Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Valahol le van irva (vagy egy yt ba lathattam) mindenki 0 rol indul elvileg nem szamit a legutobbi rank (mint ezelott ott ugye szamitott es vissza dobott x-el) es amennyi elot" szedsz itt az alapjan dob be. de aki mindet nyeri sok killel azok is plat ba kerulnek am nem sokkal feljebb.
Ami fura hogy itt elvileg balanszosabb" a rendszer es "skill orientalt nem ido" de mikor plat2 nel silver 4 dob elgondolkodok hogy valoban hozzanyultak-e. Mert szerintem semmi nem valtozott erzetre. Kivancsi vagyok itt is meg lesz e majd a nagy skill beli ugras diaba amikor csak mastereket meg predakat dob majd. ha igen semmi nem valtozott a grafikan kivul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol Switch beszámítás!!!
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest