Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Ez a trükk amit írtam, nekem segített az idióta egér movementen. Néha olyan érzésem volt, mintha direkt rá gyorsítana. Kiégtem már rajta. Most úgy jó minden. Még ha nincs is kill, de van rendesen damage, és meg van az érzés, hogy tudok lőni, és nem csúszkál össze vissza az eger, meg nem kerülik ki neo módjára. Aztán hogy ez meddig marad így…
Ha így maradna, valszeg minden szezon elején meg éri ezt csinálni, mert valszeg a konfigurációs fájlok össze akadnak, vagy pocsa tudja. Just.Apex.Things
Az új CS-t előbb néztem én is. Ugyan elszoktam már az SD-től, de szerintem nekem is befutó lesz a játék. Remelem itt már nem a földet kell lőni, hogy fejest adjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest