Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Én meg elkezdtem örülni hogy végeztem a BP-vel jóval idő előtt... erre itt a 2. félidő
-
chungee
addikt
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz Vismajor01 #9381 üzenetére
Megvettem őket évekkel ezelőtt...
-
chungee
addikt
Mérhetetlenul mérges vagyok erre a ranked challenge-re Challenge alatt semmi sem jön össze de challenge után egyből win és ezt eljátszotta 3-szor, összesen kb. 500-600pont ment a levesbe és nem tudok rank-ot lépni
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hol a hiba? [link]
-
chungee
addikt
Az event ma rajtolt, kis nosztalgia WE map
-
chungee
addikt
Rankeden milyen fuggveny/keplet alapjan pontoz A csapatbol mindig en kapom a legkevesebb pontot, a csapatbol a leggyengebb tarsam is jelentosen tobb pontot kap mint en (lassan lehagy). Aki felettem van rankban, o is tobbet kap mint en. Holott en teljesitek jobban. Visszahuz/buntet engem ez a pontrendszer
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hahahaha... rankeden ahogy látom bajban vannak az egér+aimassisst playerek Egymásnak dobálja őket a lobby, kapják a master/preda enemyt akik szintén nagy valószínűséggel ugyan ezzel a fí-csörrel tolnak. Meg is érdemlik egymást én azt mondom, vagy takarodnak casu-t ugrani. Ott játszhatják a nagy urat kontrolleres playereket valahogy még szódával elnézem nekik, de ezek az egér+aimassisst playereket egyátalán nem sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Ha Horizon q-val jönnek az gyakorlatilag hangtalan, utána következik a sorban a robot zip, valkier ulti, loba q, ash ulti, loba q, castle ulti, valkier q, wraith portal, octane ulti
-
chungee
addikt
Nekem is kétségeim vannak a játék manipalulációval kapcsolatban. Elszólta magát 1 sztár streamer. Br-ben Fight-olt 1v1-be és veszített. Aztán elszólt a streamer hogy: "ááááh... az első kill-je voltam" Ezekszerint az első lövéseknél valamiféle előnyt élvez mindenki. Persze bizonyítani nem lehet. De történt velem is hasonló. Landoltunk a tömegbe, sentit felkaptam és 360 fok fordulást követően olyan hipfire fejest osztottam hogy csak úgy koppant neki. Aztán még 1 landolás a tömegbe, pk felkap. Első 3 lövés 2 enemy-t raktam le. Ennek hatására mondom megtartom, de azután csak szenvedést használni. Ugyanez igaz wingman-re landolás után az első lövések mind célra találnak de amint azok lecsengettek csak a mellélövés. Mondom úgy hogy ezek a fegyókat kerülöm nagy ívben. Mert AR+SMG duot preferálom
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Amiről beszél pucz koléga az aassist egér+billre való átültetése. Nem pedig szimpla konti gamingről van szó, hisz az legál. Viszont az egér+bill+aassist az a leghalálibb kombó és szerintem unfair Ismerek magyar streamert aki így tolja
-
chungee
addikt
Statisztikailag bukott már meg cross-platformos játék ezelőtt Apex lesz az első
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Ugy latszik en vagyok a "szerencses" Kivancsisagbol felmentem rankedezni solo-ba, silver 1 létemre plat csapat rakott le minket 10sec alatt
-
chungee
addikt
válasz markknight #9019 üzenetére
Jogos
-
chungee
addikt
Néha én is úgy érzem hogy egy kicsi összeesküvési elmélet áll az egész mögött. Amikor egyszerűen minden ellenem van
-
chungee
addikt
1 perc hirnev en oltem meg ezt a tagot
[link] -
chungee
addikt
Nem is ertettem hogy mit makkogott, mert szar volt az invoice minoseg. Uhogy ink mute-oltam a tagot
-
chungee
addikt
London sero off volt amikor játszottam, nézzétek kivel hozott össze a sors
-
chungee
addikt
Most bujik ki a szog a zsakbol matchmaking kapcsan. Mert ugye ebben a szezonban rankeden kijelzi hogy elozo szezonban a tarsad milyen rangot ert el. Nos en eddig mindig minden szezonban plat kozepen vegeztem. Most itt vaok split utan silver 1-ben. Es sorjaban kapom olyan tarsakat akik elozo szezonban max gold4-ig jutottak de a tobbsegul inkabb silver kozepeig jutott el. Kesz szenvedes veluk jatszani. Nagyon ritkan kapok olyan tarsa(ka)t aki(k) elozo szezonban legalabb elerte a platot
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Nálam Origin chat offline Nálatok működik
-
chungee
addikt
Néha én is érzem az összeesküvést ebben a játékban
-
chungee
addikt
A MegVasarolt Bp + free event dijaker szenvedek, ha nem lenne'k soher akkor mar reg toroltem volna. Casu-t csak elvetve megyek, leginkabb ranked de az sem az orom miatt Volt hogy bedobott plat1-dia4 lobby-ba holott en gold2 vagyok Tarsaimrol nem is beszelve Silver4-gold1 szorasban
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Miért? Milyen lesz az uj ranked rendszer Lemaradtam valamirol
-
chungee
addikt
válasz ooooobi #8303 üzenetére
Kellett megszólalnom múltkor hogy nem csak magyarokra jellemző. Ma volt szerencsém 1 honfitárs csapattárssal aki hang chat-be nekunk bekiabált: Anyátok faszát, az! Itt hagytatok rákos kutyák!
Inkább nem fedtem fel magam, mert kellemetlen lenneOka a szokásos knock. Természetesen nem értette meg hogy 3. third party után már ki voltunk fogyva loot-ból, leave-elni kell. De ezekszerint neki volt és maradni akart. Adni meg nem adott a loot-jából. Mi meg nullán voltunk mindenből. Casu szépségei.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hallom a kormány üzenete megtette hatását
Bár nem csak magyarokra jellemző ez. Én speciel szem- és fültanuja voltam egy vicces esetnek. A 2 random csapattársam elkezdtek veszekedni tört angollal, hogy min az lényegtelen. Oszt az egyik mérgében saját nyelvén (nem tudom pontosan milyen nyelv de ha tippelni kell akkor szláv nyelvcsalád) fejezte ki nem tetszését. Hangsúlyból ítélve elég csúnyát mondhatott és kiderül hogy a másik taggal 1 régióból valók. Folytatták tovább a veszekedést de ezuttal a saját nyelvükön
-
chungee
addikt
Megint Negatív élmény a randomokkal de ez mindennek a teteje Plat3 Ranked, wattson külön ugrott mint mi, teljesen másik zónába. Meghalt, zavaróan spameli a boxát, hát írom ez mute. Oszt elkezdett veszekedeni velem, nagy nehezen felszedtuk a bannerét, visszahívtuk. Valahogy megnyertuk a meccset, közben 2x esett a wattson. Fel is szedtem és 2kill+2assist sikerült összeszednem. De ezt figyeljetek: -36rp-vel zártam a meccset mert a wattson reporpolt engem meccs közben afk-val és hogy szabotáltam a többiek játékát Wtf!? Hab a tortán 10perc bünti. Nagyon pipa vagyok mert felléptem volna plat2-be
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz markknight #8189 üzenetére
Lehetne tovább ragozni... Infinityward magjából lett a Respawn. Akkor ezekszerint tovább hígul a banda
-
chungee
addikt
válasz markknight #8143 üzenetére
Nálam hibátlanul működik
-
chungee
addikt
válasz markknight #8117 üzenetére
Én is már 3-4 szezon óta csak a bp + aktuális eventek, élvezeti ráta: alacsony. Ritkák a jó meccsek. 2 végleg játszódik a randomoknál: sűrűjébe ugrani insta death vagy a map másik végére landolni, fellootolni gucciba és jó ha túlélunk 1 fight-ot. Sajátos taktikám hogy a sűrű zóna szomszédságába landolni. De ezt a randomok nem értik / értékelik
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz Szilágyi84 #8009 üzenetére
2500 óra +30 óra kis acc
-
chungee
addikt
válasz markknight #7862 üzenetére
Én azt vettem le hogy elég csak a hordónak bármelyik részén lehet damage-elni (több lövés) és a hordó eltűnik
-
chungee
addikt
Valkok miatt egy kicsit feljebb kellett tolnom az egér szenzit, idegesítően nehéz eltalálni őket repkedés közben Nem olyan gyorsak mint PF-ek grepje, azokat általában elengedem. De a repkedésük idegesítően lassú és mégis nehéz eltalálni
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Én is az összes map rotálására szavaznék Minden unalmassá válik huzamosabb idő után
-
chungee
addikt
Kapcsolatba léptem 2 régi közeli ismerősömmel akik abszolut nincsenek otthon az online játékvilágban. De szoktak fortizni. Csak példaképpen hogy mennyire alkalmi játékosok: tescos egér meg hozzá tenyérnyi pad, közepes iroda szintű pc, no építkezés, never ranked stb... Nem szenvednek fortiban, sőt élvezik. Ugye ellentétben velem apex-ben. Itt vannak a statjai és alig raktak a játékba 500órát. Nekem is hasonló a statom de vért kell izzadnom, ők meg lazába nyomják építkezés nélkül. Nem védeni vagy isteníteni akarom a fortit de náluk sztem sokkal nagyobb a playerbase. Nem azt akarom mondani hogy apex-ban bénák ellen akarok menni. De legalább velem egyranguakkal illetve az ellenfél is az legyen. Apex lobby sokkal nehezebb mert alacsony a playerbase vagy szar a matchmaking. De egy biztos: a Lobby-ban nagyon nagy a skill / szint különbség. Be se zárt az első kör de már alig marad csapat és a kill leader már 15+ killles. Én a randomokkal vagyok, jó esetben velem egyenranguak. De hiába amikor az enemy team meg pre-made master szezonként 4k-6k killel. Nem beszélve a többi negatív tényezőkről (server laggok, audió bugok stb.)
-
chungee
addikt
válasz markknight #7689 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, én már csak vegetálok a játékban. Main-em szétnerfelték, 10meccsből 7 játszhatatlan lagg/packet loss miatt. Célom a Bp és az aktuális event csík elérése, hangsúlyozom hogy csak az event csík. Mert az event badge-ek sem érdekelnek már rég óta. Régen élvezettel játszottam, ma már csak a kötelező bp / event miatt. Azokat is fogcsikorgatva
-
chungee
addikt
válasz markknight #7681 üzenetére
Nem tehetek róla hogy a wraith-ek állandóan kilépnek
Nem egyszer történt olyan hogy egyet hívtam vissza és utána megnyertuk Biztattuk egymast hogy a többi csapatból is biztos van sok olyan wraith akik kiléptek, így akkor van esélyunk nyerni
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Ha valaki nem tudna erről, aktuális map állása
https://apexmap.kuroi.io/br
Mutatja mennyi van hátra az aktuális mapból anélkül hogy belépnél a játékba, sajna mobilról nem megy -
chungee
addikt
Olyan rendszert beiktathatnának apex coin vételnél hogy virtuálisan minden 10ajrónál amit kiadtál érte mire szeretnél hogy ráfordítsanak. Opciók közül lehetnének: bugmentesítés, szerver fejlesztés, matchmaking, skin kreativítás, csalószűrés stb...
Pont én beszélek aki csak farmolja az egyszer megvett bp-t és az ingyen eventeket
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz markknight #7608 üzenetére
Csak megint túlvállalja magát a Respawn mint anno a SW: Fallen order-nél, szerencséjukre magas szinvonalat képviselte mert mégis csak egy SW cím Ilyenkor Apex háttérbe szorul, mert ilyen "hűséges" játékosbázissal simán megteheti hogy hanyagolja Feltétel nélkül költenek Apex-ben
-
chungee
addikt
Nem játszom sűrűn éjjel, tegnap sikerült egy hosszú nap után úgy mond levezetni a feszültséget 0:00-1:00 tájékán casu-zni egy párat. Amíg én a velem hasonló tudásúval -túldícsérem mert nem az ő hibája- dob össze. Addig az enemy team premade master 4k kill/szezon és egyéb fincsi statokkal ellátva 3sec alatt leraktak bennunket. Ennyi az éjjeli apex-ról, soha többet
-
chungee
addikt
válasz markknight #7558 üzenetére
Nekem könnyű mivel nem vettem 1 pack-ot sem
-
chungee
addikt
Nálam már nincs messze a heirloom, pár szezont meg kell érnem
-
chungee
addikt
Az új smg landolásnál nagyon jó. Amikor megy a harc a loot-ér, felkapod és "majdnem hogy bármivel" tudsz lőni vele
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Akkor értem már hogy engem miért tudnak lelőni egy nyamvadt red dotos wingivel 200méterről 3 lövésből Mindenki 2k / 4k-ba tolja Én csak rankeden csípázok és olympuson ha a helyzet úgy követeli
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Patch megjött, ugrottam 3-at és rosszabb mint volt
-
chungee
addikt
válasz gyuribácsi88 #7277 üzenetére
Ilyen egybe véletlen velem is történt csak másképen. Randomokkal nyertem, behív pre-made lobby-ba de elutasítottam. Kövi ugrásnál leérkezés népszerű helyre, volt vagy 3-4 team. Sentit kaptam lőttem fejbe az enemy-t insta kill és találd ki ki volt Egyik volt teammate volt az előző körben akivel nyertunk
-
chungee
addikt
Ha már matchmaking. Unokaöcsémnek elkezdődött a suli ezért megkért hogy játsszak az accján bp farm miatt mert neki kevés ideje van. 0,73 a kölyök k/d aránya (enyém 1,4). 4 meccset toltam meccsenként átlagban 3-6 kill és top 5. Még nyerni sem sikerült egyet sem de 0,02-vel ugrott a k/d ami 0,75. Aztán azt vettem észre hogy sorban ugranak ki hajóból a masterek és diák. Jó mondom akkor írány ranked, gold 3-ban van a kölyök és pillanatok alatt plat lobby-ba dobott be a matchmaking. Plat randomokkal ill plat champion. Nem mentem összességében 12meccset casu+ranked de már ilyen ellenfeleket sorsol a matchmaking mert 0,02-vel ugrott a k/d
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Nekem a napokban Ninjat dobta fel a twitch, elkezdett apex-ozni ninja
-
chungee
addikt
válasz markknight #7212 üzenetére
Ez pofátlanság
-
chungee
addikt
Casu-ban leszarom a loot-ot, de rankeden a legjobbat akarok magamnak mert be tudom verekedni magam min top5-be ha elesnének a randomok. Nem erdekelnek a randomok, tobbseguk onzo, nulla teamwork es a legnagyobb baj hogy Nincsenek tisztaban a sajat kepessegeikkel. Nem tudjak felmerni a a helyzetet. A legtobb push-t ok kezdemenyezik, termeszetesen veluk tartok de mindig ugy lett vege a game-nek hogy nekem volt a legtobb dmg-em. Holott tudom hogy azt a push-ot nem fogjuk tudni lehozni, max ok elesnek en meg elmenekulok top5-be
-
chungee
addikt
Csapattárs próblémára nem ismeritek ezt a megoldást
-
chungee
addikt
Hibás nálam a játék Próbáltam mindent. Repair, újra telepítést stb... De a fenéér nem tűnik el ez a szöveg, végig ott van és égeti az ember szemét, nagyon zavaró
-
chungee
addikt
Sziasztok, Loba shop-ot távolról melyik gombbal lehet visszahívni Pc
-
chungee
addikt
válasz gyuribácsi88 #6671 üzenetére
Azt hagyján hogy azok lőnek le, de a társaim a silver szintet sem ütik meg
Visszatérve nem feltétlenül a közvetlen előző szezoni statból kell kiindulni, hiszen az előtti meg az előtti szezonokban is voltak azok akik elérték a master/preda rangot de a kövikben már nem. Kiszenvedte a badge-t és a csíkot és már nem csinálja tovább
-
chungee
addikt
Itt arrol van szo hogy a team-ben aki pushol azt hiszi hogy a masik kettonek is hasonlo loot-ja van mint neki. En amondo vagyok ha leerkezes utan a team-ben 2-nek mar van pusholashoz elegendo loot-ja akkor a harmadik siman johet ures kezzel boxolni golyofogonak csalinak stb.... Nekunk legalabb is ez a taktikank
-
chungee
addikt
Shiv ellen voltunk 1 lobby-ban, 3. körig tartott a csoda... Shiv elesett. Mi meg patkány módjára third party-ztunk és megnyertuk. Nem mi terítettuk le Shiv csapatát de elmondhatjuk magunkról hogy ellene voltunk 1 lobby-ban és lehoztuk Ilyen még nem volt Apex pályafutásom során
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz markknight #6533 üzenetére
Lassan félidő és már 1000 meccs
-
chungee
addikt
Originről vagyok és amikor az egy kis magánra vágyok (láthatatlan) akkor aki steam-ről van az mégis lát engem online
-
chungee
addikt
Oly sok kísérletezés során a rengeteg laggos / packet loss meccsek szigoruan 17:30 - 00:00 között nálam játszhatatlan. 0:30 - 12:00 tökéletes alig van lagg illetve 12:00 - 17:30 már gyakoriak a laggok. Kijelenthető hogy a csúcsidőben 17:30 - 00:00 amikor én játszanék akkor ez kivitelezhetetlen. Csak a szabadnapokon tudok játszani napközben vagy hajnalban ami hátrányos mert randomokkal kell ugranom Haverok az esti órákban gyülekeznek, ebből már egy jó ideje kimaradtam mert abban az időpontban minden második ugrásom 40-50-es a packet loss
-
chungee
addikt
Csak engem nem enged be a játék
-
chungee
addikt
Napot!
Lifeline heal drone-ja heat shield alatt bugos vagy szándékosan nem működik -
chungee
addikt
Estét!
Erre van valami megoldás Update után produkálja.
-
chungee
addikt
Napot!
Tegnapi patch mit takar
-
chungee
addikt
Estét!
Beírtam a parancsot de sajnos nem akar működni se az intro skip se az fps korlát Valahol elrontottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Retro játékok
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest