- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Retro játékok
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Cyberpunk 2077
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz markknight #9374 üzenetére
Jo de ezeket ki lehet nemitani azon nyomban es jatszani tovabb. Az hogy hatraltatott mert egyedul hagyott fuggetlen attol hogy toxic is. Reg nem jatszottam nem tudom, hogy van-e mar chat mute mert regen nem volt (ami marha nagy baromsag EA/Respawn reszerol)
-
ssgk
aktív tag
Rankedbe nem szurnem a chatet es voicet. Lehessen nemitani igy ha valaki zavaro meg van oldva. Aki meg funbol jatszik ott a casu.
Masreszrol ossze vissza osztjak a bant teljesen random. Regi mainem perma bannolt lett (amire kaptam "2 useless noobs"-volt.) Es ezt most is leirnam (ha nem hagytam volna abba ezt a jatekot).
Masreszt meg ingyenes a jatek igy minden bannolt (ha fizetos lenne akkor is valszeg) smurfolni fog ami megjobban elrontja a jatekelmenyt mint ha valaki toxic. -
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #9296 üzenetére
Nem is a játékosok védelme a cél itt hanem, hogy vedd meg újból a szarjaikat.
(Azsiaiakat amerikaba erik attrocitasok itt eu ba ez kb olyan mint hogy tudod kozelkeleten haboru van es helo) De most nem is szelsoseges dolgokrol beszelek egy noob, vagy FU is eleg bannra... Aki olyan miatt reportol mert lebutaztak vagy lehulyeztek egybol adnam annak is a bannt mert nem szabadna kompetitiv shooterrel jatszania.
-
ssgk
aktív tag
Ennyi volt végleg abbahagyom apexet 2. accot bannolják ki (main lvl 800 körül volt bannolva permara "useless noobs" miatt most 3 napot kaptam "'FU" miatt.
Ranked játszhatatlan 30k LP-nél is soloba leválnak és bujkálnak pub ba meg random (volt)plat kontrolleresek beamelnek le úgy ahogy régi masterbe MnK sok.
Szerettem ezt a vacakot amíg lehetett kompetitíven játszani most már csak a casualok élvez(het)ik. Többen vannak belőlük van pénz és ez egy EA játék. Nagyon szomorú. Lehető legroszabb kiadónál van. -
ssgk
aktív tag
A rank split s18-ba hogy lesz? Erről valaki talál infót?
-
ssgk
aktív tag
LOL skill 400LP (szinte csak premade pred. csapatok voltak mondjuk)
De ez az uj ranked eleg broken. Valszeg ennyi is volt nekem. Diaba is sokszor ugraskor levalnak es bujkalnak lp ert... Meg mivel supportal mar a csapattars is tud bannert szedni uj meta hogy elso knocknal elfut egybol egy csapattars koron kivul es nekaill bannert meg medkit et gyartani. Arrol nem is beszelve, hogy utolso korbe mindig 5+ csapat van itt dia tetejen. -
ssgk
aktív tag
Valahol le van irva (vagy egy yt ba lathattam) mindenki 0 rol indul elvileg nem szamit a legutobbi rank (mint ezelott ott ugye szamitott es vissza dobott x-el) es amennyi elot" szedsz itt az alapjan dob be. de aki mindet nyeri sok killel azok is plat ba kerulnek am nem sokkal feljebb.
Ami fura hogy itt elvileg balanszosabb" a rendszer es "skill orientalt nem ido" de mikor plat2 nel silver 4 dob elgondolkodok hogy valoban hozzanyultak-e. Mert szerintem semmi nem valtozott erzetre. Kivancsi vagyok itt is meg lesz e majd a nagy skill beli ugras diaba amikor csak mastereket meg predakat dob majd. ha igen semmi nem valtozott a grafikan kivul.
-
ssgk
aktív tag
Nagyon nincs sok player D3-2 be... Persze a statisztikak szerint a jatekosok 30% a dia Lobby 70% master 20% Dia és maradek Pred. Cross platformot meg rankedrol igen kszedhetnek, nem probaltam meg konzolon (nem hasznalok konzolt) de egy vicc hogy mit segit az aim asist... Zip-en megy a gyerek es 90% a hitrate meg lefegobol ugrik ugyanez. ... Kulonben nem feltuno. Foldon egyeb esetben eleve mindenki mindent ello minden tavolsagrol . De ez a zipline-rol fullba betalal dolog erdekes.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Ami érthetetlen számomra, hogy nem fogynak el a playerek. Mintha botok ellen menne akik egymást nem is ölik (meg őt se nagyon ) . Hát a srác lassabban lootol mint egy avg. gold. 20 cellt cipel magával(8 bat mellett... xDD) Kill speedrun on nem is szokás healelni swappot tolnak és mennek tovább.
Hát nem tudom, brutál a 37K de skillbe én plat playernek mondanám ez valami oceániaia szero vagy afriaki xDDDD... CAR 5 hit/mag... D3-2 be playerek 80% 1clippel" CAR-al ha nem tudok fedezékbe menni időbe. -
ssgk
aktív tag
Legelbaszottabb az MM be, hogy fittyet hány mindenre. Oké, nem skill based de még csak papíron se. Hogy ad gold meg silver csapattársat ? (lobbyba D1-2 vannak)...
-
ssgk
aktív tag
Kiveszik ha ki tudjàk :"D
Volt már egy nagyobb balhé még cross platform nál eltüntek cuccok és elvileg zárt így nem tudnak belenyúlni.
Hogy ebbōl mi igaz... Lehet csak simán perma bannolnak majd Abba jók. -
ssgk
aktív tag
válasz #48613632 #8821 üzenetére
Én abból indulok ki, hogy akármilyen játékot veszünk (csgo, r6, lol, etcetc). Mindenhol megy a flame, hogy szar az MM. Igen van ahol jobb, van ahol rosszabb, de ha átmész más kompetitív címek fórumaiba ott is megy "szar az MM fos az MM ezeket meg azokat kaptam"
Már csak azért is nehéz jól megcsinálni mert nagyon nagy véletlen változó a rendszerben, hogy éppen kinek, hogy megy. Ezt nem kell szerintem részletezni.1500lvl az szép .
Nekem csak 800-900 között volt a bannolt. meg van 1-2 200 körüli smurf. -
ssgk
aktív tag
válasz markknight #8818 üzenetére
Nem akarok egyesevel valaszolgatni hsz ekre Igy egybe gyurom amit gondolok.
Rank eloszlas:
En is ketlem, hogy realis lenne az az abra amit megosztanak. De pl irta valaki, hogy mindig van master-preda a lobby ba. Azt is szamoljuk hozza hogy a master preda napi 10+ orakat jatszik. kb a 90% uk ha nem mind. Igy hiaba van 100x annyi a tobbi rankbol ha azok 1-5 matchet mennek csak. Pl ha keresunk egy steam napi jatekos bazist orakra lebontva es belepunk akkor amikor a legkevesebben szoktak jatszani (regio fuggo is persze) sokkal tobb lesz a preda master. (tapasztalat) ez itt eu ba hajnal 1-4 kozott. Nagyon eros a ranked lobby. (tarsak is!)KD:
Qrva sokat jelent. de nem a global a stattoknal. az adott szinten levo kd szamit. Mert igen az mutatja meg, hogy mennyivel vagy jobb. Igen ranked nem csak arrol szol. De megis. Ott is ha okosan csapattal jatszod arra torekedsz hogy jol helyezkedj jol lootolj okosan menj bele csatakba vagy epp menekulj ki beloluk. De mind kd ra megy, ha okosan jatszatok konyebb a jo kd, de az aim nem potolhato jo strategiaval csak bizonyos szintig.MM:
Szar volt, szar, szar lesz.
Nehez jo MM et osszerakni. battle royalba meg foleg. En is randomokkal tolom kb 50-50% ba es a main em bannoltak is trash talk miatt. utobbi idobe ha (nagyritkan) jatszom arra figyelek en legyek a jobb ne a masikat szidjam. Meg akkor is ha 100x tobb a dmg meg osszes kill nalam van. akkor legyen annal is tobb a dmg, tobb kill... Es lass csodat jobb is leszel. nagyobb rank ertelmes(ebb) tarsak. -
ssgk
aktív tag
válasz #48613632 #8798 üzenetére
Én se költöttem sokat de nagyon sok órát tettem bele. meg minden eventet/ingyenes skint (+ addig összes season passt is) kiszedtem.
De már leszarom anno zavart, próbáltam is vissza kapni. Most inkább örülök neki, így értelmesebb dolgokkal töltöm az időmet.A loba fürdőruhás skin engem is érdekelne
-
ssgk
aktív tag
Amúgy ez a gusztustalan kapzsiság se lenne gond a részemről amíg nem kényszerítenek, hogy költs. Mert nem kötelező. De amikor több ezer accot bannolnak le. (akiket ismerek mind 5-800lvl+) ráadásul a semmiért (chatba "noob"-ra pl) Az gond. Meg tudják jól hogy újra regelnek és ugyanúgy veszik a cuccokat...
-
ssgk
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
Kinek mennyi volt a legtöbb RP amit rankedba kapott s13-14 alatt ?
(rangtól függetlenül --> hozza adod az entryt meg kivonod a promotiont ha van) -
ssgk
aktív tag
MM azert szar mert kutya nem rankedozik mar. Bughalmaz a jatek, jatekosok tizedenek kibasszak main accjat, minden 10. jatekba legalabb 1x csalot kapsz. Ezen felul akik maradnak azok a duok premade trio es az olyan solok akik vagy most kezdik vagy megszallottak (szerk vagy fun playerek es soloba elbasszak a rankedodad tuti talalkoztal mar veluk...)
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Annyit hozzá tennék, hogy értelmes csoportot nem fb on keresel/találsz. gaming re komoly dolgokat inkább DC n keress. Face nek a messengeren kívül semmi keresnivalója ezen a világon. Minden téren van értelmes alternatívája. piactere scammer gyüjtő reklám videó részről szenny folyik belőle és a csoportok 90% meme vagy amit küldtél azon a szinten van.
A magyar csoportok meg igen az átlagos színvonal alatt vannak. -
ssgk
aktív tag
válasz ADAM1337 #8576 üzenetére
Nem feltétlen.
Platba jelen ranked rendszerbe masterek meg diak vannak (meg olyan predkak akik késöbb kezdték a rankedet). Itt küszködök p3 ba de brutál durva master premadek vannak. Be lockolnak és egyszerre lőnek kevesebb mint 0.5 mp alatt kiszednek.
Persze csalók is vannak, de nem nagyon venni észre aim különbséget egy pro és aimos között ha lő rád, csak gameplay be venni észre 10mp alatt ha spectate be vagy rajta.
Múlt season be Dia közepe sikerült soloQ ba most akartam bepróbálni egy mastert de ebbe a season be örülök ha dia meglesz .
Viszont sokat lehet fejlődni is mert erős lobby van mindig nem az a silány plat mint ami eddig volt. Kell figyelni a játékra is nem csak futkozni szanaszét killeket farmolni.#8577 markknight:
PC-n az alkalmazottak 60%-a aki ezzel a játékkal foglalkozik bármilyen téren az chat bann felelős supp lehet. legalább 20 embert ismerek akit permaba raktak toxic chat miatt -
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #8571 üzenetére
Nem sok. 5-6 játék lehet rajta. Meg apexba 10-20k nagyon max.
-
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #8560 üzenetére
LOL érdekes, bepróbáltam én is és ugyanúgy elutasították...
Amire a permát kaptam : "2 useless noob"
Igaz elötte kaptam mér 2db 1 hetes felfüggesztést.
De ez vicc. -
ssgk
aktív tag
válasz Bennyboy #8493 üzenetére
HAHA 1 het bann....
Arra figyelj ha ugyanaz az acc kap 2-5 ( random) chat bannt apex ba jön majd a perma account bann. Nem csak apex, egessz accot lebannoljak.
Es nem erdekli oket mennyi minden van az accon hany orad van stb stb.
Nekem ugy fel-1 eve bannolhattak main em permara lvl 800 volt kb osszes season passt kimaxoltam, 3 vagy 4 heirloom volt benne.
Azota random smurfokkel rankedozgatok csak, maga a jatek nagyon nem erdekel (account, skinek stb) mert tudom ugyis kibannolnak elobb utobb. Amig nem lehet kikapcsolni fizikailag a chat et es irogatnak nekem vagy felhuznak vissza fogok irni -
ssgk
aktív tag
Nagyon zavar, hogy nem tudok 2x et hasznalni vagy 4x et, csak azokkal szoktam bocek ezni.
De azokat rankedba is hasznalom nagyon op fegyver felszerelve.
(csak 4600 korul van rekord, de nem is csinalom, 4-5x probaltam)
Ha lehet scope ot valtani csak nekem nem esett le pls szoljatok -
ssgk
aktív tag
Új ranked egy agyf*sz. Plat 2 konkrétan master preda lobbi. Legutóbbi match be 6 preda premade volt. Lobby fele...
-
ssgk
aktív tag
Nagyon gánya ez az új ranked rendszer.
Igen erős ha teambe játszol (és jók vagytok)
De soloQ az megölve.
10-20KP al GOLD ba -30 elo .(top 10 alatt)
dia teteje solo eddig mindig megvolt. kiváncsi vagyok lehetséges e master majd most. -
ssgk
aktív tag
Ez az új ranked nagyon bugos. sokszor nem adja meg a kill rp t. 8kill 7 assist meg ez az új team akármi es kapok 12 elot ? Érdekes.
-
ssgk
aktív tag
Gondolkozom h irok nekik es visszakerem ha adjak, megis lvl 780 as az acc, bar ha vissza is adjak elvbol nem jatszok 1p et se tobbet benne xd
Szakadjanak meg ezzel a mentalitassal, nem attol lesz pozitiv egy kozosseg kompetitiv jatekba hogy idomitott barmok jatszak, hanem hogy nem glitch bug miatt szopod be, meg ha nem is tokeletes (mert olyan nincs) de ertelmezheto matchmaking van benne. mert az hogy lvl 3-400 alattiakat ad be rankedra ilyen par k killel, mozogni nem tud a palyan, rendesen latszik hogy nem ismeri es ragozhatnam, tipik ugatast kapok tole ha normalisan kerek valami amugy adott rank ba revelans dolgot, majd -50 eloval oda irom hogy noob ok (mert azok is) kapom a permat mert nem pozitiv a megnyilvanulas. Nem is ertem szerintem az lenne a fura ha valaki pozitiv lenne egy ilyen utan.szerk:
Maxxy10: de csak most tobb odom volt jatszani -> tobb match -> tobb nyomi -> tobb szitkozodas. es nem reg volt bannolt az acc 3 napra.
Meg egy csavoval ossze vesztem meg par napja es fenyegetozott apja EA nal dolgozik perma bannos leszek, ( sok ilyen van ezzel ugat) de lehet tenyleg nem viccelt. De ha ez az eset all fenn meg cinikusabb a helyzet. De ketlem, igaz gyanus mert relativ sokat szidom a randomokat ha nem jonnek a haverok es eddig 1x kaptam 3 napot.[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Na eljott a nap amikor account bannt kapok :"DD
1 hete kaptam 3 napos bant (jogosan az tenyleg elment hate speech nek) most perma account bant kaptam erre ? "useles noob"
Nem baj sokat nem vesztek vele, nem pazarlom ra az idomet legalabb, meg ennek a hulladek EA nak se adok 1 fillert tobbet.
Bar most meglett volna a solo master rank dia kozepen voltam, emiatt bosszant csak.Azert is irtam inkabb ide, hogy a chat et teljesen felejtsetek el, mindenre is bant osztanak.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Hat azert BR rankedba bujkalassal 100 pont eleg meredek. egy dia szintrol masterba nem lehet bujkalassal eljutni
Arenaba kill, dmg stb nem szamit csak kizarolag, hogy nyersz vagy veszitesz.
Most kicsit kispadon vagyok (72 ora chat ban miatt ) Vicces ez az EA.
Eleg szigoruan veszik ezt, a debug ot annyira nem :"D ... -
ssgk
aktív tag
Korabban is irtam nem bugos" a rendszer csak szigoru, mas ranked elo rendszerekhez hasonloan megy (pl R6) igy nagyon lenyeges szerepe van hogy nyersz/veszitesz-e. És nagyon lenyges hogy az elso korokbe minnel tobbet nyerj (nem a 10 berankolonal) hanem amilyen rankot kinezel addig kb) mert amint nekiall a win/lose 50 hez kozeliteni belassit (mint nalad is) onnan nincs vissza ut beragadsz a helyedre" ahova a redszer skillbe helyezne. Csak szenvedessel tudsz fejlodni onnan.
-
ssgk
aktív tag
Ja hat nekem nem ilyen a helyzet szerencsere csak igy is van hogy +50-100 kozt ad meg 10-40 kozd von. de nem mentem sokat max 20-30 kort.
Te mennyit mentel ? Mert ha igy ad/von nagyon sancos hogy nem igen tudsz feljebb menni mar kinszenvedes nelkul. (es ezert szeretem jobban a BR ranked elo t mert ott nem szamit mennyit mentel vagy hogy inditottal mindig val lehetoseged javitani.) Anno R6 ba is ha szar helyre dobott es nem is ugy jott ossze az elso x kor onnan nagyon sok ido volt visszamaszni.Amugy nekem is negativ csalodas a ranked arena (MM balance nagyon durvan rossz esetek 90% ba mintha botok ellen mennek, aztan random kapok premade 50k+ killeseket ott meg 3 0 ba lose ...)
-
ssgk
aktív tag
Utanna olvastam, mas team vs team ranked elo rendszer van, koze nincs a BR ba megszokotthoz (ezt gondoltam en is de furcsan ad-von elot nalam is).
Minnel tobb kort nyersz/vesztesz egymas utan aszerint no a hozza adott/elvett pontok mennyisege, valamint szamit az ellenfel elo ja is meg hogy mennyit mentel osszesen, (egyre kevesebbet fog adni) -
ssgk
aktív tag
ranked arena elo rol van barmi info mi alapjan adja ? xD
Szoval van hogy 10-20 akat ad von meg van hogy 100+ okat teljesen random... -
ssgk
aktív tag
Szerintem is csaló. (linkelt videó alapján, streamet soha nem néztem tőle 1p-et se). Recoilt emelik ki sokan itt, pedig az még elég gyengus is. Sok dia-master van (kb 80%) akinek legalább olyan jó a recoilja.
De az hogy falon keresztül végig követ és lövi a semmit, az nem pro" dolog. (VAN, hogy, leköveted és fedezék mögé érve még lőssz rá. De nem fordítva, hogy futkozik a házba és ürítesz powlert a falra végig a mozgását követve.)
Itt le is szögezem, hogy ha konzolos, nem tudom milyen soha de soha nem játszottam konzolon és irreleváns amit írok, de ha pc akkor ez aim, aki nem látja rajta, az vagy nem akarja vagy nem ért hozzá.
És ha valaki akár 1 körben csal de 10e órájába nem az attól még csaló marad (legalábbis nekem).Marky18: SoloQ ba egészen dia ig könnyedén el lehet menni nekem is 1-2 hétbe telik. Onnantól master nehezebb a -48 kezdés miatt főként. De az is megoldható csak több idő.
Szerk: meg a másik, hogy vitatkozni azon csal e valaki vagy nem, felesleges. Nem lehet 100% be letagadni se meg kijelenteni se, ha gyanús valaki. És Ha konstans használja őket valaki, csak idő kérdése mire repül a ban és akkor már mondhat akármit.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz shotika #6556 üzenetére
Szerintem nem. Épp ellenkezőleg. A randomitás ad egy pluszt bele ami miatt még inkább le lehet ragadni egy játék elé. Van egy siker élmény, majd kikapsz megint és megint majd talán megint siker és ez motivál, hogy majd legközelebb több szerencsém lesz". Így megy a szerencsejáték és a függőség is. Valaki hajlamosabb rá valaki nem, de mindenkibe megvan a pszichológiai alapja a dolognak.
Az más dolog, hogy megfelelő tudással/tapasztalattal kb. nullára redukálható a szerencse faktor hatása a végkimenetlere. (Okos ugrás, loot, soloba megfelelő legent használata, ha úgy van menekülés csata" helyett, 3rd party stbstb) -
ssgk
aktív tag
Jó lett
Amit hiányolok, az a zene(k) felsorolása, meg ha tervezel yt ra videókat rakni hosszabb távon van streamer mod (nem vagyok biztos a nevében) ingame setting ami kiveszi az enemy neveket. (nem vágom hogy megy ez yt-on) csak ne legyen belőle gond hosszabb távon, 10mp beállítani. (meg mellesleg segít is mert tageli killfeedbe a legendeket fajta szerint). Persze ezek inkább technikai dolgok vágás jó lett mastifos rész különösen bejött. -
ssgk
aktív tag
Jaaa, hát persze ilyen streamer/youtuber által szervezett kis" verseny más, akár még helyezést is érhettek el ha ügyesek és szerencsések vagytok. Amit írtam azt neves nagyobb" versenyekre gondoltam. (én értettem rosszul) Bár szerintem van bőven igen jó magyar apex játékos is. Az más kérdés, hogy 1-2% érdeklődik ilyen versenyek után.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Szerintem nem leszólásból írta hogy 10k után beszéljétek újra.
Akik versenyekre járnak, a ritkán használt legendek en van 10k kill mainen inkább 50k.
És az nem mérv adó, hogy valaki üt/együtt játszik stattba erősebbel akkor jobb is nála. Saját példa erre, hogy solo ba játszom (főként ranked) ahol dia közepe ez 1 hét alatt megvan, és addig nem egyszer kerülök össze preda val. Akiknél több kill/dmg lesz végére. Vagy éppen ellenbe jön és ő marad lent. De nem jelenti hogy jobb vagyok, mert ha versenyen indulnánk mindketten szinte garantált, hogy ő jönne ki nyertesen. Szimplán mert tapasztaltabb. Lehet ha nekem is lenne 70k killem olyan jó lennék, sőőt még lehet, hogy jobb is, de amíg nincs nem lehet tudni csak azt, hogy ő jobb. Másik fontos dolog, hogy magasabb szinten a mozgás aim stb (basic) egy alap dolog sokkal nagyobb jelentősége van olyan dolgoknak mint kommunikáció, map ismeret, stratégia" stb (fundamental) és az is egy olyan (mint minden más, minden téren), gyakorlás, minnél jobb akar lenni valaki annál több gyakorlás. És itt jön be a kill count. Nem lehet csak az alapján megítélni a skillt de mérvadó. ha valakinek van 100k killje esélyes, hogy jobb egy 10k val rendelkezőnél. -
ssgk
aktív tag
válasz markknight #6519 üzenetére
Igen az tény, hogy 500+ os accok csak a top x%. Ingyenes lootbox is lehet egy nyomós érv valóban. Meg teljesen egyetértek, hogy apexba ha aktív valaki nagyon pofás skineket tud szerezni minimális (vagy akár semmi) költekezés nélkül.
De az egész badge dolog alapja az volt, hogy login reward ba dobálnak ilyen pride badget, mikor S3 ba jött utoljára a lvl badge frissítés? Meg ha a játékos bázist nézzük jóval nagyobb az 500+ mint aki kirakná azt a szivárványt. És mint az első hsz be is írtam, mindenkinek a saját dolga hogy milyen szexuális beállítottságú. Abszolút nem érdekel és nem zavar, AMÍG nem dörgölik az orrom alá ezeket, meg villognak vele. (Mellesleg amivel épp az ellenkezőt érik el, mint amiért csinálják...)pitepeti71: Legend balance érdekes egy dolog igen . kb minden seasonba main csere van. annyira túltolnak/szétszednek egy karaktert. Eddig octane-re szedtem volna ki vagy lifeline ra ha dob. Most, őszintén nem tudom .
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz markknight #6516 üzenetére
smurfba sokkal konnyebb a 4k 20bomb mint egy lvl 700+ ba.
Meg persze ertelme nincs badge nek ha flex. De vicces hogy nem tudnak lepest tartani atlag aktiv jatekosokkal (es nem kell nolife streamereket nezni 2klvl el..) Egy grafikus egy het alatt megcsinalna 100 szintet kb. amilyen monoton egyformak...
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Kicsit cinikus hogy mindig nincs lvl500 feletti badge, de ilyen pride vackokat szórnak bele login revard nak.... -.-
Félreértés ne essék mindenféle rossz indulat nélkül mondom ! De ez már a vicc kategória... Több száz/ezer órát raksz egy általuk fejlesztett játékba sőt(!) még a bevételt is generálod, majd valamikor 4-5 season mulva talán kapsz valami badge frissítést. Addig ott az 500. Szexuális identitás zavarod van ? Nesze itt van villogj vele... És ilyen apro szarok miatt erősödik a "két fél" közti ellentét". Igen, el kell fogadni ha valaki más és az az ő dolga. De azzal hogy, villognak vele meg tuszkolják az ember orra alá pont az ellenkezőjét érik el... -
ssgk
aktív tag
válasz callmeakos #6493 üzenetére
En mar s8 ba is nagyon szerettem, de ezzel a tempoval OP. Igaz mid-range re hasznalom nem szoktam vele tul tavolra jatszani. Igy 2x vagy 4x et teszem ra, ja es soha nem toltom fel shield el feleslegesnek latom.
-
ssgk
aktív tag
Micsoda egy otvar szar ez a matchmaking te....
Arena 10 win (eddig 10 a max) es 11. be egyedul indulok[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz callmeakos #6469 üzenetére
Mai vilagban ez elet minden teruleten ez van... :S
-
ssgk
aktív tag
van aki master-preda itt ?
Tudtok olyan dc csopit vagy site ot ahol normalis playerekkel lehet teamelni par jatek erejere ?
Szoval nem csapat stb, csak jatekosokat. Beprobalom ebbena seasonban a mastert csak soloba nincs kedvem. -
ssgk
aktív tag
Szerintem eddig is ennyi volt a packok szama ingyenesbe, vagyis tobb de most ha jol lattam adott 100 kreditet (1 pack ara) azzal egyutt osszejon a regi szam. De lehet tevedek.
Viszont ezek a skinek nagyon nem fognak meg , nem mondom hogy rosszak mert nincs csunya skin, csak jo izles . Devotiont meg nem hasznalom. Persze megveszem, vissza adja az arat igy sehogy nem eri meg benthagyni, igaz penzert nem vennem meg ha nem lenne maradek kredit" -
ssgk
aktív tag
válasz markknight #6440 üzenetére
Nekem 10 vagy 11 mert ki altf4 eztem utsoba loese nel ugy kiegettek xD 3700dmg-m volt es vesztettunk streak nel lol.
Badgettet lehet szetni itt ? 20 kill 4k dmg ?remote play ? Mint a tavoli asztal ? vagy hogy ?
Amugy amilyen konnyu nyerni, olyan nehez is ido utan a streak mert eleg 1x bekapni premade master-predator csapatot es kezdheted elolrol.
Amugy bejon ez az arena de nem kene a jatekba, vagyis nem igy ahogy van jelenleg. :/
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Na kinek mennyi a win streak je ?
-
ssgk
aktív tag
válasz markknight #6401 üzenetére
nem lvl alapján, de mégis ...
Ha nem vesz valaki packot, akkor csak azokból nyithatja amit dob ingame és az lvl hez van kötve.Magyar megjelenes az hany óra ? Illetve remelem ma lesz az is nem ?
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz markknight #6369 üzenetére
Mod alatt nem volt, csak battery.
Szerk.: Vagyis ez van a leírásban is, meg az alatt a 10envalahány körben nem láttam 1db ot se.[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Olvasom sokan kapnak hetes, perma bant. :D ...
Nekem is volt heti banom. Igaz szitkozódok is rendesen nem ok nélkül adták. Solo ba játszom 98% ban. És dia egy vicc rank, milyen gyökerek vannak ott a smurfok meg épp rankot visszaszerzōk között az hihetetlen. Na de amit írni akarok az hogy nem tudsz perelni meg accountot vissza kapni mivoltán pontról pontra le van írva (kb az összes kiadó, store stb) hogy te egy másolatot veszel aminek felhasználója vagy nem tulajdonosa. A játék amit megvettél az övék, te csak használhatod amíg betartod a szabályzatot és él az accountod, amit ōk bannolnak/hagynak meg az ō szabályaik alapján. Ez le van írva szóról szóra. Így ha megszeged számolj a következményekkel. Nem érdekli ōket kicsit sem hogy költöttél volna még náluk, vagy eddig mennyit költöttél. Van egy érdekes cikk amiben úgy veszített el valaki egy accountot (apex ingame skineket) hogy az ajánlott account biztonságot kapcsolta be. Elvileg milliós nagyság rendben költött rá, és még csak le se szarták supp nál. Nem olvastál utána, volt a válasz. És jogilag nekik van igazuk, minden le van írva szép hosszan a szerzōdésekben. És igen szemétség a legtöbb ilyen de kit érdekel ? Te meg Ō meg én se fogom amiatt törölni mert ilyen a cég. Persze amíg éppen nem én leszek akit megszívatnak" .
Sokkal inkább érdekes a chat" bann. (gondolom kb esetek 90%) Miért jár ban ha én a saját véleményemet gondolatomat leírom a csapat társnak ? Ha szitokszó, rasszista, csúnya" vagy akármilyen negatív dolog, kit érdekel ? Ezzel nem védenek meg senkit. Ha valóban a felhasználó védelme és a rasszista megjelenés visszaszorítása lenne a cél lenne rá keret hogy egy az r6 hoz hasonló chat legyen ami nem is engedi elküldeni az olyan tartalmakat. De egyszerūbb bant dobni persze.
Ezzel is még undorítóbb a képmutató viselkedésük, mert nem tesznek semmit az ellen, hogy valóban megvédjék" a játékosokat. Ha én leniggerezek" valakit azt nem segíti már hogy kivágnak. "Jó de másokat igen mert bannolnak...." Ja kár hogy ingyenes a játék és ugyanúgy meg tudok sérteni másokat amíg azt banolják.[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz Szilágyi84 #5708 üzenetére
hát de 0 0 xDD
még ha csak vakon lő is van egy 200dmgr301 tényleg nagyon erős itt ezen a mappon. De a best az r99 vagy wingman és evo7 vagy mastiff. Best kombók.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Új mapp egy iszonyat, nagyon nem jön be.
Bugok: megszámlálhatatlan.
LÁTHATATLAN EMBEREK vannak xDDD Ott nyíltak mellettem a binek es semmi és senki, bh val voltam és nezem hogy jelennek meg a semmi közepén a nyomok" mint valami horror film xDDD -
ssgk
aktív tag
első bug:
teljesen véletlenszerűen ninc hang in game pár mp ig. van hogy akár 10-20 ig is. nem tudom mi idézi elő de mindig fight közbe jön elő. Valami gun swap vagy reload lesz a hibás. -
ssgk
aktív tag
nagyon sniper orientált ez az új mapp....
szerintem vagy 200% ra van állítva a rate..szerk: Meg nagyon szar is... Lehetetlen helyxek vannak benne ahova ha beragadsz halott vagy.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
válasz markknight #5594 üzenetére
mert változott valamit ?
Nekem legutóbbi is csak épp meglett (igaz nem játszottam túl sokat...)
-
ssgk
aktív tag
válasz Szilágyi84 #5578 üzenetére
Maga a crypto skin: Deadly Bite (fight or fright- bol)
És a tény hogy valaki ekkora crypto player: undorító
-
ssgk
aktív tag
Húha meg látom steam en preload-ba van már.
Mikor jelenik" meg ma pontosan, lehet tudni ?
(Wárom már a rengeteg bugot ) -
ssgk
aktív tag
Volt-ra lesz BP gold skin most S7 be ?
-
ssgk
aktív tag
Szerintetek ki tudom maxolni a apasst ? ha most 80lvl nél vagyok ?
Vagy már lehetetlen ? -
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #5502 üzenetére
Since this is a serious violation, we are suspending your account for 168 hours (one week), effective immediately. ....
Akkor jó tudni, hogy most kattantak rá erre.
Mert ha ennyire szigorúak lennének már rég perma bannos lenne az acc a randomok miatt xD -
ssgk
aktív tag
Miért halottak a szerverek ? Pont mikor szabad az ember -.-
-
ssgk
aktív tag
LOL
Most meg visszacsinálják a shield eket ? (legalábbis a hp t) -
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #5322 üzenetére
Az nem számít mert nem von le. Sőt ha jók vagytok es szedtek pontot akkor meg meg is adja.
-
ssgk
aktív tag
lol most nézem hogy a predatot ra írja hogy top 500 player"
XD inkább top 5k mert hony minden lobby-ba 2 is van már plat nál, diába meg master be meg legalabb 2 így kicsit keveslem azt az 500 at. De gondolom mindig én fogom ki őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest