Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz VágniValó #1863 üzenetére
Nekem a tab a térképet adja be, és ott csak a térkép felületén tudok mozogni a kijelölő kereszttel.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pulyka jocó
senior tag
válasz VágniValó #1868 üzenetére
Párszor velem is volt hasonló, bár nem a karakter választó képernyőn. Még múltkor játszottam, ketten voltunk a squadba. Gyereket hamarabb kilőtték, egy enemyvel kellett volna végeznem, de nem jött össze. Erre elkezdi magyarázni a mikrofonba hogy te agyhalott barom és hasonlók
-
markknight
veterán
válasz VágniValó #1857 üzenetére
Én írnék valami jó kis algoritmust ami megállapítja, hogy retard játékos vagy-e vagy nem. Ha retard vagy akkor a banneredre ragasztana ilyen fasza kis ikonokat amik fejlődnek a játékmódodtól függően, ezekből a többi játékos pontosan tudná, hogy milyen "legenda" vagy. Ebben a szezonban én challengekkel motiváltam volna a közösséget, hogy élessz fel csapattársat, maradj ilyen és ilyen közel a társadhoz használd a ping wheelt, ne csak ide-oda böfögj, stb stb. Ezekért kapnának jutalmat és fejlődnének is.
[ Szerkesztve ]
-
xkoti
senior tag
válasz VágniValó #1854 üzenetére
Van mikor én is át adom hisz inkább mirage tudok már játszani vagy lifeline vagy bloodhund
Szóval ha úgy van akkor át adom valamelyiket
De itt most csak ki szerettem volna próbálni milyen is a karakter és az emberek rossz indulata egy játékban hihetetlen nem mindenkinek de most azért ebbe a pár meccsbe igen csak sok volt.markknight Hát ez a videó azta kurva de gáz Ilyenkor elgondolkozom hány évesek is lehetnek...
youtube-on már vannak olyan videók címe ahol Octane main valaki... beszarok
[ Szerkesztve ]
KO
-
atee
őstag
válasz VágniValó #1220 üzenetére
Mondjuk erre a random karakter választásra is kitalálhatnának valamit. Pl. aki az adott karekterrel értékelhetőbb az elől ne vigye már egy egy f@szláma. Nagyon bosszantó tud lenni amikor egy random ember aki ráadásul öncélú és szarul játszik. Az még a kedvenc karakteredet is elviszi.
D-day 2002-01-04 01:54
-
Jinxb1rd
addikt
válasz VágniValó #508 üzenetére
Lehetne benne egy oszlop, hogy milyen playstyleban játszik az illető: rush vagy survivor
Esetleg leírni, hogy skillben hova teszi magát egy 5-ös tartományon, pl 3-4 vagy 4-5. Esetleg k/d ratio.
Mert jó lenne ismerni pár idősebb arcot, akivel ha van rá időm lehet játszani és nem üt el a játékstílusunk. Jelenleg azt érzem, hogy nem lehet már a játékot soloban vagy duoban játszani, mert soloplayert kapunk harmadiknak.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz VágniValó #270 üzenetére
Nem értem még mindig, hogy mit kell nerfelni a shotgunon meg hogy úgy mi a bajod vele. Közelharcra van kitalálva, ha ott vagytok egymás pofájába, akkor mivel szeretnél lőni, sniperrel?
Még ha egy-egy lövések lennének az emberek, de ez nem igaz, mert még a legendás sotival is 2-3 lövés általában egy ember.
Nem fehér mellényben kell rohangálni, sisak nélkül...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
sagem
addikt
válasz VágniValó #230 üzenetére
Szerintem most a fő prioritás az Apex lett, a Titanfall 3 meg hátrébb sorolódott, ilyen sikeres rajt után az EA sem fogja elengedni a játék karját, hosszú idők után ez az első új EA-s multiplayer cím, ami sikeres lehet (mert a bejáratott folytatásokon kívül nem igazán tudtak semmi újjal előrukkolni, a Titanfall sem hozta a várakozásokat az eladás tekintetében)
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest