- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Apex Legends Ranked has 54k Masters and Predators in 2 Weeks
Ez a szomorú de jó rat badge-ek születtek.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Érdekes, engem sok év után sem bannoltak, még figyelmeztetést sem kaptam soha Szvsz akit bannolnak, arról az tehet.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ssgk
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #9296 üzenetére
Nem is a játékosok védelme a cél itt hanem, hogy vedd meg újból a szarjaikat.
(Azsiaiakat amerikaba erik attrocitasok itt eu ba ez kb olyan mint hogy tudod kozelkeleten haboru van es helo) De most nem is szelsoseges dolgokrol beszelek egy noob, vagy FU is eleg bannra... Aki olyan miatt reportol mert lebutaztak vagy lehulyeztek egybol adnam annak is a bannt mert nem szabadna kompetitiv shooterrel jatszania.
-
addikt
Engem is bannoltak végleg, egy 4 hónappal ezelőtti beszólás miatt, és most már a fellebbezés sem ért semmit, ráadásul már rég nem játszok vele, bf-ezni akartam volna, de nem tudtam ugye belépni, és örök bann az egész acc-ra, összes bf, meg dlc-k, jó pár fifa, meg már nem is tudom mik voltak az acc-on, nagyon régi acc, több mint 15 éves, vagy már nem is tudom milyen régi, ez volt az egyetlen acc-om. Szóval én részemről befejeztem velük. Marad a cod, meg majd ami jön, de EA játékot soha többet. Ezeket semmi nem érdekli, se a csalók, se a játékaik okádék minősége, semmi. Csak az lmbtq, a stop asian hate (amit nem is értek, sosem láttam ázsiaiakat érintő gyűlöletet 1 játékban sem) meg az, hogy nehogy rá merj már szólni a retardáltakra, hogy ne retardálkodjanak.
Úgy látszik nekik a vásárló sem számít, csak a smurf acc-os emberek meg a streamerek.
Valami brutál incel társaság intézheti ezeknél a bannolásokat
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ssgk
aktív tag
Ennyi volt végleg abbahagyom apexet 2. accot bannolják ki (main lvl 800 körül volt bannolva permara "useless noobs" miatt most 3 napot kaptam "'FU" miatt.
Ranked játszhatatlan 30k LP-nél is soloba leválnak és bujkálnak pub ba meg random (volt)plat kontrolleresek beamelnek le úgy ahogy régi masterbe MnK sok.
Szerettem ezt a vacakot amíg lehetett kompetitíven játszani most már csak a casualok élvez(het)ik. Többen vannak belőlük van pénz és ez egy EA játék. Nagyon szomorú. Lehető legroszabb kiadónál van. -
Troy.
addikt
Ez az új gyakorló pálya szerintem egész jó. Meccsek előtt, bemelegítésnek. 🙂
.
-
-
chungee
addikt
Rankeden milyen fuggveny/keplet alapjan pontoz A csapatbol mindig en kapom a legkevesebb pontot, a csapatbol a leggyengebb tarsam is jelentosen tobb pontot kap mint en (lassan lehagy). Aki felettem van rankban, o is tobbet kap mint en. Holott en teljesitek jobban. Visszahuz/buntet engem ez a pontrendszer
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Van ennél lejebb? Mindig vissza-vissza nézek, mikor kedvet kapok. Szinte érzem a zsigereimben, hogy most megjavult a játék. De rá kellett jöjjek, hogy ez olyan mint az esti hűtőnyitogatás: hiába nyitod ki 5 perc különbséggel, az ugyan úgy nem lesz benne amit szeretnél épp enni.
Rankeden Bronzba vagyok (vicc), de miért oszt be ellenem lényegesen nagyobb rangba lévőeket?
Másik: Én lövök hamarabb, jobb a damagem, jobb a movementem, még is instant Én halok elsőnek. Mi a ffffffffffffffffffffffff???????????????????
Előző eset például: az unfairségtől eltekintve, hogy az enemy instant rá ugrott 1 arany, és két lila shieldre, rájuk toltam reflexből több mint 1000 damaget. Az enemy csapat persze felszívták magukat, és lepusholtak mindannyiónkat kb 5 másodperc alatt. Töredéke volt a sebzésük összesen az enyémnek, pedig már akkor jó shieldet lőttem. Elkezdem specelni őket, és kis szintesek, és egy világtalan botok voltak, akik amúgy ranked szintbe jóval felettem voltak. De lőni nem tudtak, és mozogni sem. H-H-H-HOOOOW?Gratulálni tudok csak a játék készítőinek. ZSENIÁLIS fostalicska lett a játék.
-
ssgk
aktív tag
A rank split s18-ba hogy lesz? Erről valaki talál infót?
-
ssgk
aktív tag
LOL skill 400LP (szinte csak premade pred. csapatok voltak mondjuk)
De ez az uj ranked eleg broken. Valszeg ennyi is volt nekem. Diaba is sokszor ugraskor levalnak es bujkalnak lp ert... Meg mivel supportal mar a csapattars is tud bannert szedni uj meta hogy elso knocknal elfut egybol egy csapattars koron kivul es nekaill bannert meg medkit et gyartani. Arrol nem is beszelve, hogy utolso korbe mindig 5+ csapat van itt dia tetejen. -
őstag
Nekem az a bajom, hogy, ha win van, mert akkor ugye arra összpontosítanak, aki nyer az megkapja a jutalmat, de szerintem, nagyon kevés, főleg ha 6-7-8 killek vannak, amennyit ad azt 0 killel megkéne kapni ha win van.
Mutatom mire gondolok, most mentem szinte egymás után újra 2 wint, és nem kempeltem, harcoltam, mint látszik a killekből és a dmg-ből is, ennek ellenére, nem kapok többet mint aki 0 killel champion lesz. Mind1, ez van, persze akinek nem tetszik játszhat mással, vagy mást játékon belül. csak annyi a bajom hogy nem korrekt, ilyen teljesítménnyel már rég platba, de akár diába is lehetnék, 1.3 a kd-val (közel 2 kd a casuba) amit rengetek haver, vagy dc társ alátámasztott már. Megtudom csinálni a plat 1 vagy dia 4-et ez biztos soloba, de, nincs így türelmem, mikor nem érzem hogy korrekt. Tudom sokan úgy érzik csak nekik nincs szerencséjük, de nekem valóban nincs, mert hát az kell hozzá sok, azt gondolom, a lehető legrosszabb lobbyt kapom mindig, aki megöl, és eszembe jut megnézni, annak egytől egyig kint van a master badge, sok esetben a pred, de még több esetben a dia. És ez nem én ellenem szól, inkább azt gondolom, Magyarország egy kis szelet a fejlesztőknek, biztosan nem mi vagyunk előtérben, mind1 milyen internet szolgáltatónál vagyok, vagy szerveren, az elmúlt 2-3 évben próbáltam mindent, de sok esetben csak a laggolás, a késések vannak, egy online játékot nehéz így játszani..
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Valahol le van irva (vagy egy yt ba lathattam) mindenki 0 rol indul elvileg nem szamit a legutobbi rank (mint ezelott ott ugye szamitott es vissza dobott x-el) es amennyi elot" szedsz itt az alapjan dob be. de aki mindet nyeri sok killel azok is plat ba kerulnek am nem sokkal feljebb.
Ami fura hogy itt elvileg balanszosabb" a rendszer es "skill orientalt nem ido" de mikor plat2 nel silver 4 dob elgondolkodok hogy valoban hozzanyultak-e. Mert szerintem semmi nem valtozott erzetre. Kivancsi vagyok itt is meg lesz e majd a nagy skill beli ugras diaba amikor csak mastereket meg predakat dob majd. ha igen semmi nem valtozott a grafikan kivul.
-
őstag
válasz sirszevenap #9278 üzenetére
Nagyon egyszerű, ha nincs meg a 10 meccs akkor egy ikon van a pontok alatt és mutatja hányadik meccsnél tartasz, itt meg már hogy bronz 3-ból hol tart bronz 2 felé. bugos nagyon, rosszabb mint volt az biztos, de majd csak javítják, bár ezt mondjuk 2-3 éve.
-
őstag
válasz sirszevenap #9276 üzenetére
Bronz 4-be rakta a 10 meccs után, itt már 3-ba van. nem értem, és értjük, pont ez a lényeg.
És már csak hab a tortán, hogy kidobott a szerver, mind a hármónkat, kaptam 10 perc büntit és levont -105 LP-t, hát inkább nem mondok semmit
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sirszevenap #9272 üzenetére
"A haverod esete rettenetesen egyszerű. Ő még Provisional Matcheket tol. Láthatod is a képen, hogy abból kapta a nagy bónuszt. Ekkor még boostol a rendszer, hogy 10 meccsből nagyjából a helyedre kerülj rögtön."
A haverom már bronzba van, rég lejátszotta a 10 meccset, és kapott 2 killért, 600 dmg-ért 9. helyezésért 352 LP-t, miközben én is megcsináltam a 10 meccset és 2. helyért 8 killért 1900 dmg-ért 413 LP-t.. mind1, mintha a fallal ping pongoznék.
Most mentem egy újabb wint 326 LP, a 9. helyre többet ad néha, ahogy a példa mutatja,valóban az első csapatra összpontosít na mind1, nem vitázni akarok, elengedtem, egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
This new system focuses around the Battle Royale goal of the last team standing; the magnitude of these bonuses are directly tied to your placement results.
Nyerj 5-6-7-8 killel. Ne félj, az kifizetődik.Máskülönben ott a TDM és társai a játékban.
Bankkártyával? Hát persze!
-
őstag
válasz sirszevenap #9272 üzenetére
-
sirszevenap
addikt
A haverod esete rettenetesen egyszerű. Ő még Provisional Matcheket tol. Láthatod is a képen, hogy abból kapta a nagy bónuszt. Ekkor még boostol a rendszer, hogy 10 meccsből nagyjából a helyedre kerülj rögtön.
Minden más kérdésetekre pedig csak ezt kellene elolvasni és értelmezni: Apex Legends™: Arsenal Ranked Update (ea.com)
Igen, nem egyszerű az új rendszer és szerintem újfent sok ponton nem is működik rendesen még, viszont egy jobb irányt vett, mint eddig. Ez a teszt season, kiderül.
A Hidden MMR amit sosem fogunk megtudni, sehol nem írnak róla pontosan, csak hivatkoznak rá. Gondolom egy olyan fejlesztés akar lenni, amit a respawn nem akar kiadni.
Bankkártyával? Hát persze!
-
törölt tag
Nektek nem laggol? De ami érdekes, hogy a ping közben 30ms vagy az alatti, szóval tök normális.
Vagy nem is lagg ez hanem fps drop, de annak óriási. KC- nem tudtam elmozdulni a helyemről, mert vissza rubber bandingolt, mintha Ash Q-ja fogna kb olyan volt. PF dobott zippet, és nem tudtam felugrani rá. Komolyan kár h nem rögzítettem, nem tudtam, hogy most sírni kell vagy nevetni?más:
Tudja már valaki, rankedet mi alapján számolja?
Most visszapörgettem, nem látom, hogy itt volt e megosztva. Sweet nevezetű content creator/streamer felment Predatorba 0 dmg-vel.
-
őstag
Szerintem nem lett jobb a ranked, bár igazán soha nem erőltettem, előző szezonban nem is játszottam, de most letudtam a 10 meccset, mind a 10-nél top 10-en belül voltam, volt win is, 1.25 kd-val és 700 átlag dmg-vel rookie 1-be rakott persze mindegy honnan indul az ember, felkerül oda ahová való így is úgy is, de nem is nagyon értem mire adja az lp-t shiv-et silver 2-be rakta és nem kicsiket ment, volt más streamer akit meg plat3-ba és forintot nem ért.
Pédának okáért erre kaptam ezt, top 6
Haverom bronzba top 9 és azt hiszem 2 kill volt meg 500 dmg és kapott rá ennyit
Enyhén szólva is vicc, és átláthatatlan, mire és hogy is adja.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hahahaha... rankeden ahogy látom bajban vannak az egér+aimassisst playerek Egymásnak dobálja őket a lobby, kapják a master/preda enemyt akik szintén nagy valószínűséggel ugyan ezzel a fí-csörrel tolnak. Meg is érdemlik egymást én azt mondom, vagy takarodnak casu-t ugrani. Ott játszhatják a nagy urat kontrolleres playereket valahogy még szódával elnézem nekik, de ezek az egér+aimassisst playereket egyátalán nem sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ranked ugyanolyan szar mint volt. Erőltetik a hozzád nem illő társakat, a hozzád nem illő lobbyban. Egy előnye van, nem lépkednek ki.
Ja igen. Annyi a különbség, hogy fogalmad sincs, miért kapsz pontot.
3 meccsen egymás után pontot vesztettem rookie I.-ben[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz sirszevenap #9262 üzenetére
Jó, kicsit ellentmondásos, de az már egy kiforrott konstrukció. Az már más, hogy a jót elkurrantották a kettővel. Ezért bízok az ingyenes Diviben, mert imádtam az elsőt és sok ezer órán át élveztem a játékot.
Más:
Kipróbáltam az új szezont. Első körben mindenkit IS lelőttem, második körben ilyen tök lehetetlen módon lőttek halomra minket. Ezt kéremszépen úgy nevezem: cheat.Ha nem a BF-es accomon lenne az Apex, már rég szét csaltam volna Én is a játékot. Ez a trágyahalom ennyit ér. Minden második ember REWASD-ozik. Egérrel, aimassistal nem nagy kunszt jónak lenni. Működik, próbáltam. Gusztustalanul OP. Fúrumokon rengeteg ember nagy elégedettséggel használja.
-
chungee
addikt
Ha Horizon q-val jönnek az gyakorlatilag hangtalan, utána következik a sorban a robot zip, valkier ulti, loba q, ash ulti, loba q, castle ulti, valkier q, wraith portal, octane ulti
-
pucz
senior tag
Mizu van Nberek?
Én farmolom a gempát ezerrel, ha már pénzben minőségit sikerült ugranom. Plusz itt a jó idő, lehet menni csavarogni, meg most motor is kilátásban van. Azt a kis időt, amit játékra szánok, minőségi gamingre szánom. Vissza tértem a BF1-re. Látvány, hangok még mindig b*szó! Arról nem beszélve, hogy talán egy alkalom volt, hogy csalóval összefutottam mostanság. Itt ha szar vagyok, akkor szar vagyok. Miattam. Mert fáradt vagyok, stb. Nincsenek anomáliák. Nincsenek érdekes dolgok. Arról nem beszélve, hogy végre itt látom értelmét a jó internetnek. 20 alatti ping, stabilan. Nincs fedezék mögött meghalok, és ilyen szarságok.
Elment a zasszony könyvtározni, meg ide-oda. Én ma rá néztem az Apexre. Pass félbehagyva. Event nem tetszik. Arra jöttem rá, totál nem mozgat már ez a szar. De egye fene, toljunk párat. Jó pár játékon keresztül gyűltek a killek, mintha valami streamer lennék. Nem voltak érdekes dolgok. Aztán egyik meccsről a másikra hirtelen nem tudtam lőni. Az ellenfelek össze-vissza csúszkáltak előttem. Keltem feküdtem, killem nem volt, de ennek ellenére mindig high damager voltam.Ennek a játéknak annyi. Ez egy szar. Ezek után pláne nincs ingerenciám hozzá, mert nem úgy működik, ahogy annak kellene.
Nekem elegem van ezekből a wishes, "ingyenes" online lövöldékből. Szoktáék mondani, olcsó húsnak híg a leve. Erre maximálisan igaz. Mert nem lényeges költeni rá. Ezt a minőség tükrözi is.
Szomorú látni, ahogy hanyatlik az online shooter kategória. Talán majd a CS2. Talán majd a BF is összeszedi magát. Talán a COD is (Nekem nagyon alsópolcosnak hat). Talán majd az ingyenes Divi. De valami legyen már, ami sok ezer órás kellemes időtöltést kínál.
-
shotika
őstag
válasz Bennyboy #9252 üzenetére
Én már lassan fél éve el se indítottam. Az elején nagyon élveztem, friss volt, jó gunplay-el, de mára elfáradt a játék. Már a battle royalt, mint stílust is unom.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
törölt tag
20-30%-kal feljebb tolták a kill ratiot. Ennyi történt. Amint eléred, jön az újbóli szopatás. De mégis jobb, hiszen ez azt jelenti, többet ölsz átlagban.
Én azt látom, hogy ugyanaz a mechanika, csak most feljebb enged. -
Bennyboy
őstag
Én azt veszem észre egyre több ember ég ki a játéktól ami teljesen érthető. Nekem sincs már kedvem belogolni sem mert randomokkal nagy részben csak a szopás van. Pedig kéne még kb 25 szint a 100hoz de lehet elengedem. Az utolsó pár játékban csak masteres és preda csapatok szedtek le casuban. Mondhatom kva nagy élmény. Nehéz megértenem miért nem sikerült ennyi év alatt egy rohadt mm-et összerakni, ha már a játék maga élvezetes. Asszem egyszerűbb elfogadni, h ez már ilyen marad végleg. A ranki sem jobb mert ott meg tele van smurf-el stb. Jó ideje már nem költök rá, max kifarmolom a kövi sp árát de már ezt is nyűgnek érzem randomokkal.
A Bf2042 nagyobb örömet okoz mint ez a szutyok. Azt már végre szépen összekalapálták.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
őstag
Én már nem idegeskedem rajta, annyit mint régebben, megyek néhányat, ha van idő és kedvem. Nem igazán fejlődöm, ha mégis akkor mások is, így nem jutok sokkal előrébb, 0.9 és 1.2 között mozog a kd, nem megy jobban mindenesetre, várok bárkit szívesen a szerveremen, [Tense Szervere] sajnos 1 hónapja feltörték a dc fiókomat, és csináltam másikat, nem tudom miért tették, de töröltek mindent, és kiléptek minden szerverről..
Most így állok, 2500 óra után lehetne jobb is de azt hiszem ennyit tudok
persze néha a csillagok állása meg minden megengedi hogy menjek 1-2 jó meccset, de ilyen volt már 100x, nem tudom meglőni a 3k dmg-t meg a 13 killt
Sokat beszéltünk már hogy szar a játék, meg hogy töröljük én is eladtam a monitoromat mind a kettőt, hogy elég volt a br játékból, kb tartott 1-2 hétig és visszavettem mindent, ami számomra kell az apexhez, hát erről ennyit függőséget okoz ez a játék, ha van idő, nem is jut eszembe csak az apex, elfoglaltságnak most így áll a pc setupom, és még van tervben sok fejlesztés szval, marad az apex, remélem sokáig
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Update óta egy vállalhatatlan szar a játék."
Dehát Te update előtt is szidtad, (amúgy egyébként én is), de akkor nem értem, Nálad mi változott?
Nálam azzal nincs gond, hogy nem talál meccset. Hajnali 3-kor is tudok pár percen belül játszani.Laggok vannak, voltak, és lesznek, de ez mondjuk inkább az EA sara, mintsem a Respawné, vagy a játéké konkrétan. Szarok a szerverek elég régóta.
Hitreg problémák is vannak, ezt is többen jeleztük, hogy telibe csavarjuk az ellent, aztán no DMG. Ez nem tudom, mennyire szándékos.
Killeket nem adja meg, vagy teljesen rapszódikusan másnak adja meg. Ez is kezd olyan lenni nálunk, mintha direkt ilyen lenne.
Fasztuggya, ezek annyira nem csesznek fel, mint mikor nem volt rendesen kibalanszolva a lobby. Az elég sok embernek okozott komoly töréseket, köztük nekem is.
-
pucz
senior tag
válasz #48613632 #9230 üzenetére
Bele nyúltak az MM-be? Én most akartam sírni, hogy a kis trükk után olyan fasza volt a játékom. Update óta egy vállalhatatlan szar a játék. Alig talál meccset. Ha talál, laggolok. Instant szétkapok valakit, mégse hal. Aztán hirtelen megkapom a full team sebzését, kb 1 milisec alatt.
-
pászka
tag
válasz #48613632 #9242 üzenetére
A szemüveg mire való? Véd a naptól? És hol lehet belootolni? Sima boxban van vagy kraftolni kell? Csak egy kört mentem benne.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
törölt tag
válasz markknight #9241 üzenetére
Pedig szerintem az egyik legjobb LTM egy jó ideje.
Nekem pl a GunRun egyáltalán nem jön be, mivel erősen skillfüggő, hogy mikor váltasz fegyvert.
A Control so-so. Nem rossz, de nem sok újat hoz. Nagyjából egy dominationnak felel meg, többnyire szar loadoutokkal.
A Team DM-et ne említsük, a hideg ráz tőle. (Ha egyáltalán van még)A Heatwave nekem most nagyon adja, szerintem rohadt jó az atmoszférája, és igen, eléggé szopatós.
Viszont, ha sikerül jól pozira menni, simán le lehet tartani jóval erősebb sqadokat is, persze árnyékból.
De az igaz, hogy sokan elbénázzák, és a szabadban éri őket a nap. Plusz ugye a kör is ugyanúgy jön.
Viszont 90%-nak eszébe sem jut a heatshieldet használni -
markknight
veterán
Kipróbáltam az új módot. Ekkora baromságot régen láttam. Egyik tag mindig szív mert a szabad ég alatt fogy a hp-ja. Erre kár volt állásajánlatot kirakni, ilyet én is tudok tervezni
[ Szerkesztve ]
-
pászka
tag
válasz #48613632 #9239 üzenetére
Nálam is szar a hang, néha nem hallom hogy kinyitok egy ládát, felveszek valamit stb... de nekem épp a mai frissítéssel lett ilyen előtte jó volt.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
-
törölt tag
válasz markknight #9236 üzenetére
Óhh, sajnálom. Ez a része engem nem érint, de totál megértem.
szerk: De amúgy, sohase mondd, hogy soha. Változhat ez is, ahogyan változott a MM is.
szerk2: Arra azért kíváncsi lennék, hogy OW2 hogyan áll most. Ott jött e valami változás, mert ott is sokan panaszkodtak.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
-
törölt tag
válasz markknight #9234 üzenetére
LOL, ennek semmi köze a skinekhez. Amiért vettem az az, hogy játszható lett a játék. Amúgy a fürdőruhás skinek még nem jöttek be. Asszem pont ma este lesznek.
-
törölt tag
válasz markknight #9232 üzenetére
Hát, ha jól csinálják, akkor igen. Tudtak jó irányba változni, vagyis változtatni, akkor én is változtatom az álláspontom. Nincs a szakmában ilyen, hogy örök harag
Bár nem hittem, volna, hogy valaha még lesznek vállalható meccsek, most mégis megtörtént. Ennek kifejezetten örülök.Jah, Holikát megvettem, meg a BP-t, bár ez utóbbinak nem sok értelme van. Talán csak az AC ami kijön belőle.
-
törölt tag
Na az kell mondjam, így másfél hét gaming után, hogy végre úgy optimalizálták a matchmakinget, hogy az nekünk, földi halandóknak is tetszen. Kifejezetten élvezetes meccseket megyek randomokkal, kiegyensúlyozott az ellenfelek szintje, a mi szintünkhöz képest. Nagyrészt eltűntek a dia és master badgek, csak nagyon ritkán látni. Annyi meg belefér.
Ha ez lenne rankeden is, azt tudnám értékelni.Bár lehet az is, hogy a MM maradt, és csak a szinteket tolták picit feljebb. Értem ezalatt, hogy mindenkit fölé enged a korábbi szintjeinek, és majd leszabályoz ugyanúgy, ha elérted azt a szintet, amit ő gondol, hogy az a szinted.
Meglátjuk. Hosszú távon kiderül. De egyelőre tetszik. Az az elcseszett verzió meg, ami az előző szezonban volt, remélem csak egy rossz emlék marad.
szerk:
De még azt is el tudom képzelni, hogy ezek az MM beállítások szezononként, vagy időközönként változnak.[ Szerkesztve ]
-
őstag
okádék szar az egész, ha nem lootolok fegyvert, csak okosan leugrok a map végére, kempelek és szaladok be a körrel, fel tudok menni platig, ez játék? Persze az se volt jó mikor 10 rp volt 1 kill, mert mindenki már az ugrásnál meg akarta csinálni a platot, de amit most ad, attól több kéne, ha már leteszem a team nagy részét, és segítek a top team csapatnak hogy tovább jusson. nem szól az egész csak arról hogy tovább tartják a játékosokat a játékban, mivel az utolsó körben is van 8-10 csapat, kevés a játékos már a fénykorához képest, vagy nem tudom, de ennek a pontrendszernek semmi értelme az biztos.Eddig is fel tudtam menni platba soloba, meg most is, csak most xanaxot kell szedni, mert nem harcolni kell hanem szopni anyámat egy sarokba 17 percen keresztül.
-
pucz
senior tag
Ezért nem erőltetem. A profik, akik pár szezon kihagyás után lebuktak, azok gyorsan visszalőtték maguk. Nem nehezítették a gamet. De ebbe a rendszerbe már silverbe úgy csinálnak, mintha predatorba lennének. A meccsek vége rendszerint katasztrófa. Amivel nem lenne baj, mondjuk már egy Diomondba. De az, hogy minden szinten ez megy...szerintem okádék.
-
őstag
Már sokszor kiveséztük a szerveremen, miért is ennyire okádék a ranked pontozás, de azért vicc, hogy 6 kill-re se kapok szinte semmit Goldba, csak azért mert még van 10 csapat, persze aki 0 kill és 0 dmg-vel kihúzza a top 3 teamig, az jobban jár, de a ki a faszom játszik apexet azért hogy üljön egy szikla mögött, és bekerüljön a top 5-be??????
