- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Seer ultijàt rá lehet rakni Crypto drónjàra és úgy vinni ahová akarod
-
ssgk
aktív tag
Ja hat nekem nem ilyen a helyzet szerencsere csak igy is van hogy +50-100 kozt ad meg 10-40 kozd von. de nem mentem sokat max 20-30 kort.
Te mennyit mentel ? Mert ha igy ad/von nagyon sancos hogy nem igen tudsz feljebb menni mar kinszenvedes nelkul. (es ezert szeretem jobban a BR ranked elo t mert ott nem szamit mennyit mentel vagy hogy inditottal mindig val lehetoseged javitani.) Anno R6 ba is ha szar helyre dobott es nem is ugy jott ossze az elso x kor onnan nagyon sok ido volt visszamaszni.Amugy nekem is negativ csalodas a ranked arena (MM balance nagyon durvan rossz esetek 90% ba mintha botok ellen mennek, aztan random kapok premade 50k+ killeseket ott meg 3 0 ba lose ...)
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy tudom beállítani ps-en, hogy offline-nak látszódjak, miközben apexezek? Sajnos a profilt hiába állítom offline-ra, attól még a játékban látnak a barátok és tudnak játékba hívni. -
ssgk
aktív tag
Utanna olvastam, mas team vs team ranked elo rendszer van, koze nincs a BR ba megszokotthoz (ezt gondoltam en is de furcsan ad-von elot nalam is).
Minnel tobb kort nyersz/vesztesz egymas utan aszerint no a hozza adott/elvett pontok mennyisege, valamint szamit az ellenfel elo ja is meg hogy mennyit mentel osszesen, (egyre kevesebbet fog adni) -
Maxxy10
addikt
Arénában a Prowlert és a L-start be kéne tiltani nevetséges milyen erősek alaphelyzetben...
-
Maxxy10
addikt
válasz markknight #6889 üzenetére
Játékosok szórakoznak most ezzel. Seer ulti-ra rá rakjak Rampart ultijàt után kb egy perccel rá kifagy a szerver az összes játékosnak.
-
markknight
veterán
Várok vele úgy season 12-ig, nem éri meg a strapát.
Amúgy a szerverek megint meghaltak. BR: Lagg, reconnect, majd kidob teljesen, reconnect, majd meghal a szerver, aztán -24 pont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt biztos nekem akartad? Én még platba sem voltam eddig, szóval le a kalappal.
markknight #6885
Szerintem ott lesz a gond, hogy ez az első szezonja az Arena rankednek, és nincs elég lejátszott ranked meccs, hogy rendesen besoroljon.
Persze nem tudni, hogy pontosan hogyan, és mit számol, mint ahogyan azt sem, hogy számítanak e a korábbi szezonok BR rankjai. Ahogyan Tense is írta fentebb, össze-vissza adja a pontokat. Még az sem kizárt, hogy bugzik a matematika.A magam részéről egyetlen ranked Arenat sem mentem, meg egyelőre nem is akarok. A szezon közepe fele majd kipróbálom.
Ez tulajdonképp hasonló, mint az Unreal Tournament volt anno. Nagy kedvenc volt, de azóta eltelt kb 20 vagy 25 év. Meg ott sem a TDM-et toltuk főleg, hanem Dominationt, CTF-et, Assaultot .... sima DM/TDM mára kicsit avitt lett szerintem.Én amúgy várom, hogy vigyenek egy kis ötletet az Arenaba, a különböző játékmódokkal. A CTF speciel személyes kedvencem. Az még az Insaneban is nagy fun volt
-
őstag
Kicsusztam a szerkesztésből, mentem most 2 rossz kört randomokkal, mind a 2x ennyit vont le, érthetetlen, eleve a goldba szerintem itt is 24 a max amit le kéne vonni, akkor mennyit von le a plat vagy dia szinten??? Most akkor nyernem kell legalább ötször zsinórba, hogy visszahozzam ezt az 54 pont minuszt..
-
őstag
válasz markknight #6885 üzenetére
Valóban érdekes. Tegnap megismerkedtem 2 sráccal, mind ketten a br rankedba plat-ba vannak. Elkezdtünk aréna rankedezni, az egyik srác a plat 4-be van, a másik srác mivel nem arénázott, igy együtt toltuk le azt a 10 meccset, 10-ből 8-at nyertünk, és őt a gold III-ba rakta. Szinte minden nyert meccsen kaptam 13 és 23 pont között, mig pl az a srác aki a platba van kapott 100 és az feletti pontokat, fel is kúszott a plat III-ba, igaz jobbak voltak mint én, de úgy hogy nekem volt 3-4 kill neki 5-6, nem is akarták elhinni, miért kapok ilyen keveset, nem tudok így elmozdulni a gold III tetejéről, hiába nyerek zsinórba 2-3 meccset és egyet bukok, ugyanott vagyok ahol voltam....
Nem értem hogy pontoz, vagy csak engem szopatPl.. ez a meccs, csak ezt az egy képet csináltam, sokat nem lehetett ennél a meccsnél tolni, mert gyorsan legyalultuk az ellenfelet, nem is volt csak 4 perc, de itt kaptam +13 pontot, a következőt elbuktuk, ott viszont levont -16-ot..
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez az Arena placement nagyon cringe. A 10 meccsből kettőt veszítettem, volt 1 olyan meccs ahol 10 felett öltem, kb mindig top 1# voltam ölésben. Dörzsöltem a markom, hogy vajon dia vagy plat lobbyba dob, erre mit kapok? SILVER.. és akkor hova kerül az aki minden meccset elveszít egy szinttel alám? Jesus.
-
őstag
Valaki eréna rankedre? Bár sok esély itt nincs, nagyon gyengusz ez a fórum. de próba szerencse, már agyvérzést kapok a randomoktól. Vennem kell xanaxot mostmár..Jelölj ha 18+ vagy és szeretnél jó eredményeket elérni az aréna rankedben. DC van, föntebb linkeltem, mondjuk nekem mind1 hol dumcsizunk... egyelőre itt tartok, gold III..
Olyan randomokat kapok hogy égnek áll a hajam, pedig kopasz vagyok
10-ből 1x kapok egy ilyen társat Lifeline személyében, akivel lehet csapatni, pesze a 3. most is krumplit árult. Mondjuk a 3. körnél szellemifogyatékos voltam, ki is kaptunk, de fordítottunk... [Aréna Ranked Gold III - Tense] -
törölt tag
válasz markknight #6876 üzenetére
Én eleve kerülöm az Epic skineket. Ezek a mozgó textúrák szerintem eleve gagyi hatást keltenek. Akkor már vannak jobb rare skinek, ha nincs az adott modellre lega.
-
Maxxy10
addikt
válasz markknight #6876 üzenetére
Én több aktív skint szeretnék látni a játékban..
-
markknight
veterán
válasz KDMorgen #6875 üzenetére
Itthon minden gond nélkül megy már a játék, valszeg igen. Abban maradtunk a supportossal, hogy eljutatja a fellebbezésem az illetékesekhez és kapok mailt (nem kaptam) de kellett a mailemből real time kód neki amit küldött, kérdezte milyen platformról játszok (mintha nem tudnák, na mindegy)
Szóval sikerült, de mailt még nem kaptam róla.
Más: A Seer launch bundle arcpirítóan szar. Konkrétan semmi változást nem látok a karakteren, bőven csak sima Epic skin amit adnak 2000 coinért. Ez már csak azért is bántó, mert Horizon, Fuse meg Valky bundle skinje nagyon odavert régebben, ez meg egy ilyen low-effort trágya. Ez a fiber optics skin set meg no comment..
[ Szerkesztve ]
-
KDMorgen
újonc
válasz markknight #6867 üzenetére
Sikerült tisztázni a szitut?
-
markknight
veterán
Ez, hogy Seer tacticalja megszakítja a healelést, ez már túl sok, a többit meghagynám. Viszont hiába sebez a képessége, a loot cargot nem tudja berepeszteni menő lenne.
-
válasz markknight #6853 üzenetére
Az, még úgy is hogy nincs selectfire.
Az még durvább hogy standard stock nélkül is alig van recoilja, ami azért naAll→M8
-
ssgk
aktív tag
ranked arena elo rol van barmi info mi alapjan adja ? xD
Szoval van hogy 10-20 akat ad von meg van hogy 100+ okat teljesen random... -
törölt tag
válasz markknight #6869 üzenetére
Sűrűn előfordul mostanság, hogy random emberkéket b*szogatnak kifelé, csalásra hivatkozva. Egy részük nem is volt aktív egy ideje, mégis ... sok sikert, remélem visszakapod a fiókod.
-
markknight
veterán
Közben bannolták a fiókom csalás miatt (ps4) lol. Most csetelek egy Riya nevű emberrel, kíváncsi vagyok.
-
KDMorgen
újonc
válasz markknight #6867 üzenetére
Köszönöm szépen! Holnap le is csekkolom
-
törölt tag
Hú, ez a Rampage nagyon adja. Nálam váltja is a shotit.
-
KDMorgen
újonc
Ps5 konzolon szépen fut?
-
törölt tag
válasz shotika #6861 üzenetére
A Caustic gázt próbálgattam tegnap, nem jutok dűlőre vele. Az álló, vagy rohangáló játékosra rendesen adja a 2 tickenkénti +1dmg-t. De a leknockolt játékosra nem megy fel, csak 6-ig, és onnan utána flat a dmg.
Firing rangen tesztelgettük tegnap haverral, és szvsz ez bug lesz.Akkor lett gyanus, mikor első nap fighteltünk Geyserben, letettem egy LL-t, köré dobtam 3 trappet, hogy nem tudott kimászni belőle. Közben persze jöttek a társai, így elvonták a figyelmemet. Amikor visszanéztem, épp kimerültek a trappek, az eloszló gázban még láttam felszállni két darab 6-os dmg-t. LL meg simán kimászott. Mind3 trap eldurrant .... több, mint fura.
Néztem, nem találtam arra vonatkozóan semmit, hogy a növekvő DMG nem vonatkozik knockolt játékosra.[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Horizon rohadt jó, a gravity lift nagyon nagy advantage sokszor. És a passzívja se rossz, hogy ugrás után azonnal szalad. Az ulti is jó időben dobva, instant halál az enemynek.
Rampart is jó tud lenni, amped coverrel elég szépen lehet szoptatni, és a plusz lőszer az LMG-kbe is jól jön. Az ultija szerintem nem túl jó, lassú, és könnyen kilőnek belőle.
Igazából ezekre a karakterekre is igaz, hogy jó kezekben, elég jók tudnak leni.
Ez a feketemelegvámpír Seer se rossz, de sztem nerfelve lesz."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
shotika
őstag
válasz #48613632 #6857 üzenetére
Seer nagyon durva, az ultija a végjátékban óriási előny, én se csodálnám, ha nerfelnék a karaktert. Vagy fél óráig egy jó nagy körben láttok mindenkit falon át
Nálam most Lifeline, Loba, Octane a nagy kedvencek, de mentem pár meccset a tuningolt Causticcal is, nos mondhatom ismét tényező lett. Nagyon lehet vele szopatni, és végre nem az van, hogy ott kávézgat az enemy a gázfelhőben.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
törölt tag
Jaaaaa. Értem így már. Horizonnal toltam egy ideig, mikor kijött, de hamar meguntam. Ramparttal meg nem is játszottam, vagy csak nagyon keveset. Nekem sem tetszenek annyira.
Valkyret viszont toltam egy darabig, ő igazából tetszik. Legalábbis a mozgékonysága. Fuse sem rossz. -
törölt tag
Ulti: Lerak egy buborékot, amin belül az összes ellenség látszik. Kb BH szinten. Valamint látszik az élet és pajzs szintjük is. Nyílt terepen nem az igazi, de pl Fragmenten, Skyhookon nagyon adja. Ott két, vagy három ház is belefér a búrába.
Tactical: Hasonló, mint a búra, csak ez egy csatorna. Azt hiszem, 70m hosszú, és ugyanúgy detektál minden ellenséget, plusz tudsz, egyet "lőni" vele, akkor sebez 10-et mindenkin, aki benne van, és megszakít minden folyamatot, pl shieldelés, healing, reviwe ..stb
Passzívja hogy célzáskor hallja az enemyket, illetve van egy ilyen speckó célkereszt, ami mutatja is. -
markknight
veterán
A prowler nagyon durva még mindig, wow
-
Mezcal
addikt
Aki játszik az új hőssel, az mesélje már el, hogy milyen az ultija és a többi.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
őstag
válasz Maxxy10 #6846 üzenetére
Sajnos igen, ezért kell jobbnak lenni mindig mint a többi társad Persze csak vicceltem, ez a második meccsem ma, az elsőnél szétgyaláztak... Persze tegnap hulla fáradtan erőltettem azt a 10 meccset, és a silver 1-be rakott be, mind1 végül is, majd innen felküzdöm magam, én örülök hogy van ez a ranked aréna, lehet törölném is ha nem lenne..
Akinek esetleg van kedve csatlakozni a szerény kis szerveremhez, persze elsősorban aréna rankedre, az csatlakozzon, csapatban hátha elérek/ünk egy silver 1 alját [link]
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Ez a aréna rank ugyan olyan trash embereket dobál be melléd mint a BR módban. Hiába csináltad meg azt a 10 meccset közel nem olyan embereket kapsz.
-
shotika
őstag
válasz Komplikato #6844 üzenetére
Mozambikot sajnalom. Amig lehetett rá Hammerpoints kieget rakni, en tobbszor hasznaltam, az egyik titkos kedvenc kombom r301+ moza volt, jo par meccset megnyertem veluk.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz markknight #6841 üzenetére
A charm szerintem az fps videojátékok legértéktelenebb kozmetikai tárgya (nem tudom jobban megfogalmazni). A karakter skin még elmegy, mert a betöltő képernyőn meg pár helyen azért látszik, meg a fegyver skin az evidens, hogy fasza, de ez a baromság csak arra jó, hogy a loot boxokba legyen töltelék.
-
Maxxy10
addikt
válasz markknight #6841 üzenetére
Látszik, hogy nagyon minimális figyelmet fordítanak a játékra.. ami csak azért bosszantó mert ez a kedvenc játékom és fáj, hogy ilyen állapotban kell látnom.
-
markknight
veterán
Amúgy ezek a quest rewardok megint mik Kalapok 100 féle színben, aztán ha keresek egy charmot, akkor hosszú másodpercekig kell lefele görgetnem..
-
Maxxy10
addikt
Jó ez a placement match Aréna rangban mikor egyedül dob be... Biztos, hogy így jó lesz a pontszámom....
Szerk.: Akkor nincs penalty?
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez az új fegyó durván jó, Seer is menő, csak az a fránya bp a bajom nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz #48613632 #6833 üzenetére
Jaja, pont írni is akartam, de megelőztél. Kb hasonló, mint a Sentinel csipa, az is lemerül egy idő után. Csak akkor kell beletunkolni, ha érzed a bajt.
Nagyon távolra amúgy nem annyira jó, leesik a golyó.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
-
törölt tag
Elég korrektül lezajlott az upgrade. Simán, laggmentesen játszunk.
-
shotika
őstag
Battlepassból egyedül a 100-as Volt skin jó, hihetetlen mennyire leszarják a készítők. Minden jó cucc csak megvásárolható, azok is méregdrágák
Azt nem tudjátok, hogy a Triple Take visszakerült-e a normál lootba? 2 szezonnal ezelőtt a kedvenc fegyom volt, erre a legutóbb berakták care package-be, és jó ha 3x tudtam vele lőni. (ami elég nagy kicseszés, ha valaki vesz mondjuk rá egy drága skint, azt nem tudja használni...)
-
Maxxy10
addikt
PS plus előfizetőknek free cucc: [link]
This pack includes:
2 character skins (Horizon and Pathfinder)
2 weapon skins (Alternator SMG and Triple Take)
2 banners (Horizon and Pathfinder) -
Maxxy10
addikt
Nem mintha meglepő lenne de az új fegyver turbozva durván OP
-
Frod
addikt
válasz markknight #6816 üzenetére
A tréler alapján egyedül a Volt skin tetszett, nyilván azt rakták lv100-ra...
Do you see the white shadow?
-
törölt tag
Asszony elvitte a kocsit, mert elaludtunk. Úgyhogy csapathatjuk miattam egész nap. Vagy mondjuk úgy, van némi dogom, de időzíthető. Este viszont nem leszek, mert ahogyan mondod, úgyis koppon lesznek a szerverek, így inkább bemegyek, kaparok össze egy kis lóvét battlepassra, meg új skinekre
Arena meg nekem túl konzervált, ráadásul taktikai elemek hiányoznak belőle, a legendek felét meg nem is hozzák. Arena egy teljesen más játék, nem az Apex Legends, ha mondhatjuk így. Van az az Apex Legends, amit megszerettem, amibe beleöltem most már 2000 óra körül, meg amit szeretek esténként haverokkal csapatni. Az Arena ehhez képest csak egy beszűkült "mod" néhány pályával, amik részben nem is tetszenek, részben meg meguntam őket. Nincs ugrás, nincs loot, és összesen egy csapat van ellened.
Egyébként nincs ezzel gond, de engem gyorsan keresztre feszített. -
őstag
válasz #48613632 #6820 üzenetére
Ez a fajta játékmenet? Mert a BR-be mi van? Ott nem szintén egy csapattal találkozol, de leginkább többel? 🤣🤣
Ha nem megy az aréna akkor nem tudom mit akarsz a BR-be?
az csak rosszabb lehet.
Ha valahol lehet tanulni, gyakorolni, akkor az az aréna. Azonos feltételek mellett, csak egy csapatot kell lerakni, ráadásul többször van rá lehetőséged, hogy bizonyítsd, nem jobbak.
Persze ez a játék a BR-ról szól, de azon nem tudom milyen élvezet van, hogy öt percig lootolsz, és az első csapat első embere letesz úgyhogy sebeztél 80-at 🤣🤣 persze mindig van kifogás, nem volt jó fegyverem, nincs pajzsom stb.. 🤣
Olyan meccs mint amit most is toltál, 3 öles, 5 knokk,. BR-be kell 100 neccs hogy hozz egy ilyet 🤣
De értem én, nem szereted, tiszteletben tartom a döntésed 🤣Na majd ma jönnek az új pályák, odabaszunk majd tesó a BR-be is 💪👏🤝👍
Bár ma valószínű, egy szerver se fog működni normálisan 🤣🤣 -
őstag
-
törölt tag
Persze. Az volt. Minden körben elhoztam a +400-at, aztán sikerült ottragadnom egyedül, minimum másik kettővel. LL összesen 1x keltett, de 1x keltettem én is. Még jó, hogy azt a karaktert hozza. Egy önző f*sz volt, maradjunk ennyiben.
Nektek amúgy tényleg izgalmas lehetett, de én alig vártam, hogy vége legyen. Mondtam is, hogy engem többet aránára nem viszel be. Totál kiégtem 1 meccs alatt. -
Maxxy10
addikt
válasz markknight #6816 üzenetére
Patch note is elég szegényes...
Cross save
Watson remake
Át dolgozott ranked rendszer
Stb stb.. -
markknight
veterán
Ez a mostani BP is elég gané, ez a rovaros téma nem tetszik, valamint kapunk 1 emote-ot és 1 darab skydive emote-ot a megszokott 3 skydive helyett. Bruhuhu
-
őstag
-
Maxxy10
addikt
-
őstag
Birom ezeket a "nagymenő" randomokat, 17 ezer killes elviszi a bangát, és jut egy olyan amivel 40 killem van, persze ez gondolom nem tetszik neki, mert köszönni sem tud, és megöli magát ahogy leértünk, vagy a tököm tudja mit csinált, igazi retardált csicska...
Utána azt bírom mikor minden áron, mikor menekülök, jön és jön, mindenképp engem akar, és hoppon marad a veréb.. Igazi szappanopera ez a játék -
Marky18
aktív tag
válasz #48613632 #6805 üzenetére
En meg pont azt szeretem, hogy a Kraberen kivul nincs mas fegyver, ami 1 hitel, a kis kemper kocsogok ebben a jatekban nem tudnak ugy megelni, mert a movement fontosabb, mint 1-1 jo loves.
A nextgen verzio pedig johetne mar… a 60fps-rol 120-ra ugras hatalmas QoL upgrade lenne.
-
Frod
addikt
válasz markknight #6806 üzenetére
Teljesen megértelek, pláne hogy nem is jött rá nextgen patch, így valóban sok értelme nincs.
Akkor már inkább a zöld oldal, és a GamePass kombó ha konzolban gondolkodsz.Do you see the white shadow?
-
-
törölt tag
válasz Mr Bond 007 #6801 üzenetére
Korábban ilyet early gameban nem tapasztaltam, de ha azt mondjátok, hogy lehetséges, akkor elfogadom.
Más kérdés, hogy komplett fasság szerintem eleve az egész sniper vonal. -
chungee
addikt
Sziasztok, Loba shop-ot távolról melyik gombbal lehet visszahívni Pc
-
Frod
addikt
válasz markknight #6802 üzenetére
Pedig már javult a helyzet, oké, még mindig várólista van a Konzolvilágnál (most már áprilisnál tartanak), de pl a Központi Szalon 2-4 héten belül teljesít. (őket telefonon kell ezért hívni).
Bár ha valaki kizárólag arra vár, hogy "majd ha bemegyek a boltba, és leveszem a polcról", nos, arra várhat, 2022-ig biztosan.Do you see the white shadow?
-
markknight
veterán
válasz callmeakos #6776 üzenetére
Amikor megjelent a játék, akkor szépen simán 60 fps-sel futott a játék még akkor is ha Banga vagy Gibi ledobta az ultiját. Most meg olympuson 60 fps-t sose látunk és a sok map update után 45 fps-sel fut általában a játék, ha meg mindenki ultizik mint az állat, akkor van az 15 is. Valamit kezdhetnének vele, mert szezonról szezonra szarabb lesz a teljesítmény, PS5-öt meg nem is lehet kapni normálisan sehol, legalábbis nekem nem sikerült még beszereznem egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 5 Digital Edition
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest