fixes for PS4 crash issues.
-- Addresses issues we saw with GPU hangs.
-- Fixed crash when pressing button early in load process.
- Fixed issue where players would sometimes move slowly after revive.
- Fixed issue with Mirage Ability causing crashes.
- Fixed issue with Gibraltar Epic skins on Xbox One causing crashes[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Közel persze, de távolba nem annyira és a másik indok amit kihagytam: 20+4 töltény nem elég nekem, a nagy számok törvénye mindig segít
A lényeg még mindig hátravan: a békefenntartó emberke formában lő, így bárki bármit mond az a legjobb
(#623) L4mie
Az a "kategória neve", ez az amire gondoltam: Skullpiercer RiflingAz IGN fegyverlistája jobban teszik.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz AMD Power #618 üzenetére
Saját vélemények:
Peacekeeper szerintem jobb mint a Mastiff ha van rá Precision Choke-od, mivel nagyobb távokra is megy a ~110 sebzés ha felvan töltve és szinte egy pontba lő.Homlokot (jobban hangzik mint a Hemlok ) eddig rühelltem mert burst ugye, de Single módra állítva baromi pontos csak győzz kattingtatni.
Devotion jó lenne ha nem 8 épületenként találnál hozzá 20 energiatöltényt amit kilő 2sec alatt ha felgyorsul.
Scoutot meg csak akkor érdemes felvenni ha van rá lila Sniper válltámaszod és stabilizátor, mert különben minden lövés után leszámolod a csillagokat mire visszáll pontosra
Wingman pedig nagyon jó csak jól kell kezelni (fogják rá kezdek belejönni) ezt a puff-puff lassabb lövést 40-45 sebzést kioszt rögtön testre.
Múltkor találtam egy sárga szétüthető robotot és volt benne egy arany Wingman 1-2X scope-al rajta fixen, arany tár és arany fejlövés erősítő valami (nem ugrik be a neve).
-
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
RoadmapJa volt már, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz callmeakos #125 üzenetére
BUG-G
vagy
Cheater-GKijavítottalak
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!