Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #1505 üzenetére
Akkor nem fogsz visszajjönni valószínűleg. Ez így nyárig túl sok kontent, szerintem lassabban jön majd, hogy fenntartsa az érdeklődést.
-
stickermajom
addikt
Na a mára pletykált Season 1 vajon igaznak bizonyul? Március 1-gyel már befürödtem.
-
stickermajom
addikt
válasz Szeszkazán #1461 üzenetére
Gondolom olvassák a Redditet, ahol most épp március 12. az aktuális pletyka. Kétlem, hogy lenne bármilyen hivatalos információjuk.
-
-
-
stickermajom
addikt
Redditen azt mondják 10 AM PST a Season 1 kezdete. Még ~3,5 óra akkor, reméljük igaznak bizonyul a pletyka.
Aztán persze lehet ordas nagy kamu is, mint sok más poszt.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Csokishurka #1142 üzenetére
85, de laggol tőle a PS, vissza kell vennem kicsit
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #1104 üzenetére
Na nekem a Spiderman sem fagyott, ezért mondom.
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #1100 üzenetére
Nekem még nem fordult elő ilyen PS4-en, nem lehet, hogy a tiéd túlmelegedik?
-
stickermajom
addikt
Volt ma egy érdekes köröm Lifeline-ként. Egyik csapattársam eléggé vakon volt, a másik végig magyarázott neki. Care Package lehívásával jött egy lila páncél, vaksi társ felvette, erre a másik elkezdett kb. kiabálni, hogy ő ezt nem hiszi el és nekem adta a sajátját.
-
stickermajom
addikt
PS-en tegnap tapasztaltam egy érdekes jelenséget: mindenki be volt lassítva. Nem laggolt, csak szimplán mindenki lassan mozgott, mindenki lassan lőtt körülbelül 5 percig. Vagy ez egy új feature lenne a hot zone-ban?
Más: Twitch Prime-mal elég jól jártam. Supportos beszélgetés után ugye újra kellett aktivánom a Prime-ot, amiért levont egy havi díjat. Ennek ma megjött a refundja, de a Prime Video továbbra is aktív és március 20-án vonja a következő 3 eurós díjat. Látszólag a 7 nap helyett kaptam egy 30 napos próbaidőszakot. Kíváncsi vagyok lesz-e ezzel valami.
-
stickermajom
addikt
válasz gyuromoj #819 üzenetére
Első mai meccsemen 2 percig húztuk, társ ránk dobta a termite-ot, aztán szépen lekaszabolt az ellen. Másodikon viszont meglett az első győzelmem, úgy, hogy az elején 1v3-ban valahogy bemakkoltam őket aztán tudtam respawnolni a társakat. Ki is léptem, mert ennél ma már csak rosszabb lehet.
-
stickermajom
addikt
Ezek szerint tegnap hivatalos bolondnap volt a játékban. Pár körre volt csak időm, egyik sem sikerült jól. Volt két majom, akik már ugrás után kiléptek (gondolom, mert nem vagyok menő 40+-os), következő körben miután megmentettem a csávót meghaltam, aztán mindketten szépen otthagytak, a tag-em ideje is lejárt..
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #753 üzenetére
Szerintem hamar belejönnék. Előtte sokat CS-ztem és BF-eztem PC-n, csak 2 éve eladtam kihasználatlanság miatt és lett a PS 1-2 sinfle cím miatt. Az Apex viszont beindított most valamit bennem.
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #725 üzenetére
Írj az Amazon supportnak chaten, 10 perc alatt megoldják.
-
stickermajom
addikt
Ha játszottál már bármilyen online EA játékkal, akkor van EA accountod a PS-en is használt email címmel. Én lereseteltem a jelszót és működött a belépés, szépen látszanak az accomon az eddig játszott EA játékok. Megcsináltam a linkelést is, este kiderül megvannak-e a Twitch-es cuccok.
Amúgy nekem ennél a lépésnél akadt el, sehogy nem akart továbbmenni, csak miután a support kilőtte a Prime-om.
Szerk.: Azt nem tudom mi lesz a Prime Video-val most. Egyelőre aktívnak tűnik az előfizetés, de megígérték, hogy refundolnak és folytatódik a 7 napos trial. Igazából lehet fél évig meghagyom havi 3 euróért, nem nagy pénz és szerintem lesznek még cuccok Apexhez. Viszont ahogy nézem itt is régiók szerint érhetőek el a filmek, mint a Netflixnél, ez szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #719 üzenetére
Egy kis Supporttal való chatelés után megszületett a dolog. Nyomtak egy cancel-t a Prime előfizetésemre, újra kellett csinálnom és utána működött. Levont 3 eurót, de azt refundolják és megmarad a 7 napos próbaidőszakom.
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #718 üzenetére
Nekem sem megy. Csinál 4 darab sikertelen 1 eurós terhelést a Twitch Prime-nál és ennyi..
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #692 üzenetére
Nekem például tetszett, hogy mikor elkezdtem játszani nem csak lvl1-2-ekkel dobott össze, sokat lehet szerintem tanulni.
PS-re is kinnvan amúgy a patch?
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz markknight #636 üzenetére
Akkor mázlid van, mert kb. két hét és jön az új elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!