Persze ha champion, az se jobb, 150rp-vel, mikor eleve -34 a kezdő
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz chungee #9225 üzenetére
Nem hinném. A konfig fileba kerültek új sorok is. Plusz én nagyon régi konfig filet használtam. Sokkal smoothabb a játék, és azóta elég jókat megyek. Pedig úgy kezdtem el babrálni, hogy keltem feküdtem. Már 1 alatt volt a KD, mert tényleg csak haltam. Vannak szopóbb szeriàk, de ritka mikor kill nélkül jövök ki. A társak a nagyon lehúzó tényezők, és sokszor azon bukik a dolog.
...és az omniózus társak, akik tényleg semmit nem tesznek hozzá.
Sokszor, sok esetben ezen bukik a dolog. Egy-egy szerencsétlen közelharc, és hiába tolom szarrá a két teamet, 6 ember azért sok. Egy túlélő rám lehell, és ki is fingottam. Az ilyenek meg elsőként fekszenek meg, vagy egy 1 hites enemyt nem tudnak shotival eltalálni.Szóval mondhatom, nekem bejött ez a dolog. A társak, akiket kapok, azok talán még szarabbak lettek. De így is fényévekkel jobb a játék. BTW, only casu. A ranked system egy trash, nem eröltetem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz markknight #9222 üzenetére
Vagy az erre verő perverzeket, LOL. Amúgy, szerintem csak poén.
-
törölt tag
válasz markknight #9220 üzenetére
Na jó, de kinek?
Mert nem mindegy, hogy Fuse-nak, vagy Loba-nak ugye 🤣 -
markknight
veterán
Legallja: [link]
-
pucz
senior tag
Ez a trükk amit írtam, nekem segített az idióta egér movementen. Néha olyan érzésem volt, mintha direkt rá gyorsítana. Kiégtem már rajta. Most úgy jó minden. Még ha nincs is kill, de van rendesen damage, és meg van az érzés, hogy tudok lőni, és nem csúszkál össze vissza az eger, meg nem kerülik ki neo módjára. Aztán hogy ez meddig marad így…
Ha így maradna, valszeg minden szezon elején meg éri ezt csinálni, mert valszeg a konfigurációs fájlok össze akadnak, vagy pocsa tudja. Just.Apex.Things
Az új CS-t előbb néztem én is. Ugyan elszoktam már az SD-től, de szerintem nekem is befutó lesz a játék. Remelem itt már nem a földet kell lőni, hogy fejest adjak.
-
PAtr0n
addikt
Hát hajjak meg ezt még kipróbálom, aztán süllyesztő, ha ez sem segít. Egyszerűen nincs ingerenciám visszamenni. A legjobb shooter lehetne, ha nem lenne ez a nemistudom minek hívjam már. Tegnap bementem egy gyors GunRun-ba, második lettem overall a 12 emberből úgy, hogy az elsőnek 19 killje volt, nekem meg 10. A többit meg hagyjuk is.
De nem is ez a lényeg, hanem hogy mennyire nem tudok lőni benne, és még így is olyan vegyes kép volt a lobby, a szerencsétlenek akiknek 1 killjük sem volt, meg kb. egész meccs alatt 200dmg, azok mit érezhettek?
Nem baj, kijön a CS2, már hivatalos, lehet visszatérek oda. GO-ban még mindig tudok lőni érdekes módon."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
pucz
senior tag
Egy kis infó, tipp. Hátha valakinek segít. Nekem bevált. Lehet csak mai nap osztott nekem jó lobbikat a játék. De nem gyanúsan jók, hanem csak szimplán átlagosan jó játékok voltak.
Amit csináltam:
1. Ki töröltem a mentett játékoknál a Respawn mappát, egy az egyben.
2. Steam > Apex > indítási opció > innen is ki töröltem minden parancsot
3. C meghajtó (vagy amin van a rendszer, steam) > Program Files X86 > Steam > Steamapps > Common > Apex Legends > CFG. Itt kitöröltem az autoexec konfig filet
4. Steamen belül toltam egy "Játékfájlok éppségének ellenőrzését"
5. Töröltem az Easy Anti Cheat klienstEzek után indítottam a játékot. Mindent lehúzott magának. Kért első indítási engedélyt is az EAC.
Játékon belül egy számomra új dologgal szembesültem. Csak a trio volt elérhető, minden másra azt mondta, mennem kell egyet, hogy be tudjon sorolni a játék. Mentem egyet, instant megölettem magam a legelső emberrel.
Eztán kiléptem, és újból konfiguráltam mindent, manuálisan.
Amellett, hogy végre érzem, "MEGY A GOLYÓ", jobban is fut a játék, picit több FPS-em is lett. Ma ezek után még csak nem rossz köröket mentem. Persze, szar társak vannak. Gyilkoló gépek vannak. De játszható a játék, és nincs olyan érzésem, mintha egy felső erő bele avatkozna a játékomba.
Ha valaki nem tweakelgette a játékot, elég lehet annyi is, hogy a mentett játékokban töröl mindent, meg az Easy Anti Cheatet, és úgy tol egy javítást Steamen belül.
Remélem segít másnak is, és remélem nem csak tempomary jelenség.
-
pucz
senior tag
válasz chungee #9214 üzenetére
Az internet sötét bugyrában, egy ember (mint Tufi ) szét boncolta a játékot, és az írta, hogy a matchmaking lát mindent, és annak függvényében tudja erővel manipulálni a játékod. Meg rá nézett egy ismert streamerre, és neki sok órányi játék után is olyan volt a statisztikája, amit a szerver gyűjt, mintha most lenne az első indításod. Ezért kapnak agyhalottakat a Streamerek legtöbb esetben.
Más:
Próbálom kihúzni a passt, de már nagyon hányingerem van a játéktól. Mostanság ennek függvényében el voltam a TV-vel. Pláne hogy meg találtam a trükkjét, hogy élvezzem a 4K HDR filmeket a legegyszerűbb módon.
A zasszony takarít, mondom megyek addig pár kört. 2 team, egy hely. Mi landoltunk elsőnek, mi voltunk előnyben. A csapatommal közel 2K damaget osztottunk ki a másik csapatra, és egy knock se volt. Mi, mind a hárman megfeküdtünk párszáz damagetől. Az egyiknek volt 340 valamennyi damage, 2 killre. a Másik 160 pár damagel aratott egy killt. Alap pajzsok, egy embernek volt lila shieldje.
Próbáltam a Warzone 2.0-t a napokban. De az meg annyira alsópolcos számomra, hogy iszonyat. Arról nem beszélve, hogy úgy nézett ki mint egy vödör moslék, még sem volt meg a 100 FPS-em sem.
Továbbra is keresem az alternatívát. -
chungee
addikt
Nekem is kétségeim vannak a játék manipalulációval kapcsolatban. Elszólta magát 1 sztár streamer. Br-ben Fight-olt 1v1-be és veszített. Aztán elszólt a streamer hogy: "ááááh... az első kill-je voltam" Ezekszerint az első lövéseknél valamiféle előnyt élvez mindenki. Persze bizonyítani nem lehet. De történt velem is hasonló. Landoltunk a tömegbe, sentit felkaptam és 360 fok fordulást követően olyan hipfire fejest osztottam hogy csak úgy koppant neki. Aztán még 1 landolás a tömegbe, pk felkap. Első 3 lövés 2 enemy-t raktam le. Ennek hatására mondom megtartom, de azután csak szenvedést használni. Ugyanez igaz wingman-re landolás után az első lövések mind célra találnak de amint azok lecsengettek csak a mellélövés. Mondom úgy hogy ezek a fegyókat kerülöm nagy ívben. Mert AR+SMG duot preferálom
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Az újoncok jobban ölik bele a pénzt. Azoknak kell nyalni a seggét. Az első naposok le vannak szarva, nekik már megvan jóformán minden, plusz egy heirloom.
Más: Kihúztam az eventet, de mintha a fogamat húzták volna. A passal nem tudom mi lesz. Ki kéne húzni, de nincs ingerenciám. Továbbra is szar az egész. Szinte nem is ölök. 1 alatt van a KD már. 4000 óra után el is hittem a játéknak.
A karakterek fénysebességgel A-D spamolnak előttem, ki kerülik az összes golyót, ellenben én mindig meghalok kb 1 milisec alatt. A másik kedvencem, hogy minden kóbor b*zi Wraith azt hiszi, hogy Ő a Faide, de semmi mást nem tud csak annyit hogy ugrál össze vissza. Számomra meg mocsok idegesítő, mert pont nem arra vagyok asszocializálódva, hogy ugrálnak előttem mint valami kib*szott braindead csimpánz. Persze a legnagyobb táras fostartályt veszi fel, és csak hipfire-ba sprayel.
Persze ha EA fórumra, vagy redditre ki teszem, jönnek a demagóg szar szöveggel, hogy "cÉlOzZ fEjRe", "jÁtSz TöBbEt". Hogyne, mondhatni a kezdetektől online multizok, és 4k óra fospex után még itt tartok. De ilyenkor mindig témába jön az internet is. 2000/1000, betonstabilan, optikán keresztül. Biztos nem gond.
Ez a játék ennyit tud. Ennyi. Csak tudnám a miértjét. Mert már gyakorlatilag minden új, és minden csúcsszuper. De itt nem működik. Elindítok nosztalgiázni egy BF1-t, az működik. Érdekes.
-
törölt tag
Ezt a privát lobbit ti próbáltátok?
Bevallom, én nagyon vártam, de aztán elfelejtődött. Mik a lehetőségek, mik a korlátok? Ha ez működne, hogy gyakorlatilag megbeszélt időkben kizárólag egymással, és egymás ellen játszanánk, mindenféle randomok nélkül, akkor ez miatt hajlandó lennék visszatenni a játékot, akár akkor is, ha csak mondjuk 8-10 csapat jönne össze.
Működhetne ez így? -
PAtr0n
addikt
Isméten azt tudom csak írni: jobban én sem tudnám leírni a jelenséget. Undorító.
Nem is jöttem vissza ebben a szezonban sem, nyugodtabb is vagyok. Elbohóckodok Single címekkel, befejeztem a feneketlen kútba önteni a pénzt.
Tényleg még az első pár szezonban ment a játék, volt balance, volt fejlődés. Aztán rotty.
hasonló elven működik a Warthunder is, szopóágra tesz állandóan, ha túl jó vagy. Azt se játszom már 4 éve emiatt. Csak azt nem értem ez miért jó a fejlesztőknek? Arra is költettötem pedig, erre is költöttem, szerintem erre 4 év alatt elment legalább 200k. De úgy látszik nem elég."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
ThySoul
senior tag
válasz markknight #9209 üzenetére
Szerintem minden f2p játéknak van valami nyavajája, warzone pl szinte rákényszerít hogy megvedd a 70 eurós játékot (meg sem említem hogy a 70 eurós játékban meg nem tudsz azzal játszani amivel akarsz az új weapon tree rendszer miatt).
Aped datamine redditen lincshangulat volt az utóbbi hetekben, a mostani infók után (half price crafting, free packok, shardért megvehető az új kunai az event után) le van nyugodva mindenki. Igen, recolour szinte minden skin, de egyrészt sok embernek nincsenek meg az eredetiek-pl nekem se-másrészt jól néznek ki, jobban mint a 4th anniversary skinek. Istenem de rondák voltak azok
-
markknight
veterán
válasz ThySoul #9207 üzenetére
Örülök ha örülsz, de szerintem történelmi mélyponthoz érkezett a F2P lövölde kategória. Azt a Revenant skint már legalább háromszor újraszínezték. Az Epic konkrétan vért hugyozik, hogy tudják azt a skin minőséget tartani mint ami eddig volt, ezek meg szarnak az egészre. Átnyomják photoshopba (kb 10 perces meló) a színt és eladják újra.
Mindenki eldöntheti, aki nem akarja annak természetesen nem kötelező megvenni, de lényegében mivel mindenki lapátolja ezeket ezért ők nem is fognak fáradozni semmi különlegessel.
Amin pedig röhögnöm kell, hogy twitteren BÁRMELYIK dolgozó beszél a játékról, mindig odarakja a végére, hogy "fú ez még csak a kezdet, mennyi jóság jön majd még".
A játék zenéjének a készítője: [link]
Utolsó mondat: "So much new cool stuff coming this year."
Minden évben, minden szezonkor elsütik, halálos.gyuribácsi88: Elvagyok most a COD-dal, csak haterkedni jövök ide
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz markknight #9204 üzenetére
Biztos olvassák ezt a topikot, és látják, hogy azt írják még mindig sokan, hogy "dE NinCs mÁs",
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ThySoul
senior tag
válasz markknight #9206 üzenetére
Kint is van az event hivatalos oldalán az infó, ezekkel (félár+free packok) szerintem teljesen vállalható event, sőt
-
ThySoul
senior tag
válasz markknight #9204 üzenetére
Craftolni féláron lehet majd (szóval 1200 a legendary, 400 az epic), illetve jár 2 ingyenes event pack is. Wrath heirloomra ennél olcsóbban a 2. szülinapi event óta nem lehetett beruházni, én be is húzom, pont nem érdekel hogy kék vagy narancssárga a kunai
-
markknight
veterán
Jövőhéten új event, twitteren jött velem szembe: [link]
A háromnegyede recolor meg most ugye eladják a piros wraith heirloomot is. Én komolyan nem értem, hogy minek nézik ezek a játékosokat? Ennyire hülyék a játékosok, hogy veszik mint a cukrot?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kis érdekesség, játék elején mutatta kik volt előzőleg a champion, mentem előtte is championt, azt hittem ez az, csináltam képet, mikor megnyertük szintén, előre tudta ki lesz a champion? bal felső sarokba ott az időpont amikor készült a kép. Vagy csak én tudom rosszul, és a másik kettőnek is volt előtte champion, és azért mutatja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A szívemből szólsz. Sajnos kevés az önérzetes játékos, aki ennyire mellre szívja, ha a pénzéért szopatják. Ezért is tud működni a dolog. Kevesen vagyunk ahhoz, hogy bármin változtatni tudjunk. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy letörlöd a p.csába, és a helyét behinted sóval.
-
pucz
senior tag
Nyomorult, idióta játék.
200+ killig megvolt a 3+ KD. Aztán azóta SZÓSZERINT csak halok. Néha bedob egy Wint, ahol van max 2 killem egy valag damagera, aztán megint csak halok. Nem, nem TTV playerektől. Nem is Predator, Master nolife játékosoktól. Tökre átlagos, hétköznapi playerektől. Letöröm, le lowozom, beamelem, és ennyi. Nem akar meghalni. Ő meg rám néz, meghalok. Nem, nem csal. Undorító, gusztustalan, hányingert idéző fostalicska játék, hogy így manipulálja a lobbim, hogy mást helyezzen előnybe, és engem benyomjon a szokásos előre megírt KD tartományba, amit Ő jónak lát.
Mert hát, amit folyamatosan csinálsz, abba fejlődsz. De itt nem. Az Én grafikonom úgy néz ki, hogy szezon 2-ig folyamatos fejlődés, majd onnan csak szarabb vagyok Kb. Ez logikátlan, értelmetlen. Más játékba működik a lépcsős fejlődési rendszer? Számít a sok belefektetett óra? A perifériák minősége, előnye? Igen. De ennél a szartartálynál nem.
Végül igaza lesz, mert már mindjárt beesek 1.40 alá. Utána itt is tart valahol 1.40-60 között. Pfej. Persze Én vagyok a legnagyobbb péló, mert foglalkozok vele. Sőt, mi több...keményen megdolgozott pénzemből is áldozok rá, mert ugyanúgy megveszem a Passt. Komolyan, jobban gyűlölöm ezt a b*zi bandát, mint a legjobban útált dolgot.
Asszem kiégtem, véglegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest