Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Átpörgettem az egész bp-t és szerintem azért vannak ilyen szerényebb tartalmak, mert még a játékban nincsenek olyan elemek amiket jobban customizálni lehetne. A Fortnite-ban már vannak petek, wrappok, jámû skinek, kapák röppentyûk stb. Ez majd ahogy fejlõdik a játék úgy fogja egyre jobban kiforrni magát. Viszont örülök a mozgásnak, megvan már a tier amit el kell érni x nap alatt, jött új legenda is és van miért újabb és újabb meccset tolni. Ez van, nekem már rewardok nélkül unalmas lesz egy multi játék a szintenkénti randombox nekem nem ajándék. Szóval én teljesen elégedett vagyok, már összejött egy win is
Egy dologgal nem találkoztam a honlapon: Fel lesz oldva minden legenda ha veszek season passt, avagy nem? Direkt nem költöttem el a Mirage-re valót, Caustic már megvan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retro pakk
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest