Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz chungee #8768 üzenetére
Mentem még azóta 3-at de most azt érzem, be is fejeztem megint egy darabig, aztán nem tudom holnap mi lesz, de nincs idegzetem ehhez a játékhoz már, utolsó meccs, 2 csapat van velünk együtt, utolsó kör kezdete, mikor már szinte csak közel harc van, rám jött az utolsó csapat, kettőt knokkolok, a harmadikat töröm, de közben engem is knokkolt, már semmi élete, erre a társam, vagy 50 méterre a kör szélén, üldögél és sniperezik, és mind a két társát össze tudta szedni az ellenfél utolsó tagja, olyan ideges lettem, hogy a tápot kapcsoltam le a gépen, mind1, azt hiszem, olyanoknak való ez akik nem idegeskednek egy játékon
Vagy ha esetleg egyszer lesz egy állandó fix csapat, mert randomokkal semmi értelme..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol Switch beszámítás!!!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest