Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Horizon rohadt jó, a gravity lift nagyon nagy advantage sokszor. És a passzívja se rossz, hogy ugrás után azonnal szalad. Az ulti is jó időben dobva, instant halál az enemynek.
Rampart is jó tud lenni, amped coverrel elég szépen lehet szoptatni, és a plusz lőszer az LMG-kbe is jól jön. Az ultija szerintem nem túl jó, lassú, és könnyen kilőnek belőle.
Igazából ezekre a karakterekre is igaz, hogy jó kezekben, elég jók tudnak leni.
Ez a feketemelegvámpír Seer se rossz, de sztem nerfelve lesz."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
törölt tag
Jaaaaa. Értem így már. Horizonnal toltam egy ideig, mikor kijött, de hamar meguntam. Ramparttal meg nem is játszottam, vagy csak nagyon keveset. Nekem sem tetszenek annyira.
Valkyret viszont toltam egy darabig, ő igazából tetszik. Legalábbis a mozgékonysága. Fuse sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest