Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Egyébként fura volt ez eddig, mert a fegyverek megtalálásának esélye tényleg nem volt kiegyenlítve, de ha azt nézem hogy mennyit játszottam egy adott fegyverrel és ehhez képest mennyi killem volt, akkor pont két energy weapon a nyerő nálam, mert Devotion és Havoc-al alig toltam, mégis becsúszott 3-4 kill vele.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
AMD Power
titán
Ma megint volt egy olyan szitu,hogy Lifeline lotem puskaval es semmi sebzes. Ilyen bazd ki nincsen. Ez volt a 3-ik ilyen alkalom. Es mind a 3x Lifeline volt.
-
Polllen
nagyúr
válasz stickermajom #1390 üzenetére
Tegnap este nagyon úgy tűnt, hogy a loot-t is levették. Elég ritkaság volt az értelmes fegyver meg páncél.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Scale
őstag
válasz stickermajom #1390 üzenetére
Nem lenne hátrányos szerintem erről egy ingame üzenet, úgy mint pl hogy jött a Havoc.
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Mister_X #1384 üzenetére
ööö akkor mondom hogy nekem hogy fut az apex több órán keresztül, úgy hogy még sose fagyott le, igazából más se ...
ablakban fut, mellette megy ff,chrom,cad alkalmazás, vagy ami kell. mert mecsek között vagy amikor újraélesztenek akkor megtudok csinálni ezt-azt, stb. nem kell újraindítgatni az apexet!
i5 4460 gtx 750Ti 16GB ram[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Scale
őstag
válasz stickermajom #1380 üzenetére
Ez nem csak jövő idő? Még nem került be nem? Meg ezen a videón kívül valami hivatalosabb szöveges hírt is lehozhatnanak ahol összeszedik ezeket.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Polllen #1383 üzenetére
Továbbá legyen kikapcsolva és letiltva a Game DVR, Discord overlay, legyen kilőve minden egyéb (Steam, Uplay, Spotify, torrent, stb.), ne legyen futó vagy megállított videó/youtube/netflix a háttérben és lehetőleg ne Alt+Tabolgassunk prohardverezni a szabad tíz másodpercben, amíg betölti a következő meccset.
Így már nekem se fagy ki, legfrissebb AMD driverrel.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nepszter1
addikt
Pano kollegát ídézem nekem kb 8 meccse nem volt cras-hem
Az indítási opcióknál (origin-> játék adatlap -> fogaskerét -> Game properties -> advanced launch options) állítsd be a max fps-t ezzel a kapcsolóval és játékon belül kapcsold ki a V-Sync-et:
+fps_max 75Mindig öttel csökkentsd az értéket, ha továbbra is crashel a játék. Nekem a 70 vált be, van akinek a 60, olyan is volt, hogy 50, de utóbbi alá nem érdemes menni. Plusz ha indítod a játékot, ramtól függetlenül minden zárj be.
Nálam ezek beváltak.
Nem lesz crash mentes a játék, de sokkal ritkábban, kb 6-10 meccsenként futsz csak bele egybe. Volt olyan napom ezzel, hogy abszolút nem volt semmi, ma délután volt egy kilépése a játéknak, de onnantól kb 10 meccset lenyomtam zsinórban probléma nélkül. -
xkoti
senior tag
Hát srácok nem tudom ma kinek hogy alakult de nálam olyan rotty volt, hogy az hihetetlen.
Az egész játékom alatt amit most mentem csak olyan embereket kaptam akik kill-re mentek taktika nélkül...KO
-
Rage47
veterán
Jön vagy jött új update, kis balance lesz stb.
A Season Pass kicsit késik, mert agyon akarják tesztelni.
Hitboxot, egyéb fegyver balanszot is vizsgálnak és folyamatosan fixelik nemsokára. -
vaakuum
addikt
Valaki árulja el pls, hogyan lehet lenémítani csapattársat
Bejön az idióta, és azzal élvezkedik, hogy gerjeszti a mikrofonját a hangfalával...persze dumál is mellé, de természetesen semmit nem lehet hallani a zúgástól."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
craftsman01
senior tag
Üdv origin ofline, másnak is?
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Wolteri
csendes újonc
Én már a duó módot várom nagyon, néha jól jönne amikor nincs ki a csapat és nem akarsz egy harmadik idiótát aki képtelen a csapatjátékra.
Édekes lenne egy solo mód egyébként. -
Imilenni
addikt
Sajna a héten 11 körültől érek csak rá, a srác akkor már nem
Egyébként Szolnok megyéből van valaki? Szolnokon lesz egy verseny, oda keresek csapattársakat
Ui: Nálam már egyáltalán nem fagy ki a játék, néha néha megakad (anno ilyenkor lépett ki), de már szerencsére nincs crash.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
PAtr0n
addikt
válasz Imilenni #1330 üzenetére
Jókor backi, fél 11-kor nekem már lőtték a pizsit. Ma fent leszek tovább, holnap már nincs meló, de egy darabig munaktársaimmal tolom valszeg. Minden esetre ha bent lesztek dzpantherrel számíthattok rám. Megpróbálok már mikrofonolni is
#1329 Polllen:
Te WT-zel, vagy WT-ztél is nem?
Amúgy megcsináltam ezt a hekket a rinyám ideböfögése után, és lám, nekem bevállt: [link]"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
zsoika
addikt
válasz vaakuum #1355 üzenetére
Detto...tegnap játszottam vagy 4órát és óránként 1 et öltem Olyan mintha késne a golyó min 1mp-et ...nem ehhez szoktam.
Aztán játszottam BF3-at és ott sem ment igazán jól...pedig szerver 1 vagy 2 szoktam lenni(gondolom addigra már elfátadtam).
A tegnapi napom ilyen volt ,de én sem adom fel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #1352 üzenetére
Nincs simma kétklikkelős lehetőség? Cs-ben nekem nagyon bejön hogy a reportolt embereket még meg is tudod nézni külön videóban.
Az utóbbi időben már én is egyre kevesebbet foglalkozok ezzel, inkább keresek új meccset az adott játékban. Valahogy nem igazán hiszek már a banokban[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Srácok!
Az jutott eszembe hogy kéne csinálni ilyen egész estés összeröffenős lanpartyt mint anno a quake 3 érában!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
vaakuum
addikt
Én k4b4l4 néven tolom, de nem vagyok nagy pro. Sokszor még elkeverem, hogy melyik funkció melyik gombon van, és a heal helyett nyomom az ütést, meg az inventoryt, illetve összekeverem néha a skilleket is...
Ha valakinek kell társaság, nyugodtan vegyen fel, a fiam úgy néz ki nem akarja otthagyni a fortniteot, úgyhogy eddig egyedül játszottam. Mostanában a gázművek egyenruhás karakterével próbálkozok több-kevesebb (sokszor kevesebb ) sikerrel, de nem adom fel."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kanczy
veterán
Na az fps limitálásával nekem is szignifkánsan lecsökkent a crashek száma, úgyhogy most már merek játszani többen is. Van esetleg valami ph-s játékoslista, ahonnan felvehetek embereket?
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
xkoti
senior tag
Érdekes tippeket adnak a videóban és volt olyan amit én se tudtam
youtube
Félre értés ne essék nem reklámozom őket csak szimplán megosztom hát ha valakinek segítségKO
-
L4mie
veterán
válasz Polllen #1347 üzenetére
tudom, mert sógor pont tegnap makrózta be pingetésre egyik gombját. jó kombókat lehet makrózni, de csalni makróval...hát apexben nem látok rá sok esélyt.
Éna fejesemet is "bemakróztam" jó bideltem rá pushtotalkot.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
markknight
veterán
Nálam meg a haverjaimnál már az a ritka meccs amit nem mi nyerünk. (PS4) Ha majd lesz négyes mód és jönne innen valaki akkor szívesen bevesszük. Az új COD már szinte nem is kihívás nekünk (pedig tegnap vettem meg), szinte repülünk ott, szal oda is gyühettek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Persze, ha úgy érzed akkor bombázd a reportot, max nem történik semmi. Inkább a fórumozásra gondoltam, cs go topikban rengeteg hasonló eset van, egyszer valaki jobbat lő és már csaló rögtön. Az 'öregek' szokták legtöbbször leállítani a vitát, akik látják hogy ez közel sem úgy ment.
Nincs is értelme jobban belemenni, lehet hogy simán igaza is volt, tolni kell a reportot. Csak killcam meg minden visszanézés nélkül ezt így 100%-ig kijelenteni elég nehéz. -
ssgk
aktív tag
Én is találkoztam csalóval, és van amikor egyértelműen el lehet dönteni, pl amikor teleportál és 4 lövésből utolsó 2 v 1 ben leöl minket.
De ha valaki tud wingmant vagy longbow/drop snipert használni nem nehéz 1-2 hit ből ölni/downolni. amit elég könnyű csalónak nyilvánittani...Főleg hogy ingyenes így millió smurf van. -
L4mie
veterán
válasz #78687232 #1338 üzenetére
nem feltétlen, de sajnos érdemes ránézni, sajnos nincs killcam, pedig hasznos lenne, nem csak a csalók kiszűrése miatt hanem a saját hibákból tanulás végett is.
Mi már reportoltunk többször is csalót, szerencsére halál után lehet követni azt aki lelőtt, hát szomorú, de szerencsére pár hét alatt csak kettőt kellett reportolni.
DE ha tévesen reportolsz akkor meg nem lesz semmi baja a reportoltnak, csak ha túlzásba tolod lehet te kapsz valami kedves levelet az ea-tól
Volt pár csalógyanús srác/csaj, de ők csak sokkal jobbak voltak mint mi őket is érdemes nézni picit.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Slavia
aktív tag
Oh ilyen rengeteg van főleg a no life játékosok (700-80000) kill megy egyedül lőszernélkül normális fegyver nélkül és lelövik aztán meg elvárja a recoveryt. csak a leugrásnál lootol aztán szalad mint a mérgezett egér. Ez is sajnos a random ugrás egyik adaléka. De ezt hetekkel ezelőtt írtuk már. ( Én rengeted no recoilos emberkével talákoztam már, lehet arany barrel volt(kétlem mert első loot volt) de a machine gun nem tudom a nevét teljesen egyenesen hordott neki.) Jó pár év codozás után azért észre lehet venni mikor no recoil van.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Van új nvidia driver részben apex-re címezve!
-
Jinxb1rd
addikt
Nah, találkoztunk az első cheaterrel.
1v3-ba jött ránk, leszántotta két teamtársam egyből, én meg próbáltam okosba megölni. Majdnem happy end lett a vége, egy hit kellett volna, hogy kimúljon...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
PAtr0n
addikt
Én eddig nem panaszkodtam kilépésekre, de ma már a 4.-ik, és kábé 7 meccsett indítottam PC-n. Mind memóriacímre hivatkozva kúr ki. Engem meg felkúr, de nagyon...
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
xkoti
senior tag
Hát srácok most már durcis játékosok is vannak
A csávó persze miért is ne a hőst játssza hozzá teszem random emberkel voltam és szalad előre az egyik mint az állat annyit időt nem hagy, hogy normálisan lootoljon az ember. Pingeli az enemy-t és megy utánuk majd miután látja hogy mi még hátrébb vagyunk akkor is megy előre és szembe száll 1 csapattal és mikor meg fekszik fogja magát is kilép. Persze hozzá teszem szaladtunk hogy felszedjük de kilépet...Mocsok irritáló dolog az mikor ha valami nem úgy van akkor inkább kilép..
KO
-
regener
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Giblaltar esetén csak akkor adom oda, ha fullos az ultim.
(#1321) regener
Wow, komolyan, még videó is van erről. ok.Én egyébként azt hittem, hogy úgy töltődik az ulti, hogy felveszem-kidobom-felveszem-kidobom. Mert láttam hogy így 1%-kal mindig nagyobb.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
xkoti
senior tag
Most pont egy nagyon korrekt lifelinal játszottam.
Mindent pingelt és healbe is oda figyeltKO
-
Wolteri
csendes újonc
-
vaakuum
addikt
válasz regener #1311 üzenetére
Azt a gyorsítót csak egy ember tudja használni a csapatban? Vagy ha találunk többet, akkor gyakorlatilag mindenki?
És az végtelen hatású, vagy egyhasználatosan mindig az ulti után kell elnyomni, és a következőt akkor gyorsabban adja?[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
regener
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap a randomunk a haverom Mirage karaktere által kibocsátott decoy-hoz mászott oda, hogy szedje fel.
We are only Stardust...
-
Wolteri
csendes újonc
Van valakinek valami friss híre az új karaktert illetően?
-
Rage47
veterán
én is szeretem a Pathfindert mostanában.
azt csinálom sokszor, hogy az ellenfél fölé húzom magam, így könnyedén lelövöm őket felülről, míg a társaim szenvednek lent
legutóbb is úgy nyertünk meg egy game-t, hogy körbehuzaloztam egy völgyben az utolsó csapatot akik völgy közepén voltak és szép lassan sniperrel lelövöldöztük őket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...