Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
-
Kanczy
veterán
Csak kíváncsi vagyok, Legendary-kből kinek mennyi esik? Nekem eddig 31 szint alatt 3:
- Caustic skin (fekete)
- Alternator (Bernáthegyi)
- Kraber (kék)You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Ki hogy áll a Battle Pass-szal? Én most léptem meg a 7-es szintet.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
válasz Imilenni #1832 üzenetére
A konfigom elég gyenge (i5-2400, 8GB 2400 DDR3 RAM, RX580 8GB), de minimumra van véve majdnem minden, szóval elméletileg nem kéne gond legyen ebből. Töredezettségmentesítés is megvolt, de sajnos nem segített egyelőre
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Na, a patch óta úgy érzem, hogy inkább megnőtt a crashek száma, mint csökkent... valaki még rajtam kívül?
-
Kanczy
veterán
válasz markknight #1743 üzenetére
Én nem találkoztam erre utaló jellel
-
Kanczy
veterán
válasz Imilenni #1727 üzenetére
A stabil hatvannal tulajdoknképpen semmi, de így, hogy onnan csak lefele van, a hirtelen beesésekkel annál inkább. De tulajdonképpen abban igazad van, hogy nem is ez a legnagyobb kérdés, hanem a crashek és a csalók
-
Kanczy
veterán
Ez 10 dollárt megér, de ha továbbra sem javítják ki a játékot, hogy ne kelljen 60 fps-en játszanom, akkor nem fogom kiadni még ezt az összeget sem
Vagy visszamegyek PS-re, ahol nem tudok még ennyire sem célozni.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz gyuribácsi88 #1692 üzenetére
"ha ez a játék 10 éve, 60 euróért jelent volna meg"
Egyébként egyetértek a mondandóddal, de ez a gondolat nagy kapufa
-
Kanczy
veterán
3/3 crash 10 perc alatt 60 fps-re korlátozva...
-
Kanczy
veterán
Na az fps limitálásával nekem is szignifkánsan lecsökkent a crashek száma, úgyhogy most már merek játszani többen is. Van esetleg valami ph-s játékoslista, ahonnan felvehetek embereket?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Na eddig a mai próbálkozás: 3 hiba nélküli crash, 1 Victory...
-
Kanczy
veterán
PS4-en nem tudtam rendesen célozni, úgyhogy direkt az Apex miatt vettem egy új VGA-t, hogy tudjak játszani PC-n. Ma felraktam a játékot, erre kb. a meccsek 70%-án kidobott vagy kiugrásnál, vagy most épp az előbb top4-ben... általában a hiba nélküli crash (mondjuk 50%), a maradék 20% connection error. Ha jól tudom, még nincs megoldva egyik probléma sem, ugye?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Nintendo Switch Oled + kontroller