- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MM úgy tudja, vagyok olyan jó silver 1-ben, hogy lenyomjam ezeket. Félreértések elkerülése végett mondom, ez ranked meccs, S1.
Hab a tortán, 2x kaptam ugyanazt a Fuset csapattársnak, mind2x ő volt a JM és harddroppolt. Mikor leváltam meg sikoltozni kezdett, hogy solozok.
Mondom nem solozok, csak kerülöm a hülyéket.[ Szerkesztve ]
-
slein
tag
Na igen
Mondjuk tisztában vagyok a képességeimmel és az szabadidőmmel, szóval a predatort már megsem próbálom elérni. Se csapattal se csapat nélkül.
A master szinten ellövögetni, menni néhány (jó) kört, de nem akarok már tryhardolni.Egyébként tudja valaki mi alapján rak össze egy lobby-t a játék? Nagyon fura hogy master/pred lobbyba Dia4 és Plat4-es csapattagot is kapok.
Máskor meg random master-es csapattagok mellet fullos top50-es preddekkel dob össze. -
őstag
"Kéne keresni egy csapatot"
Na ez nehezebb mint maga a játék 😀
Én már letettem róla, én mindig is olyan csapatot szerettem volna, ahol vidámság van, sok nevetés stb.. de ettől a játéktól inkabb idegbeteg lesz az ember, és aki nagyon jó játékos, beképzelt lesz, mindig másokat hibáztat (tisztelet a kivételnek) azt hiszi az egész élet az Apexról szól, nehéz hozzá alkalmazkodni, és inkább teher ez idővel mint sem kikapcsolódás..[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Szilágyi84 #8292 üzenetére
Mert paráznak tőled 🤣 Én ahogy meghallom hogy pofáznak, mutézom, legalábbis az elején, utána így jártam 🤣
Mondjuk engem nem szoktak szidni, kevés alkalommal tapasztaltam, mindig alkalmazkodom, nem szoktam külön utakon járni.[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hallom a kormány üzenete megtette hatását
Bár nem csak magyarokra jellemző ez. Én speciel szem- és fültanuja voltam egy vicces esetnek. A 2 random csapattársam elkezdtek veszekedni tört angollal, hogy min az lényegtelen. Oszt az egyik mérgében saját nyelvén (nem tudom pontosan milyen nyelv de ha tippelni kell akkor szláv nyelvcsalád) fejezte ki nem tetszését. Hangsúlyból ítélve elég csúnyát mondhatott és kiderül hogy a másik taggal 1 régióból valók. Folytatták tovább a veszekedést de ezuttal a saját nyelvükön
-
őstag
[Reported this Hungarian Ra..ist guy] Szép, ízletes magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
őstag
-
őstag
Jó napot kívánok, apexesek Gondoltam ennyi hét után tolok néhányat, más dolgom sincs, erre recseg ropog a Logitech G935 bekapcsoló gombja, néha csak egyik oldalon szól, kicsit megmozgatva a bekapcsológombot recsegve, de működik, ez már a 2. amit cseréltetek, persze hiába az azonnali cseregarancia az alzába, nincs raktáron igy várnom kell a cserére (1 napot) de nem jöttem haza fejhallgató nélkül, vettem egy G533-at, sokkal olcsóbb kis tesó, ez sem rossz, de a fegyverek hangja kicsit Sokol rádiós a nagy tesóhoz képest
Mind1, valaki jön néhány meccset? Bárki akárki? Csak ne randomokkal keljen menni, azok is jöhetnek akik nem bírnak
DC is kell mert saját nincs Vagy a Magyar Apex Legends közösség szerverén fent vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Nagyon vegyes nálam is a csapat. Mentem párat hétfőn de. és olyan csapattársakat kaptam, h végig sétáltunk az egész lobby-n (nyilván a gyerekek isiben voltak. Tegnap meg agyhalott gyerekekkel voltam végig. Gold1be vagyok erre kapom a lvl20as bronzokat ami nem is lenne baj ha nem ugranának külön amikor én vagyok a jm kb 2k killel. Ők nyilván halnak 2p alatt aztán engem pingelnek meg nooboznak stb. Ez ment vagy 3x. Meg is untam. Nem értem, h lehet ilyen szar a mm. Ne mondja nekem senki, h nincs elég player normálisan elosztani egy lobbyra az embereket. Mind1, felszenvedem magam megint platba aztán hagyom a rankedet mert semmi értelmét nem látom így.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Alex18
tag
válasz eLit-MiLan #8277 üzenetére
Van ilyen a játékban
-
shotika
őstag
válasz chungee #8274 üzenetére
Az baromi idegesítő, amikor valaki orrvérzésig nyomkodja boxot, vagy a respawnt - erre amúgy kitalálhatnának valamit.
A másik, amit írsz az meg tényleg botrány.
Felőlem lehet menni egyedül, de akkor az illető tudjon is játszani, és utána ne verje az asztalt, ha behal.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
chungee
addikt
Megint Negatív élmény a randomokkal de ez mindennek a teteje Plat3 Ranked, wattson külön ugrott mint mi, teljesen másik zónába. Meghalt, zavaróan spameli a boxát, hát írom ez mute. Oszt elkezdett veszekedeni velem, nagy nehezen felszedtuk a bannerét, visszahívtuk. Valahogy megnyertuk a meccset, közben 2x esett a wattson. Fel is szedtem és 2kill+2assist sikerült összeszednem. De ezt figyeljetek: -36rp-vel zártam a meccset mert a wattson reporpolt engem meccs közben afk-val és hogy szabotáltam a többiek játékát Wtf!? Hab a tortán 10perc bünti. Nagyon pipa vagyok mert felléptem volna plat2-be
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Írom a random gyereknek, hogy kegyetlenül aggolok, ne szedje fel a bannerem. Erre mint aki se nem hall, se nem lát, csak azért végigfutja a fél mapot, hogy felszedje...
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
pohár
félisten
válasz Bennyboy #8267 üzenetére
áh, akkor pont rosszkor akartam csak játszani
már tényleg jó, köszi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
srácok, csak nekem elérhetetlen a ranked rész? mintha ki lenne véve a mód, egy szürke mintás bizbasz van a ranked "panel" helyett (meg a 3v3-nál is az egyik helyen, de az nem érint)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
markknight
veterán
Apex képregény
-
őstag
válasz UNQL.Charlie #8262 üzenetére
Szívesen. 👍
-
UNQL.Charlie
tag
válasz lacuska74 #8259 üzenetére
Szia! Igen lett megoldás. Nálam is SX- re frissítés után csinálta ezt. A konzol beállításainál a nyelvet állítsd angolra. Próbáltam, hogy elindul és utána visszaállítom magyar, de akkor ugyan úgy megakad, nem lát szervereket. Én már felvettem a kapcsolatot az ea-val ,de még nem jött válasz. Ha írnak rá normális megoldást majd leírom ide is, addig marad az angol nyelv. Üdv,
CharlieHmm...
-
UNQL.Charlie
tag
-
lacuska74
tag
válasz UNQL.Charlie #8244 üzenetére
Szia, megoldódott már?
Nálam ugyanez a probléma, frissítettem series x re azóta nem talál szervert. -
ADAM1337
nagyúr
Javítsatok ki, de eddig nem úgy volt, hogy a heirloom event melletti küldis event-ből kaptunk fixen mindig egy collection event-es pack-et ?
Mert most rohadtul nem dob. -
törölt tag
Ilyesmi az RDR2-ben volt, nekik nem jött be. Le is vitték az online rész árát filléres kategóriába, mert nem volt játékosbázis. Nekem is úgy van meg, hogy csak az online. A story mód annak ellenére hogy rohadt jó, nekem sajna nincs meg, és a haveroknak sem.
Szerintem az AAA ár kicsit sok egy játékmódért, én inkább a havi aprót preferálom. Én igy köhögtem bele a játékba közel 300 fontot S4 óta, de az elején szinte semmit nem költöttem kivéve a BP. Ez bőven a többszöröse egy AAA játék árának, de egyben valamiért sajnánám bedobni ennek az árnak a töredékét is.
-
markknight
veterán
Nem is a te kommentedre válaszoltam
És nem is a karácsonyfáról van szó. Ötletek kellenek, megvalósítással. De a Respawn rest erre
-
őstag
Állítsd át a régiót Amerikára a nyelvet Angolra
-
Alex18
tag
válasz markknight #8250 üzenetére
A szövegből kiderül hogy csak a rankedről írok... amúgy engem nem érdekelnek a skinek egy battle royale lényege ne az legyen sz.tem hogy karácsonyfának öltöztetem be a karakterem hanem inkább játék mechanika legyen jó persze ez személyes vélemény.
-
markknight
veterán
De most két külön dologról beszélünk. Egyik az az, hogy ha fizetőssé varázsolnák a játékot, akkor valszeg jobb ranked élményt kapnánk. Ez egy dolog.
Amiért kihúztam a fiókot, az az volt, hogy a rewardok amit adnak szarok. És ennek nincs köze a fizetéshez, hisz minimál munkákkal gennyesre keresik magukat.
-
Alex18
tag
Egyszerű a játék legyen fizetős viszont részben ha megveszed 30-40 euroért akkor van ranked ha nem akkor csak casu.
Ezzel jelentősen csökkenne a smurfok száma. Itt nem az a lényeg hogy nulla legyen ami lehetetlen.
Más játékban ez működik és sz.tem itt is jó lenne. -
UNQL.Charlie
tag
válasz gyuribácsi88 #8246 üzenetére
Már megvolt, próbáltam már mobilnetről is ,de az sem hozott változást.
Hmm...
-
markknight
veterán
Wifiről próbáltad-e már?
Egyébként online a gép? Gondolom igen. -
addikt
Szerintem itt valami az xbox ip címével vagy mac címével lehet, kéne egy router/modem reset szerintem, de tedd fel ezt a kérdést az xbox topikban, meg a router topikban is, hátha találkozott már valaki ilyesmivel.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
törölt tag
Nyugat Európában az sem probléma. Ingyenes a SIM és neten is lehet rendelni. Bár tény, hogy kicsit körülményesebbé teszi, de még mindig túl könnyű lenne.
eLit-MiLan
Jaaa értem. Hát, ebben az esetben, a szezon eslő napjától nem lehetne grindolni, illetve először össze kellene grindolni X BP levelt.
Kompromisszum mentes megoldás nem létezik, valami mindig fájni fog, ha meg nem tesznek semmit, akkor marad minden a régiben, de maradnak a smurfok, és a cheaterek is.
Nekem ez a megoldás fájna legkevésbé, de mint mondottam, nem sokat rankedezem, mert nem érdekel.
Majd meglátjuk a következő szezont, ha igazak a pletykák. De attól tartok, akármi változás is lesz, a fenti problémák megmaradnak. Nem tervez ilyesmit a Respawn, még távolról sem, hogy megbolygassa az aranybányát. -
UNQL.Charlie
tag
Sziasztok!
Konkrétabban tudok írni a problémáról, hátha valaki találkozott már ezzel.
xbox s/x ,a mostani patchig semmi gond nem volt. Letöltöttem és indítás után eljutok addig, ahol a szervereket lehetne választani és ott megáll. Nincsenek szerverek és unable to connectel nem megy tovább. Más online játékok működnek, más EA online game is megy. Csináltam másik accot, ugyan ez történik, ugyan ott akad el . Belogoltam a párom accjával, az én xboxomon az is elakad pontosan ugyan úgy, miközben az ő gépén nincs gond. Párom xboxán belogolok az én accommal elindul a játék és tokéletesen fut.
próbáltam teljes xbox resetet, az sem segített.
Remélem valaki találkozott már ezzel a problémával, mert teljesen elakadtam.Hmm...
-
Frod
addikt
válasz ADAM1337 #8242 üzenetére
Ennyi.
Ez lenne a jó irány. Az ilyen fizetős-téma az eléggé véleményes tud lenni, viszont a Siege már kitalálta ezt: a ranked-hez meg kell adni a telefonszámot és kész.Do you see the white shadow?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz eLit-MiLan #8239 üzenetére
2 faktoros hitelesítés kéne minimum, és utána lehessen rankedet, de igen 50-75 alapszint is jó.
BP-hez nem feltétlen kötném a rankedez mert sok ismerösöm ingyenesen játszok és soha nem vett semmit mégis dia teteje, és már farmolt ki bp-t belőle. -
eLit-MiLan
őstag
válasz #48613632 #8240 üzenetére
"Nem az első napján. Level 50 battlepasstól. Azt meg mindenki külön éri el."
Pontosan azt írtam, hogy aki season első napján akar grindolni, annak meg kellene vennie lvl50-ig a bp-t, ami hülyeség.Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
törölt tag
válasz eLit-MiLan #8239 üzenetére
Ha csak feljebb vinnék a ranked alapszintjét, az nem szüntetné meg a smurfoket, mert igaz, hogy kicsit több munkával, de ha egyszer elérték, az már ott marad.
De ha szezononként meg kellene újítani a jogot, esetleg elérni (bp50) akkor konkrétan semmire nem mennének a preregisztrált accokkal."ki az aki fizetne azért, hogy season első napján tudjon predet grindolni?"
Nem az első napján. Level 50 battlepasstól. Azt meg mindenki külön éri el."Ha meg nem fizet az ember, akkor eleve nagy hátrányból indulna..."
Mármint battlepasst nem veszi meg? Ismerőseim kb 80%-a megveszi anélkül is, hogy köze lenne a rankedhez. Aki meg nem, annak maradna a casual.
Nincs ezzel gond, szerintem totál működne. -
eLit-MiLan
őstag
válasz #48613632 #8236 üzenetére
Szerintem bp lvl50-hez kötni hülyeség lenne a rankedet...ki az aki fizetne azért, hogy season első napján tudjon predet grindolni? Ha meg nem fizet az ember, akkor eleve nagy hátrányból indulna...
Szimplán azt a lvl10-es határ kéne kitolni mondjuk 50-75-re, vagy ha bp-hez is hozzá akarod kötni, akkor még a premium bp lvl1, és aki season day1 szeretne rankedezni, az tudna...Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
törölt tag
válasz chungee #8237 üzenetére
Köszi, hát ja, csak sajnos ezek nem rajtunk múlanak
De igaza van marknak is, hogy nagyon pénzszagú az egész biznisz, és nem is ez a baj önmagában, hanem hogy sok a felesleges sallang, a lényegről, meg elveszik az energiát/pénzt/embert.Én azért még bízom benne, hogy előbb-utóbb felveszik a helyes irányt. Leakelték, hogy a kövi szezonban jelentős változások lesznek a ranked rendszerében. Az nem derült ki, hogy mik ezek a változások pontosan, de nagy dobásra készülnek, úgy néz ki.
-
törölt tag
válasz markknight #8235 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem, hogy fizetnék a rankedre külön, de ha battlepassba tennék, akkor biztosan. Azt akkor is megvenném, ha nem jönne vissza az ára. 3 havonta nem egy nagy tétel.Tudom, okozna problémát ez is, meg csökkenne a játékosbázis is, de csomó smurf kiesne, és egyáltalán nem biztos, hogy a napi aktivitás is csökkenne, mert elsősorban a sokadik accountok esnének ki, amiket amúgy is ritkán használnak, csak ugye sok van belőlük alapból.
Ugye battlepass 50ig 2 hét alatt el lehet jutni kb, vagy kicsit hamarabb. De ez pont elég ahhoz, hogy ne lehessen csak úgy accot regelni rankedre. Ez már nekem megváltás volna, mert növelné a játék tisztaságát.
Ha külön pénzt kérnének érte, mondjuk season pass jelleggel, ami csak ezt a célt szolgálja, akkor már nem biztos, hogy fizetnék, mert annyira viszont nem érdekel a ranked.
Havidíjas rendszert meg tuti nem fizetnék, az sok egy játékért, ami amúgy ingyenes.Az meg külön fasza lenne, ha lenne goldtól trailer, és meg is maradna. Ez egyben olyan lenne mint egy badge, mert mutatná, hogy van/volt battlepassod, rankedezel, vagy rankedeztél az előző szezonban. Végülis a szinted jelezné ugráskor.
Mondjuk eleve goldtól kellene indítani a rankedet, mert jelen állapotban a silvernek és a bronznak semmi értelme, csak max időhúzás, meg smurffal könnyű megszerezni a 4k badget, meg a 20 killt, ami megint nem tisztességes.A szezon mintás skinek is tök fasza lenne, mondjuk a prestige skin minden szezonban újraépíthető lenne (ha már nem tudtak rendes reaktiv skint csinálni, ami az adott meccsel fejlődik) de kicsit másképp nézne ki, mint az előző szezon.
-
markknight
veterán
válasz #48613632 #8234 üzenetére
Ok, de te fizetnél rankedre fixen? Én szeretem a játékot, tényleg rohadt sokat beleraktam, de én havonta biztos nem, főleg úgy, hogy semmilyen más értelmes játékmód nincs a játékba.
Szimplán jobb lenne ha már goldtól elkezdenék osztogatni a traileket és amit megszerzel azt tarthasd is meg örökké, mert elég putris elszedni azt amiért küzdöttél előző szezonban. Csinálhatnának szezon mintás skineket legendekhez, tök jól ki lehetne ezt találni.
-
törölt tag
válasz markknight #8233 üzenetére
Fizetőssé kellene tenni a rankedet, vagy legalább beletenni a batlepassba, lehetőleg a végére, de minimum lvl50 szinttől lenne elérhető. A komolyabb badgek, trackerek, trailok, egyebek csak rankeden lennének elérhetőek, ezzel megszünne ezen jutalmak ebayes árusítása, egyszersmind kiesnének a smurfok is.
És akkor lehetnének trailok már mondjuk goldttól felfelé, persze megkülönböztethetően, és ezek a trailok maradhatnának is a kövi szezonra. Kb mint a badgek. -
markknight
veterán
válasz ADAM1337 #8232 üzenetére
Ja, én nem a speckóra gondolok, mert ott csak a season 3-mas amit megtarthatsz örökké (franc tudja ezt is minek így oldották meg) hanem a simára, csupasz színekre.
Ez is ugye úgy van kitalálva, hogy a játékosbázis egy igen szűk köre éri el a diamondot/mastert/predatort, ezért a rewardok amiket adnak szarok. A charmot nem igazán használjuk, a badge jól mutat meccs elején, az igazán értelmes trailt meg elveszik 1 szezon után. Fuck.
+ Bangából csináltak egy rinyagépet
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz markknight #8227 üzenetére
Erre a dive trailre rávannak feszülve, nekem btw a s8-asok voltak a kedvenceim, de már csak az utolsó marad bent ugye :'(
-
törölt tag
válasz markknight #8227 üzenetére
Szerintem pont ez volt a cél, hogy ne látszon, ki hová ugrik Legalábbis mást nagyon nem tudok elképzelni, mert amúgy tök értelmetlen ez a változtatás.
Komplikato
Na ez nem is tűnt fel, hogy nullázódtak a winek.szerk:
Ja, meg tegnap észrevettem azt is, hogy Stormon, az Antennánál, ahogyan futnak befelé a folyosók, na onnan levették a rácsokat, azaz be lehet lőni a folyosókra.
Majd lövök fotót, ha arra járok, mert így nem biztos, hogy érthető.[ Szerkesztve ]
-
UNQL.Charlie
tag
válasz gyuribácsi88 #8228 üzenetére
Nem, meg is lépne a ban, mivel nem csinálok ,használok olyat amiért kaphatnék.
Hmm...
-
Komplikato
veterán
-
addikt
válasz UNQL.Charlie #8226 üzenetére
Nem kaptál bann-t? Nem jött tőlük emailben semmi?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
UNQL.Charlie
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hátha valaki már találkozott ezzel a problémával. Xbox a platform, letöltöttem az új patchet és mikor indítottam a játékot akkor felugrott az ablak ,hogy fogadják el felhasználási feltételeket. Ezt amúgy nem szokta patchelésnél elődobni. Elfogadtam és azóta a játék nem csatlakozik a szerverekhez folyton unabled to conmectet ír. Párom konzolján nem kellett újra elfogadni a feltételeket és tökéletesen működik a játék. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Segítséget előre is köszönöm!Hmm...
-
törölt tag
válasz Zjunior #8222 üzenetére
Szóval bocs de én nem értem, hogy pontosan hol a probléma.
Itt egy Twitch ablak, benne mindenféle élő és nem élő kontenttel, köztük Apexel is.Ha meg streamelni akarsz, akkor nem direktbe a Twitchre kell, kell hozzá progi. Én OBS Studiót használtam, de csak kipróbálás volt a cél, szóval lehet van jobb, vagy rosszabb is ennél.
-
Zjunior
veterán
Twitch nem tamogatja az Apexet?
wtf?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
kispal87
aktív tag
válasz #48613632 #8218 üzenetére
Banga heirloom lett volna automatikusan, de a mostani leakben volt banga prestige skin, szóval egyelőre várok.
-
törölt tag
válasz markknight #8216 üzenetére
Igen, én is észrevettem. Kissé el is halványodnak, és messziről nézve, a trail végén a legendek, mint a kis pontok, szinesen ragyognak.
kispal87
Gratulálok Mi lesz belőle, ha szabad érdeklődni?[ Szerkesztve ]
-
kispal87
aktív tag
#8216 markknight igen változtak, nekünk is fel tűnt!
Illetve végre nekem is beadta, 1313 szint és 2640 óra kellet hozzá:
-
markknight
veterán
Csak szerintem van más színűk az alap dive traileknek? Mikor ugrottunk a hajóból hátranéztem, teljesen más színekben pompáznak.
-
törölt tag
válasz Zjunior #8213 üzenetére
Néztem, nincs ilyen a changelogban, vagyis valószínűleg glitch lehet.
Más: Caustic és Octane skinek eléggé jók lettek.[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
Én egy hete nem nyomtam ,most kíváncsiságból 3 menetet az első után lefagyott a menüben ,újra kellett indítani teljesen aztán hiába néztem egyáltalán nem durva a grafikai változás Ps5-ön .
-
törölt tag
Ti is kaptatok ajándék battlepass szinteket? Mondjuk szerintem bug. Valahol 70 körül volt a BP szintem, meccs végén meg kaptam egy rakat ajcsit, meg BP108 lettem.
-
markknight
veterán
Nézegetem a videókat a nextgen verzióról és kb semmit nem látok. Pedig emlékszem, hogy fogadkoztak, hogy alig várják, hogy kiadják, mert atom durva lesz. Erre tessék.. marketing.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #8209 üzenetére
Egyedül a 120FPS mód érdekelt volna, de hát akkor várok tovább Van mivel játszani.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"This patch is also bringing some sweet updates for Playstation 5 and Xbox Series X|S owners. On March 29, we will be launching the native next-gen versions of Apex Legends. You will be able to play your favorite game in native 4K (PS5 & Xbox Series X) along with the game being outputted in glorious HDR. Additionally, we are planning support for more next-gen features in future updates."
120FPS mód majd valamikor később jön.
Live-Die-Respawn
-
őstag
válasz Szilágyi84 #8201 üzenetére
Pontosan, egyet értek veled, de mint minden más függőségnél, fejben kell rendet rakni, és menni fog...
Én úgy érzem, elértem azt a szintet hogy nem érdekel már valóban, tegnap itthon voltam, összecsődítettem estére a családot egy bulira, míg vártam a vendégeket, gondoltam na jó ennyi hét után megyek 1-2 meccset, végül 3 lett, ebből 2x 10 kill volt a 3. meccs meg 8 kill, és még képet sem csináltam annyira nem érdekel, régen remegő kézzel mutattam meg néhány havernak, mennyire jó voltam, de elmúlt ez a láz, pedig nagyon jól játszottam, kicsit talán annyiból sajnálom, hogy most már fel tudnék menni a diába, most könnyű is, meg jól is megy, de már nem érdekel, a 3. meccsnél is már elkalandoztam fejbe, az vettem észre hogy az esti bulin agyalok, hogy együtt legyen a család
Azért nem kell lemondani az ilyen jellegű szórakozásról sem, de ne ez irányítsa, vagy töltse ki az ember életét, hiszen igy is nagyon mennek az évek. Nagyon sok más, és még jobb dolog van az életben mint egy online játék előtt görnyedni. -
Szilágyi84
senior tag
Kényszer egyáltalán nincs ,hogy mindenáron nyomni kelljen,mert ha nem akkor már gebasz van , szóval nem is ez az első és legfontosabb. Amúgy van ,hogy jó pár napig el se indítom vagy amikor benne vagyok valami nagyobb story címben pl Horizon FW. Aztán nyáron peca , elektromos rollerezés , kirándulás stb télen viszont több a gépezés .
-
törölt tag
Ó azért nálam még mindig bőven szórakozás. Néha felqrom az agyam, az igaz, de többnyire szórakoztat.
Nem értem egyébként teljesen, hogy miért panaszkodtok. Pont Ti, akik tök jó eredményeket értetek el, én meg stukkolok goldban
Szerintem heads up! Ha tényleg úgy érzitek, hogy függőek vagytok (semmi örömöt nem ad, csak kényszer) akkor persze ok, de én nem hiszem, hogy ez így lenne. -
markknight
veterán
Erre mondják, hogy függőség
-
Szilágyi84
senior tag
Sunyi rohadtság ez a megszokott élmény amiért ismételten újra nyomjuk napi szinten a meneteket és már észre se venni ,hogy nem szórakozás amit nyújt , hanem szinte börtön ,mert a megszokás diktálja hiába nincs már az az élmény mögötte mint amikor elkezdtük és nem is lesz ,de valamiért mégis nehéz leválni róla főleg úgy , hogy hamár nincs is lelkesedés csak megszokás és végleg lerakni pláne nehéz pedig valóban hoz életminőség javulást.a nélkülözése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- Vallás
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- További aktív témák...
- Garis! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim 1TB játékkonzol
- PlayStation 5 Digital Edition
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest