- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #5899 üzenetére
Szerintem nem jelent meg neki.
Amúgy igen, kipróbáltuk. DC-n volt komm, és egyikünk sem látta a másikét. De van olyan ismerős, akiét viszont látjuk, és ő is látja a sajátját.
Szóval érthetetlen ez, vagy valami nagyon furmányos logikája van. -
Vismajor01
addikt
válasz #48613632 #5895 üzenetére
Ki is probaltatok? En ha baratokkal megyek nem irok semmit :D
Amit en irok en nem latom de squad igen es ha irnak ra azt latom is.
Pont akkor jott be ez a bug amikor lifeline voltam es wraith felvette elolem az aranyhatizsakot... voicechaten nemtudtam hangosan sirni emiatt mert aludt a csalad de bepityogten 5x h GOLD BACKPACK I AM A LIFELINE meg ralottem meg mitudomen de egyaltalan nem ertette. En meg mai napig nemtudom h ennyire retardalt volt cagy csak nem jekent meg neki :D
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
törölt tag
Ez megvolt? Szerintem hatalmas szivatás
-
Dr. Romano
veterán
Most próbáltam, nálam működik a csat (PC) egyből le is oltottak
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Alex18
tag
Én néha láttam olyat hogy legend választás közben ír be chatbe olyan aki nincs is a csapatban 😄.
-
törölt tag
válasz eLit-MiLan #5892 üzenetére
Én néha látom, hogy írnak randomok, akikkel sqadban vagyok, de mikor baráttal sqadoztunk, sosem láttuk egymásét. Szintén PC
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz eLit-MiLan #5892 üzenetére
Én a másét sem látom.
-
Maxxy10
addikt
Másnak is eltűnt a játékon belüli chat?
-
adakiller
senior tag
tud valaki abban segíteni, hogy itt lehet a megoldás?
se nekem se a társamnak nincs premium battle pass-ja. én 44-es szinten vagyok, ő 60-as.
nekem: 3 legendary 17 epic, stb cuccot tud unlockolni ha megvennénk;
neki: 3 legendary, 24 epic stb cuccot -
Alex18
tag
Sziasztok
Csapattársakat keresek rankedre mert kiegtem a randomoktól . Plat4 be vagyok még éppen de régóta Dia 3+ ba végzek...
Bh main de bármivel megyek ha kell... -
Maxxy10
addikt
válasz gyuribácsi88 #5877 üzenetére
Szerintem pc-n nem lehet.
-
addikt
-
zola09
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #5875 üzenetére
Settings, gameplay ful, nalam az accessibility felett a harmadik opcio.
-
addikt
Hol lehet a crossplayt kikapcsolni?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Bennyboy
őstag
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #5871 üzenetére
Akkor lépj be más felhasználóval. Elvileg ki kell fehéredniük.
-
Dr. Romano
veterán
Passz nekem az update óta ilyen
Van egy tippem hogy a fejlesztők trollkodhatnak így azokkal akiket már más playerek reportoltak x okok miatt, de csak egy tippRemélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
sixpak
nagyúr
válasz Dr. Romano #5869 üzenetére
Ehh, ezek csak napsütötte arcok.
De nem rossz, tetszik....hogyan kell átállitani?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Dr. Romano
veterán
Akkor X akta nálam ilyen a helyzet.
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz markknight #5865 üzenetére
Nem gibizek.
Ami a mainem meg arra van heirloomom. -
zola09
aktív tag
válasz Dr. Romano #5866 üzenetére
Nálam sem.
-
Dr. Romano
veterán
-
Bennyboy
őstag
-
Dr. Romano
veterán
Ammm.... de az update óta az összes karakterem sötét bőrtónusú lett ez mitől van és hogy lehet vissza csinálni?
-
Bennyboy
őstag
Én craftért megvettem a banga skint mert nagyon morcos fejet vág rajta
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
törölt tag
válasz markknight #5854 üzenetére
"meg is kérik az árát"
Megvan az az előnye, hogy nem szaladsz össze vele minden sarkon. -
Bennyboy
őstag
válasz markknight #5854 üzenetére
hehe
Elég szomorú, h goldban is vannak olyan csalók akik nem ma kezdték és még nincsennek bannolva. Ez az egyetlen negatívum számomra ezzel a játékkal mert a gameplay kva jó (kivéve amikor megrak 3 csapat minden irányból )ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
azt tényleg nem lehet craftolni pedig fasza skin
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
törölt tag
válasz markknight #5849 üzenetére
Hol lehet megvenni azt a PF modellt, én sehol nem látom ...
-
Bennyboy
őstag
válasz markknight #5849 üzenetére
Melyik az? Crafing matiból is elérhető ami nem mindig volt így.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
markknight
veterán
A legjobb event skint bedobták a paywall mögé én meg két darab kézért kicsit sokallom azt a 10 ezret. Köszi Respawn!
-
Elérhető az update. PS4-en 12GB.
All→M8
-
Bennyboy
őstag
-
-
Bennyboy
őstag
Tudja vki hánytól jön ma az event?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
pohár
félisten
válasz Bennyboy #5843 üzenetére
Seagull nagyon otthagyta az OW-t, úgy látszik
én Facebookon szoktam nézni Xfactort (aki BF-ben is nyomta), egész jó ő is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bennyboy
őstag
Diego és Seagull is nagyon prók és ők kedvesek is.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
addikt
válasz PunkZoli #5840 üzenetére
0 sociális élet mellett kb az összes hozzá hasonló "streamer" ilyen. Mondjuk ezzel csak az a baj hogy a magyar 2-3 nézővel rendelkező senkiknek is pont ekkora arca van, őt legalább nézik 5-6 ezren és megél ebből.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz markknight #5837 üzenetére
streamjét néztem én is hébe-hóba... szerintem is jó játékos, de emberileg egy hulladék.
Egyszer valaki beírt a streamjére, hogy jé, egy szerveren vannak... kb ennyit, mert látta a deathnoticeban a hasonlóságot.
Erre ő vagy 20 percig puffogott, és alázta a gyereket idegesen.És vannak furcsa dolgai, hasonló kiakadásai jelentéktelen dolgokra.
-
őstag
Én is nagyon bírom, csak őt nézem már szinte, pedig sokat követtem, számomra ő a legtehetségesebb.
-
pohár
félisten
akkor egyfolytában ordibált, flame-elt, teljesen pozitív élmény volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
én is voltam vele egy squadban nem is olyan rég, egy utolsó suttyónak mondanám...
-
sixpak
nagyúr
válasz callmeakos #5833 üzenetére
Ja, végignéztem, kicsit olyan mintha ezeknek lenne saját szerverük, ahol csak balfaszok vannak, aztán lehet vagizni.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Az egész bagázs botokból állt.
Össze vissza futkározott minden ellenfél, alig találták el. Egy jobb játékosnak mint ő ez gyerekjáték, meg is lett az eredménye.
De amúgy nem csípem az ilyen játékosokat, nem is szívesen játszok ilyenekkel ha esetleg összedob a játék. Tipikus ki ha én nem emberek, azt csinál amit akar, nulla csapatjáték, sok esetben arra megy amerre akar, még ha kell egyedül is. Persze az ilyen a leghangosabban anyázó és mindenki más a potato ha esetleg nem adja ki a játék és knockolják.All→M8
-
Maxxy10
addikt
Az új event mikor kezdődik?
-
addikt
-
törölt tag
A placementekért mennyi RP-t kapunk? Most láttam, hogy rankeden a 7. helyre is adott vagy 10-et. Eddig azt hittem, hogy a 10. helyért ad, meg aztán majd csak 5. vagy 3. ebben nem voltam biztos. De a 7. helyért is adott eddig?
Rákerestem pár oldalon, de ezt konkrétan nem találtam meg elsőre. Lehet, hogy itt valaki tudja fejből? -
törölt tag
Nem is tudtam, hogy Loss Forgiveness-t megadja AFK-ra is. Pali nem ugrott, végig inaktív maradt. A végén nem vontak le.
-
Kiratheonly
tag
válasz ADAM1337 #5767 üzenetére
Nekem volt 32:9-esem (LC49HG90DMUXEN) és a játék maga nem volt rossz. Kifejezetten élvezetes volt akkora képernyőn látni a tájat. Én a munka miatt cseréltem le, mert a virtual dual monitor setup egy horror volt.
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
törölt tag
válasz markknight #5812 üzenetére
PF engem a Jim Carrey-féle Maszk-ra emlékeztet.
-
markknight
veterán
Véletlen kirakták az új event előzetesét, ami elég menő [link] Az a Pathfinder skin a custom animációval instant get, de Revenant és Bloodhound is ütős.
-
Bennyboy
őstag
válasz eLit-MiLan #5808 üzenetére
Valamiért ez sem vált be. Nem értem mi lehet.
Mind2 módszert kipróbáltam.
Lehet megpróbálom nvidia beállításoknál.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
eLit-MiLan
őstag
válasz Bennyboy #5806 üzenetére
Nem fps_limit, hanem fps_max a command neve, próbáld meg azzal steam launch optionst.
Vagy csinálj egy autoexec.cfg filet az Apex cfg mappájába, és irj bele csak annyit, hogy fps_max 144, majd steam launch optionsbe +exec autoexecOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
-
törölt tag
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol Switch beszámítás!!!
- Garis! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim 1TB játékkonzol
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest